Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν λετε κλειδωνει παλικαρια εννοειται οτι πιανει δορυφορους?Γιατι εμενα το gps test ναι με επιασε την "θεση μου" αλλα απο δορυφορους τιποτα...

Δεν εχω τεσταρει με καποιο προγραμμα πλοηγησης και το τεστ εγινε σε ακινησια στο μπαλκονι....για 5-8 λεπτα.

@kgian : αυτες οι ρυθμισεις στην ουσια ειναι τα περιεχομενα του αρχειου gps.conf που βρισκεται στο /system/etc φακελο του android.

ουτε εμενα βλεπει δορυφορους το gps test αλλα το aura βρηκε αμεσως την θεση μου πιο μετα θα παω βολτα με την μηχανη να το δοκιμασω να δω αν χανει το στηγμα του

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στις ρυθμισεις υπαρχει το NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org που αναφερεται σε καποιο server οποτε αυτες ειναι ρυθμισεις για a-gps?
Samsung Galaxy A50

στις ρυθμισεις υπαρχει το NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org που αναφερεται σε καποιο server οποτε αυτες ειναι ρυθμισεις για a-gps?

Η αληθεια βρισκεται εδω ---> http://www.pool.ntp.org/zone/gr

Οπως θα διαβασεις οι σερβερς ειναι οι

To use this pool zone, add the following to your ntp.conf file:

server 2.gr.pool.ntp.org

server 1.europe.pool.ntp.org

server 0.europe.pool.ntp.org

δηλαδη και το gr.ntp.pool.org που βαζουμε εμεις και παλι ειναι λιγο ψιλοακυρο

κανονικα θα επρεπε να βαλουμε 2.gr.pool.ntp.org

Τωρα αν αυτες οι ρυθμισεις εχουν να κανουν και με το a-gps δεν το γνωριζω.

Το gps status το οποιο χρησιμοποιει a-gps κατεβαζει τα δεδομενα απο το ιντερνετ μονο του χωρις να του ρυθμισουμε κατι εμεις.Ισως ειναι καποιοι στανταρ σερβερσ και ειναι προ-ρυθμισμενοι....υποθετω....

Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

καλησπερα...

να ρωτήσω κάτι για εμας που χρησιμοποιούμε ds superam 1.5 πριν εξαφανιστούμε σαν τους δεινόσαυρους απο την nandmania..

αν καποιος σε android ανοιξει την camera ή το album και μετα γυρισει στα wimo, βρισκει οτι εχει δημιουργηθεί ενας φάκελος που λέγεται thumbnails γεματο με μικρης αναλυσης φωτογρ. το δε picture tab του sense γινεται κ@#$%%%^λος....

υπαρχει τροπος να μην φτιαχνεται αυτος ο φακελος??

δυστυχώς ο χαμός της κάρτας είναι αναπόφευκτος καθώς και του album ,μην σβήνεις εάν δεν ξέρεις τι είναι το καθένα , πρόσεχε τα wm αρχεία σου , κάτι μπορεί να γίνει με το nomedia για να μην σου δείχνει άσχετα .jpeg σαν Photos

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

server 2.gr.pool.ntp.org

Το gps status το οποιο χρησιμοποιει a-gps κατεβαζει τα δεδομενα απο το ιντερνετ μονο του χωρις να του ρυθμισουμε κατι εμεις.Ισως ειναι καποιοι στανταρ σερβερσ και ειναι προ-ρυθμισμενοι....υποθετω....

υπαρχει μια αναφορα για καποιον που δοκιμασε το gps και μια απαντηση απο καποιον αλλον που τον επιβεβαιωνει στοxda

I think we should start differentiating between two major issues people are seem to be having, which I think get confused as the same issue.

One issue is the fix time issue which can be solved by modifying the gps.conf file and/or using "FasterFix" and/or using "GPS Status & Tools".

The other issue, is that after fix has been achieved, it 'rotate' due north every couple of seconds. I toyed around with this today, and saw that even with a fix as fast as 10 seconds, everything is great UNTIL YOU START MOVING. Yes, this issue doesn't appear to happen if you stand still. I got a fix, and looking in GPS Status everything seemed fine for 10 minutes. Then I drove to work, and with GPS Status open I noticed that every couple of seconds, the compass would 'reset' whatever direction I was headed towards (top of the screen) as if it was north. Just for a second, then back to 'normal' detection, then after a couple of secnds it'd happen again.

To people suffering from this issue, this happens in all nav programs using the GPS, and not in the Compass. However, it's extremely difficult to debug or even fix - I'm guessing - since this only happens when moving. Tough nut :-S

You will also see that the altitude changes every few seconds from zero to (for example) 65m to zero to 65m and so on

αν συμβαινουν αυτα τοτε υπαρχει προβλημα στον driver

Samsung Galaxy A50

server 2.gr.pool.ntp.org

Ετσι νομιζα και εγω στην αρχη αλλα αμα βαλεις 2.gr.pool.ntp.org δεν κλειδωνει ποτε. Ασε που το μεσημερι οταν το κοιταξα εγω μου ειχε 3.gr.pool.ntp.org

EDIT : Τελικα δοκιμασα και το 2.gr.pool.ntp.org και ειναι το ιδιο μπορει και λιγο πιο γρηγορο.

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

το θετικό για εμάς είναι ότι αυτό το πρόβλημα,συμβαίνει με την gingerbread.στη 2.2 λειτουργεί κανονικά το gps.

@kgiann : Το θεμα ειναι οτι ο παλικαρος εκει δεν λεει αν ΠΙΑΝΕΙ δορυφοροους

Γιατι και μενα το gps status/test "πιανουν" την θεση μου..η πυξιδα δειχνει βορρα και τα ρεστα αλλα ΔΕΝ πιανει δορυφορους!

Βεβαια "στην συνεχεια" μπορει να συμβαινει αυτο που λεει αυτος..απλα εγω προσωπικα δεν μπορω να το τεσταρω γιατι ειμαι στο σπιτι και δεν εχω καμμια διαθεση να καψω βενζινες για το gps :)

Ξαναλεω ομως οτι αν ΔΕΝ πιανει δορυφορους για τον οποιοδηποτε λογο..τοτε αυτο που περιγραφει αυτος σαν προβλημα μετα ισως ειναι λογικο..γιατι ΑΝ δεν πιανει δορυφορους βρισκει την θεση με αλλους τροπους...σημα κινητης τηλεφωνιας για παραδειγμα..οποτε αν υπαρχει διακυμανση στο σημα..θα γινεται και αυτο που του συμβαινει

ΑΝ πιανει δορυφορους αποψη μου ειναι οτι θα δουλευει η πλοηγηση σε οποιοδηποτε προγραμμα ΣΩΣΤΑ.

@bbbb : Γιατι η 2.2 δεν ειναι gingerbread?Υποτιθεται οτι ολη η σειρα των ρομ του MDJAY ειναι gingerbread.

Και λεω υποτιθεται γιατι αρχιζω και το αμβισβητω και αυτο λιγακι...υποτιθεται οτι η gingerbread εχει τον 2.6.35.χ kernel και παντου βλεπω 2.6.32 (το οποιο ειναι froyo kernel)

Επισης η gingerbread κυκλοφορησε 6 δεκεμβριου...και προλαβανε τοσο γρηγορα και την φτιαξανε για hd2 ?

Αυτα που λεω αναγραφονται στο http://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29

Εχει ενα πινανακι και λεει για τις διαφορες εκδοσεις...

Edited by mphx

όταν λέω 2.2 δεν εννοώ τον αριθμό που δίνει ο mdj στις εκδόσεις του αλλά την κανονική android version 2.2 ή αλλιώς froyo

και ο mdj δεν έχει φτιάξει μόνο gingerbread αλλά και froyo roms και στο xda δε φτιάχνει hd2 roms μόνο ο mdj και ο darkstone

Εγω παντως εχω χρησιμοποιήσει τον igo για πλοηγηση οταν ειχα την 1.6 εκδοση του mdj -χωρις καν να πειραξω το gps.conf- αλλα ημουν με τα ποδια και με πηγαινε μια χαρα. Αν το εβαζα σε καμια τσεπη εχανε το σημα αλλα μολις το εβγαζα επιανε παλι αμεσως σημα.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

δυστυχώς ο χαμός της κάρτας είναι αναπόφευκτος καθώς και του album ,μην σβήνεις εάν δεν ξέρεις τι είναι το καθένα , πρόσεχε τα wm αρχεία σου , κάτι μπορεί να γίνει με το nomedia για να μην σου δείχνει άσχετα .jpeg σαν Photos

κατι μπορει να γινει...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=816809

Μόλις επέστρεψα από δόκιμη, το aura δεν λειτούργει δείχνει ότι θέλει χάνει και βρίσκει το σήμα ανά δευτερόλεπτο και έχει μεγάλη απόκλιση στίγματος μέχρι και 80μετρα και όλα αυτά αλλάζουν συνεχεία… ίσως έχει πρόβλημα η έκδοση που έχω… ενώ το igo δουλεύει τέλεια και αψεγάδιαστα το τέσταρα μέχρι τα 140km και δεν χάνει βαθουλό το σήμα με άμεσο επανακαθορισμό διαδρομής και σε δείχνει ακριβώς εκεί που είσαι…

Πάντως κρίμα γιατί το aura μου αρέσει περισσότερο..

παντα φιλικα

πανα ω της

λίγο offtopic αλλά ότι και να λέμε η navngo ήταν και είναι ο "αρχηγός' στα προγράμματα πλοήγησης.

θελω να ειμαι σιγουρος οτι το igo δουλευει τελεια και το ιδιο καλα(αποδοση GPS) με την wm εκδοση για να μην γυρισω στα wm
Samsung Galaxy A50

θελω να ειμαι σιγουρος οτι το igo δουλευει τελεια και το ιδιο καλα(αποδοση GPS) με την wm εκδοση για να μην γυρισω στα wm

φιλε μου δουλευει το ιδιο δεν εχει το παραμικρο προβλημα δεν εχει ουτε lag ουτε τιποτα απολυτος....(δεν ειμαι υπαλληλος της navngo παντος)

αυριο θα το δοκιμασω στην μηχανη με αρκετα περισσοτερα km να δω αν λειτουργει εξισου καλα..(λογο κρυου και ωρας ημουν με το αμαξι)

παντα φιλικα

πανα ω της

Εγω με το igo στο αντροιντ εχω βρει την υγεια μου.

Το τρεχω απο τοτε που εχω βαλει τη σουπερ ραμ του darkstone και δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβλημα.

Γενικως απο τη σουπερ ραμ και μετα το κινητο παιζει μονο σαν αντροιντ , δεν βρισκω λογο να τρεξω windows

Επεισης καλα παιζει και το copilot , το aura απο την αλλη δεν μπορουσε να βρει δορυφορους , αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει να κανει με κατι που θα διορθωνεται ευκολα , απλα δεν ειχα ουτε εχω τη διαθεση να σκαλιζω, μια και το igo παιζει αψεγαδιαστα και με εχει καραβολεψει.

Aura & navigon δουλεύουν μια χαρά, παντού και πάντα σε μένα, στις 2 του dark και στην 1.7mdj ,ποτέ nand μόνο ram or sd

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

και στις nand froyo rom το gps παίζει με όλα τα προγράμματα.στη 2.3 nand gingerbread έχει θέμα.καλό ειναι να το διευκρινίζουμε γιατί όταν διαβάζει κάποιος που θέλει να δοκιμάσει nand rom,θα νομίζει ότι δεν υπάρχει nand rom με λειτουργικό gps

και στις nand froyo rom το gps παίζει με όλα τα προγράμματα.στη 2.3 nand gingerbread έχει θέμα.καλό ειναι να το διευκρινίζουμε γιατί όταν διαβάζει κάποιος που θέλει να δοκιμάσει nand rom,θα νομίζει ότι δεν υπάρχει nand rom με λειτουργικό gps

εγω λεω να βαλω MDJ FroYo Revolution v.2.3 μονο και μονο για το gps η πιστευεις οτι θα βγει καποιο fix gps για την cyanogen?

Samsung Galaxy A50

εξαρτάται τις ανάγκες σου.τώρα για το fix στην 2.3 έχω ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα βγει αλλά δεν ξέρω χρονικό ορίζοντα.εδώ πριν 6 μήνες δε πιστεύαμε ότι ο cotulla θα κατάφερνε να ξεκλειδώσει την nand για να τρέξουμε android από εκεί και έφτασε δεκέμβριος και νομίζαμε ότι τα παράτησε αλλά τελικά τα κατάφερε και θα κολλήσουμε στο gps; :p

παντως το θεμα με το gps+gingenbread αφορα ναντρομ με cyanogen....

σαυτην εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909096

που την εχω δουλεψει κανονικα δεν υπαρχει κανενα θεμα....εχει και 480p cam recording.... ;)

παντως το θεμα με το gps+gingenbread αφορα ναντρομ με cyanogen....

σαυτην εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909096

που την εχω δουλεψει κανονικα δεν υπαρχει κανενα θεμα....εχει και 480p cam recording.... ;)

Αυτην διαβαζα και γω μολις τωρα..αλλα οι περισσοτεροι αναφερουν οτι εχουν θεμα με το gps.

Εσυ οταν λες οτι δουλευει κανονικα..πιανεις δορυφορους?

Εβγαλε καποιος fix για το gps.

Το περασα και ΝΑΙ βλεπω επιτελους δορυφορους :)

Το επισυναπτω...ριχνετε τα αρχεια στους καταλογους που πρεπει

libgps.so --> /system/lib

gps.htcleo.so --> /system/lib/hw (μετανομασια σε gps.bravo.so)

sensors.bravo.so --> /system/lib/hw

permissions -rw-rw-rw- τουλαχιστον..αν θελετε τα κανετε και 777 (δηλ -rwxrwxrwx)

επανεκκινηση και βουαλα :)

Edited by Nikos_s3

Εβγαλε καποιος fix για το gps.

Το περασα και ΝΑΙ βλεπω επιτελους δορυφορους :)

Το επισυναπτω...ριχνετε τα αρχεια στους καταλογους που πρεπει

libgps.so --> /system/lib

gps.htcleo.so --> /system/lib/hw (μετανομασια σε gps.bravo.so)

sensors.bravo.so --> /system/lib/hw

permissions -rw-rw-rw- τουλαχιστον..αν θελετε τα κανετε και 777 (δηλ -rwxrwxrwx)

επανεκκινηση και βουαλα :)

λειτουργει τελεια τελικα.:D δεν ειχα βαλει σωστα τα permissions

Edited by stormer