Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@karhariasgr: το θέμα του τόπικ είναι ''HTC HD2 - Android Development''...αν θες να πας να δοκιμάσεις το desire HD, μπορείς να το κάνεις ελέυθερα, αλλά δυστυχώς εδώ είναι offtopic...κατά συνέπεια το ποστ διαγράφηκε...

@zaharakis : το θέμα του τόπικ είναι ''HTC HD2 - Android Development''...κατά συνέπεια και τα ''χρόνια πολλά'' (τόσο τα δικά σου όσο και των υπολοίπων!) είναι εξίσου offtopic και γιαυτό το ποστ σου διαγράφηκε...υπενθυμίζω για 2η φορά σε 2 μέρες ότι υπάρχει ειδικό τόπικ για τα χρόνια πολλά (και εννοείται ένα και μοναδικό) στο chat and fun...θα χαρούμε να περάσετε από εκεί να μας ευχηθείτε :)

@webvirus: όσο πιο πολλά offtopic υπάρχουν , τόσο πιο πολύ πατιέται το delete...simple as that..:)

Edited by Nikos_s3

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Δεν ξέρω.. Όταν είμαι στα Windows και πάω στις επαφές μου πάω σε μία επαφή και πατάω μενού και μου λέει αντιγραφή στην SIM. Οποτε συμπέρανα πως τις έχω περάσει στην SD card...

Αντιγραφή στη SIM σημαίνει στην SIM και όχι στην κάρτα μνήμης.

Modpic.gif

Ναι, απλά λέω πως για να έχω την επιλογή αντιγραφή στην SIM, σημαίνει πως τις έχω περάσει στην SD card. Το θέμα είναι πως όταν πάω να κάνω import στο android έχω την επιλογή import από SIM. Οπότε πριν αντέγραψα μία επαφή στην SIM και μετά έτρεξα το android και είδα πως μου την εμφάνιζε. Βέβαια, την εμφάνιζε με παράξενα γράμματα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.. Οποτε σκέφτομαι πως να κάνω ομαδικά αντιγραφή των επαφών στην SIM στα windows και μετά να πάω και να τις κάνω import στο android...

Διαφορετικά δεν έχω καταλάβει τι παιζει με τις επαφές... :(

• Administrators
Ναι, απλά λέω πως για να έχω την επιλογή αντιγραφή στην SIM, σημαίνει πως τις έχω περάσει στην SD card.

Τόση ώρα προσπαθώ να σου πω ότι αυτό που λες είναι λάθος. Άλλο πράγμα η SIM και άλλο η κάρτα μνήμης (microSDHC card). :wacko:

Modpic.gif

αυτο θα κανεις (Οποτε σκέφτομαι πως να κάνω ομαδικά αντιγραφή των επαφών στην SIM στα windows και μετά να πάω και να τις κάνω import στο android... )αλλα θα βαλεις απο την αρχη την superRAM.Θα την διαγραψεις θα βαλεις τον φακελο τις ραμ και θα τον τρεξεις ξανα.

Ναι, μάλλον το ιδιο λέμε, ή καλύτερα εγώ δεν το διατύπωσα σωστά!

Το θέμα είναι πως κάνω ομαδική αντιγραφή των επαφών στην SIM στα windows. γτ έγω τόσην ώρα που ψάχνω είδα μόνο να κάνεις μία μία επαφή αντιγραφή..

Λοιπον απο οοοοολα τα builds που δοκιμασα το πλεον γρηγορο ηταν το superam απο darknstone στην εκδοση 1.5.

Η μοναδικη ενσταση για να μην το εχει καποιος αυτο το build για χρηση 24/7 (οπως λογου χαρη εχω εγω και τυραννιεμαι με το φορτιστη παραμασχαλα) ειναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ μπαταριας που εχει.Θελω 2 φορτισεις τη μερα κι αυτο γιατι εχει ενα τρελο να καταναλωνει με 250-300 mA σε standby mode.

Μετα απο τη χρηση ενος RAM build για εμενα δεν τιθεται θεμα να επιστρεψω σε SD build. Θα αλλαξω μονο εφοσον βγαλει καποια επομενη εκδοση ο Darkstone ή καταφερει και κανει σταθερη και πληρως λειτουργική (RAM based παντα) Gingerbread έκδοση o MDJ.

Αυτά τα λίγα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

και πριν λίγο ο giogio μας έλεγε άλλα. τελικά αν δεν δω μόνος μου και τα 2 το βράδυ, άκρη δεν θα βγεί

wickerman_3@Κάτι φταίει σε εσένα ,εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη κατανάλωση τις μπαταριάς και από ότι διάβασα είναι και άλλοι.

Απο προσωπικη εμπειρία έχω να πω πως ΟΛΑ τα builds του MDJ μετά απο μερικές ημέρες δεν ήταν σταθερά.

Η 1.5 superam του Darkstone με έχει κρατήσει από την πρώτη μέρα που βγήκε και κοντέυει ενα 10ημερο τωρα.

Τέλος χωρις να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του giogio παλι απο την προσωπική μου εμπειρία δε συγκρίνονται οι ταχυτητες των 2 builds.

wickerman_3@Κάτι φταίει σε εσένα ,εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη κατανάλωση τις μπαταριάς και από ότι διάβασα είναι και άλλοι.

Διαβάζοντας το κλειδωμένο πλεον thread της ως ανω ROM θα βρεις τουλάχιστον 20 αναφορές για την κατανάλωση που σου αναφέρω ότι έχω καθώς και τρόπους (ανεπιτυχείς δυστυχώς) να διορθωθεί.Μπορεί η περιπτωση μου να ανήκει στις εξαιρεσεις αλλά δεν παυει να ειναι μια περιπτωση.

Αλλα ειναι ανεκτο απο τη στιγμη που ΟΛΑ τα υπολοιπα δουλευουν ρολοι και ειναι και stable build. :)

Edited by Nikos_s3

αυτό που λες με την μπαταρία δεν το πολύ πιστεύω ότι φταίει η ρομ, για τον πολύ απλό λόγο....

Η ρομ δεν χρειάζεται να κάνει access στην SD οπότε δεν χρειάζεται έξτρα ρευμα για να διαβάσει, άρα σε σύνολο θα έπρεπε να έχεις πολύ καλή κατανάλωση

Εχω διαβάσει όλους αυτούς τους μήνες αμέτρητες αναφορές για μεγάλη κατανάλωση κατά την αναμονή για όλα τα build.Κάτι άλλο γίνεται παιδιά.Προσωπικά ποτέ δεν είχα τέτοια κατανάλωση με όποιο build και αν δοκίμασα.Ανάλογα το build αν έχεις κλειστή την οθόνη και ανοιχτό το wifi ή το 3g ή το bt η κατανάλωση φτάνει στα 60-70ma που οκ δεν είναι μικρή αλλά απέχει πάρα πολύ από τα 250-300ma

είχα αναφέρει και προηγουμένως ότι το μόνο που με χαλάει στο dual είναι η κατανάλωση .

Στην superam το αντιμετώπισα ως εξής :

κατάργησα όλα τα widget που ζητάνε ενημέρωση ,fancy weather κλπ , επίσης όλους τους αυτόματους συγχρονισμούς google,ειδήσεις (διεργασίες φόντου) κοκ , εννοείται κινούμενα wallpaper, ένταση οθόνης ,

και ανά κάποια διαστήματα κοιτάω στον adv. task killer εάν τρέχει κάτι περίεργο , πχ βρίσκω ανοιχτά συχνά maps ,ειδήσεις,tapatalk,χωρίς να τα έχω τρέξει ...

το αποτέλεσμα είναι 3-5mah με το current widget (το μόνο που χρησιμοποιώ) και έτσι δεν βλέπω πια κάτι 60-80-120mah χωρίς να έχω ανοίξει κάτι

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

αυτό που λες με την μπαταρία δεν το πολύ πιστεύω ότι φταίει η ρομ, για τον πολύ απλό λόγο....

Η ρομ δεν χρειάζεται να κάνει access στην SD οπότε δεν χρειάζεται έξτρα ρευμα για να διαβάσει, άρα σε σύνολο θα έπρεπε να έχεις πολύ καλή κατανάλωση

Δεν επιχειρω να σε πεισω, τα βιωματα μου μοιραζομαι.

Απο αποψη καταναλωσης [βασει της ιδιας χρησης που εκανα σε ολα τα builds οπερ συνισταται σε μονιμως ανοικτα bt, wifi (σχεδον μονιμως αφου το ξεχνω) και data και live wallpaper ] το πιο αποδοτικο (σε μενα παλι) αν θυμαμαι καλα ηταν η εκδοση 1.5 ή 1.6 του MDJ απο EVOSENSE. Οπως και να εχει το θεμα, γεγονος ειναι οτι πρωτιστα σε ενα κινητο οπως το HD2 λογω hardware αλλα και φυσης του δε με ενδιαφερει η διαρκεια της μπαταριας.Αυτο που με απασχολει ομως ειναι κατα ποσο οι αλλεπαλληλες φορτισεις καταπονουν τη διαρκεια ζωης της.

δίνεις 10 ευρώ και πέρνεις μια καινούργια αν αυτό σε απασχολεί

Εγω με την SuperRam εχω καταναλωση σε stand-by με την οθονη αναμενη 250-330mA και μολις σβήσει πεφτει στα 80mA. Παντως παιδια ειναι λογικο να εχουμε μεγαλη καταναλωση εφοσον εχουμε ολοκληρο λειτουργικό να τρεχει απο την SD η την RAM.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

το 80 δεν μου άρεσε , δοκίμασε αυτά που είπα πρίν και θα δεις 3-5mah μετά από μια πλήρη φόρτιση

by the way έχετε παρατηρήσει που πρασινίζει το led ενώ η φόρτιση βρίσκεται στο 95%, ε;

edit : και επειδή το ανέφερε - πρότεινε κάποιος φίλος πριν την 4.6 σε συνδυασμό με τον hast.8.6 το δοκιμάζω αυτή

τη στιγμή η διαφορά στην αίσθηση ταχύτητας είναι μικρή , και την κατανάλωση δεν μπορώ προς στιγμήν να την ρίξω κάτω από 53 mah .

Βέβαια τουλάχιστον στην ταχύτητα δεν συγκρίνεται ούτε μου θυμίζει καν την Superam , μου θυμίζει την original 4.6 s8.0

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Το 3-5ma στην αναμονή είναι με κλειστά τα wifi,bt,3g.

Αυτό με την μπαταρία στο 95% ισχύει με τους kernel του hastarin.Αν όμως το ξεσυνδέσεις και το ξαναβάλεις για φόρτιση,τότε φορτίζει πολύ αργά μέχρι τα 100

Σε ότι αφορά την ταχύτητα,καμμία άλλη ρομ δεν είναι πιο γρήγορη από την super ram

κατι ξεχνατε αναμενο και βλεπετε υψηλη καταναλωση

Οταν τρεχει οπως πρεπει, με gps wifi bluetoote κλειστα το build πανω απο 8-9mah δεν φευγει

Βαλτε ενα widget on/off (smart switch, fancy widget κλπ,υπαρχουν πολλα) , για να εχετε μονιμως το ματι σας , στο τι ειναι ανοιχτο και τι οχι

Δειτε και 2 screenshots με την MDJ HD 8.6 και hastarin 8.6 σε αναμονη με wifi ανοιχτο,δεν το παιζω ειδικος ουτε μονος μου το βρηκα το διαβασα στο xda οπου το ανεφερε καποιος και το εκανα ηταν η τελευταια μου δοκιμη πριν παω να αγορασω το desire hd γιατι ειχα ψιλοκουραστει βγαλε βαλε δοκιμασε στησε κτλ,να αναφερω επισης οτι με οσες αλλες ρομ ειχα δοκιμασει οταν μιλουσα στο τηλ τα ma εκτοξευοντουσαν στα 450-530 με αυτην εδω πανω απο 250-300 δεν εχει παει καθολου,με κλειστο wifi τα ma ειναι κολλημενα στο 3 το τηλ δεν το κλεινω καθολου το βραδυ απλα το βαζω στην σιγαση.

http://img69.imageshack.us/img69/7641/cap201012272209.th.jpg http://img217.imageshack.us/img217/8008/cap2010122721572.th.jpg http://img707.imageshack.us/img707/7850/cap201012272228.th.jpg

Edited by giogio

Και χωρις wifi κατω απο 200ma δεν παει με αναμενη οθονη, με κλειστή 70 . Δεν ειναι μεγαλη αλλαγη αλλα δεν σβηνω τα widgets αλλα δεν με απασχολει τοσο η καταναλωση γτ παιζω πολλα games και το φορτιζω συχνα.

EDIT:

Παιδια μπορει να μου καποιος που παω για να περασω της ρυθμισεις για να μπαινω στο internet μεσω wap ?

Επειδη εχω Q δεν μου δουλευουν οι αυτοματες ρυθμισεις .

Edited by DTse

Ξανάνοιξε το thread της superRam :)

Προστέθηκε στο πρώτο ποστ του θέματος ένα νέο initrd αρχείο που κάνει συγχρονισμό στα αρχεία.Aυτή η διαδικασία συγχρονισμού προλαμβάνει την πιθανότητα να "χαλάσει" το data.img

Για εξήγησε λιγο σε τι βοηθάει ? Δλδ ποια αρχεια συγχρονίζει αυτα που παιρναμε απο το pc στην καρτα ?

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς συγχρονίζει αλλά από ότι διάβασα,κάποια στιγμή μερικά άτομα άρχισαν να αντιμετωπίζουν διάφορα force close και γενικά αστάθεια του συστήματος,λόγω καταστροφής του data.img μάλλον πρέπει να είναι αυτό που περιγράφει ο Κώστας.Γιατί οι ρυθμίσεις μας αποθηκεύονται στο data.img

Παιδιά πως κρατάς backup;

Εκανα αντιγραφή το περιεχόμενο της κάρτας στο pc και Μόλις την ξαναεβαλα στο Leo έγινε χαμός οι περισσότερες εφαρμογές έβγαζαν μήνυμα λάθους, άλλες ρυθμίσεις είχαν κρατηθεί άλλες Όχι, Μετα απο κάθε reboot ξεκιναγε απο την αρχική οθόνη των android για επιλογή γλώσσας και εισαγωγη του gmail.

Τώρα πάω για εγκατάσταση απο την αρχη.

Δεν ξέρω τι έγινε. Μια αντιγραφη του περιεχομένου της κάρτας πήγα να κάνω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by bbbb