HBK_R21 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 χμ μάλιστα αυτό θα κάνω μάλλον γιατί δεν πάει άλλο με έχει σπάσει τα νεύρα.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Όλα καλά! Εγκατέστησα την ROM (Cyanogenmod7) και το κινητό τρέχει με 1000 ! Απίστευτη δουλειά! Λές και πραγματικά έχω ένα Android Κινητό !!! Λοιπόν, ελληνικά όμως πώς βάζω για μηνύματα? Κ επίσης 160 χαρακτήρες? Συγνώμη αλλά θα σας κουράσω (μόνο λίγο;)) :lol::lol::lol: Ευχαριστώ παιδιάάάά!!! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 το πληκτρολόγιο έχει ελληνικά και τα επιλέγεις από τις ρυθμίσεις--->γλώσσα και πληκτρολόγιο για 160 χαρακτήρες πρέπει να βάλεις άλλο πρόγραμμα π.χ. handcent sms ή go sms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 handcent sms πολύ καλό προγρραμα για sms τελικά bbbb, έβαλα τώρα την 3.3.4 για να δούμε τώρα τι θα δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Έβαλα και ελληνικά όπως μου είπατε! Να ρωτήσω κάτι? Σε περίπτωση που θέλω όλα τα μενού να είναι στα αγγλικά αλλα μόνο το πληκτρολόγιο να είναι ελληνικό... Αυτό γίνεται ? Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ναι γίνεται. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 έκανα τα cwm partition που γράφει ότι πρέπει να γίνουν στο πρώτο ποστ και μετά φλάσαρα πρώτα το eclipse_base_[version].zip και μετά το eclipse_us_[version].zip και έπειτα ξεκίνησε κανονικά.δε ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα η eu version. τώρα ομως την έχω πετάξει ήδη και έχω βάλει την kingdom v4.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 όσο για το ράδιο,μήπως όταν έβαλες την 1.66 έβγαλες και το hspl; αν ναι πρέπει πρώτα να κάνεις hspl 2.08 και μετά να περάσεις το ράδιο.την εβαλα και εγω αλλα δεν παζει ο καιρος,εβαλα τα fix που λεει ο μαγειρας αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Nαι έχουν προβλήματα τα video του καιρού,γιατί δεν έχουμε σωστούς drivers γραφικών.Το ίδιο συμβαίνει και με την kingdom 4.5 που έχω τώρα όπου έχεις 2 επιλογές με fix.Είτε να παίζουν τα video του καιρού και να μην παίζει flash στον internet browser,είτε το αντίθετο.προσωπικά προτιμώ να έχω flash στον browser.ευελπιστούμε ότι αυτά τα προβλήματα θα λυθούν όταν η htc δώσει τα kernel sources για την 2.3.3 του απλού desire που τελικά αποφάσισε να βγάλει... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια..ποια λετε πως ειναι η πιο γρηγορη rom ? Η cyanogenmod? Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 H πιο γρήγορη κατά την γνώμη μου ήταν και είναι η sd rom superram froyo του darkstone.Αλλά πλέον είναι παλιά και δε πρόκειται να βελτιωθεί.H cyanogenmod είναι τόσο γρήγορη όσο χρειάζεται για να κάνει κάποιος την δουλειά του καθημερινά και με εξαίρεση τις 2-3 τελευταίες εκδόσεις,έχει και αρκετά καλή κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το κινητό να πηγαίνει πιό γρήγορα? Τί εννοώ με αυτό.. Μπορώ να κόψω κάποια services ή κάτι άλλο που να ελευθερώνει χώρο στη μνήμη ή να μην απασχολεί τόσο πολύ τον επεξεργαστή?... Επίσης, μπορώ να έχω αριθμητικό δείκτη στη μπαταρία? Ωστε να βλέπω π.χ. "38%" πάνω δεξιά? Και κάτι άλλο. Έχω δεί σε διάφορα video στο youtube τα εργαλεία να φαίνονται σαν "κύβος"... δηλαδή όπως τα κάνει scroll φαίνονται τρείς πλευρές, η μία η κανονική στην οθόνη και οι άλλες δύο (πάνω και κάτω) να είναι κατακόρυφες προς τα κάτω. Αυτό πώς γίνεται? Μπορώ να το κάνω κι εγώ ωστε να μην είναι flat ? Thanks! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Το android ως λειτουργικό,στηρίζεται στα διάφορα services.Ακόμη και αν κλείσεις κάποια από αυτά με έναν task manager θα ελευθερώσεις προσωρινά μνήμη και αν χρειάζονται από το λειτουργικό θα ξανανοίξουν μόνα τους,κάτι που συνήθως γίνεται σε μερικά δευτερόλεπτα αφότου τα έχεις κλείσει χειροκίνητα.αν και προσωπικά δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα μνήμης ραμ στις cm roms.τώρα αν θέλεις να αποκλείσεις τελείως κάποια εφαρμογή συστήματος από το να τρέχει όποτε θέλει,η μόνη λύση είναι η απεγκατάστασή της ή το "πάγωμα" της μέσω ειδικής εφαρμογής π.χ. titanium backup (μόνο η donate version παγώνει εφαρμογές).αλλά μετά υπάρχει και η περίπτωση να μην ξαναξεκινήσει η ρομ και να χρειαστεί επαναγκατάσταση. γιαυτό λοιπόν συνίσταται αν θέλει κάποιος να κάνει τέτοια πειράγματα να κρατάει ένα nandroid backup.μπαίνεις στο clockwork και από την επιλογή backup and restore,κάνεις backup.έτσι αν γίνει στραβή πας πάλι και κάνεις restore και σου επαναφέρει τα πάντα ακριβώς όπως τα άφησες Για το ποσοστό της μπαταρίας δες ρυθμίσεις-->cyanogenmod settings--->interface--->status bar Για να γυρνάει το συρτάρι εφαρμογών σαν κύβος υπάρχει ρύθμιση στον adw launcher αλλά επειδή τώρα δοκιμάζω sense ρομ,δε θυμάμαι ακριβώς από που αλλάζει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Προσπαθω να αφαιρεσω το facebook απο την AmeriCanAndroid SD αλλα δεν μπορω..χρειάζεται καποιο ειδικο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Αν είναι περασμένο ως εφαρμογή συστήματος,δε γίνεται απεγκατάσταση με τον κλασσικό τρόπο.πρέπει είτε να το αφαιρέσεις από το titanium backup,είτε να πας με κάποιον root explorer π.χ. file expert στο /system/app και να σβήσεις το facebook.apk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 εβαλα αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 ολα καλα,για να πω την αληθεια δεν την περιμενα τοση γρηγορη,δεν δουλευει ομως η καμερα εδω λεει - - Camcorder nearly working ! (worked with others cam apps ,αλλα δεν μπορω να βρω καποια εφαρμογη απο το μαρκετ.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Δοκίμασε το videocam illusion ή το lg camera Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Δοκίμασε το videocam illusion ή το lg camera μπορεις να μας πεις ποια ειναι η μεγιστη αναλυση που κανουν καταγραφη video? 720p? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Δοκίμασε το videocam illusion ή το lg cameraδουλεψε το πρωτο.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 μέχρι 800*480 και δυστυχώς με χαμηλό framerate.για αξιοπρεπή εγγραφή video με android 2.3 cyanogen ή aosp rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή juice defender;Ποια είναι η γνώμη όσων την έχουν;Θέλω να το εγκαταστήσω στην rom RCmixHD.Να το κάνω ή δεν έχει νόημα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 πολύ μπέρδεμα τι θες να πετύχεις ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Φιλε bbb εσενα αυτη η ρομ που δουλευεις τωρα του kingdom με sense 3.0 σου δουλεύει καλά; γιατί εγώ την δοκίμασα στο δικό μου κινητό και όταν παταω να μπω στο μενού μου κολλάνε τα γράμματα και τα εικονίδια και εμφανίζονται με γραμμές! Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα! Και κάτι άλλο όταν κάνω ext partition απο το cwm και μπαίνω απο το κινητό για να δω απο της ρυθμίσης τον αποθηκευτικό χώρο δεν μου το βλέπει το ext partition αλλα το titanium backup το βλέπει και οταν κάνω κάποια εγκατάσταση το πάει στο ext partition τοτε είναι σωστό; δεν θα έπρεπε να φαίνεται και απο της ρυθμισης στον αποθηκευτικό χωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 πολύ μπέρδεμα τι θες να πετύχεις ; Αν εννοείς εμένα ,να πετύχω καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας. Κάτι άλλο,εχω 303mb ελεύθερα στο ext partition, αυτό σημαίνει πως όλες οι εφαρμογές που θα κατεβαζω ,θα αποθηκεύονται απ'ευθείας εκεί ή αυτό θα γίνει όταν γεμίσει η κύρια μνήμη; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Φιλε bbb εσενα αυτη η ρομ που δουλευεις τωρα του kingdom με sense 3.0 σου δουλεύει καλά; γιατί εγώ την δοκίμασα στο δικό μου κινητό και όταν παταω να μπω στο μενού μου κολλάνε τα γράμματα και τα εικονίδια και εμφανίζονται με γραμμές! Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα! Και κάτι άλλο όταν κάνω ext partition απο το cwm και μπαίνω απο το κινητό για να δω απο της ρυθμίσης τον αποθηκευτικό χώρο δεν μου το βλέπει το ext partition αλλα το titanium backup το βλέπει και οταν κάνω κάποια εγκατάσταση το πάει στο ext partition τοτε είναι σωστό; δεν θα έπρεπε να φαίνεται και απο της ρυθμισης στον αποθηκευτικό χωρο; Το ext partition δουλεύει συνδυαστικά με την εσωτερική μνήμη.Κάποια πράγματα πάνε εκεί και τα υπόλοιπα μένουν στην εσωτερική μνήμη.Για sense rom ναι μου δουλεύει αρκετά ικανοποιητικά.Και έχω βάλει αυτή τη φορά την ευρωπαϊκή έκδοση με ext partition στην sd αντί για την tmous.Οσο για τις γραμμές πάνω σε κάποια εικονίδια είναι τα graphic glitches λόγω μη ύπαρξης 100% συμβατών drivers γραφικών.Ευελπιστούμε (σύμφωνα με τους devs) ότι μετά το update του desire σε gingerbread θα μπορέσουν να πάρουν κάποια libs και τον κώδικα του κερνελ και το πρόβλημα αυτό θα λυθεί. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλημέρα παιδιά Μετά απο καιρό πέρασα και εγω σε NAND roms με την Typhoon CyanogenMod7 version 3.3.5.Ολα ΟΚ φαινονται εκτός απο το γεγονός ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω με τίποτα την lockscreen:blink: Εχει συμβεί σε κανέναν αυτό?? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts