Jump to content

leontas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by leontas

  1. Κοιτα το κινητο με ενοχλει και μαλιστα επειδη ειναι το iphone εχει και ενα μεγεθος.. Αλλα αυτο που κάνω είναι οσο μπορω να μην το παιρνω παντου, πχ στο club, δεν υπαρχει κανενας λογος. Εχω δει πολλους... αλλα ΠΑΡΑ πολλους που το βαζουν μεσα στα ποτηρια του ποτου... Εμένα ενας ΒΛΑΚΑΣ εβαλε τη φωτογραφική ΜΟΥ σε ποτηρι ποτου, και δεν προλαβε να μεινει 5 λεπτα εκει και της ειχαν ριξει ουίσκι μεσα... ελεος.. Στις καφετέρειες το καλοκαιρι ειναι το μονο μερος που το βαζω πανω αναγκαστικά γιατι οντως σε ζεσταινει. Αλλα το χειμωνα που εχω μπουφαν το εχω στην εσωτερικη τσεπη του μπουφαν, ή αλλιως αν περιμενω τηλεφωνο αναγκαστικά πανω. Αλλα το κολπο ειναι οσο το δυνατον πιο κεντρο στο τραπεζι ωστε να το βλεπεις συνεχως αλλα και να ειναι πιο δυσκολο για τον αλλο να σου κανει κινηση νιντζα και να το παρει. Γενικα ειναι πονεμενη ιστορια αλλα το τελικο συμπερασμα ειναι να εχουμε κοινη λογική, δεν χρειάζεται να "διαφημιζουμε" στον κοσμο πιο κινητο εχουμε. Α, και επισης ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ οταν τυχαινει να περπαταω σε περιεργα μερη σκοτεινα πχ Αθηνα κεντρο κλπ δεν μιλαω στο τηλεφωνο. Ειναι πολυ ευκολο για τον αλλο να σου σκάσει ένα σκούντηγμα απο πισω και να σε ριξει για να παρει το τηλ, εχει συμβει σε φιλη μου. Αντε κυνηγα τον μετα!
  2. Eγω παντως που ζούσα στην Αγγλία που είναι απείρως πιο οργανωμένη, ευρωπαική και σίγουρα πιο δημοκρατική χώρα ΟΥΤΕ ΚΑΝ μου πέρναγε απτο μυαλό να αφήνω το κινητό πάνω σε τραπέζι... Απλά πράγματα, οι πολιτισμένοι το ονομάζουν common sense, εμείς μάλλον δεν το έχουμε και περιμένουμε απτην αστυνομία να φροντίσει να μην μας κλέψουν το κινητό, το οποίο σχεδόν ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να μας κλέψουν (με την προκλιτική συμπεριφορά μας). Απλά είναι τα πράγματα παιδιά, και ίσχυαν απ'το 1930 πριν καν έρθει ΕΝΑΣ αλλοδαπός στη χώρα μας.. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Και μένα μου το έχουν κλέψει, αλλά όταν έχουμε υπολογιστή να γράφουμε στο myPhone κλπ, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχουμε και το πρόγραμμα του εκάστοτε κινητού για backup. Πρέπει να κάνουμε απο πλευράς μας ότι περνάει απτο χέρι μας για να ελαχιστοποιήσουμε την απώλεια των δεδομένων αλλά και να μειώσουμε το ρίσκο της απώλειας του κινητού, είτε ζούμε στην Ελλάδα, είτε Αμερική είτε στα Bora Bora.
  3. Το λίνκ λέει "δωρεάν", "beta", "δοκιμαστική έκδοση 120 μέρες". Τα πάντα όλα..... Google maps χρησιμοποιω εγω, τωρα θα τεσταρω και το Amaze σε ενα Storm να δουμε! :)
  4. Εγω εχω κανει λογαριασμο και μπορω και στελνω και μηνυματα απο blackberry σε blackberry (PIN μηνυματα αλλά και Instant Messaging). Πηρα σημερα Wind μου λενε μαααααααααααα δεν εχουμε λαβει την αιτηση απτο καταστημα.... Και τοτε ρε παιδια πως μπορω να στελνω ΡΙΝ μηνυματα ενω ΠΡΙΝ την αίτηση δεν μπορούσα???????? Καμία απάντηση... Μου ειπαν να μιλησω με το καταστημα πρωτα να δουμε αν εστειλαν την αιτηση για BIS. Ημαρτον. Καλα όχι οτι με καιει και πολύ, σε 2 μηνες ληγει το συμβόλαιο μου οπότε αν σε 1 βδομαδα δεν εχω BIS, πολύ απλά έφυγα για Voda! Απλά πράγματα.. εχουμε τόσα θέματα να λύσουμε στην καθημερινοτητα μας, δεν θα με αγχώσει και ιδιαίτερα μία Wind! :lol:
  5. OK ευχαριστω!! Οποτε κλεινω τα data services για να αποφυγω την χρεωση της Wind από Wind portal και βλεπουμε....! :mad:
  6. ναι, εχω κανει ηδη 3 battery pulls και ακομα τιποτα.... Ξαναεστειλα και τα service books.. Mπηκα και στο account μου στη wind και βλεπω τα mailboxes.. Ολα φαινονται κανονικα, τι λετε εσεις? Επισης το κινητο βλεπω 3G και τα βατομουρα διπλα. Αυτα πρεπει να εχουν καποιο χρωμα? (οπως το σηματακι του bluetooth πχ που ειναι μπλε). Εμενα ειναι ασπρα, δηλαδη το ιδιο χρωμα με τα fonts του 3G, της ωρας κλπ. http://img509.imageshack.us/img509/1884/12206400.th.jpg Παντως ΡΙΝ μηνυματα μπορω να στειλω κανονικά σε αλλο blackberry.. Aυτο περναει μεσα απτην BIS σωστα?
  7. Καλημέρα, Πηγα εχτες σε καταστημα wind να ζητησω να μου προσθέσουν το παγιο των 15€ για το προγραμμα BIS. Λιγες ώρες αργότερα δοκίμασα να παω στην σελιδα https://www.windgr.blackberry.com/ απο PC και μου λέει not accessible via HTML browser. Οπότε παω απτο κινητο στη σελίδα αυτή και με το που με πάει μου λέει να σετάρω email λογαριασμούς.. Έκανα και register στην RIM με ένα username και pass που μου είπε.. οπότε λογικά θεώρησα ότι είμαι έτοιμος. Όντως μου ήρθε ενα email "Your handheld has been registered with the wireless network" ένα άλλο "Welcome. Your Blackberry Internet Service account is now active. Click on the following link to view your End User Agreement" και ένα τελευταίο για το GMAIL, το οποιο μου δίνει ένα link αλλά πατώντας πάνω μου βγάζει ένα error " The XML is not well-formed". Τα emails μου τα λαμβάνω κανονικά. Στην οθονη του κινητού βλέπω 3G και το logo του Blackberry. ΟΜΩΣ... Πάω applications, maps, και μου λέει "your device is not configured for BIS or BES access. Consult your wireless service provider or system admin". Στην εφαρμογή του facebook κάτι αντιστοιχο. Στα OPTIONS -> Advanced -> Browser το μονο που βλέπω ειναι WIND PLUS και δεν έχει επιλογή για κάτι άλλο. Να προσθέσω εδώ ότι στο TCP/IP *ΔΕΝ* έχω επιλέξει APN Settings enabled και δεν έχω κάν username και password. Πήρα τηλ στο 1231 της Wind και πατάω 5 2 2 και ειναι ολα ηχογραφημένα, πατάω πάλι το 2 ώστε να ακούσω τις χρεώσεις και κλείνει. Το έχω κανει 6 φορες (διαφορετικες ωρες) και εχει κλεισει και τις 6. Τελικά έχω ή όχι BIS??? Χρεώνομαι σύμφωνα με το πάγιο μου, ή επειδή ο browser είναι wind plus έχω άλλες χρεώσεις? Και εν τέλει, πώς θα γίνει συμβατό με το MAPS, FACEBOOK APP κλπ?
  8. Καλημερα, ευχαριστω για την πληροφορία, το ήξερα αυτό γιατί ειχα δει ενα blackberry από αγγλία, αλλά εμένα στο Options - About δεν έχει vendor id. Τελοσπάντων δεν ειναι και κάτι που με ενοχλει, μου αρκεί που δεν έχει vodafone live menu! :lol::lol::lol::lol::lol: Αυτό με το BIS θα του πω να το στείλει σήμερα ώστε να έχω BIS το συντομότερο!
  9. Καλημέρα παίδες, έχω ένα Storm από φίλο που αναβάθμισε σε Bold οπότε μου πούλησε τη συσκευή. Το Storm είναι αγορασμένο απ'τη Vodafone, έχει και το σηματάκι τις στο κάτω μέρος της συσκευής. Αυτό που θέλω είναι να ξεφορτωθω ότι έχει να κάνει με Vodafone εντός κινητού, έβγαλα το wallpaper αλλά δεν ξέρω αν έχει μείνει κάτι άλλο. Το σημαντικό φύσικα είναι πώς να το λειτουργήσω σε Wind δικτυο. Πρέπει πρώτα να στειλει φαξ ο φιλος μου στη Voda να το διωξουν απτο network τους και μετά να το κάνω register στη Wind?
  10. Παιδιά εγω δεν ειμαι ικανοποιημένος απτο κινητο. Πολλές φορές κολάει τελείως, πάω να γράψω μηνημα και μου βγάζει κάποιο σφάλμα και κλείνει το μενου του μηνυματος. Το πιο ενοχλητικό όμως είναι ότι αν ανοίξω για να βγαλει φωτογραφία, τις περισσότερες φορές κλείνει η εφαρμογή της φωτογραφίας και πάει στην αρχικη εικόνα, μετά απο μερικά δευτερόλεπτα ξαναμπαίνει στην φωτογραφία και γενικά εκτός του οτι γινονται τα νευρα μου τσατάλια, χάνω και τη στιγμή της φωτογραφίας. Εχω κάνει φορματ και αμέσως μετα έκανα και το τελευταίο update (δεν ηξερα οτι κατα το update γινεται φορματ μονο του) αλλά και πάλι έχω προβλήματα, αν και πιο λίγα.. Εσείς δεν έχετε συναντήσει κάποιο πρόβλημα?
  11. Το link με το πως να αλλάξετε cover δεν λειτουργει, αντ'αυτου βρήκα αυτό το βίντεο http://wp.jirulda.com/wp-content/N70-jak-prebalit/Demontaz%20N70.avi το οποίο με βοηθησε να αλλάξω το δικό μου.. Χρειάζεστε ομως το ειδικο εργαλείο ή κάτι παρόμοιο για να το αλλάξετε.
  12. εγω παντως εχω κρατησει το 6630 ηδη ενα χρονο και 2 μηνες γιατι με καλύπτει και τα υπολοιπα (για μενα) δεν προσέφεραν και κατι το τρελά σπουδαίο, όμως αυτό φαίνεται και είναι κορυφαίο και δεν παίζει να περιμένω το Ν95 για κανένα λόγο! Απτην αλλη αυτος που αλλάζει καθε 5 μηνες κινητο γιατι ειναι χόμπυ του ή επειδή απλά του αρέσει να εχει καινούριο συνεχώς κλασσικά θα το πάρει. Και εγω αυτο εκανα παλιότερα αλλά τοτε δεν κανανε 650+ € τα κινητα και κάπως μου πέφτει βαρυ τώρα! :D
  13. Καλησπέρα παιδιά, μόλις έγινα καινούριος χρήστης του 6630!!! Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην έκδοση 3.45.113 που έχω... Και τί ακριβώς βελτιώνεται με αναβάθμιση σε 4.05?
  14. ok thanks... H diafora timis mou fainetai polu megali kai mallon tha meino me to P900... :)
  15. Παιδια σκέφτομαι να αγοράσω το 7610 αλλα πιο πριν είχα το 6600 (τώρα το Ρ900). Το 6600 το πουλησα γιατι μου φαινοταν πολυ αργό, και θέλω να ξέρω αν και το 7610 είναι το ίδιο αργό στο μενού και τις λειτουργίες του.... Thanks!
  16. Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πεί πως παίζω games με τον emulator της Lukasarts? Το εχω εγκαταστήσει, και μετα τι κάνω? Εχω κατεβάσει games, και δεν ξέρω τί να τα κάνω...... Any idea please?
  17. Υπάρχει, αλλα δεν υπάρχει στο αναβαθμισμένο σε Ρ910ι που το έκανα.....
  18. παιδια μια γρηγορη απαντηση γιατι εχει κολλησει το μυαλό μου... Πως εγκαθιστω utz theme? Τοσες φορες εχω βαλει και τωρα κολλησα και δεν θυμαμαι!!!
  19. Επίσης αλλο προβλημα ειναι οτι δεν εχεις προεπιλογη ελληνικης γλωσσας στις επαφες, που σημαινει οτι οταν πας στον καταλογο μπορεις να κανεις search μονο με το πρωτο γραμμα (π.χ. Γ). Στο Γ αν εχεις ονοματα οπως Γιαννης, Γιωργος κλπ, δεν μπορεις να γραψεις και το επομενο γραμμα ωστε να πας κατευεθειαν εκει. Δεν ξερω αν το καταλαβαινετε, αλλα δεν σου βγαζει δυνατοτητα ελληνικων σε κανενα χαρακτηρα εκτος του πρωτου (που ειναι κεφαλαιο).
  20. Δε νομιζω να σου πουν τιποτα, εγω πηρα τηλεφωνο και το παιδι που μιλησα δεν ηξερε οτι παρουσιάζεται αυτο.. Μπορει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι επιλογες που υπαρχουν στο submenu text options ωστε να δουμε τι χάνουμε? Σιγουρα χανουμε ελληνικο Τ9, καθος και τι δυνατοτητα να προσθέτεις λέξη στο Τ9 (πρεπει να πατησεις 328328 φορες λαθος κουμπια ωστε να σου βγει απο μονο του το πλαισιο εισαγωγης λεξης). Τι αλλο υπαρχει?
  21. λεω οτι δεν λειτουργει κατευθειαν το να κανεις κλικ στο url που εδωσα λογω του οτι δεν εμφανίζεται το λινκ..... Το δε λινκ αυτο καυ'θαυτο το εδωσα ωστε να δειξω οτι υπαρχουν κ αλλοι με το ιδιο προβλημα (δεν ειναι δηλάδη τυχαιο στο κινητο μου) και αρα να αποφευχθει η αναβαθμιση! Εσυ εχεις βρει καποια οποιαδηποτε λύση?
  22. Αφου δεν λειτουργει κατευθείαν δοκιμάστε http://www.gsm***forum.gr/viewtopic.php?t=4307&postdays=0&postorder=asc&start=40 σβήνοντας τα ***
  23. Το ίδιο προβλημα συναντάω και εδω... http://www.********.gr/viewtopic.php?t=4307&postdays=0&postorder=asc&start=40 ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Τ9 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!! επισης μπορέι καποιος να μου πει το υπομενου text options τι αλλα έχει ωστε να δω πληρως τι χάνω?
  24. Α ωραία τοτε, δεν το ήξερα αυτό για το 2%! Λοιπόν έχω μια απορία τώρα.. Μάλλον πρόβλημα. Αναβάθμισα εχτες το Ρ900 σε Ρ910ι. Πάω μηνύματα, να γράψω ένα καινούριο με πορτάκι κλειστό (για χρήση Τ9). Παταω το κουμπάκι πάνω απο το 3 που σε πηγαίνει στις επιλογές κλπ, και η 5η ειναι text options. Πατάω εκει και δεν γίνεται τίποτα! Δεν με βάζει δηλαδη σ'αυτό το μενου! Any ideas? Please help γιατι μου είναι υπερ-απαραίτητο! Δεν γίνεται να μην μπαίνω στο text options!!!!!!!!
  25. bill_viper i lisi sou einai sosti,αλλα παραμενει το προβλημα της μπαταριας..Αν εχεις λιγη τοτε αναγκαζεσαι να το βαλεις να φορτισει, και τοτε δεχεσαι όλη την ισχύ των ηλεκτρομαγνιτικων πεδιων.. Καλο ειναι να μην κοιμομαστε με το κινητο να φορτίζει ακριβως διπλα μας. Ειναι 100% σιγουρο οτι ο υπνος διαταράσεται και ξυπνας με πονοκέφάλους, κακη διάθεση, υπερβολικη νυστα κλπ..
×
×
  • Create New...