Jump to content

Κλοπή και απώλεια κινητών

TN97
 Κοινοποίηση

Σας έχουν κλέψει ή έχετε χάσει ποτέ το κινητό σας;  

823 members have voted

1. 1. Σας έχουν κλέψει ή έχετε χάσει ποτέ το κινητό σας;

• Μου το έχουν κλέψει
      174
    • Το έχω χάσει
      96
    • Και μου το έχουν κλέψει και το έχω χάσει
      40
    • Ούτε μου το έχουν κλέψει, ούτε το έχω χάσει
      513

Recommended Posts

εμενα δε μουχει τυχει κ ειχα παντα κ καινουρια κ παιοτερα μοντελα, το θεμα ειναι να ειμαστε προσεκτικοι. ουτε μπορει να εξαληφθει η κλοπη τη στιγμη που σε μαχαιρωνουν για 30 ευρω. απο κει κ περα πρεπει οι εταιρειες να παρουν μετρα με το ιμει, εξαλλου οι καρτες τους χρειαζονται κινητα για να δουλεψουν. τα καταστηματα "ανταλλαγων" να ζητουν ταυτοτητες, απο ξερω τα ελληνικα ζητανε. οπως κ επισης..ενα αλλο θεμα ειναι οι εταιρειες κατασκευης κινητων να μειωσουν τα κοστη των συσκευων τους. μια συσκευη οταν την ανοιξει κανεις κ τη χρησημοποιησει οταν παει να την μεταπουλησει χανει το 50 τοις εκατο της αξιας της. σιγουρα οι πολυ ακριβες συσκευες ειναι πολλες, αφοι πολυς κοσμος τις αγοραζει για τους δικους του λογους ο καθενας.απο κει κ περα θα πρεπε οι εταιρειες κατασκευης να συνεργαζονται με τις εταιρειες παροχης τηλεπικοινωνιων ωστε να διασφαλιζονται οι κλοπες. γιατι κ το κλεμμενο οταν παει να το μεταπουλησει καποιος συνηθως το μαγαζι το ανοιγει για να δει αν ολα λειτουργουν καλα. οποτε τοτε θα του χτυπησει οτι το συγκεκριμενο εχει αναφερθει ως κλεμμενο.

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπερβαλεις φιλε μου, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα..

πως να μην το βγαλεις δηλαδη? δεν σε ενοχλει αυτο το ριμαδι το κινητο μεσα στην κολητη τσεπι του τζιν? εμενα προσωπικα με ενοχλει αφανταστα οταν καθομαι και τεντωνει το τζιν, ασε που ιδρωνει κιολας το σημειο που ακουμπαει το κινητο στο ποδι σου.

θες να σου πω και εναν πολυ καλο λογο για να το βγαζεις το κινητο απο την τσεπη σε καθε ευκαιρια?

δεν φοβηθηκες ποτε την ευαισθητη περιοχη ας πουμε των ανδρων εκει κατω διπλα ακριβως απο την μονιμη θεση του κινητου?

εγω προσωπικα αποφευγω οσο μπορω να εχω το κινητο μου στην τσεπη και το βγαζω παντα οταν μπορω, ειτε ειμαι στο σπιτι ειται σε καφετερια ειτε σε σπιτι γνωστου ή αλλο μερος...

Κοιτα το κινητο με ενοχλει και μαλιστα επειδη ειναι το iphone εχει και ενα μεγεθος..

Αλλα αυτο που κάνω είναι οσο μπορω να μην το παιρνω παντου, πχ στο club, δεν υπαρχει κανενας λογος. Εχω δει πολλους... αλλα ΠΑΡΑ πολλους που το βαζουν μεσα στα ποτηρια του ποτου... Εμένα ενας ΒΛΑΚΑΣ εβαλε τη φωτογραφική ΜΟΥ σε ποτηρι ποτου, και δεν προλαβε να μεινει 5 λεπτα εκει και της ειχαν ριξει ουίσκι μεσα... ελεος..

Στις καφετέρειες το καλοκαιρι ειναι το μονο μερος που το βαζω πανω αναγκαστικά γιατι οντως σε ζεσταινει. Αλλα το χειμωνα που εχω μπουφαν το εχω στην εσωτερικη τσεπη του μπουφαν, ή αλλιως αν περιμενω τηλεφωνο αναγκαστικά πανω. Αλλα το κολπο ειναι οσο το δυνατον πιο κεντρο στο τραπεζι ωστε να το βλεπεις συνεχως αλλα και να ειναι πιο δυσκολο για τον αλλο να σου κανει κινηση νιντζα και να το παρει.

Γενικα ειναι πονεμενη ιστορια αλλα το τελικο συμπερασμα ειναι να εχουμε κοινη λογική, δεν χρειάζεται να "διαφημιζουμε" στον κοσμο πιο κινητο εχουμε. Α, και επισης ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ οταν τυχαινει να περπαταω σε περιεργα μερη σκοτεινα πχ Αθηνα κεντρο κλπ δεν μιλαω στο τηλεφωνο. Ειναι πολυ ευκολο για τον αλλο να σου σκάσει ένα σκούντηγμα απο πισω και να σε ριξει για να παρει το τηλ, εχει συμβει σε φιλη μου. Αντε κυνηγα τον μετα!

Η δικιά μου ιστορία είναι από τις πιο κουφές σε κλοπές κινητών. Είχα ένα αθάνατο 3410 τότε το οποίο μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας είχε αποκτήσει ένα μικρό και χαρακτηριστικό ράγισμα κάτω από το αστεράκι. Ως καινούργιο όμως για την εποχή του και επειδή "πουλούσε μούρη" το δάνεισα στην αδερφή μου για να κάνει το κομμάτι της. Έλα όμως που κάποιο λαμόγιο είχε αντίθετη άποψη και της καβάτζωσε το τηλέφωνο στην καφετέρια που ήταν. Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε γιατί ζαχάρωνα τότε ένα 5510 που είχα βρει μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, αν και παλιότερο βέβαια και ήταν από τα τηλέφωνα που δεν είχαν πολυκυκλοφορήσει.

Βγαίνω και εγώ τη βόλτα μου, στην μικρή επαρχιακή μου πόλη για καφέ, και σκάει μύτη τυπάς που πούλαγε κλεμμένα κινητά, και ω τι θαύμα, πήγε να μου πουλήσει το δικό μου κινητο!!!!! Αμέσως με την παρέα τον αρπάξαμε για να πάρουμε το τηλέφωνο και μάλιστα καλέσαμε και την αστυνομία, η οποία μας πήρε ομαδικώς στο τμήμα για να αποδείξω το αυτονόητο ότι δηλαδή το τηλέφωνο ήταν όντως δικό μου. Για καλή μου τύχη πάντα κρατούσα τα κουτιά από ότι αγόραζα καθώς και τις αποδείξεις οπότε η διαδικασία ήταν απλή και γρήγορη. Ο τύπος δεν ξέρω τι απέγινε.

Κινητό απο μένα πάντως δεν έχουν κλέψει ποτέ, γιατί πάντα προσέχω να μη φαίνεται και να μην είναι χύμα ώστε να προκαλεί και τον άλλο να το πάρει, μια φορά το έχασα στο μηχανάκι, που το είχα κάτω από τη σέλα και αυτό πήδηξε απ έξω :p.

Edited by Johnny_Nik

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Στον Στρατο μου ειχαν κλεψει το καρτοκινητο μου. Ηταν ενα Siemens.

Τωρα τα περι κλειδωματων ΙΜΕΙ, τηλεφωνου τα ακουω βερεσε. Οπως ενας πρωταρης κλεφτης δε μπορει να παραβιασει μια θωρακισμενη πορτα ετσι κι ενας πρωταρης κλεφτοκινητακιας δε μπορει να το ξεκλειδωσει.

Φυσικα ΕΧΟΥΜΕ κι εμεις ευθυνη οταν αγοραζουμε απο τον καθε πλανοδιο οχι μονο κινητα αλλα το καθετι. Γιατι οταν μπει καποιος και σου κλεψει το σπιτι δε θα παρει μονο το κινητο αλλα και καμποσα αλλα πραγματα που θα πρεπει να τα σπρωξει καπου.

Φυσικα κι ΕΧΕΙ ευθυνη τουτο ξεφτιλισμενο κρατος που δεν πεταει με τις κλωτσιες εξω ολους τους παρεισακτους.

Αν τυχον μου ξανακλεψουν το κινητο δε με ενδιαφερει. Απλα θα τηλεφωνησω στην εταιρεια να γινει διακοπη. Τωρα τις επαφες τις εχω κυριως στη SIM. Ορισμενους αριθμους λογω της συχνης χρησης τους θυμαμαι απεξω. Αλλα και να αλλαξω αριθμο συνδεσης λογω κλοπης καποια στιγμη θα ξαναδω τον Γιωργο π.χ. και θα του πω "δωσε ξανα τον αριθμο σου γιατι μου εκλεψαν το κινητο".

Κι αυτο το λεω γιατι δεν εχω στο ευρετηριο ατομα με τα οποια δεν εχω μια τακτικη επαφη.

Σε περίπτωση κλοπής όταν ζητήσουμε φραγή, αυτή γίνεται στον αριθμό ή στην SIM;

Εγω θα το ξαναπω μεχρι να γινω κουραστικος:Οσοι αγοραζετε κλεμμενα κινητα, ειστε κλεφτες οι ιδιοι.

Και πολύ καλά κάνεις! Πραγματικά με θλίβει σε ένα φόρουμ όπου θεωρώ ότι θα βρω πιο συνειδητοποιημένα άτομα, να διαβάζω ότι θα αγοραζαν ευχαρίστως ένα κινητό αμφιβόλου προέλευσης. Αν δεν έβρισκαν κόσμο να τα πουλήσουν τουλάχιστο στο εσωτερικό της χώρας, θα έκλεβαν μόνο όσοι έχουν διασυνδέσεις για "εξαγωγή".

Τέλος, για να καλύψω κάποιους δήθεν αθώους οι οποίοι θα δηλώσουν άγνοια ότι το κινητό ήταν κλεμμένο, θα πω ότι άμα δεν σου δώσει απόδειξη αγοράς ο πωλητής (έστω με ληγμένη εγγύηση, δεν με νοιάζει) τότε πρέπει να το θεωρείς ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τωρα τα περι κλειδωματων ΙΜΕΙ, τηλεφωνου τα ακουω βερεσε. Οπως ενας πρωταρης κλεφτης δε μπορει να παραβιασει μια θωρακισμενη πορτα ετσι κι ενας πρωταρης κλεφτοκινητακιας δε μπορει να το ξεκλειδωσει.

Μαλλον δεν εχεις ασχοληθεί ποτέ με ξεκλειδώματα και αλλαγή ΙΜΕΙ. Εγώ το εψαχνα παλιότερα. To εψαξα κυρίως για ξεκλείδωμα Αγγλικών κινητών που είχαν country lock, network lock και μια φορά που έιχα ξεχάσει δικό μου κωδικό σε ένα siemens. Τα πραγματα δεν ειναι καθόλου απλά.. Ανάλογα το μοντέλο κάθε ενα θέλει τα δικά ειδικά δυσεύρετα software και περίεργες τεχνικές, ειδικά καλώδια, ενώ πολλές φορές απλά δεν γίνεται.

Επιπλεόν υπάρχουν πολλών ειδών κλέφτες. Οι μισοί μάλλον ειναι ευκαιριακοί (πχ τσογλ@νακια που είδαν ενα αφύλαχτο κινητό, η κάποιο γυφτάκι που πουλάει λουλουδια) οι άλλοι μισοί του κοινού πινικού (σπανε το αμαξι, αρπαζουν τσαντες).. Οι ιδιοι δεν το συζητάω με τιποτα δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν και ούτε και να το πουλήσουν κλειδωμένο λογικά. Το πολύ να το δώσουν σε μαγαζιά που μαζεύουν κλεμμένα ασφαλώς στο 1/3, 1/4 της τιμής τα οποία μαγαζιά ΙΣΩΣ και να τα ξεκλειδώνουν κάποια από αυτά ενώ τα άλλα θα τα κάνουν ισως ανταλλακτικά. Οπως και να έχει τον ταλαιπορείς ενώ το ευκαιριακό κλευτράκο τον ξενερώνεις απίστευτα που δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το νέο του απόκτημα παρά το πολύ να πληρώσει 10€ για φορτιστή και άλλα 40€ για ξεκλειδωμα με κίνδυνο να μπλέξει. Για κινητά των 100-200€ δεν πιστεύω οτι αξίζει κατι τέτοιο (έχουν α΄λλωστε μισή αξία από την ονομαστική τους ως "μεταχειρισμένα").

Μακάρι να τα κλειδώναν ΟΛΟΙ τα κινητα τους στην SIM/lock (phone lock) όταν αλλάζει η SIM με εναν καλούτσικο κωδικό πχ 12051981 ή 120581 (αν εχεις γεννεθλια στις 12/05/1981) όχι σκέτο 1981 θα το βρεί με 5 προσπάθειες εκτιμώντας την ηλικία σου (1980, 1981, 1982 κτλ)..

Αντε κάντε το δεν θέλει κόπο, λιγο χρόνο θέλει. Στο ασφάλεια θα το βρείτε.. Ετσι για να τους την σπάσουμε αν κάποιος μας κλέψει το κινητό ;)

Αντε κλειδώστε τα

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

...

...

Κακά τα ψέμματα, τις προφυλάξεις που παίρνουμε για να μη μας κλέψουν, σε οτιδήποτε είναι αυτό, κινητό, αυτοκίνητο, σπίτι, δε τις παίρνουμε για τον επαγγελματία που θα στοχοποιήσει και θα πάρει αυτό που θέλει γιατί είναι η δουλειά του αυτή. Αλλά το κάνουμε μπας και γλυτώσουμε από τον κάθε ένα που θέλει να πάρει το κινητό μας για να το δώσει για να πάρει τσιγάρα, ή για το κωλόπαιδο που θα πάρει το αυτοκίνητο μας για να πάει βόλτα τη γκόμενα και μετά να το παρατήσει μόλις μείνει από βενζίνη κ.λ.π..

Σε περίπτωση κλοπής όταν ζητήσουμε φραγή, αυτή γίνεται στον αριθμό ή στην SIM;

Δηλώνεις την απώλεια δίνοντας τον αριθμό του τηλεφώνου σου, βρίσκουν/γνωρίζουν μέσω του συστήματός τους σε πια sim αντιστοιχεί και αυτή η sim ακυρώνεται. Άρα δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σου ενεργοποιούν μια νέα sim που τη συνδέουν με τον αριθμό σου και συνεχίζεις ... .

πριν μερικές εβδομάδες ξεχάσαμε μια τσάντα μπροστά στο αμάξι και αφού οι ερασιτέχνες σπάσανε δυο κλειδαριές και μετά το τζάμι μαζι με αλλα μου κλέψανε και ένα κινητό που τώρα δεν κάνει ούτε 30 ευρώ στην κατάστασή που ήταν. άλλα έχασα 600 νούμερά και λόγω αμελιας 1000 ευρω ζημία στο αμάξι.

για αυτο το μονο που θα σας πω προσοχή μεγάλη ποτέ τσάντα να φαίνεται μέσα στο αμάξι και ποτέ τελευταίο αμάξι σε ένα πάρκινγκ .

και φυσικά συχνά buckup .

και μην παίρνεται τίποτα μαζί σας σε παραλίες μονο μια πετσέτα και 10 ευρώ για δυο καφέδες(πολύ ακριβός ο καφές στην παραλία :D).

www.McManus.gr

για να αφηνει καποιος το κινητο του χαλαρα και ωραια πανω στο τραπεζι ενος καφε, σημαινει οτι δεν εχει τοση αξια για αυτον, και πιο πολυ (90%) για μοστρα το κανει. Ενας, που πραγματι το smartphone του (λεμε 'smart' τωρα) το εχει ως επαγγελματικο εργαλειο, οπου εχει μεσα σοβαρες εφαρμογες, επαφες κτλ το προσεχει σαν τα ματια του.. Και μια πληροφορια για τους 'μουρατους' και 'large' (που συνηθως δε ξερουν ουτε τις μισές λειτουργιες της συσκευης τους): ενα ακριβο κινητο δεν θα σας βρει γκομενα, κλεφτη θα σας βρει..

για να αφηνει καποιος το κινητο του χαλαρα και ωραια πανω στο τραπεζι ενος καφε, σημαινει οτι δεν εχει τοση αξια για αυτον, και πιο πολυ (90%) για μοστρα το κανει. Ενας, που πραγματι το smartphone του (λεμε 'smart' τωρα) το εχει ως επαγγελματικο εργαλειο, οπου εχει μεσα σοβαρες εφαρμογες, επαφες κτλ το προσεχει σαν τα ματια του.. Και μια πληροφορια για τους 'μουρατους' και 'large' (που συνηθως δε ξερουν ουτε τις μισές λειτουργιες της συσκευης τους): ενα ακριβο κινητο δεν θα σας βρει γκομενα, κλεφτη θα σας βρει..

Ρε φίλε, ν' αγιάσει το στόμα σου!

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που όταν αγοράζω κάποιο κινητό που θεωρείται μουράτο, κάνω τα πάντα για να το κρύβω, μη τυχόν και με πουν μοστρατζή!

Η αλήθεια είναι πως ότι κι αν αγοράζω, πάντα το παίρνω γιατί αρέσει σε μένα, όχι στους άλλους!

• 1 month later...

αμα περιμενει κανεις να βρει γκομενα επειδη εχει ωραιο τηλεφωνο.....τοτε οι περισσοτεροι θα ηταν gay...!!!!!

παντως ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι μου εκλεψαν το παλιο μου ομνια2 πρωτοχρονιατικα....και το ειχα παρει την παραμονη....

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

και το ίδιο το σχολείο μερικές φορές βοηθάει την κλοπή αφού λένε κάθε χρόνο ότι έχει έρθει εγκύκλιος από το υπουργείο ώστε όσοι κάτοχοι κινητών έχουν τα κινητά μαζί τους, να τα έχουν κλειστά και μέσα στην τσάντα. αυτό είναι ότι χειρότερο! και κλειστό και μέσα στην τάξη. το λέω αυτό γιατί πριν από χρόνια είχε πάρει ένας γνωστός μου ένα κινητό ακριβό [350+ ευρώ] και το είχε κλείσει και το είχε βάλει μέσα στην τσάντα του [αφού υποτίθεται πως υπάρχουν επιμελητές ώστε να μην υπάρχει κανένας με την τάξη] με αποτέλεσμα κάποιος να του το κλέψει και δεν ξέραμε ποιος το είχε κάνει γιατί οι έξυπνοι οι επιμελητές είχαν αφήσει άλλα παιδιά [από άλλα τμήματα] να μπουν μέσα και να κάθονται χαλαρά. βέβαια, μας είχαν τσεκάρει όλους [από παντελόνι/ζακέτα μέχρι τσάντα] αλλά επειδή δεν μπορούσαν να ελέγξουν όλο το σχολείο [μπορεί να το είχαν πάρει και να το'χαν δώσει κιόλας] το μόνο που είχαν κάνει ήταν να αναφέρουν το περιστατικό στον αγιασμό. και μετά σου φωνάζουν όταν το έχεις στην τσέπη! :down:

• 3 months later...

μου εκλεψαν πριν μερικα χρονια ενα νοκια που το ειχα πληρωσει 500 ευρω (νοκια 53... δεν θυμαμαι καλα) στο γυμναστηριο!

ε ηταν η τελευταια φορα που πηρα κινητο τοσο καλο(και τωρα το galaxy) και η τελευταια που πηγα γυμναστηριο(πλακα κανω)!!:lol::lol::lol::lol:

• 3 weeks later...

Το ποστ μου το μετέφερα σε αυτό το νήμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3515161#post3515161

Edited by tseapis

Μου έχει τύχει και εμένα να μου το κλέψουν και να μην πάρω χαμπάρι. Ήμουν σε ένα μαγαζί μιας φίλης και ήρθαν κάτι μικρά τσιγγανάκια και εκεί που το είχα αφήσει πάνω στο γραφείο...

κατάλαβα αφού είχαν φύγει ότι το είχαν βουτήξει...

Τώρα το κινητό είναι πάντα στην τσέπη μου!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• 3 weeks later...

εμενα με ενα φιλο μου μασ ετυχε το εξης ειμαστε εγνατια μασ πλησιαζει ενας(τσιγγανοσ γυφτος δεν ξερω) κ μασ λεει για κινητο λεω φιλε εγω δεν θελω λεει τον φιλο κ του πασαρει ενα sharp v903 κατι τετοιο μετα απο πολυ ωρα τον πειθει ρωταει την γνωμη τον λεω αντε παρτο,εντωμεταξυ του το χε δειξει ανοπιχτο κ λειτουργουσε,του δινει ο φιλοσ μου 60 ευρω κ μολισ φευγει ο γυφτοσ ,το βλεπει κ ηταν demo αλλα βαρυ κ εμοιαζε αληθινο φωλα ομως

βεβαια του εδωσα μετα κ εγω 30 ευρω του φιλου μου για αισθανθηκα μεριδιο ευθυνης στη ******* που καναμε

ο φιλοσ μου χαλια στεναχωρεμενοσ αλλα για καλη μασ τυχη καναμε βολτα το βραδυ στι γειτονια μας κ γνωρισαμε κατι 35αρεσ αν θυμαμαι καλα κ περασαμε καλα γιατι οπως καταλαβαινεται ειμασταν το 19 χρονων γκομενεσ δεν ειχαμε ποτε κ οι δυο περασαμε καλα

αξεχαστη μερα η συγκεκριμενη(πιστευω για καθε αντρα ειναι αξεχαστη η συγκεκριμενη μερα) ακομα το εχει ο φιλοσ μου το κινητο που του δωσαν

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

εμενα με ενα φιλο μου μασ ετυχε το εξης ειμαστε εγνατια μασ πλησιαζει ενας(τσιγγανοσ γυφτος δεν ξερω) κ μασ λεει για κινητο λεω φιλε εγω δεν θελω λεει τον φιλο κ του πασαρει ενα sharp v903 κατι τετοιο μετα απο πολυ ωρα τον πειθει ρωταει την γνωμη τον λεω αντε παρτο,εντωμεταξυ του το χε δειξει ανοπιχτο κ λειτουργουσε,του δινει ο φιλοσ μου 60 ευρω κ μολισ φευγει ο γυφτοσ ,το βλεπει κ ηταν demo αλλα βαρυ κ εμοιαζε αληθινο φωλα ομως

βεβαια του εδωσα μετα κ εγω 30 ευρω του φιλου μου για αισθανθηκα μεριδιο ευθυνης στη ******* που καναμε

ο φιλοσ μου χαλια στεναχωρεμενοσ αλλα για καλη μασ τυχη καναμε βολτα το βραδυ στι γειτονια μας κ γνωρισαμε κατι 35αρεσ αν θυμαμαι καλα κ περασαμε καλα γιατι οπως καταλαβαινεται ειμασταν το 19 χρονων γκομενεσ δεν ειχαμε ποτε κ οι δυο περασαμε καλα

αξεχαστη μερα η συγκεκριμενη(πιστευω για καθε αντρα ειναι αξεχαστη η συγκεκριμενη μερα) ακομα το εχει ο φιλοσ μου το κινητο που του δωσαν

παζαρια ειναι αυτα φιλε μου μεσα στην πονηρια ειναι ολοι αυτοι μπορει τοτε να σου αρπαζε τα λεφτα και να κρατουσε και το κινητο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

παζαρια ειναι αυτα φιλε μου μεσα στην πονηρια ειναι ολοι αυτοι μπορει τοτε να σου αρπαζε τα λεφτα και να κρατουσε και το κινητο

βασικα το κινητο που μασ εδειξε ηταν μια χαρα κανονικο αλλα σχεδον ταχυδακτουλοργικα οταν πηρε τα λεφτα τον εδωσε dummy

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

ρε παιδια, μη παιρνεται κινητα απο τον καθε τυχαρπαστο στο δρομο. ;) και ας τα δινουν και πολυ φθηνοτερα απο οτι κοστιζουν. εχουμε ακουσει ιστοριες για σαπουνια, χαρτια, ξυλα, τουβλα, κλπ και εσεις εκει.

παρτε οτι θελετε απο καταστημα (ή πωλητη αν προκειται για μεταχειρο) με τα χαρτια τους και ολα τους.

• 5 weeks later...

Σημερα εκανα μια καλη πραξη. Ημουν στο μετρο και ενω ολοι σηκωθηκαμε να βγουμε εξω βλεπω στην απεναντι καρακλα το νοκια ν97 και ο ιδιοκτητης του να μην εχει παρει χαμπαρει οτι του επεσε. Τον σκουντηξα και με ευχαριστησε πολυ. Δεν ειχα χρονο να σκεφτω πολυ ,αν και θα μπορουσα να το "κλεψω" σκεφτηκα μετα οτι δεν θα το χρειαζομουν,ειναι και βαρυ, το w995 μου εχει ολα οσα θελω.:)

Η ιδεα να το κλεψεις ομως διαβολικη αλλα..αφροδισιακη!:lol::O

Σημερα εκανα μια καλη πραξη. Ημουν στο μετρο και ενω ολοι σηκωθηκαμε να βγουμε εξω βλεπω στην απεναντι καρακλα το νοκια ν97 και ο ιδιοκτητης του να μην εχει παρει χαμπαρει οτι του επεσε. Τον σκουντηξα και με ευχαριστησε πολυ. Δεν ειχα χρονο να σκεφτω πολυ ,αν και θα μπορουσα να το "κλεψω" σκεφτηκα μετα οτι δεν θα το χρειαζομουν,ειναι και βαρυ, το w995 μου εχει ολα οσα θελω.:)

Η ιδεα να το κλεψεις ομως διαβολικη αλλα..αφροδισιακη!:lol::O

και εγω το εχω παθει αυτο...παρολου που εχω τρελα με ανδροιδες ειδα htc desire αλλα του το εδωσα του φιλου που του ειχε πεσει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ελπιζω REDHOTSTEF η συσκευη να ηταν οντως του τυπου. μη το καβατζωσε δηλαδη χωρις να πει κουβεντα.

ετσι ειχα κανει και γω πριν χρονια. ημουν στο νοσοκομειο, αδειος ο διαδρομος. κατω απο μια καρεκλα βλεπω ενα γαντι και ενα κινητο (το παντα αγαπημενο μου νοκια 8210). απο την πρωτη στιγμη σκεφτηκα να το δωσω. αλλα σε ποιον? κανενας δεν ηταν τριγυρω.

αποφασιζω να το παρω. το κραταω στα χερια μου και κοβω βολτες στους διαδρομους μπας και το δει κανεις και το ζητησει. εκει που προχωρουσα, κοιταζω στην οθονη και βλεπω οτι ειχε εισερχομενη κληση(ηταν αθορυβο). το σηκωνω, λεω οτι βρηκα το κινητο, κλπ. ηταν ο πατερας του παιδιου τελικα. μου ειπε το ονομα και το επιθετο του. επισης μου ανεφερε οτι πηγε στο νοσοκομειο να δωσει αιμα. οποτε εψαξα, τον βρηκα, του το δωσα, με ευχαριστησε και ολα καλα!!!

να πω την αληθεια με περασε απο το μυαλο να το κρατησω. αλλα ΔΕΝ... ;)