Jump to content

nitro912gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nitro912gr

  • Ημ. Γέννησης 07/11/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nitro912gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χμ και εμείς vodafone, για να δοκιμάσω, ευχαριστώ! edit δούλεψε, ευχαριστώ! Αν το δει κάποιος άλλος και έχει vodafone στο apn εμένα μου είχε internet.vodafone.gr το άλλαξα σε webonly.vodafone.gr τι στο καλό έγινε τώρα στα καλά καθούμενα όμως...
  2. ευχαριστώ, ψάχνω και εγώ online τώρα αλλά δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο, θα πάω και στο επίσημο της xiaomi να κάνω ένα θέμα.
  3. Το έχω κανά μήνα, κομπλέ είναι αν και ξενέρωσα με την αφαίρεση των υπέρυθρων από το ΝΟΤΕ 5Α που είχα και από ότι βλέπω έχουν βγάλει και το γυροσκόπιο. Όλα σφαίρα τα πάει, βέβαια έχω fb lite, messenger lite, δεν βλέπω λόγο να βάλω τα άλλα τα βόδια για εφαρμογές.
  4. Καλησπέρα, για κάποιο λόγο στο 6Α της κοπέλας μου σταμάτησαν να δουλεύουν τα data, ούτε 4G ούτε 3G δουλεύουν πλέον. Δεν ξέρω αν είναι λόγο του updata χθες ή δεν το είχαμε παρατηρήσει νωρίτερα. Με τρόμαξε πάντως και δεν έχω κάνει και εγώ ακόμα το update (redmi 6 εγώ). Καμιά ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι εκτός από το να ελπίζω σε update? restart έκανα, τίποτα.
  5. Καλησπέρα, έχουμε μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι της γιαγιάς μου η οποία πλέον δεν κατοικεί εκεί πλέον και θέλω να την κόψουμε για να μην χρεωνόμαστε πάγια. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα σεβαστό υπόλοιπο καμιά 160αριά € τα οποία μαζεύτηκαν με τον καιρό λόγο οικονομικών δυσκολιών που προέκυψαν και μου είπαν από την εξυπηρέτηση του ΟΤΕ ότι για να κόψω το τηλέφωνο πρέπει πρώτα να το εξοφλήσω ή να κάνω διακανονισμό. Είναι αλήθεια ή μου λένε αρλούμπες; Δηλαδή αν δεν έχεις να πληρώσεις είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις να χρεώνεσαι για πάντα; Τι ανόητη λογική είναι αυτή; Επίσης ένα άλλο πρόβλημα είναι το ότι είναι στο ονομά της η γραμμή, αλλά η γιαγιά είναι κατάκοιτη σε οίκο ευγηρίας και δεν είναι σε θέση καν να μας εξουσιοδοτήσει (εκτός αν το Χ πιάνει για τσίφρα...) και μάλιστα πάσχει και από ανία, παίζει δηλαδή να μην μπορούμε να αποσπάσουμε καν την συγκατάθεσή της καλά καλά. Πως στο καλό θα κάνουμε διακανονισμό και διακοπή αφού είναι έτσι τα πράγματα; Κάθε συμβουλή και βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Εν το μεταξύ ο updater της MLS άρχισε να βγάζει διαφημίσεις... γιατί δεν μας τα δίνουν τζάμπα τότε και να "πληρώνουμε" βλέποντας διαφημίσεις; Έχει κανένας κανένα info για το πως θα μπορούσα να αλλάξω rom σε ένα MLS iQTab 10 3G (16GB) ? Δεν πάει άλλο... Εμείς φταίμε που τους στηρίξαμε κιόλας.
  7. Θέλω να πάρω handsfree για το lumia 650 μου (αφού δεν είχε :( ) και γλυκοκοίταζα αυτά τα sony που έχω διαβάσει καλά λόγια και πιάνουν χαμηλότερες συχνότητες σε εύρος. https://www.skroutz.gr/s/4702781/Sony-MDR-EX15.html Θα παίζει έτσι; Δεν είναι στάνταρ αυτά; Γιατί έβαλα αυτά που είχα από το παλιότερο galaxy s1 και δεν δουλεύουν (mic νεκρό, ήχος πολύ χαμηλός και μονοφωνικός). Αλλά αφού η samsung έχει την τάση να αντιγράφει την apple θέλω να πιστεύω ότι έχουν κάνει καμιά αναποδιά όπως η apple στα hands free (το ground είναι στο mic και τούμπαλιν στις επαφές). thanks
  8. 5" αλλά δεν το μπορώ με τίποτα, πιστεύω ότι στο επόμενο θα επιστρέψω στις 4 για να μπορώ να το δουλεύω με το 1 χέρι.
  9. Ναι αυτό έκανα τελικά, διέγραψα εντελώς το google account, μετά μπήκα στις επαφές από το hotmail μου και διέγραψα τα πάντα και εκεί (μόλις τα πέρασα με το blutooth τα αντέγραψε εκεί το κινητό) και τέλος μετά από 1-2 restarts συγχρόνισε και έσβησε τις επαφές από το κινητό. Στην συνέχεια πέρασα πάλι το google account και συγχρόνισε με αυτές και τώρα (παρόλο που εξακολουθεί να δείχνει τις επαφές ότι δεν είναι αποθηκευμένες με το +30) δείχνει κανονικά το caller ID. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. wow... τα παράπονά σου στην διαχείριση, εγώ είχα κάνει ξεχωριστό thread για τα ερωτήματά μου και μου έγινε merge με αυτό. Αφού οι διαχειριστές έχουν επιλέξει να δουλεύει έτσι το forum, εμένα δεν με απασχολεί, ποστάρω εδώ και ρωτάω ότι θέλω να ρωτήσω. Αν θεωρούν οι διαχειριστές ότι δημιουργώ πρόβλημα, ας προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες.
  10. ok σας ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλειά και το άλλο με τις επαφές να δω τι παίζει. :)
  11. Κατάλαβα, θα δοκιμάσω να τα σβήσω όλα από επαφές και να βάλω το gmail να κατεβάσει εξ νέου τότε. thanks :) Κάτι ακόμα, το ξυπνητήρι είναι πολύ χαμηλό, πως μπορώ να το ανεβάσω φουλ; Διάβασα κάπου ότι δεν είναι χαμηλό και απλά ανεβάζει σταδιακά ένταση, ισχύει; (Είχα βάλει και το παλιό να χτυπήσει σήμερα για σίγουρα και δεν το άκουσα καθόλου το Lumia).
  12. το είχα βάλει από πριν, έκανα βλακεία που τα έβαλα και έτσι και μεταφορά blutooth? Να τα σβήσω όλα καλύτερα και να τα περάσω από gmail μόνο;
  13. χμ για κάτσε να δω πως το κάνουν αυτό τώρα :P
×
×
  • Create New...