Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι στις αλλες εταιρειες στα καρτοκινητα σε χρεωνουν αφου τελειωσει και ο χρονος στην καρτα???πως γινεται αυτο?

Γιατι στις αλλες εταιρειες στα καρτοκινητα σε χρεωνουν αφου τελειωσει και ο χρονος στην καρτα???πως γινεται αυτο?

Στην WIND γίνεται αυτό! Σε χρεώνει, γιατί αργεί να χρεωθεί ο όγκος internet pου χρησιμοποιείς αφότου τελειώσει το πακέτο internet.

Καλησπέρα! Εχω συνδεσει το Iphone με το pc και μπαινω ιντερνετ μεσω αυτου.

Εχω ενα προγραμμα 500Mb..

Τωρα τελευταια ομως, στο facebook Κυριως μου κανει συμπιεση σε αθλια ποιοτητα τις φωτογραφιες και καποια γραφικα..

Γιατι?

Τι μπορω να κάνω?

Πριν 2 μερες ηταν όλα οκ.

Ευχαριστώ πολύ!

Στην WIND γίνεται αυτό! Σε χρεώνει, γιατί αργεί να χρεωθεί ο όγκος internet pου χρησιμοποιείς αφότου τελειώσει το πακέτο internet.

Και πες οτι βγαζω την καρτα και την πεταω και εχω χρεωσει πχ την εταιρεια 15-20 ευρω... πως θα τα παρει απο ενα ανωνυμο καρτοκινητο???Ασε που αυτο δεν ειναι καθολου σωστο για τον συνδρομητη να μην μπορει να υπολογισει τι εχει καταναλωσει.Απαραδεκτο

Παιδιά, θα μπορούσε κάποιος σας παρακαλώ να μου θυμήσει πως γίνεται η απενεργοποίηση του Surf & mail 30; Σας ευχαριστώ!

* Στέλνοντας με δωρεάν SMS τη λέξη 1 στο 19109.

* Καλώντας το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13830.

* Μέσα από το Vodafone live!

* Από τα καταστήματα Vodafone.

Κακώς τον ευχαριστείς. Η απενεργοποίηση γίνετε στέλνωντάς 2off στο 19109. Αν έστειλες 1 γράφτηκες στο unlimited.

• 3 weeks later...

Όποιο σε βολεύει καλύτρερα

Το Vodafone wap είναι απαραίτητο αν θες να μπεις στο vodafone live

Για όλα τα άλλα το Vodafone Internet είναι καλύτερο .

O δωρεάν όγκος στα πακέτα surf & mail ανανεώνεται κάθε 1η του μήνα όπως στον δωρεάν χρόνο ομιλίας ή με την έκδοση του λογαριασμού? Ρωτάω για να ξέρω πότε να μηδενίζω τον μετρητή του κινητού - ευχαριστώ

Sony logo.gif

O δωρεάν όγκος στα πακέτα surf & mail ανανεώνεται κάθε 1η του μήνα όπως στον δωρεάν χρόνο ομιλίας ή με την έκδοση του λογαριασμού? Ρωτάω για να ξέρω πότε να μηδενίζω τον μετρητή του κινητού - ευχαριστώ

Έχω την εντύπωση πως ανανεώνεται κάθε Χ του μηνός (αναλόγως με το πότε έγινε την πρώτη φορά η ενεργοποίηση).

Απορία για windows mobile: όταν είσαι κάπου που υπάρχει wireless, και συνδεθείς με αυτό, και πας να ελέγξεις τα email σου π.χ. ή να μπεις σε μία σελίδα.

Από που θα πάρει δεδομένα? από το wireless ή από το GPRS ?

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Καλημέρα...

Κάποιες ερώτησεις γιατί τα έχω λίγο συγκεχυμένα στο μυαλό μου...

Ενεργοποίησα εχθές το surf&talk για συσκευή Samsung S5600...

Η ερώτηση μου είναι η εξής... ο browser της συσκευής έχει το σήμα του vodafone live... μπαίνοντας εγώ στο διαδύκτυο μέσω του default browser φορτωνει αρχικά η σελίδα του Vodafone live... θα χρεώνομαι για την είσοδο η εμπεριέχεται στο πακέτο των δωρεάν mb που μου παρέχει το εν λόγω πρόγραμμα? Γενικά έχω μπερδευτεί λίγο με την διαφορά Vodafone live και mobile internet... ή είναι το ίδιο πράγμα... απλά το πρώτο δίνει την δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο σε κινητά που δεν έχουν browser? Επίσης στις ρυθμίσεις σύνδεσης πιό είναι το καλύτερο profile να επιλέξω vodafone live η vodafone web? Ο μετρητής το mbites ξεκινά απο την μερα ενεργοποίησης η θα έχω το ποσοστό που μου αναλογεί ως το τέλος του μήνα? Και τέλος μπορώ να συνδέομαι είτε με GPRS είτε με 3G?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν μας είπες αν έχεις καρτοκινητό ή σύνδεση .

Αν έχεις καρτοκινητό ξεκινάει από την ημέρα ενεργοποίησης και για 30 ημέρες.

Σε σύνδεση είναι μηνιαίο

Η είσοδος στο vodafone live είναι δωρεάν, δηλαδή το εισητήριο εισόδου περιλαμβάνετε στην συνδρομή σου. Αν τελειώσει η συνδρομή σου , χρεώνεσε.

Η διαφορά είναι ότι με ρυθμίσεις vodafone live χρησιμοποιείς το proxy της Vodafone ενώ εμ ρυθμίσεις internet μπαίνεις κατευθείαν στο niternet , και δεν μπορείς να μπείς στο live

Δεν μας είπες αν έχεις καρτοκινητό ή σύνδεση .

Αν έχεις καρτοκινητό ξεκινάει από την ημέρα ενεργοποίησης και για 30 ημέρες.

Σε σύνδεση είναι μηνιαίο

Η είσοδος στο vodafone live είναι δωρεάν, δηλαδή το εισητήριο εισόδου περιλαμβάνετε στην συνδρομή σου. Αν τελειώσει η συνδρομή σου , χρεώνεσε.

Η διαφορά είναι ότι με ρυθμίσεις vodafone live χρησιμοποιείς το proxy της Vodafone ενώ εμ ρυθμίσεις internet μπαίνεις κατευθείαν στο niternet , και δεν μπορείς να μπείς στο live

Βασίλη σε ευχαριστώ... σύνδεση έχω και έκανα αλλαγή προγράμματος ωστε να έχω 500mb τον μήνα... απ'ότι καταλαβαίνω είναι σαφώς καλύτερο να επιλέξω vodafone web... ώστε να συνδέομαι κατευθείαν.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Παιδιά είχα το surf n mail 30 στο cu μου και τον ίδιο αριθμό τον έκανα συμβόλαιο σήμερα. Από λάθος συνενόηση με την εταιρία ζήτησα να το απενεργοποιήσουν νομίζοντας πως λειτουργεί μόνο στη κάρτα. Τελικά γίνεται και στο συμβόλαιο!

Αν αποφασίσω να το επανεργοποιήσω τι θα γίνει, ξέρετε; θα χάσω όλα τα mb, θα χρεωθώ ξανά τα 3,5 ; δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Και όλα αυτά γιατί νόμιζα πως μπορούσα να βάλω το πακέτο για τα 40 mb αλλά απότι κατάλαβα δεν γίνεται ακόμα!

Είδα από posts σας πως υπάρχει και ένα Vodafone Unlimited Music & Ιnternet! με ενδιαφέρει πολύ καθαρά για τα 100 mb. Μπορώ να το βάλω στο e61 μου και να έχω τα 100 mb σε 3g/gprs ? Δεν με ενδιαφέρει η μουσική. Τα 100 μόνο. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Παιδιά είχα το surf n mail 30 στο cu μου και τον ίδιο αριθμό τον έκανα συμβόλαιο σήμερα. Από λάθος συνενόηση με την εταιρία ζήτησα να το απενεργοποιήσουν νομίζοντας πως λειτουργεί μόνο στη κάρτα. Τελικά γίνεται και στο συμβόλαιο!

Αν αποφασίσω να το επανεργοποιήσω τι θα γίνει, ξέρετε; θα χάσω όλα τα mb, θα χρεωθώ ξανά τα 3,5 ; δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Και όλα αυτά γιατί νόμιζα πως μπορούσα να βάλω το πακέτο για τα 40 mb αλλά απότι κατάλαβα δεν γίνεται ακόμα!

Είδα από posts σας πως υπάρχει και ένα Vodafone Unlimited Music & Ιnternet! με ενδιαφέρει πολύ καθαρά για τα 100 mb. Μπορώ να το βάλω στο e61 μου και να έχω τα 100 mb σε 3g/gprs ? Δεν με ενδιαφέρει η μουσική. Τα 100 μόνο. Ευχαριστώ.

Δεν μας είπες όμως σε πιο πρόγραμμα είσαι.... anyway... ρίξε μια ματιά σ΄ αυτά.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8031

Από καρτοκινητό σε συμβόλαιο τον ίδιο αριθμό κράτησα. Ενεργοποίησα πακέτο για ίντερνετ και δεν μπαίνει σε κανένα προφιλ. Παίζει να θέλω πάλι ενεργοποίηση mms?

edit: πήρα τη vod λένε πως έχω ακόμα mms κανονικά. Το περίεργο είναι ότι μπαίνω στα email (nokia e61) με το προφιλ vodafone web αλλά δεν συνδέεται στο browser η στο foreca weather!

Στον browser πετάει αυτό το μύνημα."Μη έγκυρο σημείο πρόσβασης. Ελέξτε το σελιδοδείκτη."

Από το ψάξιμο που έκανα στο forum κατάλαβα τα εξής.

Του nokia e61 ο default browser δεν συνδέεται στο internet.vodafone.gr (Vfweb). Οπότε επιλέγουμε opera mini γιαυτό το λόγο.

Κάποια όμως προγράμματα επίσης δεν λειτουργούν με αυτό το προφιλ. Να δοκιμάσω να τα δουλεύω με το προφιλ "vf gprs postpaid" (Wap) ? Το προφιλ αυτό θα με χρεώνει ή είναι μέσα στα 40 mb του Mobile Internet (Small) που ενεργοποίησα;

Ευχαριστώ παιδιά ελπίζω να μην σας κούρασα. Αλλά φεύγω στρατό τη δευτέρα και θέλω να το "φτιάξω" να το έχω έτοιμο!

Από το ψάξιμο που έκανα στο forum κατάλαβα τα εξής.

Του nokia e61 ο default browser δεν συνδέεται στο internet.vodafone.gr (Vfweb). Οπότε επιλέγουμε opera mini γιαυτό το λόγο.

Κάποια όμως προγράμματα επίσης δεν λειτουργούν με αυτό το προφιλ. Να δοκιμάσω να τα δουλεύω με το προφιλ "vf gprs postpaid" (Wap) ? Το προφιλ αυτό θα με χρεώνει ή είναι μέσα στα 40 mb του Mobile Internet (Small) που ενεργοποίησα;

Ευχαριστώ παιδιά ελπίζω να μην σας κούρασα. Αλλά φεύγω στρατό τη δευτέρα και θέλω να το "φτιάξω" να το έχω έτοιμο!

Το vf gprs postpaid δεν ειναι wap. Πιθανοτατα ειναι το internet.vodafone.gr.

Για wap οι ρυθμισεις του προφιλ πρεπει να ειναι wap.vodafone.gr.

Ειτε μπεις με internet.vodafone.gr ειτε με wap δεν θα υπαρχει χρεωση μεχρι τα 40mb

Αν δε μπορεις να βρεις ακρη, καλυτερα σβησε ολα τα προφιλ χειροκινητα να καθαρισει τελειως και μπες http://portal.vodafone.gr/vdmsgr/index.jsp οπου μπορεις να βαλεις τον αριθμο σου και θα σου σταλουν αυτοματα ολες οι ρυθμισεις.

Μπορείς να βάλεις και webkarta.vodafone.gr. Είναι το αντίστοιχο internet APN για καρτοκινητά. Απλώς με αυτό δε σου ανοίγει το Live, το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο μέσω wap.

καλησπέρα! έχω το Nokia 5800..το πήρα από την vodafone(οικονομικό 25)..λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να έχω internet στο κινητό?δεν το θέλω για να μπαίνω στο internet(συνδέομαι μόνο μέσω wifi), αλλά για να λειτουργεί το a-GPS κυρίως..

μπήκα εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3234, αλλά έχει πολλά (vflive, prepay, web..)

ευχαριστώ!

καλησπέρα! έχω το Nokia 5800..το πήρα από την vodafone(οικονομικό 25)..λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να έχω internet στο κινητό?δεν το θέλω για να μπαίνω στο internet(συνδέομαι μόνο μέσω wifi), αλλά για να λειτουργεί το a-GPS κυρίως..

μπήκα εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3234, αλλά έχει πολλά (vflive, prepay, web..)

ευχαριστώ!

Θα πρεπει να ενεργοποιησεις το προφιλ web.

Κατα τη γνωμη μου μη χρησιμοποιησεις a-gps, δεν υπαρχει λογος. Απ'τη στιγμη που θα κλειδωσει δορυφορους την πρωτη φορα, τις επομενες λογικα θα κλειδωνει πολυ γρηγορα.

Για περισσοτερα ρωτα στο σχετικο thread του 5800.

κι όμως δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα..θέλω να δοκιμάσω λίγο και το a-gps να δω πως πάει σε απόκριση και χρεώσεις και θα δω..οπότε παίρνω ρυθμίσεις για το Vodafone web..

thanks!

να κανω μια ερωτηση? το skype δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε μεσω του internet της vodafone στο κινητο?

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

να κανω μια ερωτηση? το skype δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε μεσω του internet της vodafone στο κινητο?

έχω την εντύπωση, ότι πρόσφατα διάβασα πως με κάποια ρύθμιση της ΕΕ, σύντομα ΘΑ μπορούμε να χρησιμοποιούμε voip μέσω 3G, GPRS ktl , οπότε με βάση αυτό, υποθέτω πως τώρα δεν μπορούμε.

Κάποιος που ξέρει σίγουρα όμως, ας πει

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg