pastelidis Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδια εχω το εξης προβλημα Τρεχω WinMo 6.5 Energy 2.5 release Jan 06 Τρεχω το ROMUpdateUtility για το MAGLDR 1,12 αφου ολοκληρωθει κανει restart καθως ετσι πρεπει να κανει, ελα ομως που κολλαει στην Boot Screen εχετε ιδεα τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδια εχω το εξης προβλημα Τρεχω WinMo 6.5 Energy 2.5 release Jan 06 Τρεχω το ROMUpdateUtility για το MAGLDR 1,12 αφου ολοκληρωθει κανει restart καθως ετσι πρεπει να κανει, ελα ομως που κολλαει στην Boot Screen εχετε ιδεα τι μπορει να φταει? Εχεις περασει τα ανδροιδ ???? Αμα οχι δεν εχει κατι μεσα για να το εκκινησει ! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) ολα δουλευουν σωστα, αλλα η καταναλωση μπαταριας ειναι απιστευτη. Ουτε μια μερα δεν κραταει , και δεν μιλησα και πολυ !!!! Δυστυχως αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος να γυρισω στα win.....:( Εχεις μπει στον κοπο να βρεις κατι για να ελεγχεις τι ειναι ανοιχτο και τι κλειστο απο wifi bluetooth gps ? Διαβασες καλα τις οδηγιες της ρομ οσον αφορα bugs η fixes που μπορει να υπαρχουν ? Η εβαλες μια ρομ και περιμενεις να σεταριστει μονη της ? Εγω αυτη τη τρομερη καταναλωση που αναφερουν ολοι , την ειχα μονο πριν κατσω να ξεστραβωθω και να μαθω 5 πραματα για το ρημαδι το αντροιντ.:rolleyes: Edited January 18, 2011 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδια εγω βρηκα ενα κολπο και εκανα εχθες και η μπαταρια εχει πεσει απο χθες στης 10 μεχρι τωρα στο 70 % μονο. Εκανα αυτο : HOW TO: Wipe Battery stats to improve battery life Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 το κατεβασα το widget και το αφησα 3 λεπτα , και μου εβγαλε στο log 7 με 4 ma στο standby. ολα κλειστα τα εχω , εκτος απο την αυτοματη φωτεινοτητα.....θα την κλεισω και αυτη και θα την βαλω στο ελαχιστο να δω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 πόσο περιμένεις να δείξει -4mah ; είσαι μια χαρά , εάν δεν χρησιμοποιείς setcpu βρες το κι αυτό διάβασε και χωρίς live wallpapers δεν θα έχεις και κάτι άλλο να κάνεις πάντως τα android "τρώνε" πολύ μπαταρία και εκτός Standby σε σχέση με τα wm ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 το κατεβασα το widget και το αφησα 3 λεπτα , και μου εβγαλε στο log 7 με 4 ma στο standby. ολα κλειστα τα εχω , εκτος απο την αυτοματη φωτεινοτητα.....θα την κλεισω και αυτη και θα την βαλω στο ελαχιστο να δω τι γινεται Εμενα παντως εκει που ηθελα φορτιση καθε 2 ημερες με τα wm , με την ιδια χρηση με android θελω φορτιση σε μιαμιση. Αυτα με την superRAM 1.5 darkstone που εχω εδω και 1 μηνα σχεδον. Μηπως σκαλιζεις το κινητο επειδη σου αρεσει το αντροιντ και τελικα κανεις σκληροτερη χρηση και εχεις την εντυπωση οτι τελειωνει αμεσως η μπαταρια ? Κατι τελευταιο...δοκιμασε να κανεις μια πληρη φορτιση μεσα απο τα wm και μετα μπες στο αντροιντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 καλα οτι το σκαλιζω, το σκαλιζω. θα βαλω και ενα προγραμματακι λοιπον να ρυθμιζει και την cpu και βλεπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 το setcpu θα βρεις από το xda και στο standby θα βάλεις 254mah max & min & powersave & 101% και μετά έλα πες μου ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ρε παίδες, σόρι που παρεμβαίνω, αλλά δεν θα μου πει κάποιος ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί για live chat στο facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ρε παιδες γινετε να βαλουμε ενα wallpaper να φαινετε ολοκληρο στην οθονη η μπα ??? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Το facebook.το μαμα προγραμμα απο την εκδοση 1,50 εχει ενσωματωμενο chat Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό με τα Wallpapers όντως. Είχα κατεβάσει ενα app απο το Market αλλά δεν θυμάμαι πoιό, το οποίο σου έδινε τη δυνατότητα να βάλεις ότι φωτό επιλέξεις ολόκληρη. Το smoothness της Cyanogen σας έχει αφήσει ευχαριστημένους; Ρωτάω γιατί ναί μεν χρυσή καλή Rom αλλά εδώ και μια βδομάδα δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα την αίσθηση αφής που έχει. Θεωρώ οτι είναι πολλά σκαλοπάτια πίσω απο όλες τις Revolution και με ανάγκασε να ξαναεπιστρέψω σε Rev. Θα δούμε άραγε ποτέ κανένα build με το smooth των Windows Phone (καταραμένοι κωδικοί :mad: ) ή θα βασανιζόμαστε; Edited January 18, 2011 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Το facebook.το μαμα προγραμμα απο την εκδοση 1,50 εχει ενσωματωμενο chat Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Αυτό δεν ανοίγει ποτέ.. Κολλάει εκει πέρα που φορτώνει τις επαφές... Για αυτό ρωτάω κανένα άλλο αν ξέρετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.οταν κλεινω το κινητο και το βαζω να φορτισει μετα ενω βγαζω τον φορτιστη το πορτοκαλι λαμπακι παραμενει αναμενο και δεν σβηνει ενω το κινητο δεν ανοιγει. θα πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να σβησει το λαμπακι και μετα να αναψει το τηλεφωνο. γιατι; αν γνωριζει κανεις ας με βοηθησει παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ειναι προβλημα που το εχουμε ολοι φιλε δεν υπαρχει καποια λυση. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ειναι προβλημα που το εχουμε ολοι φιλε δεν υπαρχει καποια λυση. με το MAGLDR112 μηπως διορθωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Αυτό δεν ανοίγει ποτέ.. Κολλάει εκει πέρα που φορτώνει τις επαφές... Για αυτό ρωτάω κανένα άλλο αν ξέρετε... Go Chat, Ebuddy. Βέβαια εμένα και το chat στην official εφαρμογή του Facebook δουλεύει κανονικά. (MDJ CM7 2.5 CWM) Ειναι προβλημα που το εχουμε ολοι φιλε δεν υπαρχει καποια λυση. Αν το φορτίζουμε την ώρα που είναι ανοιχτό, όταν πάει 100% γίνεται πράσινο τουλάχιστον; (ρωτάω γιατί είναι η πρώτη μου φόρτιση σε Android στο HD2) Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Στου mdj την 2.4 σε μένα έχω παρατηρήσει ότι φορτίζει μέχρι το 90% σχετικά γρήγορα,γίνεται πράσινο το λαμπάκι και αν το αφήσω στο φορτιστή μετά από κάποια ώρα και το λαμπάκι να ειναι πράσινο,φτάνει μέχρι το 100% Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 με το MAGLDR112 μηπως διορθωνεται; Οχι δυστηχως. Στου mdj την 2.4 σε μένα έχω παρατηρήσει ότι φορτίζει μέχρι το 90% σχετικά γρήγορα,γίνεται πράσινο το λαμπάκι και αν το αφήσω στο φορτιστή μετά από κάποια ώρα και το λαμπάκι να ειναι πράσινο,φτάνει μέχρι το 100% Ακριβως ετσι γινετε στο 90% γινετε πρασινο και το αφηνεις φτανει στο 100% Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ακριβως ετσι γινετε στο 90% γινετε πρασινο και το αφηνεις φτανει στο 100% Όταν φτάσει 100% σβήνει ή πρέπει να το ελέγχω εγώ; Πάντως σχεδόν πάντα με την μπαταρία και την φόρτιση σχετίζονται τα τελευταία δισεπίλυτα προβλήματα σε πολλές Android ROMs που είναι ports από άλλα κινητά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 δηλαδη ρε παιδια αν το κινητο σβησει απο μπαταρια και δεν αναβει τι κανεις για να το φορτισεις αφου κλειστο κολλαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Όταν φτάσει 100% σβήνει ή πρέπει να το ελέγχω εγώ; Πάντως σχεδόν πάντα με την μπαταρία και την φόρτιση σχετίζονται τα τελευταία δισεπίλυτα προβλήματα σε πολλές Android ROMs που είναι ports από άλλα κινητά. Οχι πρεπει να το κοιταξεις εσυ. Αλλα δεν θελει και παρα πολυ αφου γινει πρασινο το λαμπακι νομιζω κανα δεκαλεπτο. δηλαδη ρε παιδια αν το κινητο σβησει απο μπαταρια και δεν αναβει τι κανεις για να το φορτισεις αφου κλειστο κολλαει; Οχι φιλε δεν καταλαβες καλα δεν κολλαει τελειως φορτίζει κανονικα απλως αμα πας να το ανοιξεις τοτε κολλαει . Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις το καλώδιο , να βγαλεις και να βαλεις την μπαταρια και μετα να το ανοιξεις κανονικα. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Όταν φτάσει 100% σβήνει ή πρέπει να το ελέγχω εγώ; μένει πράσινο το λαμπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAR Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Αυτό το partition με τα ανάλογα μεγέθη είναι το partition που πρέπει να γίνει στη nand για να χωρέσει την ρομ και συγκεκριμένα το system partition. οι απλές aosp ή cm android rom δεν είναι πάνω από 150mb,οι sense ρομ που βασίζονται στο απλό desire ειναι γύρω στα 250mb,ενώ αυτές που βασίζονται στο desire hd φτάνουν τα 400mb αν εσύ φλασάρεις το clockwork με partition 250mb για να βάλεις π.χ. μια cyanogen rom που ειναι 130mb τα υπόλοιπα 120mb που περισεύουν στο 250αρι partition αντι να ειναι στο /data για να μπορείς να βάλεις εφαρμογές,θα ειναι στο /system και στην ουσία θα σου είναι άχρηστα για χρήση το σκέτο cwm που είναι πάνω και είναι η έκδοση 1.2 περιλαμβάνει μόνο τον πυρήνα και το initrd.gz τα οποία θα βάλεις στην sd,αφού όμως πρώτα έχεις φλασάρει μέσω pc από τον magldr το partition που θέλεις,ανάλογα το μέγεθος της ρομ.αρχικά αφού έχεις φλασάρει ήδη τον magldr διάβασε στο θέμα του cwm εκεί που λέει "for new user" και αφού κάνεις αυτά που λέει μετά για να βάλεις την νέα έκδοση 1.2 κάνεις αυτά που λέει στο "for existing user" Καλησπέρα bbbb. Αν περασω το cwm συμφωνα με τις οδηγιες (με partition πρωτα και υστερα με την 1.2) υστερα θα μπορεσω να κανω boot απο την ηδη υπαρχoυσα nand rom που εχω εγκατεστημενη η θα πρεπει να κανω εγκατασταση μια cwm rom? Σε ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σου. Φιλικα ikar.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts