andreas1022 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Εχω και γω την εκδοση vodafone...το τηλεφωνο δεν το εχω πειραξει (root κλπ)...να προχορησω στν αναβαθμιση γιατι με αυτα που ακουω,ομολογω δισταζω λιγο..... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 παει και εμενα το κινητο,παπαλα, δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο,πως θα το επαναφερω παλι?γινεται? η να το σπασω λεω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδιά με την Vodafone, τα ίδια. Οι 2G κλήσεις εξακολουθούν να είναι νεκρές, και με την νέα αναβάθμιση. Μακρια. Πάω αυριο vodafone να το κάνω Rodeo! Για όνομα του θεού δηλαδή Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αρα να μην κανω την αναβαθμιση?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αρα να μην κανω την αναβαθμιση?? Αν χρησιμοποιείς Vodafone, καλύτερα όχι. Μπορεί να είναι και πρόβλημα του κινητού μου(αν και δε νομίζω) αλλα καλύτερα άστο γιατι θα το έχεις στο τέλος για PDA όπως εγώ.. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αν χρησιμοποιείς Vodafone, καλύτερα όχι. Μπορεί να είναι και πρόβλημα του κινητού μου(αν και δε νομίζω) αλλα καλύτερα άστο γιατι θα το έχεις στο τέλος για PDA όπως εγώ.. Προς το παρων οι κλησεις πανε καλα εμενα με τν παλια εκδοση...Λες με τν καινουρια να μην δουλευουν??γιατι ενας φιλος απο πανω λεει οτι λειτουργουν πολυ καλα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 παει και εμενα το κινητο,παπαλα, δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο,πως θα το επαναφερω παλι?γινεται? η να το σπασω λεω εγω. Το πας απο εκεί που το πήρες, τους λες οτι την ώρα που έκανες αναβάθμιση έκανε διακοπή και σου έμεινε στα χέρια, και ελπίζεις οτι θα το χάψουνε! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αν χρησιμοποιείς Vodafone, καλύτερα όχι. Μπορεί να είναι και πρόβλημα του κινητού μου(αν και δε νομίζω) αλλα καλύτερα άστο γιατι θα το έχεις στο τέλος για PDA όπως εγώ.. δηλαδη εμενα που ειναι off τι κανω? θα μου το αντικαταστησουνε αυριο στην voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το πας απο εκεί που το πήρες, τους λες οτι την ώρα που έκανες αναβάθμιση έκανε διακοπή και σου έμεινε στα χέρια, και ελπίζεις οτι θα το χάψουνε! θελουνε δεν θελουνε θα μου το αντικαταστησουνε...αλλη μια βλακεια συσκευη λοιπον τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 θελουνε δεν θελουνε θα μου το αντικαταστησουνε...αλλη μια βλακεια συσκευη λοιπον τι να πω. Η Συσκευή είναι άψογη.. Η Vodafone έχει τα μαύρα της τα χάλια. Με τα άλλα δίκτυα δεν έχει πρόβλημα το optimus Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 θελουνε δεν θελουνε θα μου το αντικαταστησουνε...αλλη μια βλακεια συσκευη λοιπον τι να πω. το κινητο σου ανοιγει καολου ειναι τελειως νεκρο (οταν πατας το power ουτε δονειται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Η Συσκευή είναι άψογη.. Η Vodafone έχει τα μαύρα της τα χάλια. Με τα άλλα δίκτυα δεν έχει πρόβλημα το optimus στην περιπτωση μου,ξερεις αν μπορω να το κανω να ανοιξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Συμφωνώ με τον Papp0us, 26 του μήνα θα είμαι πλέον με Cosmote παρόλο που το δικό μου δουλεύει κανονικά με Voda μετά την αναβάθμιση. Να μου λοίπουν οι μπούρδες της Voda. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 το κινητο σου ανοιγει καολου ειναι τελειως νεκρο (οταν πατας το power ουτε δονειται ? δεν ανοιγει καθολου,ειναι τελειως νεκρο,εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα παλι και τιποτα,τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 δεν ανοιγει καθολου,ειναι τελειως νεκρο,εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα παλι και τιποτα,τι να κανω? να το γυρισεις πισω! Ετσι οπως μου φαινεται πιο ασφαλες ειναι το το κανεις update απο την πισω πορτα παρα με το lg update tool προσπαθησε να κανεις αυτα που ανεφερα πιο πανω αλα ετσι ισως χασεις εγγυηση και μπορει να σου δωσουν καινουιο αφου χαλασε με το κανικο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδιά με την Vodafone, τα ίδια. Οι 2G κλήσεις εξακολουθούν να είναι νεκρές, και με την νέα αναβάθμιση. Μακρια. Πάω αυριο vodafone να το κάνω Rodeo! Για όνομα του θεού δηλαδή Δε δοκιμάζεις με το LG Mobile tool, το κανονικό εργαλείο δηλαδή, την επιλογή "Recover Phone"? Η μόνη διαφορά μεταξύ εμένα και των άλλων χρηστών με Voda είναι οτι εγώ την έβαλα με τον επίσημο τρόπο. Μήπως με τον KDZ Updater κάποιο κομμάτι τις ROM δεν το περνάει? Υπάρχει ένα τμήμα τις ROM που λέγεται "Radio" και έχει δικιά του υπο-έκδοση, αν για κάποιο λόγο δεν το αναβαθμίσει... ποιος ξέρει. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 να το γυρισεις πισω! Ετσι οπως μου φαινεται πιο ασφαλες ειναι το το κανεις update απο την πισω πορτα παρα με το lg update tool προσπαθησε να κανεις αυτα που ανεφερα πιο πανω αλα ετσι ισως χασεις εγγυηση και μπορει να σου δωσουν καινουιο αφου χαλασε με το κανικο προγραμμα καλυτερα να το παω στην voda να μου το αλλαξουνε,αντε τωρα περιμενε κανα μηνα μεχρι να ερθει το αλλο,καλα κρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Συμφωνώ με τον Papp0us, 26 του μήνα θα είμαι πλέον με Cosmote παρόλο που το δικό μου δουλεύει κανονικά με Voda μετά την αναβάθμιση. Να μου λοίπουν οι μπούρδες της Voda. Μα είναι αστείο να παίρνω κινητό απο τη Vodafone, με σύνδεση απο τη Vodafone και να έχει πρόβλημα ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ VODAFONE! Ρεζιλίκια! Αμα έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό ας μην το πουλάγανε ρε παιδί μου! Λες και έχει 100% κάλυψη σε 3G η vodafone και απλά προσπερνάει το πρόβλημα του 2g.. Με το Recover Phone δοκίμασα, αλλα δεν κάνει επανεγκατάσταση.. Απλά μου λέει πως έχω την νεότερη εκδοση και κάνει quit(!) Επαναλαμβάνω το κινητό μου είναι αγοράσμένο απο τη Vodafone, και πρέπει να έχει κάποιες διαφορές, αφού και η 2.1 κυκλοφόρησε ξεχωριστά για τα voda κινητα.. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αρα οι αποψεις διειστανται ?Να κανω update και οτι γινει ??υπαρχει περιπτωση να υπαρξει επιπελον "καλυτερη" αναβαθμιση? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 @Papp0us: Έχεις σαφώς δίκιο, αλλα μετά απο πολλα reboot που το έκανα εδώ αυτές τις μέρες το 2G δεν πεθαίνει με τίποτα, δουλέυει σταθερά! Σίγουρα κάτι δεν γίνεται σωστά με τον KDZ Updater, πλέον είμαι σχεδόν πεισμένος γι αυτό. Κρίμα που το recover δε δουλεύει, δοκίμασες και με το emergency mode? (Vol down + power on αν θυμάμαι καλά). Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αρα οι αποψεις διειστανται ?Να κανω update και οτι γινει ??υπαρχει περιπτωση να υπαρξει επιπελον "καλυτερη" αναβαθμιση? Η δικιά μου άποψη, αν κάνεις αναβάθμιση, μόνο με τον επίσημο τρόπο, αλλιώς δε ξέρω τι θα σου βγει. Ακόμα κι έτσι, το PC που θα χρησιμοποιήσεις να ειναι καθαρό απο φορτωμένα προγράμματα, κλείσε και antivirus/firewall. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Η δικιά μου άποψη, αν κάνεις αναβάθμιση, μόνο με τον επίσημο τρόπο, αλλιώς δε ξέρω τι θα σου βγει. Ακόμα κι έτσι, το PC που θα χρησιμοποιήσεις να ειναι καθαρό απο φορτωμένα προγράμματα, κλείσε και antivirus/firewall. Ωραια...back up πως θα κρατησω στο pc?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ωραια...back up πως θα κρατησω στο pc?? Αν μιλάς για τις επαφές, με το LG PC Suite IV. Θα το κατεβάσεις με το πρόγραμμα της LG που σου βάζει και τους USB drivers. Link έχω δώσει στις προηγούμενες σελίδες, αν πας στην LG είναι και το μόνο που σε αφήνει να κατεβάσεις. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 κανενα καλο παιχνιδακι ξερετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) λοιπον πηρα τηλ την lg,και μου ειπανε οτι οσοι αναβαθμιζουν την συσκευη απο το lg suite να κλεισουνε antivirus και firewall,αυτοι μου ειπανε οτι το δοκιμασανε χωρις antiv και το αναβαθμισανε κανονικα..τωρα μενει να το διαπιστωσουμε..οποιος το δοκιμασει ας μας πει να το ξερουμε. εγω παντως την επαθα την ζημια,τωρα μενει να μου ερθει το αλλο και να το δοκιμασω. Edited October 18, 2010 by mpompa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts