mastrahan Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 παιδια εχω περασει την Μ6 πανω αλλα δεν μπαινει στο net με το δικτυο του κινητου(whats up)..εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλο το προβλημα αυτο κ πως το ελυσε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynergy Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Νόμιζα ότι πριν κάνω τέτοιες αλλαγές θα πρέπει να κάνω Root... εξήγησέ μου με Pm αν θες καλύτερα τι πρέπει να κάνω... Παράθεση Festina Lende Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Νόμιζα ότι πριν κάνω τέτοιες αλλαγές θα πρέπει να κάνω Root... εξήγησέ μου με Pm αν θες καλύτερα τι πρέπει να κάνω... Καλύτερα οι όποιες εξηγήσεις γίνονται πάνω σε ένα θέμα να γράφονται δημόσια για να το βλέπουν κι άλλοι χρήστες που τυχόν έχουν τις ίδιες ερωτήσεις... Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynergy Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλά δεν θα τα χαλάσουμε σ'αυτό τώρα... Παράθεση Festina Lende Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλά δεν θα τα χαλάσουμε σ'αυτό τώρα... Φιλικά το είπα, για το καλό της κοινότητας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Νόμιζα ότι πριν κάνω τέτοιες αλλαγές θα πρέπει να κάνω Root... εξήγησέ μου με Pm αν θες καλύτερα τι πρέπει να κάνω... Δεν ειναι αναγκη να το κανεις, απλα μπαινεις αμεσως στην διαδικασια της αναβαθμισης. Οχι οτι ειναι κακο να το κανεις αλλα παει αδικα ο οποιοσδηποτε κοπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynergy Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Για τα collapse που κάνει από την LG μου είπαν ότι μάλλον μπορεί να φταίει και το ότι έβαλα μια 8g και ίσως υπάρχει ασυμβατότητα...να δοκιμάσω και άλλες κάρτες ή και χωρίς καθόλου κάρτα για μερικές μέρες... Παράθεση Festina Lende Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Για τα collapse που κάνει από την LG μου είπαν ότι μάλλον μπορεί να φταίει και το ότι έβαλα μια 8g και ίσως υπάρχει ασυμβατότητα...να δοκιμάσω και άλλες κάρτες ή και χωρίς καθόλου κάρτα για μερικές μέρες... Aυτο σου το ειπαν ανθρωποι της LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynergy Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Μα φυσικά από το επίσημο service...επίσης αν δε βρω λύση να τους το πάω για να το κοιτάξουν...αυτά!!! Παράθεση Festina Lende Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Μα φυσικά από το επίσημο service...επίσης αν δε βρω λύση να τους το πάω για να το κοιτάξουν...αυτά!!! Πραγματικα, η LG δεν ξερει τι της γινεται. Η συσκευη μπορει να "σηκωσει" μεχρι και 32 gb. Στην χειροτερη πςριπτωση να κολλουσε λιγο αν εφταιγε η μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ότι να'ναι....δηλαδή αν λειτουργήσεις το κινητό χωρίς κάρτα μνήμης δε θα σου κάνει collapse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynergy Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Μου είπαν ότι δεν έχει να κάνει με τα giga αλλά με την κάποια ασυμβατότητα ...μπορεί με κάποια άλλη να δουλεύει κανονικά χωρίς reset. Ότι να'ναι....δηλαδή αν λειτουργήσεις το κινητό χωρίς κάρτα μνήμης δε θα σου κάνει collapse? Ακριβώς αυτό μου είπαν να δοκιμάσω για μερικές μέρες χωρίς ...καθόλου κάρτα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 9, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα\ Παράθεση Festina Lende Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ότι να'ναι....δηλαδή αν λειτουργήσεις το κινητό χωρίς κάρτα μνήμης δε θα σου κάνει collapse? Ακριβώς αυτό μου είπαν να δοκιμάσω για μερικές μέρες χωρίς ...καθόλου κάρτα... Να σου πω εγώ που δεν είμαι τεχνικός ότι πάλι θα σου κάνει collapse... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν ξερω τι πεζει αλλα με τον skyfire το browsing παει σφαιρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) μόλις το παρέλαβα και το φορτίζω... είναι γλύκα το κινητό πάντως εμφανισιακά ε...για μένα από άποψη εμφάνισης τα σπάει (το συγκρίνω με το Viewty KU990 που είχα παλιά.. μοιάζουν πολύ) ρε παιδιά είναι εύκολη διαδικασία να περάσεις Android 2.3 ή 2.2? ή θα με μπερδέψει? τι ρυθμίσεις λέτε να κάνω πρώτα πρώτα τώρα που το πήρα..είμαι άσχετος με το Android Edited June 14, 2011 by analwsimos Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 @analwsimos: Καλορίζικο... Να σε ενημερώσω ότι η γενική μορφοποίηση κειμένου δεν επιτρέπεται βάσει των κανονισμών του forum. Γράψε κανονικά όπως όλοι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ευχαριστώ :) τη διόρθωσα τη μορφοποίηση :happy: Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) 1)θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το root στο lg gt540 με το SuperOneClick γίνετε root η συσκευή ? το έχει δοκιμάσει κανεις ? 2)αυτό ξέρετε αν δουλεύει ? --> http://www.youtube.com/watch?v=3rQ_wz1FWnA Edited June 14, 2011 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 1)θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το root στο lg gt540 με το SuperOneClick γίνετε root η συσκευή ? το έχει δοκιμάσει κανεις ? 2)αυτό ξέρετε αν δουλεύει ? --> http://www.youtube.com/watch?v=3rQ_wz1FWnA 1)Ναι με αυτό μπορείς να κάνεις root. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 1)θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το root στο lg gt540 με το SuperOneClick γίνετε root η συσκευή ? το έχει δοκιμάσει κανεις ? 2)αυτό ξέρετε αν δουλεύει ? --> http://www.youtube.com/watch?v=3rQ_wz1FWnA Για το πρωτο δεν ξερω αλλα το δευτερο λειτουργει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 ok δηλαδή διαλέγω και περνώ :w00t: ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) που θα βρω εναν πληρη οδηγο για αναβαθμηση ; Edited June 20, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 που θα βρω εναν πληρη οδηγο για αναβαθμηση ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1119531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1119531 ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Παιδιά έχω μια ερώτηση. Θέλω να στείλω τη συσκευή για Service, αλλα εχω τη 2.3 πάνω. Μπορώ να εγκαταστήσω την μαμίσια 2.1 ή μόνο με τη 2.1 με Fastboot;; Θυμάμαι οτι με KDZ 2,1-> 1,6 δε γινόταν, και απο οτι διάβασα λίγο απο fastboot σε non fastboot δεν πάει. Το έχει κάνει κανείς;Κανα λινκ για αυτές τις εκδόσεις; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts