Jump to content

mastrahan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mastrahan

  1. Προφανώς για να το γράψω δεν ειδα λάθος. Και δεν εννοώ την επίισημη ανακοίνωση που είχαν πει οτι θα υποστιρίζουν τα win10 το google play και την ακύρωσαν αλλά κάποιους τρόπους για να κάνεις εγκατσασταση εφαρμογών μεσο pc.
  2. παιδια ειδα σε αλλες win10 συσκευες μπορουμε να κανουμε εγκατασταση android app αλλα η δικη μας δεν το υποστηριζει. Εχει δοκιμασει καποιος τιποτα?
  3. 640XL.. πολυ καλο με εξαιρετικούς χάρτες ενσωματωμένους.
  4. Ήρθε το κτήνος.. Τελικά κατέληξα στο lumia. Πρώτες εντυπώσεις: -πολύ μεγάλο, καταπληκτικό για browsing (ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα το μέγεθος) -αρκετά γρήγορο σε σύγκριση με το μικρό αδερφάκι 520 που κόλλαγε αρκετά στα τελευταία του -ικανοποιητικές κάμερες με δυνατό led. Το πήρα κ η μπαταρία ήταν στο 50% κ κράτησε από το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί με αρκετή χρήση. Με εξέπληξε μπορώ να πω, τώρα περιμένω να δω σε κανονική καθημερινή χρήση την διάρκεια της. Το προτείνω ανεπιφύλακτα στο budget του.
  5. Καλημέρα, έχω επιδότηση κ επικεντρώνομαι σε αυτά τα δυο κινητά. WP είχα μέχρι τώρα κ θα ήθελα ξανά την αλλαγή σε Αndroid αλλά δεν θέλω τα κολλήματα τους. Tο 640XL το έχω δουλέψει κ μου άρεσε κ έρχεται κ η αναβάθμιση. Εχει κάποιος εμπειρία με τις συσκευές αυτές να πει μια γνώμη? κυρίως επιδόσεις, μπαταρία, κάμερα.
  6. καλησπερα...ψαχνω ταμπλετακι με οθονη μεγαλυτερη η ιση των 9.7" γυρω στα 150ευρο..τι εχετε να προτεινεται???
  7. mastrahan

    LG Optimus (GT540)

    μια μικρη βοηθεια παιδια....κατεβασα την Oxygen (2.3.7 Gingerbread ASOP based) (εγκατάσταση με fastboot) απο το ποστ του soulfunkdjx....τωρα εχω την CyanogenMod 7, 2.3.4...την ειχα περασει πριν κανα δυο χρονια αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει...ανοιξα το κινητο πατωντας το κουμπι της καμερας κ μπαινει σε fastboot...τα φωτα σας για την συνεχεια, ευχαριστω!!
  8. mastrahan

    LG Optimus (GT540)

    παιδια εχω περασει την Μ6 πανω αλλα δεν μπαινει στο net με το δικτυο του κινητου(whats up)..εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλο το προβλημα αυτο κ πως το ελυσε??
  9. mastrahan

    LG Optimus (GT540)

    δυστηχως δεν μου εχει ερθει ακομα καποιο pm αμα μπορουσες να το ξαναστειλεις θα σου ημουν ευγνωμον..
  10. mastrahan

    LG Optimus (GT540)

    παιδια χρειαζομαι παλι βοηθεια..παω να κανω το fastboot..εκτελω ολα τα αρχεια με τη σειρα κ τις ρυθμισεις ομως οταν συνδεω το κινητο με το pc δεν μου εγκαταστει τους drivers κ οταν παταω Launch Software Update μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου λεει οτι δεν βρισκει το κινητο κ τελειωνει...η καρτα μνημης ειναι εκτος μηπως φταιει αυτο αλλα σε προηγουμενη οδηγια ελεγε να την αφαιρεσω...καμια γνωμη??
  11. mastrahan

    LG Optimus (GT540)

    ευχαριστω για την απαντηση σου..εχω την 2.1 κ ακολουθω τον οδηγω που ειχατε παραθεσει σε προηγουμενο ποστ απο το androit.info. απλα ειχα την απορεια με την συγκεκριμενη εφαρμογη..
  12. mastrahan

    LG Optimus (GT540)

    γεια σας παιδια ειμαι ειμαι νεος στο forum κ προσπαθω να περασω την Cyanogen Mod 7...εχω εγαταστησει το Z4root κ το εχω τρεξει, ομως οταν παω να τρεξω την MyBackup root μου λεει πως η συσκευη δεν ειναι root κ μου λεει να αγορασω την MyBackup pro..κατεβασα την MyBackup (εφαρμογη σκετη που προσφερεται στο market) κ την ετρεξε σωστα κανοντας backup...θα ηθελα να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα κανοντας backup με αυτην την εφαρμογη κ οχι με την MyBackup root..please help!
×
×
  • Create New...