alexm26 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Παντως κανα μηνα πριν ξεκινησε η αναβαθμιση δικτυου σε ορισμενα σημεια στην πολη των Ιωαννινων στηνοντας καινουργιους σταθμους και σε μερικους απ αυτους τους συνδεσαν με οπτικες ινες απ οτι ειδα. Το 4G δικτυο εγινε ποιο δυνατο τις τελευταιες μερες, απο την ταξη των 15Mbps απο 800Μhz τωρα χτυπαει 40 αρια στο χαλαρο.To 3G ειναι αυτο που εχει πολυ προβλημα ακομα. Edited June 17, 2016 by alexm26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Σε αυτό το θέμα θα ανεβαίνουν οι ανανεώσεις των χαρτών κάλυψης σε 3g / 4g που ανεβάζουν στις επίσημες σελίδες τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6768450#post6768450 (Το παλαιό θέμα “Σύγκριση χαρτών κάλυψης κινητής τηλεφωνίας” δεν βρίσκεται πλέον σε λειτουργία και δεν θα ανανεώνονται οι χάρτες). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Από Εχθές οπότε πάω να μπω στο Ίντερνετ με πάει εδώ https://start.vodafone.com/ssp/main/gr?scope=redirection Έχει λος το ίδιο θέμα ? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Προς Βασιλική, (νότιο τμήμα Λευκάδας) 4G είχε σε πολλά σημεία της διαδρομής. Band 20 με μέση ταχύτητα 20 Mbps. Συνεχίζοντας,Πόρτο Κατσίκι, LTE Band 20,με περίπου 45 mbps ταχύτητα Edited June 18, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Από Εχθές οπότε πάω να μπω στο Ίντερνετ με πάει εδώ https://start.vodafone.com/ssp/main/gr?scope=redirection Έχει λος το ίδιο θέμα ? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παίρνεις εξυπηρέτηση πελατών, ρίχνεις ευγενικά κανά καντήλι (προαπαιτούμενο για να σου δώσουν την δέουσα προσοχή) και μέσα σε 2-3 ώρες θα είσαι κομπλέ! υ.γ: προσοχή στο προαπαιτούμενο!!! Με σκέτη ευγένεια μας πήρε 2 βδομάδες χωρίς αποτέλεσμα...με το μπινελίκι έγινε δουλειά σε 1.5 ώρα!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Από Εχθές οπότε πάω να μπω στο Ίντερνετ με πάει εδώ https://start.vodafone.com/ssp/main/gr?scope=redirection Έχει λος το ίδιο θέμα ? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είχα και εγώ το πρόβλημα από χτες το απόγευμα αλλά από σήμερα το πρωί σταμάτησε. Τι άλλο θα δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 καλησπερα μετα απο πανω απο 1,5 μηνα που ειχα να χρησιμοποιησω τα δεδομενα του κινητου μου διοτι εμπαινα με wifi , γυριζω το κινητο huawei y550 σε τριπλη λειτουργια , και ενω ημουνα στην ταρατσα βλεπω 2 γραμμες 4g .. Κατα χαρηκα.. λεω επιτελους !!, εβαλε πρωτα η κοσμοτε στην περιοχη , περυσι ή προπερσυ νομιζω ητανε τελικα εβαλε η wind , και η vodafone απο περυσι στην χειροκινητη αναζητηση το εβγαζε το vodafone 4g , αλλα οταν το επελεγες σε πεταγε στο h/h+. Τελος παντων εκανα ενα speedtest και μου εβγαλε γυρω στα 4,8 download , παλια που ειχα κανει παραπονα στην vodafone γιατι δεν μπορω να βρω 4g σπιτι μου μου ειπανε οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το 3g , και οι ταχυτητες με το 3g ειναι καλυτερες . Παντως το σημα 4g χανεται γυριζει στο h! σε πολλα σημεια! , γενικα δεν περιμενα να εχει εσωτερικη καλυψη αλλα τελικα το ιδιο σημα ειχα και μεσα στο σπιτι με το μεγιστο 2 γραμμες ! Παντως μπραβο τους που βαλανε κεραια , εχω παρατηρησει οτι οι αναβαθμισεις δικτυου γινονται το καλοκαιρι συνηθως.. Σιγα σιγα θα βελτιωθει ευτυχως που κανανε την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 καλησπερα μετα απο πανω απο 1,5 μηνα που ειχα να χρησιμοποιησω τα δεδομενα του κινητου μου διοτι εμπαινα με wifi , γυριζω το κινητο huawei y550 σε τριπλη λειτουργια , και ενω ημουνα στην ταρατσα βλεπω 2 γραμμες 4g .. Κατα χαρηκα.. λεω επιτελους !!, εβαλε πρωτα η κοσμοτε στην περιοχη , περυσι ή προπερσυ νομιζω ητανε τελικα εβαλε η wind , και η vodafone απο περυσι στην χειροκινητη αναζητηση το εβγαζε το vodafone 4g , αλλα οταν το επελεγες σε πεταγε στο h/h+. Τελος παντων εκανα ενα speedtest και μου εβγαλε γυρω στα 4,8 download , παλια που ειχα κανει παραπονα στην vodafone γιατι δεν μπορω να βρω 4g σπιτι μου μου ειπανε οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το 3g , και οι ταχυτητες με το 3g ειναι καλυτερες . Παντως το σημα 4g χανεται γυριζει στο h! σε πολλα σημεια! , γενικα δεν περιμενα να εχει εσωτερικη καλυψη αλλα τελικα το ιδιο σημα ειχα και μεσα στο σπιτι με το μεγιστο 2 γραμμες ! Παντως μπραβο τους που βαλανε κεραια , εχω παρατηρησει οτι οι αναβαθμισεις δικτυου γινονται το καλοκαιρι συνηθως.. Σιγα σιγα θα βελτιωθει ευτυχως που κανανε την αρχη! Στην ίδια περιοχή ή wind σε 3G έχει χαμηλές ταχύτητες.... κοντά στα 3mbps.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πριν από μερικές ημέρες μέσω φορητότητας πήγα απο κάρτα wind σε συμβόλαιο vodafone. Με τη wind δεν είχα πρόβλημα με το σήμα και το 4g με την vodafone όμως παρατηρώ οτι το κινητό μου "ζορίζεται" να βρεί 3g και 4g σήμα με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία γρηγορότερα και να ζεσταίνεται καμία φορά το κινητό (iphone 5s). Αν εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις προφίλ (για ιντερνετ, mms κτλ), ενα αρχείο που στέλνει και κατεβάζεις απο τη vodafone, λέτε να βελτιωθεί η κατάσταση η τσάμπα θα μου φάει μνήμη απο το κινητό (16gb)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πρώτα από όλα ένα τέτοιο μήνυμα δεν καταλαμβάνει χώρο. Από εκεί και έπειτα δεν θα δεις καμία διαφορά. Από τη στιγμή που έχεις Internet, είναι σωστά ρυθμισμένο το τηλέφωνό σου, άρα δεν χρειάζεται το συγκεκριμένο sms διαμόρφωσης ρυθμίσεων. Τώρα για το σήμα, όλα είναι σχετικά. Αν στο σημείο που είσαι έχει χειρότερο σήμα, είναι φυσικό να καταναλώνει περισσότερο, αλλά όταν το λειτουργείς. Όχι στην αναμονή. Η χρήση είναι η ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Η χρήση είναι ίδια περίπου και οι περιοχές στισ οποίες κινούμε οι ιδιες περίπου, το σήμα όμως συγκριτικά είναι υποδεέστερο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αν έχει οριακό σήμα 4G για δοκίμασε να το κλειδώσεις σε 3G μπας και είσαι καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Vodafone 4G SpeedTest Άγιος Νικόλαος Κρήτης, χθες το απόγευμα http://www.speedtest.net/android/2109375575.png 3G SpeedTest http://www.speedtest.net/android/2109379183.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Vodafone 4G SpeedTest Άγιος Νικόλαος Κρήτης, χθες το απόγευμα http://www.speedtest.net/android/2109375575.png 3G SpeedTest http://www.speedtest.net/android/2109379183.png Πολύ καλα για το τεράστιο traffic! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πολύ καλα για το τεράστιο traffic! :) Όντως, μεγάλο traffic και πολλοί τουρίστες συνδεδεμένοι με roaming! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Έχουμε κάποια στοιχεία συνδέσεων roaming; εννοώ αν πηγαίνουν σε cote η vf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Έχουμε κάποια στοιχεία συνδέσεων roaming; εννοώ αν πηγαίνουν σε cote η vf H wind δεν υπάρχει ας πούμε Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Έχουμε κάποια στοιχεία συνδέσεων roaming; εννοώ αν πηγαίνουν σε cote η vf Τα δικτυα VF πάνε σε VF. Όχι μόνο σαν προτεινόμενα αλλά μερικες φορές δεν μπορούν να επιλέξουν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Στην ίδια περιοχή ή wind σε 3G έχει χαμηλές ταχύτητες.... κοντά στα 3mbps.... καλησπερα στην περιοχη μου Δασκαλειο κερατεας βιντζι τριτο λιμανακι σημερα ανοιγω 4g και εκει που ηξερα μεχρι προτεινως οτι χαρο παλευει στις 2 γραμμες ειχε φουλ σημα ,και κανω ενα ελενχο ταχυτητας και εφτασε 33,9mbs!! κατα χαρηκα δεν το περιμενα! . διοτι ξερω οτι την περιοχη μας γενικα την εχουνε παρατημενη αλλα παλι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Δεν βλέπω ποτέ ή σχεδόν ποτέ το σηματάκι 3G παρά μόνο ένα H. 5 φορές το χρόνο είναι ζήτημα να το είδα κι αυτό μένει ενεργό για 5-10 δευτερόλεπτα, μετά γυρίζει σε H πάλι... Όλα στην Αττική. Έχει κανείς απάντηση; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) H είναι και το 3g σου (λίγο ανώτερο βασικά είναι) 2G (έχει δυνατότητα για μεταφορά δεδομένον μόνο τύπου sms) G (General Packet Radio Service GPRS που λέμε) μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 114 kilobits per second (καποια φάση είχε και 2,5 g) 114 kilobits per second E (Enhanced Data rates for GSM Evolution η αλλιώς EDGE) με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένον 217 kilobits per second 3G (Universal Mobile Telecommunication Service η αλλιώς UMTS) με μεγίστη ταχύτητα μεταφοράς 384 kilobits per second H (High Speed Packet Access η αλλιώς HSPA) με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 7.2 Megabits per second H+ (Evolved High Speed Packet Access η αλλιώς HSPA+) οπου η έκδοση 6 έφερε μεγίστη ταχύτητα 14.4 Megabits per second, έκδοση 7 ανέβηκε στα 21.1 Megabits per second, έκδοση 8 ανέβηκε αργοτερα στα 42.2 Megabits per second, έκδοση 9 έφτασε 84.4 Megabits per second, όπου καποια στιγμή βγηκε η έκδοση 10 με μεγίστη ταχύτητα μεταφοράς 168.8 Megabits per second. (στην Ελλάδα παιζει να μην το είδαμε ποτε) 4G (Long Term Evolution η αλλιώς LTE) με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 100 Megabits per second 4G+ η αλλιώς LTE+ που εχει μεγιστο οριο τα 1 Gigabit per second (σε καποιες χώρες το έχουν πάει μεχρι εκεί αν το υποστηρίζουν υποσυστήματα και προφανώς το 5g το οποίο είναι στα εργαστήρια ακόμη και σε καποιες περιοχές του κόσμου δοκιμαστικά το ειπα πολυ γενικά (παρέλειψα και καποιες μικρομεταβασεις) Edited October 26, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Γειά σας. Στην cosmote μπαίνοντας στη διεύθυνση myinternet.cosmote.gr , από το κινητό , μας δείχνει το υπόλοιπο σε Mb και αν μας τελειώσουν τότε κόβει την πρόσβαση και δεν χρεωνόμαστε άλλο. Στην Vodafone αυτό γίνεται ; Με ποιό τρόπο ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Γειά σας. Στην cosmote μπαίνοντας στη διεύθυνση myinternet.cosmote.gr , από το κινητό , μας δείχνει το υπόλοιπο σε Mb και αν μας τελειώσουν τότε κόβει την πρόσβαση και δεν χρεωνόμαστε άλλο. Στην Vodafone αυτό γίνεται ; Με ποιό τρόπο ; Ευχαριστώ. http://services.vodafone.gr/services/myvmb/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 @gerstavros2 :Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 @gerstavros2 :Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Επίσης σ ενημερώνει οταν φτάνεις στο 80% της χρήσης ώστε να χεις το νου σου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts