Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εκανα εγκατασταση την 2.1 με τον ακολουθο τροπο:

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/

ποση ωρα κραταει? εγινε μια φορα μπλε η οθονη, εκανε επαννεκινηση , και ξανα εγινε μπλε.και η διαδικασια μεσο του KDZ φαινεται οτι εχει τελειωσει. τι γινεται? το βγαζουμε ετσι? ή περιμενουμε καμποση ωρα ? ξερει κανεις που το εχει κανει εννοειτε.....

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/

ποση ωρα κραταει? εγινε μια φορα μπλε η οθονη, εκανε επαννεκινηση , και ξανα εγινε μπλε.και η διαδικασια μεσο του KDZ φαινεται οτι εχει τελειωσει. τι γινεται? το βγαζουμε ετσι? ή περιμενουμε καμποση ωρα ? ξερει κανεις που το εχει κανει εννοειτε.....

Για Update, η καλυτερη λυση ειναι να το στειλεις μια βδομαδα στην LG.

Στο προγραμμα θα πρεπει να σου πει KDZ finished και το κινητο να σου ζητησει pin.. :)

Πριν την αναβάθμιση πρεπει να κανω backup τις επαφές της καρτας sim? η' δεν χρειαζεται?

Εγω εκανα ενα sync με το pc suite για καλο και για κακο.. :)

Αμα τις εχεις αποθηκευμενες στην sim δεν χανονται :)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το app2sd και αν είναι δυνατόν να απαντήσουν μόνο όσοι το έχουν εγκαταστήσει ήδη.

Για παράδειγμα, κάνω εγκατάσταση μία εφαρμογή, 15mb. Η εγκατάσταση γίνεται όλη στην εξωτερική μνήμη? Ή μοιράζεται? Να κάνει κάποια δηλαδή κάποια σημαντικά αρχεία στην εσωτερική μνήμη και οτι νομίζει οτι πρέπει στην εξωτερική. πχ. 3mb στην εσωτερική και 12mb στην εξωτερική. Όσοι το έκαναν εγκατάσταση το app2sd αντιμετώπησε κανένα πρόβλημα? Και αν ναι, τι έκανε?

Ευχαριστώ

Aυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως οχι σε ολες αλλα σε καποιες εφαρμογες/παιχνιδια μετα απο εγκατασταση *τρωει* ελαχιστα και απο την εσωτερικη μνημη. ;)

MOY BRICKΑΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! 2.1 ADROID!!

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν μου δουλευει η συντομευση, αυτο που συρουμε με το δακτυλο πανω αριστερα στην οθονη,. φτιαχνεται καπως ή το εχασα?

MOY BRICKΑΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! 2.1 ADROID!!

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν μου δουλευει η συντομευση, αυτο που συρουμε με το δακτυλο πανω αριστερα στην οθονη,. φτιαχνεται καπως ή το εχασα?

Μαλλον δεν περιμενες να κανει την τελευταια επανεκκινηση και εβγαλες το καλωδιο γιαυτο την *πατησες*..:p

Αν καταλανα καλα εννοεις απο πανω που κατεβαζεις με το δαχτυλο την καρτελα που ανοιγεις wi fi κτλ...

Οχι δεν το χανεις στην 2.1 πρεπει να ειναι εκει!:)

Μαλλον δεν περιμενες να κανει την τελευταια επανεκκινηση και εβγαλες το καλωδιο γιαυτο την *πατησες*..:p

Αν καταλανα καλα εννοεις απο πανω που κατεβαζεις με το δαχτυλο την καρτελα που ανοιγεις wi fi κτλ...

Οχι δεν το χανεις στην 2.1 πρεπει να ειναι εκει!:)

μαλλον.....αυτο που βλεπω επισης ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω και στο wifi μου....μαλλον θα το ξανα φλασαρω μηπως στρωσει

τελικά δεν αντιστάθηκα, έκανα την αναβάθμιση και πιστεύω να μην το μετανιώσω!!! η διαδικασία είναι πολύ απλή μόλις μερικά λεπτά αλλα,

χρειάζομαι βοήθεια για τα εξής:

1) στο μάρκετ πατάω για λήψη αντικειμένου και δεν κατεβαίνει τίποτα, θέλω να βάλω τουλάχιστον ένα file manager για κάνω καμία εγκατάσταση, υπάρχει άλλος τρόπος? και γιατί δεν κατεβαίνει τίποτα???

2) στο widget της κατάστασής μου για facebook κλπ όταν πατάω να γράψω κάτι πετάγεται επάνω και αναβοσβήνει το σηματάκι του gps, για ποιό λόγο το κάνει αυτο???

3) επίσης η εφαρμογή του facebook for LG γενικά ειναι αργή και πολλές φορές κολλάει

4) εκτός από ταπετσαρίες, μια εικόνα πως την βάζω για screen saver?

5) το the sims 3 δεν τρέχει καθόλου

Edited by johnysbe

Παίδες έκανα 2 ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΕΣ γρατζουνιες στην οθόνη και είχα βγάλει το προστατευτικό! Αλλάζει το πλαστικό στην οθόνη (πχ αν είναι σαν πρόσοψη) ξέρει κάνεις?

EDIT Πήρα το service της LG και μου είπαν 48 € για αλλαγή στο τζαμακι και 2 μερες θα κρατήσουν το κινητό :S

Αν μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο είναι καλοδεχούμενο :P

Edited by orestis7

Παίδες έκανα 2 ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΕΣ γρατζουνιες στην οθόνη και είχα βγάλει το προστατευτικό αλλάζει το πλαστικό στην οθόνη (πχ αν είναι σαν πρόσοψη) ξέρει κάνεις?

Αιωνία του η μνήμη, αλλά δες και το ebay μήπως βρει κάνα εξάρτημα.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

τελικά δεν αντιστάθηκα, έκανα την αναβάθμιση και πιστεύω να μην το μετανιώσω!!! η διαδικασία είναι πολύ απλή μόλις μερικά λεπτά αλλα,

1) στο μάρκετ πατάω για λήψη αντικειμένου και δεν κατεβαίνει τίποτα, θέλω να βάλω τουλάχιστον ένα file manager για κάνω καμία εγκατάσταση, υπάρχει άλλος τρόπος? και γιατί δεν κατεβαίνει τίποτα???

2) στο widget της κατάστασής μου για facebook κλπ όταν πατάω να γράψω κάτι πετάγεται επάνω και αναβοσβήνει το σηματάκι του gps, για ποιό λόγο το κάνει αυτο???

3) επίσης η εφαρμογή του facebook for LG γενικά ειναι αργή και πολλές φορές κολλάει

ΦΙΛΕ μου σε μενα ολα εκτος το the sims 3 δουλευουν ΤΕΛΕΙΑ., ισως θα επρεπε να το ξανα φλασαρεις αλλη μια μηπως στρωσει. οσο αφορα το μαρκετ , εχεις κανει λογαριασμο στην google? εαν οχι τοτε δεν μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες. επισης εχεις την δυνατοτητα να εγλαταστησεις και live wallpapers.....ssuper!!!!!!

1)Κάνε ένα hard reset, και 99% θα στρώσει.

2)Οπως είπε ο jalouk

Για το ιντερνετ αμα διαβασεις πολυ την "πατησαν"...

Πανε ρυθμισεις --> Στοιχεια Ελεγχου ασυρματης συνδεσης ---> και ξετικαρε το δικτυο κινητης τηλεφωνιας...

Ετσι ναι μεν θα χασεις τα mms αλλα δεν θα μπαινει μεσο του συμβολαιου σου στο ιντερνετ... :)

ΤΡΕΧΑ!Σε χρεώνει κάθε φορά που το βλέπεις αυτό(εκτός αν έχεις συμβόλαιο με δωρεάν πλοήγηση)

3) Κατέβασε το facebook για android απο το market. Πολύ καλύτερο

550 € πληρωσα με αυτην την μα@@κια!!!!! (vodafone!!!!)

πλήρωσες στη vodafone 550 ευρώ λόγω του ότι τσέκαρες ένα checkbox στο κινητό. Πω ρε φίλε κρίμα τα λεφτάκια.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

πλήρωσες στη vodafone 550 ευρώ λόγω του ότι τσέκαρες ένα checkbox στο κινητό. Πω ρε φίλε κρίμα τα λεφτάκια.

λογω του οτι ΔΕΝ τσεκαρα το checkbox στο κινητο.!!!!! τσαμπα λεφτα δεν λες τιποτε!!! που να το μυριστω οτι εχει σαν προεπιλογη κι ασς εχεις wifi ανοικτο , να τραβα δεδομενα απο το δικτυο σε συνδυασμο με το galaxy 3 το οποιο εχει μρπικαρει τελειος και ειναι στην samsung....οοοοοολλλααα καλα....

παιδια θελω την βοηθεια σας,πριν λιγο μου εβγαζε ενα μνμ οτι δεν ανταποκρινεται στο android sustem,κανω μια επανεκκινηση,και τωρα ανοιγει και κολλαει στο android και δεν μπαινει μεσα,τι να κανω?

Πω ρε φίλε κρίμα πραγματικά κρίμα. Θα μπορούσες να πάρεις χίλια δυο πράγματα εάν σου έπεφτε ένα 550άρι τώρα από τον ουρανό. Πάντως πλάκα πλάκα αυτό που λες το είχα πάντα απορία:

1. Εάν στο κινητό είσαι συνδεδεμένος με το wifi του σπιτιού σου και ταυτόχρονα είσαι συνδεδεμένος με το 3g internet, ΠΟΙΑ σύνδεση δεδομένων χρησιμοποιείται και γιατί; Πώς το καθορίζουμε αυτό; Μπορούμε να το αλλάξουμε;

2. Το ίδιο και για τον υπολογιστή. Αν είσαι συνδεδεμένος με το wifi του σπιτιού σου και ταυτόχρονα έχεις συνδεθεί και στο mobile broadband από το 3g usb modem, ποια από τις δύο συνδέσεις θα χρησιμοποιηθεί ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ; και πώς αλλάζει βασικά αυτό;

Έχεις δύο IPs ταυτοχρονα στον υπολογιστή;; Αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Πιστεύω είναι πολύ χρήσιμο και καλό είναι να το ξέρουμε για να αποφεύγουμε τις υπερβολικές χρεώσεις. Δεν πιστεύω ότι είναι άσχετο με το thread.

παιδια θελω την βοηθεια σας,πριν λιγο μου εβγαζε ενα μνμ οτι δεν ανταποκρινεται στο android sustem,κανω μια επανεκκινηση,και τωρα ανοιγει και κολλαει στο android και δεν μπαινει μεσα,τι να κανω?

To έχεις κάνει root;; ποια προγράμματα εγκατέστησες πρόσφατα;

βγαλε την μπαταρια για ενα λεπτο και μετα ξαναβαλτην και δες αν αναψει.

την εχω βγαλεικαι δεν κανει τπτ.

To έχεις κάνει root;; ποια προγράμματα εγκατέστησες πρόσφατα;

οχι δεν το εχω κανει,εχω την 2,1 εκδοση,εναν player εγκατεστησα πριν μερες,του εκανα και reset,και τιποτα.

• The title was changed to LG Optimus (GT540)