Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω δημιουργησε ενα δευτερο ext3 μερος αποθηκευσης και χρησιμοποιω την ρομ CyanogenMod 7 v. 2.3η οποια υποστηριζει ext3. οταν εκανα επαναφορα εφαρμογων με το titanium ειδα οτι χρησιμοποιησε χωρο απο το sdcard(a2sd) . Μετα ομως οτι εφαρμογη αποθηκευω. βλεπω οτι μου κατεβαζει απο την internal memory. Εχει αυτη η ρομ μια ρυθμιση που λεει να επιτρεπεται η μετακινηση εφαρμογων στην sd ξερευε αν πρεπει να τσεκαρω και αυτο η ετσι κι αλλιωσ αναγνωριζει αυτοματα το ext3?

Καταρχήν στο ext3 partition δε πάνε τα πάντα. Στο τηλέφωνο μένουν τα δεδομένα των εφαρμογών στο /data όπου ανάλογα την εφαρμογή είναι από μερικά kb μέχρι mb. π.χ. το igo τρώει γύρω στα 20mb στο data. Τώρα για να δεις αν όντως πάνε οι εφαρμογές στην SD με root explorer βρες το φάκελο /sd-ext και μέσα εκεί πρέπει να βρεις ένα φάκελο app με τις εφαρμογές σου

Sent from my HTC HD2

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο το φακελο δεν τον βρισκω. Ομως στο titanium οπως ειπα αναγνωριζει το ext3 και αναφερει sd(a2sd)... λεσ να μην λειτουργει καλα?
Samsung Galaxy S8 plus.....

αν το βλέπει το titanium και μειώνεται και ο χώρος λογικά δουλεύει όπως πρέπει.με τον root explorer δες στο φάκελο /data πόσο χώρο δείχνει πάνω και μετά μπες στο φάκελο /data/app όπου τώρα πάνω πρέπει να σου δείχνει αυξημένο χώρο που θα είναι ουσιαστικά ο χώρος του partition

o μόνος τρόπος να μην μειώνεται καθόλου ο εσωτερικός χώρος ειναι να βάλεις μια ρομ με data2sd ή data2ext4

παιδια τωρα φλασαρα και γω cyanogen 2.3,θα σας πω εντυπωσεις,επιτελους χαμηλωνει ο φωτισμος πριν κλειδωσει η οθονη,φαινεται γρηγορη στην αποκριση στα επιπεδα της super ram,τωρα για να επαναφερω αν χρειαστει wm ποια ειναι η διαδικασια?
Samsung Galaxy A50

Ναι ρε παιδια στην 1.6 που ειχα μεχρι προχθες και εμενα μονο το iGo my way λειτουργουσε. Το ndrive που δοκιμασα δεν εβρισκε σημα. Πειραξα μεχρι και το αρχειο του gps που ειναι στο root αλλα τιποτα.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ναι ρε παιδια στην 1.6 που ειχα μεχρι προχθες και εμενα μονο το iGo my way λειτουργουσε. Το ndrive που δοκιμασα δεν εβρισκε σημα. Πειραξα μεχρι και το αρχειο του gps που ειναι στο root αλλα τιποτα.

από ότι φαίνεται δεν ειναι συμβατά τα υπόλοιπα προγράμματα με την 2.3

το sygic mobile maps 10 κρασάρει,το gpstest το ίδιο. και κράσαραν πριν ακόμη φτιάξουν το gps,ώστε να λειτουργεί στη 2.3.οπότε δε φταίει το gps αλλά κάτι έχει αλλάξει στη γενικότερη λειτουργία του android 2.3

Δηλαδη για να δουλεψει το ndrive θα πρεπει να γινει αναβαθμιση απο τον κατασκευαστη του ?

Γτ οσο το ειχα μου ειχεβγαλει το μαρκετ οτι υπαρχει αναβαθμιση αλλα δεν την εκανα.

λογικά ναι.διαβάζω και στο xda παράπονα για το gps στην 2.3 ότι χάνει το σήμα π.χ. με copilot και σε άλλες ginger rom αλλά με το igomyway δεν είδα κάποιο πρόβλημα

Και εγώ με igο δεν εχω κανένα πρόβλημα λειτουργεί μια χαρά και γρήγορα

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...εβγαλε την 2.4 :)

edit: Αν ξαναδουμε "δορυφορους" να με μπιιιιιπ. :)

Edited by mphx
Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

καμια εφαρμογη για την διαχειριση του κινητου απο το pc τυπου mymobiler για adroid υπαρχει?

ψάξε σε προηγούμενες σελίδες, έχω ποστάρει έναν τρόπο που γίνετα αυτό. δεν έχω εύκαιρο το link αυτή την στιγμή.

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...εβγαλε την 2.4 :)

edit: Αν ξαναδουμε "δορυφορους" να με μπιιιιιπ. :)

παλι δεν παιζουν οι δορυφοροι????

Samsung Galaxy S8 plus.....

εχω προβλημα με το igo ενω κλειδωνει δορυφορους κανονικα μετα απο ενα λεπτο χαμηλωνει ο φωτισμος και υστερα απενεργοποιειται η οθονη ειτε το εχω στην πριζα ειτε οχι.

Οι ρυθμησεις στα cyanogen settings για να απενεργοποιειται η οθονη μετα απο 30 λεπτα δεν λειτουργει και γενικα δεν βρισκω ρυθμηση να μην απενεργοποιειται καθολου απο μονη της η οθονη, δηλαδη να την απενεργοποιω μονον εγω με το πατημα του end call οπως δεν βρισκω ρυθμηση να κλειδωνω την οθονη εγω ο ιδιος,υπαχουν λυσεις σε αυτα που αναφερω?

edit

τελικα βρηκα μια εφαρμογη το screen on ολα ενταξει

Edited by kgian2007
Samsung Galaxy A50

παλι δεν παιζουν οι δορυφοροι????

Με το igo που δοκίμασα παίζουν μια χαρά

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Με το igo που δοκίμασα παίζουν μια χαρά

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

δεν μου λες φιλε εφαρμογη που να δειχνει τον αριθμο των δορυφορων και τα ποσοστα σε μπαρες και να δουλευει στην cyanogen υπαρχει?

Samsung Galaxy A50

μπορεί κάποιος να μου δώσει το link για την Android rom που στήνεται στη nand?

μερσυ!!!!!! :)

έχει γινει ξεχωριστό υποφoρουμ στο xda http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928 όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις :lol: απλά να ξέρεις ότι όσες λένε tmous only δε κάνουν για το ευρωπαϊκό hd2 ή κάποιες όπως οι desire hd για να δουλέψουν στο ευρωπαϊκό hd2,πρέπει να έχεις data.img ή δεύτερο ext partition στην sd

@kgian

Για να είμαι ειλικρινής δεν έψαξα πάρα πολύ κάτι τέτοιο.είχα πάνω το gpstest που δούλευε στην 2.2 αλλά μου κράσαρε στην 2.3.η τελευταία έκδοση του gpstest που κατέβασα σήμερα από το market,δουλεύει με την 2.3 αλλά δεν δείχνει την ένταση του σήματος.επίσης το igo δε μου κλείνει την οθόνη μετά από κάποια ώρα.μήπως έχεις παλιότερη έκδοση; αυτή που χρησιμοποιώ εγώ είναι η 8.4.2.139242

Edited by bbbb

ωωω τόσα πόλλά έχει? νόμιζα μια έκδοση εχει βγει ολο και ολο. Σε ευχαριστώ φίλε!!! Θα δοκιμάσω μόλις βγάλω άκρη με τα Windows Phone.

μερσυ!

δεν μου λες φιλε εφαρμογη που να δειχνει τον αριθμο των δορυφορων και τα ποσοστα σε μπαρες και να δουλευει στην cyanogen υπαρχει?

GPS TEST απο το μαρκετ.

απο καποια εκδοση του MDJay και μετα εχω να δω δορυφορους

υποτιθεται στο προγραμμα σου βγαζει μπαρες καθετες που ανεβοκατεβαινουν...και ειναι οι δορυφοροι και καλα...

Ε ενταξει την "τοποθεσια" την πιανει κατευθειαν σχεδον αλλα απο δορυφορους ΜΗΔΕΝ εις το πηλικον

Θυμαμαι με μια ρομ ...(αλλα δεν θυμαμαι με ποια)...πηγαινα στο μπαλκονι...ισα που πατουσα εξω...και γεμιζε το GPS TEST δορυφορους....αχχχχ ωραιες εποχες :)

Το αν πιανει δορυφορο το igo ή καποιο αλλο προγραμμα δεν λεει κατι..οι περισσοτεροι εχουν θεμα στην μεγαλης διαρκειας πλοηγηση...οτι χανει συχνα πυκνα το "κλειδωμα" και χανει το στιγμα....

Εγω παντως αν δεν δω "δορυφορο" στο gps test δεν περναω κανενα προγραμμα πλοηγησης :)

Θυμαμαι με μια ρομ ...(αλλα δεν θυμαμαι με ποια)...πηγαινα στο μπαλκονι...ισα που πατουσα εξω...και γεμιζε το GPS TEST δορυφορους....αχχχχ ωραιες εποχες :)

2.2 ή 2.3;

2.2 ή 2.3;

πολυ πιο πισω.. 1.χ !

το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποια ηταν...γιατι αν την βρω και δω οτι δουλευει το gps βλεπω τι προβληματα αλλα ειχε και τα "ρυθμιζω" απο τις νεοτερες εκδοσεις...

Εγω με 1.6 cyanogen mdj δεν ειχα προβλημα με την πλοηγηση στο igo. Αυτο που λες για το μπαλκονι δεν ειναι τιποτα. Εμενα με wm 6.5 επιανε δορυφορους και μεσα απο το σπιτι ! Ειμαι δευτερο οροφο και καθομουν σε μια γωνια του σπιτιου . Βεβαια 2 βηματα απο εκει που καθομουν ειναι η μπαλκονοπορτα και το μπαλκονι αλλα και παλι ειμαι μεσα στο σπιτι !