Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Καλη χρονια σε ολους μας !!!

1)εχω ενα προβλημα απο εχτες..ειχα κατεβασει καποιες εφαρμογες. μετα απο καποια κολληματα το εκανα εργοστασιακη επαναφορα.. βεβαια χαθηκαν οι εφαρμογες. τωρα ομως οταν πηγαινω στο μαρκετ, παταω να κατεβασω ας πουμε το facebook για android η οποιανδηποτε αλλη εφαρμογη και μου δειχνει μια μπαρα οτι κανει λειψει αλλα μεχρι εκει..οση ωρα και να την αφησω συνεχιζει να δειχνει την μπαρα που παει προς τα δεξια αλλα τελικα δεν την κατεβαζει την εφαρμογη. τι να κανω???? ξερει κανεις???

2) πριν την επαναφορα, οταν ειχα ενα νεο μυνημα απο το facebook η το gmail, μου το εβγαζε επανω στις ειδοποίησες... τωρα δεν μου τα βγαζει . ξερει κανεις γιατι??? εχω κανει συνδεση λογαριασμων..

Αλλο ενα προβλημα επισεις ειναι οτι μου πεταει συνεχεια αυτο το μυνημα. Η com.google.process.gapps διαδικασία έχει σταματήσει απροσδόκητα. Ξερει κανεις κατι???

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
:thanks:

• Administrators

Έχεις απευθυνθεί ήδη εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3925833#post3925833

Αρκεί, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε.

Επίσης να σε ενημερώσω ότι δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα με κάθε απορία/πρόβλημά μας.

Τέλος πρόσεξε το θέμα με τα συνεχόμενα μηνύματα... απαγορεύονται.

Modpic.gif

βρηκα ενα νεο μενου για το τηλεφωνο μας..Ασ το δουν οι πιο εμπειροι... και να μας βοηθησουν.

Ενεργοποιήστε τη συσκευή και κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξετε το πρόγραμμα κλήσεων του τηλεφώνου

Εισάγετε τον κωδικό 3845 # * 540 #

• Administrators
Το μενού αυτό είναι γνωστό, ωστόσο προσέχουμε τι πειράζουμε εκεί αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Modpic.gif

Εχει το κινητο η αδεεφη μου και σημερα το πρωι ξαφνικα,οταν το ανοιξε της εβγαζε για πολυ ωρα το σημα της LG και μετα απο λιγο σε μια μαυρη οθονη "download Mode"...Το κανε restart,εβγαλε μπαταρια παλι τα ιδια εμφανιζει...καμια προταση τι να κανει τωρα?
:w00t:

Μιας και το θέμα αριθμεί 170 σελίδες κοντά, είναι κάπως δύσκολο να βρω αυτό που ψάχνω οπότε θα ρωτήσω πάλι, είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί.

Θέλω να κάνω βάλω το cyanogen mod στο gt540 μου, πως θα το κάνω; Είμαι σε 2.1 τώρα και έχω απογοητευτεί από την απόκριση του κινητού γενικά (για μερικές μέρες είμαι τώρα με το παλιό μου sony ericsoon w550i και θυμήθηκα τι πάει να πει ταχύτητα και απόκριση).

Υπάρχει κάτι που δε δουλεύει με το mod?

Αν κάνω overclock θα φτιάξει καθόλου η ταχύτητα απόκρισης ή το πρόβλημα είναι η λίγη RAM της συσκευής; Επίσης πιο είναι το ασφαλή όριο για overclock και πόσο επηρεάζει την μπαταρία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

MS βγάλε νέο lumia!

• Administrators
Εδώ θα βρεις τα πάντα για τη συσκευή σου. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μια low-end συσκευή που δεν έχει πλέον πολλά να δώσει ακόμα.

Modpic.gif

Εδώ θα βρεις τα πάντα για τη συσκευή σου. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μια low-end συσκευή που δεν έχει πλέον πολλά να δώσει ακόμα.

Ευχαριστώ, έτσι όπως τα βλέπω μάλλον η καλύτερη λύση θα είναι να το δώσω φθηνά και να πάρω κάτι άλλο.

MS βγάλε νέο lumia!

και εδω σε πιο παλιες σελδες πχ 14 - 17 περιπου κ εξης, αλλα και στο xda θα βρεις οτι ζητας.

με το overclock και μια καλη ρομ παει πολυ καλυτερα η συσκευη.

Sent from my GT540 using Tapatalk

Το μενού αυτό είναι γνωστό, ωστόσο προσέχουμε τι πειράζουμε εκεί αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Με τρώει η περιέργεια. Πείτε και σε εμάς τι κάνει αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων. Τι εμφανίζει; Τι κάνει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Τελικά έβαλα CynogenMod 7 και είναι λες και αγόρασα νέο τηλέφωνο!

Αλλά ρε παίδες πάω να βάλω το google maps και λέει ότι δεν υποστηρίζει την χώρα του κινητού μου... δεν είναι διαθέσιμη για Ελλάδα η νέα έκδοση που βγήκε προχθές;

Δε μπορώ να βάλω την προηγούμενη έκδοση μέχρι να βγει αναβάθμιση για Ελλάδα;

MS βγάλε νέο lumia!

• Administrators
Τελικά έβαλα CynogenMod 7 και είναι λες και αγόρασα νέο τηλέφωνο!

Αλλά ρε παίδες πάω να βάλω το google maps και λέει ότι δεν υποστηρίζει την χώρα του κινητού μου... δεν είναι διαθέσιμη για Ελλάδα η νέα έκδοση που βγήκε προχθές;

Δε μπορώ να βάλω την προηγούμενη έκδοση μέχρι να βγει αναβάθμιση για Ελλάδα;

Μπορείς να βάλεις την "πειραγμένη" έκδοση... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132

Modpic.gif

Ευχαριστώ, αλλά δε χρειάστηκε τελικά. Βγήκε η νέα έκδοση και την έβαλα :)

Έχω εντυπωσιαστεί, έχει γράψει είδη 3 μέρες το τηλέφωνο με μια φόρτιση και καθόλου lag :D

MS βγάλε νέο lumia!

Εγώ μετά από 1,5 χρόνο κυρίως χρήσης ώς ενασχόληση και πειραματισμό, παρά ώς τηλέφωνο

το πουλάω γιατί πήρα το GALAXY S και τα πειράματα άρχισαν στο νεο.

Το λευκό μου Optimus είναι σαν καινούριο αφού το έχω πάντα σε θήκη και αλλάζω τακτικά ζελατίνα

φοράει πάνω Android 2.3.5 με έκδοση kernel 2.6.29 mur4ik@mur4ik-VirtualBox#309 & cpu info ARMv6-compatible processor rev 5

& mod version SwiftDroid v.2.0 RC3 (based on Cyanogen mod-7.1.0.RC1) & Αριθμός εκδοσης: GRj22

Επίσης είναι ρουταρισμένο και υπερχρονισμένο και έρχεται με τη μνήμη του , το φορτιστή του και τη θήκη του.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στήλει π.μ. με την πρότασή του.

Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

Ευχαριστώ, αλλά δε χρειάστηκε τελικά. Βγήκε η νέα έκδοση και την έβαλα :)

Έχω εντυπωσιαστεί, έχει γράψει είδη 3 μέρες το τηλέφωνο με μια φόρτιση και καθόλου lag :D

Ποια έκδοση; Από lg εννοείς;

Ποια έκδοση; Από lg εννοείς;

Για το Google Maps λέω. Ήταν η μέρα που μόλις είχε βγει η νέα έκδοση που ανακοινώθηκε στην CES και δεν ήταν διαθέσιμη για Ελλάδα ακόμα. Υπό κανονικές συνθήκες δεν έχει σημασία αφού θα παρέμενε η έκδοση από πριν, αλλά για καθαρό install δεν ήταν ακόμα διαθέσιμο το google maps.

Τώρα είναι και το κατέβασα κανονικά.

MS βγάλε νέο lumia!

το εχω κανει δωρο στην κοπελα μου και ειναι απο τα πι οτιμια τηλεφωνα και αρκετα ποιοτικο κατασκευαστικα. αν ειχε multitouch θα ηταν απιστευτο hit.

Μπορεί κάποιος να γράψει τις διαδικασίες βήμα-βήμα για αναβάθμιση σε ANDROID 4.0 ICE CREAM SANDWICH by mikegapinski?

Μπορεί κάποιος να γράψει τις διαδικασίες βήμα-βήμα για αναβάθμιση σε ANDROID 4.0 ICE CREAM SANDWICH by mikegapinski?

Προσπαθώ να την βάλω αλλά μου κολλάει στην έναρξη και απ ότι διάβασα στο xda πρόκειται για νεκρό πλέον project. Αν παρολαυτα θέλεις να την δοκιμάσεις μπορείς να την βάλεις μέσω recovery

Προσπαθώ να την βάλω αλλά μου κολλάει στην έναρξη και απ ότι διάβασα στο xda πρόκειται για νεκρό πλέον project. Αν παρολαυτα θέλεις να την δοκιμάσεις μπορείς να την βάλεις μέσω recovery

Την έβαλα χθες μέσω recovery την πρώτη φορά κόλαγε στο LG Logo ξαναέβαλα την cyanogenmod την τελευταία και ξαναέβαλα με recovery την ice cream 4.0.Συμπέρασμα δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και υπάρχει και ένα bug με το σηματάκι του wireless όπου δεν φαίνεται σωστά.Κατα τα άλλα πρόκειτε και πολύ γρήγορη με όμορφα γραφικά.Όσοι θέλουν να την βάλουν εδώ είναι τα βήματα

ANDROID ICE CREAM SANDWICH 4.0.3 PARA LG GT540

Before any procedure, make sure you have good level of battery. And removed from your SD card folders that say Android, Android Secure, Data.

To begin, download the Android ICS. Then copy the zip file to the SD card (dont unzip file).

1.- With the phone on, press the POWER button until it appears turn off menu, select REBOOT and then select RECOVERY, the phone will reboot into Recovery Menu.

2.- Select "wipe data/factory reset" and then "yes".

3.- Select "wipe cache partition" and then "yes".

4.- Select "advanced", and then "wipe dalvik cache" and then "yes".

5.- Select "install zip from sdcard"' , after select "choose zip from sdcard" and search zip file you downloaded and select it , and then select "yes".

6.- Wait until installation is complete, and a message will appear that says "Install from sdcard complete."

7.- Select "reboot system now" and the phone will reboot.

8.- Now you have Android Ice Cream Sandwich installed in your LG GT540.

In Beta 4 is a problem that can not be downloaded and used facebook app, here is the solution:

1.- Download appfix fileDOWNLOAD (dont unzip file)

2.- With the phone on, press the POWER button until it appears turn off menu, select REBOOT and then select RECOVERY, the phone will reboot into Recovery Menu.

3.- Select "install zip from sdcard"' , after select "choose zip from sdcard" and search zip file you downloaded and select it , and then select "yes".

4.- A message will appear that says "Install from sdcard complete."

5.- Selecr "reboot system now" and the phone will reboot, that's it.

Την έβαλα χθες μέσω recovery την πρώτη φορά κόλαγε στο LG Logo ξαναέβαλα την cyanogenmod την τελευταία και ξαναέβαλα με recovery την ice cream 4.0.Συμπέρασμα δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και υπάρχει και ένα bug με το σηματάκι του wireless όπου δεν φαίνεται σωστά.Κατα τα άλλα πρόκειτε και πολύ γρήγορη με όμορφα γραφικά.Όσοι θέλουν να την βάλουν εδώ είναι τα βήματα

ANDROID ICE CREAM SANDWICH 4.0.3 PARA LG GT540

Before any procedure, make sure you have good level of battery. And removed from your SD card folders that say Android, Android Secure, Data.

To begin, download the Android ICS. Then copy the zip file to the SD card (dont unzip file).

1.- With the phone on, press the POWER button until it appears turn off menu, select REBOOT and then select RECOVERY, the phone will reboot into Recovery Menu.

2.- Select "wipe data/factory reset" and then "yes".

3.- Select "wipe cache partition" and then "yes".

4.- Select "advanced", and then "wipe dalvik cache" and then "yes".

5.- Select "install zip from sdcard"' , after select "choose zip from sdcard" and search zip file you downloaded and select it , and then select "yes".

6.- Wait until installation is complete, and a message will appear that says "Install from sdcard complete."

7.- Select "reboot system now" and the phone will reboot.

8.- Now you have Android Ice Cream Sandwich installed in your LG GT540.

In Beta 4 is a problem that can not be downloaded and used facebook app, here is the solution:

1.- Download appfix fileDOWNLOAD (dont unzip file)

2.- With the phone on, press the POWER button until it appears turn off menu, select REBOOT and then select RECOVERY, the phone will reboot into Recovery Menu.

3.- Select "install zip from sdcard"' , after select "choose zip from sdcard" and search zip file you downloaded and select it , and then select "yes".

4.- A message will appear that says "Install from sdcard complete."

5.- Selecr "reboot system now" and the phone will reboot, that's it.

Σου κολλάει καθόλου μετά το σήμα της LG στις πλάκες που κουνιούνται? Το λινκ για το app fix http://hotfile.com/dl/141001354/960794f/App_FIX.zip.html

EDIT: Άκυρο, την έβαλα χωρίς να κάνω τα βήματα 2-4 γιατί δεν είχα δει τον οδηγό και κολλούσε άπειρα αλλά τώρα όλα οκ. Ευχαριστω για τον οδηγο

Edited by stefan0s_7

Παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει.. Αν καποιος μπορει να συναντηθουμε ωστε να μου περασει αλλη εκδοση του android για να μπορω να μετακινω τις εφαρμογες στην καρτα. Ειμαι αρκετα ασχετος ωστε να το κανω μονος μου και πολλες φορες δεν καταλαβαινω καν ετσι οπως γραφεται τον τροπο :(:(.. εχω την 2.1 και αν μπορει καποιος ας μου περασει πιο νεα.. μενω ενδιαμεσα κορωπι με βαρη και μπορω να ερθω εκει που ειστε αν ειναι . Αν καποιος μπορει ας μου στειλει ΠΜ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) η εστω βημα βημα μεσω skype αλλα με πολυ υπομονη καποιος γιατι δεν τα ξερω καλα ε.. :D

• The title was changed to LG Optimus (GT540)