Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω και γω την εκδοση vodafone...το τηλεφωνο δεν το εχω πειραξει (root κλπ)...να προχορησω στν αναβαθμιση γιατι με αυτα που ακουω,ομολογω δισταζω λιγο.....
:w00t:

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παει και εμενα το κινητο,παπαλα, δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο,πως θα το επαναφερω παλι?γινεται? η να το σπασω λεω εγω.

Παιδιά με την Vodafone, τα ίδια. Οι 2G κλήσεις εξακολουθούν να είναι νεκρές, και με την νέα αναβάθμιση. Μακρια. Πάω αυριο vodafone να το κάνω Rodeo! Για όνομα του θεού δηλαδή

Αρα να μην κανω την αναβαθμιση??

Αν χρησιμοποιείς Vodafone, καλύτερα όχι. Μπορεί να είναι και πρόβλημα του κινητού μου(αν και δε νομίζω) αλλα καλύτερα άστο γιατι θα το έχεις στο τέλος για PDA όπως εγώ..

Αν χρησιμοποιείς Vodafone, καλύτερα όχι. Μπορεί να είναι και πρόβλημα του κινητού μου(αν και δε νομίζω) αλλα καλύτερα άστο γιατι θα το έχεις στο τέλος για PDA όπως εγώ..

Προς το παρων οι κλησεις πανε καλα εμενα με τν παλια εκδοση...Λες με τν καινουρια να μην δουλευουν??γιατι ενας φιλος απο πανω λεει οτι λειτουργουν πολυ καλα...

παει και εμενα το κινητο,παπαλα, δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο,πως θα το επαναφερω παλι?γινεται? η να το σπασω λεω εγω.

Το πας απο εκεί που το πήρες, τους λες οτι την ώρα που έκανες αναβάθμιση έκανε διακοπή και σου έμεινε στα χέρια, και ελπίζεις οτι θα το χάψουνε!

δηλαδη εμενα που ειναι off τι κανω? θα μου το αντικαταστησουνε αυριο στην voda?

Το πας απο εκεί που το πήρες, τους λες οτι την ώρα που έκανες αναβάθμιση έκανε διακοπή και σου έμεινε στα χέρια, και ελπίζεις οτι θα το χάψουνε!

θελουνε δεν θελουνε θα μου το αντικαταστησουνε...αλλη μια βλακεια συσκευη λοιπον τι να πω.

θελουνε δεν θελουνε θα μου το αντικαταστησουνε...αλλη μια βλακεια συσκευη λοιπον τι να πω.

Η Συσκευή είναι άψογη.. Η Vodafone έχει τα μαύρα της τα χάλια. Με τα άλλα δίκτυα δεν έχει πρόβλημα το optimus

το κινητο σου ανοιγει καολου ειναι τελειως νεκρο (οταν πατας το power ουτε δονειται ?

Η Συσκευή είναι άψογη.. Η Vodafone έχει τα μαύρα της τα χάλια. Με τα άλλα δίκτυα δεν έχει πρόβλημα το optimus

στην περιπτωση μου,ξερεις αν μπορω να το κανω να ανοιξει?

Συμφωνώ με τον Papp0us, 26 του μήνα θα είμαι πλέον με Cosmote παρόλο που το δικό μου δουλεύει κανονικά με Voda μετά την αναβάθμιση. Να μου λοίπουν οι μπούρδες της Voda.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

το κινητο σου ανοιγει καολου ειναι τελειως νεκρο (οταν πατας το power ουτε δονειται ?

δεν ανοιγει καθολου,ειναι τελειως νεκρο,εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα παλι και τιποτα,τι να κανω?

δεν ανοιγει καθολου,ειναι τελειως νεκρο,εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα παλι και τιποτα,τι να κανω?

να το γυρισεις πισω! Ετσι οπως μου φαινεται πιο ασφαλες ειναι το το κανεις update απο την πισω πορτα παρα με το lg update tool

προσπαθησε να κανεις αυτα που ανεφερα πιο πανω αλα ετσι ισως χασεις εγγυηση και μπορει να σου δωσουν καινουιο αφου χαλασε με το κανικο προγραμμα

Παιδιά με την Vodafone, τα ίδια. Οι 2G κλήσεις εξακολουθούν να είναι νεκρές, και με την νέα αναβάθμιση. Μακρια. Πάω αυριο vodafone να το κάνω Rodeo! Για όνομα του θεού δηλαδή

Δε δοκιμάζεις με το LG Mobile tool, το κανονικό εργαλείο δηλαδή, την επιλογή "Recover Phone"? Η μόνη διαφορά μεταξύ εμένα και των άλλων χρηστών με Voda είναι οτι εγώ την έβαλα με τον επίσημο τρόπο. Μήπως με τον KDZ Updater κάποιο κομμάτι τις ROM δεν το περνάει? Υπάρχει ένα τμήμα τις ROM που λέγεται "Radio" και έχει δικιά του υπο-έκδοση, αν για κάποιο λόγο δεν το αναβαθμίσει... ποιος ξέρει.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

να το γυρισεις πισω! Ετσι οπως μου φαινεται πιο ασφαλες ειναι το το κανεις update απο την πισω πορτα παρα με το lg update tool

προσπαθησε να κανεις αυτα που ανεφερα πιο πανω αλα ετσι ισως χασεις εγγυηση και μπορει να σου δωσουν καινουιο αφου χαλασε με το κανικο προγραμμα

καλυτερα να το παω στην voda να μου το αλλαξουνε,αντε τωρα περιμενε κανα μηνα μεχρι να ερθει το αλλο,καλα κρασια.

Συμφωνώ με τον Papp0us, 26 του μήνα θα είμαι πλέον με Cosmote παρόλο που το δικό μου δουλεύει κανονικά με Voda μετά την αναβάθμιση. Να μου λοίπουν οι μπούρδες της Voda.

Μα είναι αστείο να παίρνω κινητό απο τη Vodafone, με σύνδεση απο τη Vodafone και να έχει πρόβλημα ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ VODAFONE! Ρεζιλίκια! Αμα έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό ας μην το πουλάγανε ρε παιδί μου! Λες και έχει 100% κάλυψη σε 3G η vodafone και απλά προσπερνάει το πρόβλημα του 2g..

Με το Recover Phone δοκίμασα, αλλα δεν κάνει επανεγκατάσταση.. Απλά μου λέει πως έχω την νεότερη εκδοση και κάνει quit(!)

Επαναλαμβάνω το κινητό μου είναι αγοράσμένο απο τη Vodafone, και πρέπει να έχει κάποιες διαφορές, αφού και η 2.1 κυκλοφόρησε ξεχωριστά για τα voda κινητα..

Αρα οι αποψεις διειστανται ?Να κανω update και οτι γινει ??υπαρχει περιπτωση να υπαρξει επιπελον "καλυτερη" αναβαθμιση?

@Papp0us:

Έχεις σαφώς δίκιο, αλλα μετά απο πολλα reboot που το έκανα εδώ αυτές τις μέρες το 2G δεν πεθαίνει με τίποτα, δουλέυει σταθερά! Σίγουρα κάτι δεν γίνεται σωστά με τον KDZ Updater, πλέον είμαι σχεδόν πεισμένος γι αυτό.

Κρίμα που το recover δε δουλεύει, δοκίμασες και με το emergency mode? (Vol down + power on αν θυμάμαι καλά).

Αρα οι αποψεις διειστανται ?Να κανω update και οτι γινει ??υπαρχει περιπτωση να υπαρξει επιπελον "καλυτερη" αναβαθμιση?

Η δικιά μου άποψη, αν κάνεις αναβάθμιση, μόνο με τον επίσημο τρόπο, αλλιώς δε ξέρω τι θα σου βγει. Ακόμα κι έτσι, το PC που θα χρησιμοποιήσεις να ειναι καθαρό απο φορτωμένα προγράμματα, κλείσε και antivirus/firewall.

Η δικιά μου άποψη, αν κάνεις αναβάθμιση, μόνο με τον επίσημο τρόπο, αλλιώς δε ξέρω τι θα σου βγει. Ακόμα κι έτσι, το PC που θα χρησιμοποιήσεις να ειναι καθαρό απο φορτωμένα προγράμματα, κλείσε και antivirus/firewall.

Ωραια...back up πως θα κρατησω στο pc??

Ωραια...back up πως θα κρατησω στο pc??

Αν μιλάς για τις επαφές, με το LG PC Suite IV. Θα το κατεβάσεις με το πρόγραμμα της LG που σου βάζει και τους USB drivers. Link έχω δώσει στις προηγούμενες σελίδες, αν πας στην LG είναι και το μόνο που σε αφήνει να κατεβάσεις.

λοιπον πηρα τηλ την lg,και μου ειπανε οτι οσοι αναβαθμιζουν την συσκευη απο το lg suite να κλεισουνε antivirus και firewall,αυτοι μου ειπανε οτι το δοκιμασανε χωρις antiv και το αναβαθμισανε κανονικα..τωρα μενει να το διαπιστωσουμε..οποιος το δοκιμασει ας μας πει να το ξερουμε. εγω παντως την επαθα την ζημια,τωρα μενει να μου ερθει το αλλο και να το δοκιμασω. Edited by mpompa

• The title was changed to LG Optimus (GT540)