v@gelis Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Σωστά. Όπως και για το iPhone 4 που είχαν διαρεύσει τα πάντα αλλά εμείς περιμέναμε σαν τρελοί την παρουσίαση του Jobbs για να πούμε wow σε αυτά που ήδη ξέραμε. Βαγκέλη, τι εννοείς ότι τα 800χ480 θα φαίνονταν αστεία σε 4.3"; Καλύτερα SLCD δηλαδή; Εννοειται. Το εχω γραψει σε πολλα νηματα αυτου του φορουμ. Η amoled με την ψευτικη 800Χ480 και τα oversaturated χρωματα ειναι πισω απο μια καλη lcd. Για παραδειγμα θεωρω ανωτερη την οθονη του milestone απο αυτη του desire (την amoled εκδοση του τελευταιου εννοω). Γουστα βεβαια ειναι αυτα, αλλα προτιμω αληθινα χρωματα και πραγματικη 800Χ480 αναλυση (μεχρι να δουμε βεβαια τις νεες αναλυσεις στα android). Edited September 11, 2010 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εννοειται. Το εχω γραψει σε πολλα νηματα αυτου του φορουμ. Η amoled με την ψευτικη 800Χ480 και τα oversaturated χρωματα ειναι πισω απο μια καλη lcd. Για παραδειγμα θεωρω ανωτερη την οθονη του milestone απο αυτη του desire (την amoled εκδοση του τελευταιου εννοω). Γουστα βεβαια ειναι αυτα, αλλα προτιμω αληθινα χρωματα και πραγματικη 800Χ480 αναλυση (μεχρι να δουμε βεβαια τις νεες αναλυσεις στα android). Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι η συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο. Με τις LCD κάνεις τουλάχιστον τη δουλειά σου. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Αν θεωρήσω πως το hd θα έρθει Ελλάδα κάπου στα 650E, θεωρώ πως δεν συμφέρει συγκριτικά με το απλό. Επειδή όπως είπα ψάχνομαι να αγοράσω το desire και έχω μπει σε σκέψη για το hd, λέω τελικώς να μείνω στο απλό. Πιστεύω πως θα είναι λίγο μεγάλο για τα γούστα μου (4,3' οθόνη) και κάπως ακριβό. Edited September 12, 2010 by johnnymous Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως πολύ σύντομα η τιμή του θα πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα , δεδομένου ότι στις αρχές του 2011 , αναμένονται τα πρώτα διπλοπύρινα κινητά. Και σε ότι αφορά τη cpu που θα φοράει , ας τολμήσω μια πρόβλεψη, θα είναι στα 1.2 MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Ρε παιδια ακομα δεν ανακοινωθηκε και κανετε προβλεψεις για την... μειωση της τιμης του? Οσο για τη cpu, οχι δεν ειναι 1.2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Το οτι δεν το ειχα δεν σημαινει ρε παιδια οτι δεν το εχω δει το κινητο και οτι δεν το εχω πιασει καν στα χερια μου!! Ουτε ειπα οτι ειναι κακο. Ειναι στιβαρο, εχει καλη ποιοτητα κατασκευης, δεν τριζει. Αλλα αυτα τα θεωρω αυτονοητα για ολες τις ακριβες συσκευες. (Ξερω οτι δεν ειναι, αλλα θα επρεπε να ηταν). Δεν είναι μόνο κατασκευαστικά ποιοτικό αλλά και λειτουργικά, αυτό ήθελα να τονίσω. :rolleyes: Ρε παιδια ακομα δεν ανακοινωθηκε και κανετε προβλεψεις για την... μειωση της τιμης του? Έλα μου ντε! :rolleyes: Οσο για τη cpu, οχι δεν ειναι 1.2. Θα περιοριστεί στο 1GHz; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Θα περιοριστεί στο 1GHz; Ναι. Ας περιμενουμε μεχρι τις 15 λοιπον για να δουμε και τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως πολύ σύντομα η τιμή του θα πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα , δεδομένου ότι στις αρχές του 2011 , αναμένονται τα πρώτα διπλοπύρινα κινητά. Και σε ότι αφορά τη cpu που θα φοράει , ας τολμήσω μια πρόβλεψη, θα είναι στα 1.2 Αμφιβάλω να είναι στα 1.2 γιατί η Qualcomm λανσάρει 3 νέες εκδόσεις Snapdragon οι οποίες είναι η 1.3GHz QSD8x50A, η 800MHz MSM7x30 πού ήδη ξέρουμε οτι φοράει το HTC Vision και η 1GHz MSM8x55.Πιστεύω πως και οι τρείς τους θα είναι αρκετά ικανοποιητικές σε όλους τους τομείς, μόλις σκάσει μύτη το HD σε ελληνικό μαγαζί έχω φύγει "καμικάζι" να το χτυπήσω έστω και παραεισαγωγή :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Ρε παιδια ακομα δεν ανακοινωθηκε και κανετε προβλεψεις για την... μειωση της τιμης του? Οσο για τη cpu, οχι δεν ειναι 1.2. Να χαμε να λέγαμε ρε Βαγγέλη. Άλλωστε, η μόνη σίγουρη πρόβλεψη είναι ότι η τιμή του θα πέσει:p:p Αν έχει τον επεξεργαστή του desire, θα σκεφτώ πολύ αν θα το προτιμήσω σε σχέση με το milestone 2 MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 ... και η 1GHz MSM8x55. το έχεις εντοπίσει το point φιλε μου. Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση - το ανέφερα και παραπάνω- πως το desire hd θα παει παρά πολύ καλά στην αγορά, γιατί απλά φέρνει αυτό που ηταν υπο συζητηση εδω και καιρό. Ένα hd2 με android, με βελτιώσεις στα σημεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Όντως και τα σημεία είναι ακριβώς αυτά που μάλλον έπρεπε να βελτιωθούν σε σχέση με τον προκάτοχο δηλ. Οθόνη,Gpu και κάμερα.Θα κρατήσει καλά πιστεύω μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν τα διπύρηνα με τις αναλύσεις των 1280×760 κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Όντως και τα σημεία είναι ακριβώς αυτά που μάλλον έπρεπε να βελτιωθούν σε σχέση με τον προκάτοχο δηλ. Οθόνη,Gpu και κάμερα.Θα κρατήσει καλά πιστεύω μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν τα διπύρηνα με τις αναλύσεις των 1280×760 κλπ Βαλε και λιγη παραπανω ram, βαλε και σοβαρη ποιοτητα κατασκευης (εστω και με αμφιλεγομενο design) και νομιζω εχεις ενα winner. Τα 1280Χ760 αστα, ειναι μακρια ακομα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Τα 1280Χ760 αστα, ειναι μακρια ακομα... Πρός άνοιξη τα βλέπω αν και τα 800x480 στις 4.3" με καλύπτουν και με το παραπάνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 HTC launches the Desire HD: an EVO for the rest of world The Desire HD is official, folks, finally bringing a 4.3-inch LCD to European Android fans. http://www.engadget.com/2010/09/15/htc-launches-the-desire-hd-an-evo-for-the-rest-of-world/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Τελικα μονο μεγαλυτερη οθονη θα εχει,και επεξεργαστη τον ιδιο.Αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο απο τις leaked photos που βλεπαμε [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Τελικα μονο μεγαλυτερη οθονη θα εχει,και επεξεργαστη τον ιδιο.Αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο απο τις leaked photos που βλεπαμε Νομίζω δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο... ο επεξεργαστής αν κατάλαβα από τα σχόλια πιό πάνω είναι όπως και το desire στα 1ghz αλλά είναι διαφορετικός.. και μάλλον πολύ καλύτερος (ή έστω αρκετά..). Η δεύτερη κάμερα είναι ωραία προσθήκη και ελπίζω να έχει και 2ο ή και 3ο μικρόφωνο για noice cancellation. Αν έχουν φτιάξει και την ποιότητα του ηχείου του desire... τότε μιλάμε όντως για ένα Desire απλά πολύ βελτιωμένο! Για την μπαταρία.. χλωμό το βλέπω να έχουμε βελτίωση :( Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ρε παιδες τι διαστασεις ειναι αυτες?...4.3 display?...αυτο ειναι η ευρωπαικη εκδοση του evo 4g....ας το λεγανε evo 3g :p.....πραγματικα ειναι τεραστιο...τερμα τα high end compact smartphones. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t_3kLDD-tZs Πολύ γρήγορα ανέβασαν βιντεάκι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=t_3kLDD-tZs Πολύ γρήγορα ανέβασαν βιντεάκι..Σαν mini tablet ειναι το HD....ελεος. http://www.engadget.com/2010/09/15/htc-desire-hd-first-hands-on/ Edited September 15, 2010 by Nikos_s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Πολύ καλή συσκευή αλλά πάλι κάτι λείπει δεν είναι τέλεια δεν έχει front facing camera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/09/htc-desire-hd-hands-on-20.jpg Εδώ φαίνεται ότι δεν είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο... Πολύ καλή συσκευή αλλά πάλι κάτι λείπει δεν είναι τέλεια δεν έχει front facing camera Σοβαρά; Ούτε αυτό ούτε 2ο mic..; Έχουμε μεγαλύτερη οθόνη και χειρότερο (LCD) Καλύτερο ηχείο Καλύτερο επεξεργαστή ... αυτά;;; Edited September 15, 2010 by Nikos_s3 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Τελικα μονο μεγαλυτερη οθονη θα εχει,και επεξεργαστη τον ιδιο.Αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο απο τις leaked photos που βλεπαμε Για ψαξτε τα specs καλυτερα: 1GHz 8255 Snapdragon processor (ολοκαινουριος και σαφως ανωτερος), 8 megapixel camera με dual-LED flash, σωμα απο αλουμινιο (επιτελους και παλι σοβαρη ποιοτητα) και 164 γραμμαρια βαρος για να γουσταρουμε αισθηση στο χερι, 768MB RAM (η αναβαθμιση που εγραφα),εσωτερικη μνημη 1.5GB, Wi-Fi 802.11 n, πολυ καλυτερος ηχος και κυκλοφορια μεσα στον Οκτωβριο. Η αλλιως η πληρεστερη συσκευη με android 2.2 (μεχρι την επομενη). Y.Γ. Κι οσο για το μεγεθος ρε παιδια τα εχουμε πει. Οποιος εκανε σοβαρη δουλεια με το hd2 εδω ειναι... το λιμανι του. Υ.Γ 2. Τα εχουμε πει επισης. Με ψευτο- 800Χ480 (ελεω amoled) σε 4.3 ιντσες οθονη θα μετραγαμε τα pixels ενα προς ενα. Χιλιες φορες lcd (τουλαχιστον μεχρι να δουμε τις νεες αναλυσεις)... Υ.Γ 3. Για το 2ο μικροφωνο δεν το εχω διασταυρωσει αλλα ελπιζω να... μην εχει. Μονο προβληματα δημιουργει με το προβληματικο noise cancelation και την ακυρωση της φωνης του ιδιου του χρηστη συχνα πυκνα. Edited September 15, 2010 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 exoume πληρη specs οπως στο htc legend z? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 http://www.pestaola.gr/htc-desire-hd-hands-on/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Για τιμη ξερουμε τιποτα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts