Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, μόλις το έκανα ROOT, s-off και πέρασα μια custom Rom, και έναν άλλον KERNEL στα 1.5GHz, το το κινητό είναι απλά ΑΠΙΑΣΤΟ στο quadrad benchmark βγάζει 2250 σκορ, το συμαντικό όμως είναι αλλό... η μπαταρία του... Τελικά ίσως αξίζει να θυσιάσουμε λίγο για την μπαταρία... τόσες ώρες του βγάζω τα μάτια, και δεν λέει να παίσει η μπαταρία!!!

και κάτι άλλο πολύ σημαντικό (για εμένα τουλάχιστον) η αντιγραφές στην SD απο τον υπολογιστή γίνονται έως και 40% πιο γρήγορα αποτι στο παλιό Desire...

Τελικά ίσως το αγοράσω (η συσκευή που έχω στα χέρια μου, όπως και το Windows 7 HTC trophy είναι παραχώρηση απο την HTC για δοκιμαστικούς λόγους)

Πέρασες custom rom στην συσκευή HD?. Aν ναι, ποιον Kernel πέρασες ;. Βασικά μπορείς να μου εξηγήσεις με pm, πώς γίνεται η όλη διεργασία, γιατί μόλις που αγόρασα το κινητό δεν είναι ότι βαριέμαι όσο ότι φοβάμαι :D .

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια να βαλουμε λιγο τα πραγματα στη σωστη τους βαση οσον αφορα το θεμα της οθονης του HTC desire HD. Μεσα στο φορουμ υπαρχουν αρκετοι οι οποιοι εχουν μεγαλη εμπειρια απο Hi end κινητα και πιθανον να ειναι και το επαγγελμα τους σχετικο με αυτα.

Θα πρεπει ομως να ξερουμε οτι πολυς κοσμος, που εισερχεται στο forum για να πληροφορηθει, δεν ειναι τοσο καταρτισμενος με ολα αυτα. Η κριτικη λοιπον του τυπου: "η οθονη ειναι χαλια", "απογοητευτηκα..." και αλλα τετοια σχολια δημιουργουν την εσφαλμενη εντυπωση οτι το κινητο δε βλεπεται (απο θεμα οθονης).

Ομως ειμαι σιγουρος πως ολοι αυτοι οι ανθρωποι (αναμεσα τους και γω) θα ξετρελαθουν με την οθονη του κινητου επειδη ακριβως το προηγουμενο κινητο τους ηταν καποιο w715, k770i, motorola κτλ. και δεν εχουν εμπειρια συγκρισης με αλλα smartphones.

Γι'αυτο λοιπον θα ελεγα τουτο: Πρεπει να διευκρινιστει οτι η κριτικη για την οθονη γινεται ανεβαζοντας τον πηχη αρκετα ψηλα και παντα συγκρινοντας τη με το τελειο.

• Administrators
Το θέμα όμως είναι να συγκρίνεις την οθόνη με αντίστοιχες της κατηγορίας και όχι με ένα w715. Συμφωνώ όμως ότι οι βαρύγδουπες τοποθετήσεις περισσότερο παραπληροφορούν, παρά ενημερώνουν.

Modpic.gif

Εγώ από το HTC TYTN II που θα πάω στο HTC Desire HD, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.

Εκτός από Iphone 3GS που έχω δει, δεν έχω δει κάποια άλλη συσκευή.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Το θέμα όμως είναι να συγκρίνεις την οθόνη με αντίστοιχες της κατηγορίας και όχι με ένα w715. Συμφωνώ όμως ότι οι βαρύγδουπες τοποθετήσεις περισσότερο παραπληροφορούν, παρά ενημερώνουν.

Ετσι ακριβως. Κι επειδη εχουμε δει πραγματικα καλες οθονες το τελευταιο 6μηνο σε καποιες συσκευες, δε μπορουμε παρα να χαρακτηρισουμε μετριοτατη αυτη του Desire HD (και πραγματι ειναι).

• Administrators
Εγώ από το HTC TYTN II που θα πάω στο HTC Desire HD, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.

Ούτε εμείς το νομίζουμε. Ελπίζω να μην έχουν την ίδια απορία όλοι οι μελλοντικοί κάτοχοι του Desire HD για τις προηγούμενες συσκευές τους.

Modpic.gif

Με αντίστοιχα της κατηγορίας όμως το galaxy s είναι σαν παιδικό πλαστικό παιχνίδι .Αυτό γιατί δεν το λέμε?ΚΑι το iphone 4 σου λεει <<ασε έκανα ρετουσάρισμα,θα κάνεις και βιντεοκλήση που έκανες εδω και 10 χρόνια και φέρε και 660 ευρω..και αμα πέσει και καμιά κλήση,ε δεν βαριέσαι?Αυτη είναι η κατηγορία.Εγω συμφωνώ με τον φίλο που λέει πως κάποιος θα πάει σε high end συσκευη από κάτι χειρότερο,προσψπικά απο iphone 3g.Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να παίρνουν κάθε χρόνο κινητό.Συμφωνοι όταν δίνεις 600 ευρώ περιμένεις το καλύτερο αλλα από αυτη την τοποθέτηση στο <<η οθόνη είναι χάλια>> υπάρχει τεράστια απόκλιση έτσι δεν είναι?

• Administrators
Συμφωνοι όταν δίνεις 600 ευρώ περιμένεις το καλύτερο αλλα από αυτη την τοποθέτηση στο <<η οθόνη είναι χάλια>> υπάρχει τεράστια απόκλιση έτσι δεν είναι?

Εάν απευθύνεσαι σε εμένα, όπως βλέπεις έχω τοποθετηθεί ήδη περί τούτου.

Modpic.gif

Εάν απευθύνεσαι σε εμένα, όπως βλέπεις έχω τοποθετηθεί ήδη περί τούτου.

Εννοειται οτι δεν απευθύνομαι σε κάποιον προσωπικά,κουβέντα κάνουμε ;)

Πολυς ντορος γυρω απο το θεμα οθονη...και φταιω και εγω.Λοιπον η HTC εδω και 1 χρονο εχει πλασαρει 2 οθονες που καναν παταγο, αυτη του legend και αυτη του desire, προωθοντας ετσι αρχικα τις amoled.Φαινεται ομως οτι τα πραγματα αλλαξαν στη μεση της χρονιας και η εταιρια αλλαζει το desire και του φοραει slcd με οσο θορυβο αυτο προκαλει...Οταν λοιπον ερχεσαι βρε HTC λιγους μηνες μετα και βγαζεις στην αγορα τη ναυαρχιδα σου με μια "απλη" slcd, περιμενεις να περασει στο ντουκου μετα απο ολα αυτα...?:confused:

Η οθονη του HD ειναι οντως καλη αλλα κατω απο τα στανταρ της κατηγοριας, και τα στανταρ αυτης της κατηγοριας ειναι πολυ ψηλα-για οσους τρομαξαν...

Ουφφφφ πηγα μεχρι θεσσαλονικη για να το δω....:p:

Ποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη το έχει, για να το δει και να το δουλέψει κάποιος;

Αμφιβαλω αν το εχει καποιο μαγαζι, εγω σε φιλο πηγα...

Γεια σε ολους τους αναμενοντες...

Σημερα μου ειπαν απο Wind 484 ευρω χωρις φπα.

Για εμενα που ειμαι απο Χιο και το φαπα εδω ειναι 16% μου βγαινει 560 ευρω.:D

Αμα βαλεις και την αναβαθμηση μου βγαινει 360 ευρω...μια χαρααααααααα!!!!:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

προτείνω, πριν απαντήσετε σε αυτό, αλλά και γενικά σε κάποιο τόπικ, να διαβάζετε τον τίτλο του...!

προτείνω, πριν απαντήσετε σε αυτό, αλλά και γενικά σε κάποιο τόπικ, να διαβάζετε τον τίτλο του...!

Προς εμενα παει αυτο Νικο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ότι κάτι δεν κατάλαβες καλά ή εγώ δεν σας έδωσα να καταλάβετε σωστά ????

Εννοούσα σύγκριση την οθόνη του Desire HD σε σχέσει με του HD2 ?

Τι έκανα λάθος ?

Δεν κατάλαβα ?

George.

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Για να υπαρχει μια συγκριση ας δειτε και τουτο το βιντεακι που ειναι πολυ καλο! Μονο χαλια δεν ειναι η SLCD...

http://www.engadget.com/photos/spot-the-difference-htc-desires-slcd-versus-amoled/#3354724

Γεια σε ολους τους αναμενοντες...

Σημερα μου ειπαν απο Wind 484 ευρω χωρις φπα.

Για εμενα που ειμαι απο Χιο και το φαπα εδω ειναι 16% μου βγαινει 560 ευρω.:D

Αμα βαλεις και την αναβαθμηση μου βγαινει 360 ευρω...μια χαρααααααααα!!!!:X

Ξερεις δηλαδη ποτε το φερνει η wind??

Ξερεις δηλαδη ποτε το φερνει η wind??

Απο οτι μου ειπε φιλος μου που δουλευει στο καταστημα της Wind εδω στη Χιο,

το βλεπει διαθεσιμο και μου το εχει παραγγειλει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δείτε εδώ αυτό το ποστ μου (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3387501&posted=1#post3387501) για το OverClocking

(@ Moderators γιατί έχουμε 2 Threads για το DHD?)

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Λοιπόν, το είδα το νέο desire και η άποψή μου είναι η εξής: Εχει καλύτερη οθόνη και ελαφρά πιο γρήγορο από το απλό desire.Η οθόνη του είναι πραγματικά καταπληκτική.Πολύ όμορφο αν και λίγο μεγάλο, στιβαρό,καλή κατασκευή,γρήγορο, τέλεια αφή, πολύ καλή φωτογραφία και video.Ενα πράγμα όμως παρατήρησα και χαλάστηκα κάπως.Ο ήχος εγγραφής σε video, είναι απογοητευτικός.Δεν πίστευα στα αυτιά μου να βλέπω ενα HD κινητό με ήχο επιπέδου alcatel.Η εικόνα απλά φανταστική αλλά ο ήχος κάτω του μετρίου.Το ηχειάκι πίσω στο κινητό είναι σαν κουμπότρυπα.Από που να βγει ο ήχος αναρωτιέμαι...Και λέει μάλιστα κάτι και για dolby Κλπλκπ!! Ποιό dolby! Oι προεγκατεστημένοι ήχοι κλήσεις τελείως της πλάκας.Αντε 1-2 να ακούγονται καλά και δυνατά.Οι άλλοι είναι λες και προέρχονται από κινητό του 1990.Μου φαίνεται ότι το desire το απλό ακούγεται λίγο καλύτερα! Ακόμα αναρωτιέμαι μήπως είναι θέμα ρύθμισης αν και την ένταση την είχα στο full.Aυτά...

(@ Moderators γιατί έχουμε 2 Threads για το DHD?)

καλή ερώτηση με προφανή απάντηση, αρκεί να διαβάσεις έστω τις τελευταίες 2 σελίδες του παρόντος!:rolleyes:

οι περισσότεροι αναλώνονται σε ποστς ανούσια και άσκοπα (θα έρθει Δευτέρα ή Τρίτη και άλλα τέτοια χαριτωμένα), συγκρίσεις με άλλα τηλέφωνα (εντελώς οφφτοπικ), φήμες για άλλα τηλέφωνα (.....), κτλ κτλ...

σκέψου όλα αυτά να τα είχαμε στο επίσημο...έχει γίνει του απλού desire το τόπικ ''γολγοθάς'' με αυτά, ε ας μην κάνουμε και του HD...

και για να απαντήσω και ουσιαστικά στο ερώτημά σου, το ''προς κυκλοφορία'' θα κλειδωθεί σε λίγες μέρες και θα μας μείνει το ''επίσημο''...:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...