Jump to content

Themos3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Themos3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Themos3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε κάρτα μνήμης 64άρα για το κινητό. Διάβασα κάπου πως η καλύτερη λύση είναι αυτη . Ισχύει?
  2. Σκεφτομουν αυτην για θηκη.Θα το δω αυτο με το office μολις παω σπιτι. Ευχαριστω.
  3. Ναι το serial key που υπαρχει? Ειναι καπου γραμμενο στο κουτι?
  4. Καλησπερα και απο μενα. Φρεσκος ιδιοκτητης του 8αριου και θελω να κανω μια ερωτηση. Επειδη το πηρα μεταχειρισμενο απο καποιον που το αγορασε απο το Bestdeals η ταμπλετα ερχεται με περασμενα κανονικα τα office? Αυτος που μου το δωσε το εκανε φορματ και μου ειπε οτι ειχε μονο trial εκδοση ενος μηνος. Επισης εχει καποιος να προτεινει θηκη-πληκτρολογιο μιας και για το stylus ενημερωθηκα τι παιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Προφανως ψαχνω κατι στις 7 ιντσες κυριως για λογους φορητοτητας.Με ενδιαφερει να εχει την δυνατοτητα να συνδεθει στο ιντερνετ ειτε μεσω σιμ σλοτ ειτε απο το usb modem μου, να εχει gps και μια καμερα για αξιοπρεπεις φωτο(με δυνατοτητα geo-tag).Το budget ειναι στα 200ε και η ερωτηση μου ηταν αν αξιζει να παρω το συγκεκριμενο η' να κοιταξω κατι αλλο ( πχ nexus 7 η' κατι αντιστοιχο σε κινεζικο).
  6. Καλησπερα κ απο μενα.Γνωστος μου πουλαει το Samsung Galaxy Tab2 16Gb 3g σαν καινουριο 200 ευρω.Εγω εχω στικακι με 3g απο Vodafone (5Gb/mo).Με συμφερει να το αγορασω στα 200 η' αξιζει να ψαξω κατι αλλο χωρις 3g σ αυτα τα λεφτα και σ αυτες τις ιντσες?
  7. Στην φτηνη εκδοση χωρις 3g μπορουμε να συνδεσουμε usb modem της vodafone και να κανει την ιδια δουλεια με την 3g εκδοση?
  8. Τελικα καταφερα και το παραγγειλα απο amazon το κινητο στα 258ε.Τωρα ειμαι στην φαση που το περιμενω και πρεπει να παρω θηκη - screen prot - φορτιστη και βαση αυτοκινητου και ισως 2η μπαταρια γιατι λογω δουλειας θα ειμαι πολλες ωρες στο δρομο.Αφου διαβασα και τις 70+ σελιδες του thread ομολογω πως χαθηκα :D . Οσων αφορα τις θηκες ειμαι αναμεσα σε 1 και 2.Για την μπαταρια απ οτι βλεπω η e-cell δεν αξιζει το κοπο και δεν υπαρχει κ αλλη ενναλακτικη στα λεφτα της. Για screen prot. δεν εχω ιδεα τι ειναι καλο και τι οχι αφου οι τιμες τους παιζουν με αποκλισεις μεχρι και 200%.Φορτιστη και βαση αυτοκινητου δεν εχει αναφερει κανεις τπτ μεχρι τωρα.Θα παρακαλουσα οποιον εχει προσωπικη εμπειρια με κατι απ ολα αυτα να δωσει τα φωτα του.Δε μ ενδιαφερει αν θα ειναι απο Ελλαδα απο αμαζον ebay η' οπουδηπουτε αλλου αρκει να ειναι σε λογικες τιμες και να φτανουν σε λογικους χρονους Ελλαδα.Ειναι το πρωτο μου smartphone γι αυτο εχω τοσες αποριες. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.
  9. Το gps του πως θα το βαθμολογουσατε?Μ ενδιαφερει να κανω geotagging σε φωτο και ψαχνω κατι που θα κλειδωνει γρηγορα το gps και η ποιοτητα των φωτογραφιων θα ειναι σε καλο επιπεδο.Βγηκε και σε προσφορα στο amazon.co.uk σημερα στα 281ε και το σκεφτομαι.Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.
  10. Επειδη με ενδιαφερει να παρω ενα μεταχειρισμενο LG 2x και αυτος που το πουλαει εχει "χασει" την αποδειξη υπαρχει καποιος τροπος (Μεσω ΙΜΕΙ ξερω γω...) να δω τι υπολοιπο εγγυησης εχει αν εχει και αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και οχι κανα κλεμμενο?
  11. Στα 154ε που το εχει το κινητο τωρα το πλαισιο θεωρειτε οτι υπαρχει αλλη εναλλακτικη σε android η' το συγκεκριμενο κινητο αποτελει μονοδρομο αυτη τη στιγμη?Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω και το budget μου κυμαινεται απο 150-200 max και ψαχνω το καλυτερο value αυτη τη στιγμη.
  12. Themos3

    ZTE Skate

    Στα 175ε το βγαλε.Καλη τιμη αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας.....
  13. Themos3

    ZTE Skate

    Ξερει κανεις αν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα αν το παρω απο amazon.co.uk.Στην σελιδα του προιοντος το αναφερει ως Sim Free.
×
×
  • Create New...