Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπουδήποτε το έχουμε συγκρίνει έχει τρομερή διάφορα ... Στη βοντα μια στο τόσο και σε ανοιχτούς χώρους , στην κοσμοτε σχεδόν παντού καμπάνα ...

Αθηνα κατα κύριο λογο

Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει το κινητό σου... Όποτε έχω συγκριθεί με Cosmote οι διαφορές είναι στην καλύτερη τρικυμιώδεις.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

ερώτηση:

αυτές τις συνεδρίες που έχω μέσω του εταιρικού πακέτου, πως μπορώ να τις χρησιμοποιήσω για internet στο κινητό και όχι στο laptop μέσω tethering;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Οπουδήποτε το έχουμε συγκρίνει έχει τρομερή διάφορα ... Στη βοντα μια στο τόσο και σε ανοιχτούς χώρους , στην κοσμοτε σχεδόν παντού καμπάνα ...

Αθηνα κατα κύριο λογο

Εγώ όσες φορές έχω συγκρίνει η vodafone είχε την πιο γρήγορη ταχύτητα.. Ακόμα και στο κέντρο αν συγκρίνεις θα δεις ότι πάει πολύ πιο γρήγορα από την cosmote,.. Αλλά δεν μιλάω μόνο για κέντρο φυσικά.. Τώρα τι να σου πω.. σίγουρα παίζει ρόλο και η περιοχή...

Εγώ όσες φορές έχω συγκρίνει η vodafone είχε την πιο γρήγορη ταχύτητα.. Ακόμα και στο κέντρο αν συγκρίνεις θα δεις ότι πάει πολύ πιο γρήγορα από την cosmote,.. Αλλά δεν μιλάω μόνο για κέντρο φυσικά.. Τώρα τι να σου πω.. σίγουρα παίζει ρόλο και η περιοχή...

Αυτη ειναι και η δική μου εμπειρία.

Όσες φορές συγκρίθηκα με Cosmote iPhone φεύγανε με την ουρα στα σκελια...

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Είμαι σε ένα χωριό στου διαόλου τη μάνα στα Τζουμέρκα και πιάνω 5 στις 5 γραμμές 3g σήμα. ΆΨΟΓΑ.

Πάρα πολύ καλή ταχύτητα. Πέρσυ δεν έπιανα καθόλου.

Αν δε γίνομαι αδιάκριτος, ποιο χωριό;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αν δε γίνομαι αδιάκριτος, ποιο χωριό;

Γιατί να γίνεις αδιάκριτος;:)

Μελισσουργούς, μετά από Πράμαντα!

Το χωριό της γιαγιάς μου! Σε ζηλεύω! Βελτιώθηκε τόσο το σήμα λοιπόν, μπράβο!:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

παιδια με gprs και χαμηλο σημα εγω δεν εχω καθολου γρηγορη ταχυτητα:mad:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

παιδια με gprs και χαμηλο σημα εγω δεν εχω καθολου γρηγορη ταχυτητα:mad:

Το αντίθετο θα μου φαινόταν περίεργο ....

Επειδη ειναι πολυ δυσκολο να βρω στις 170 σελιδες του νηματος απαντηση στο ερωτημα μου θα ηθελα να μπορει και ξερει καποιος να με βοηθησει.Εχω ενα στικακι της cosmote το ZTE MF636 και συμβολαιο στην Vodafone χωρις inernet.Υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω ΜΒ για ιντερνετ και να χρησιμοποιησω το stickaki μου για να συνδεομαι απο το laptop?Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Επειδη ειναι πολυ δυσκολο να βρω στις 170 σελιδες του νηματος απαντηση στο ερωτημα μου θα ηθελα να μπορει και ξερει καποιος να με βοηθησει.Εχω ενα στικακι της cosmote το ZTE MF636 και συμβολαιο στην Vodafone χωρις inernet.Υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω ΜΒ για ιντερνετ και να χρησιμοποιησω το stickaki μου για να συνδεομαι απο το laptop?Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Θα κατεβάσεις το Vodafone connection manager από την σελίδα της Vodafone .

μόλις βάζεις το στικάκι θα ανοίγει το πρόγραμμα της Cosmote . θα το κλείνεις και θα ανοίγεις το πρόγραμμα της Vodafone.

Πρεπει να βαλω καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις?Απ οτι με ενημερωσε ο αδερφος μου στο προγραμμα μας εχουμε internet με 1ε/μερα.

απλή ερώτηση: θέλω από ένα νόκια 6190 (νομίζω ή κάτι τέτοιο), series 40, 3G. να συνδέομαι στο internet μέσω bt από το laptop. εδώ και 9 χρόνια έχω μόνο smartphone (7650 έκανε την αρχή) και δεν γνωρίζω αν θέλει κάποιες string εντολές το modem ή κάποιο APN.

ευχαριστώ

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

απλή ερώτηση: θέλω από ένα νόκια 6190 (νομίζω ή κάτι τέτοιο), series 40, 3G. να συνδέομαι στο internet μέσω bt από το laptop. εδώ και 9 χρόνια έχω μόνο smartphone (7650 έκανε την αρχή) και δεν γνωρίζω αν θέλει κάποιες string εντολές το modem ή κάποιο APN.

ευχαριστώ

Αν δεν έχεις πρόγραμμα που κάνει αυτόματα dial (π.χ. Ovi Suite) θες σίγουρα:

AT+CGDCONT=1,"IP","internet.vodafone.gr"

Dial κάνεις με

ATDT*99*#

ή με

ATDT*99***1#

Μην ξεχάσεις στην αρχή της επικοινωνίας με το modem να κάνεις initialize με

ATZ

Πρεπει να βαλω καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις?Απ οτι με ενημερωσε ο αδερφος μου στο προγραμμα μας εχουμε internet με 1ε/μερα.

Βάλε APN : internet.vodafone.gr

ευχαριστώ πολύ :)

υπάρχει δλδ πρόγραμμα (έχεις λινκ?) για να κάνει σύνδεση μόνο του (όπως πχ με τα bb)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

μάλλον έχω θέμα... και όταν το πήγα το κινητό στην βονταφον έπιανε 3g καμπάνα :blink: και τους λέω το σκασμένο μόνο εδώ έχει τόσο καλό σήμα:lol:

Vodafone Mobile Internet Via the Phone. το εχει χρησιμοποιησει κανεις φιλος ? δουλευει? δεν βρηκα στο φορουμ αν εχει συζητηθει αν ξερει κανεις το λινκ της συζητησης αν υπαρχει να το παραθεσει, ευχαριστω.

Μπορώ να βάλω internet στο κινητό και να πω στη Vodafone 'ότι δεν θέλω να με χρεώνει το day-pass αλλά να χρεώνομαι με το kb; Αν ναι πόση θα είναι αυτή η χρέωση;

παιδια ειμαι συνδρομητης της vodafone με 2 συνδεσεις στο unlimited 45 και με πηραν πριν απο λιγο τηλεφωνο σχετικα με ενα στικακι για το φορητο για ιντερνετ.μου ειπαν οτι μου το δινουν δωρεαν το στικακι και με παγιο 10€ τελικη τιμη τον μηνα θα εχω 1gb internet.θελω να ρωτησω τωρα τι ειναι αυτο ακριβως? το στικακι ειναι αυτο εδω:http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42143.action?αν δεχτω την προταση που μου εκαναν θα εχω ιντερνετ παντου με τον φορητο και αν ναι τι ταχυτητες? ιδιες με αυτες που εχω στο κινητο με τα δωρεαν mb που ειναι μεσα στο προγραμμα η πιο γρηγορο? παρακαλω διαφωτιστε με λιγακι σε αυτα που ρωταω και αν ειναι καλη προσφορα γιατι πρεπει να απαντησω μεχρι αυριο.ευχαριστω

παιδια σε ενεργοποιημενη υπηρεσια καρτοιντερνετ μεσω tethering σε ενημερωνει για τα υπολοιπομενα?

Καλημέρα myphonιτες!

μπορει να μου στείλει κάποιος τις ρυθμίσεις για το Ιντερνετ της Vodafone Ala Carte για το iPhone???

και κατι αλλο

αυτο που διαφημίζουν με 1€ την μερα γινετε αυτοματα? η πρεπει να κανω κατι?

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Γίνεται αυτόματα .

APN: internet.Vodafone.gr

Username και password άφησε τα άδεια

Εγω σημερα ενεργοποίησα το internet στη Vodafone (εκανα φορητοτητα απο cosmote).

Πήρα τηλέφωνο και μου έστειλαν τις ρυθμίσεις. Wap.Vodafone γραφει στο apn και vflive κατι τετοιο.

Το θεμα ειναι ότι στο κέντρο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη μου δίνει μονο G. H cosmote εδινε Η και πετούσε. Τόση διαφορά υπάρχει ή εγινε τίποτα λαθος στις ρυθμίσεις?

Εκανα χειροκινητη αναζήτηση δικτύου,επέλεξα 3g Vodafone και διαφορα καμια. Τι γίνεται?

Edit... Όλα τα παραπάνω μέσα σε ενα ισόγειο μαγαζί με τζαμαρίες. Βγαίνω στο δρομο (10 μετρα) και να'σου το Η. Πρέπει να βγάλω το γραφείο στο πεζοδρόμιο για να σερφαρω με ταχύτητες Η. :-) Λιγο ασταθές βέβαια αλλα Η...

.

Asteroshouse.gr ...................