mihalis13 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Κατεβασε απο εδω μια οποιαδηποτε εκδοση σε 7 Ειναι επισημα καψτα κανε φορματ το δισκο κανε clean install και εχεις 30 ημερες(δεν χρειαζεται να εισαγεις serial για τα 7 ουτε activation με πλαγους τροπους) να αναβαθμισεις σε 8 http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html] Αφού δεν το γλυτώνω το φορματ γιατι να μην βάλω με τη μια τα vista Που τα έχω και αυθεντικά;;;Αλλάζει κάτι σε σχέση με τα 8ρια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αφού δεν το γλυτώνω το φορματ γιατι να μην βάλω με τη μια τα vista Που τα έχω και αυθεντικά;;;Αλλάζει κάτι σε σχέση με τα 8ρια;;; Βαλε και τα vista δεν θα εχεις οποιοδηποτε θεμα. Η αναβαθμιση αφορα ολους οσους εχουν αγορασει pc η windows απο τα xp εως τα 7ρια Για Ολους τους χρηστες η προσφορα ειναι η ιδια.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αγόρασα χτες και εγώ το πακέτο με τα 15€ και ενεργοποιησα μια έκδοση που είχα περασμένη στο laptop εδώ και μήνες χωρίς κωδικό. Μια χαρά παίζει αλλά στο application του Accuwaether τα γραφικά βγαίνουν σπασμένα. Καμία ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μια ερώτηση.Πάω να κάνω αναβάθμιση στα 8 με 30€ .Έχω vista αγορασμένα από πλαίσιο.Με οδηγεί αμέσως στη διαδικασία συμβατότητας και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα για εσωτερικό λάθος και σφάλμα στο βοηθό εργαλείο ελέγχου συμβατότητας και κλείνει η εφαρμογή. Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τώρα. Δεν μου στέλνει στο email τα στοιχεία για το Media Center. Το έβαλα 2 φορές και τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μια ερώτηση.Πάω να κάνω αναβάθμιση στα 8 με 30€ .Έχω vista αγορασμένα από πλαίσιο.Με οδηγεί αμέσως στη διαδικασία συμβατότητας και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα για εσωτερικό λάθος και σφάλμα στο βοηθό εργαλείο ελέγχου συμβατότητας και κλείνει η εφαρμογή. Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ. Το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι αφού πάρεις backup τα αρχεία σου είναι φορματ-clean install τα vista η 7 ότι θες δεν έχει σημασια δεν κοιτάει το προγραμμα αναβαθμισεις ποια έχεις αν είναι ενεργοποιημενα η όχι. Αυτή η λύση ελαχιστοποιει στο ελαχιστο την πιθανότητα λάθους. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τώρα. Δεν μου στέλνει στο email τα στοιχεία για το Media Center. Το έβαλα 2 φορές και τίποτα. Καμιά ιδέα; Εγώ εστειλα email για εγγραφή και στα 2pc μου για να λάβω κωδικό για το media center στο ένα το έλαβα ήδη από σήμερα προχθές το έστειλα και στο άλλο μου pc το έστειλα χθες άρα αύριο θα λάβω κωδικό Θέλει 2 ημέρες για να λάβεις Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Παιδιά προτείνω σε όλους να ψάχνετε τακτικά για νέους drivers καθώς άρχισαν πολλές εταιρίες να βγάζουν επίσημες εκδόσεις για τα 8. Αν δεν ξέρετε που να κοιτάξετε, κατεβάστε το slimdrivers το οποίο είναι δωρεάν και απλά απαιτείται να εγγραφείτε για να κατεβαίνουν οι drivers. Σήμερα πχ. βρήκα κάμποσες αναβαθμίσεις μέσα στις οποίες κάρτα ήχου και touchpad του λάπτοπ. Στο δε touchpad πλέον έγινε σαν τα tablets, αν κάνεις swype απο δεξιά βγάζει τη μπάρα, swype απο αριστερά εναλλάσσει εφαρμογές κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Εμένα πάντως με το που άνοιξα το λάπτοπ μου σημερα έκανε εγκατάσταση updates που αφορούν το λειτουργικό. Επίσης οπότε σας βγάζει updates στο store για τις εφαρμογές αν τυχων δεν γίνουν αυτόματα τις κανετε χειροκίνητα Edit:Οσοι εγκαταστησατε 8ρια Pro με την αναβαθμισει ακολουθηστε τον παρακατω απλως εισαγοντας το email σας και σε 2 ημερες θα λαβεται δωρεαν με email κωδικο για ενεργοποιησει και εγκατασταση του Windows Media Center. Θα σας εμφανισει στο email που θα λαβεται οδηγιες. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/feature-packs Η προσφορα ισχυει ως 31 Ιανουαριου του 13 Edited October 31, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Όντως μετά από 2 μέρες μου ήρθε το media center code. Να ρωτήσω κάτι για το iso που μας δίνει να κατεβάσουμε με τα 15€. Αυτό είναι 2,86 gb. Είναι μόνο για update πάνω από ήδη περασμένα Windows? Αν πάμε να κάνουμε πλήρη εγκατάσταση σε φορμαρισμενο σκληρό, δεν θα δουλέψει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsot4 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Όντως μετά από 2 μέρες μου ήρθε το media center code. Να ρωτήσω κάτι για το iso που μας δίνει να κατεβάσουμε με τα 15€. Αυτό είναι 2,86 gb. Είναι μόνο για update πάνω από ήδη περασμένα Windows? Αν πάμε να κάνουμε πλήρη εγκατάσταση σε φορμαρισμενο σκληρό, δεν θα δουλέψει; Όχι δουλεύει και σε άδειο σκληρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το έχεις δοκιμασει και γίνεται κανονικα? Αν ναι πολύ καλή φάση διότι αλλά παιδιά το επιχείρησαν και τους έβγαζε μηνύματα σφάλματος. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsot4 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Το έχεις δοκιμασει και γίνεται κανονικα? Αν ναι πολύ καλή φάση διότι αλλά παιδιά το επιχείρησαν και τους έβγαζε μηνύματα σφάλματος. :worry: Συγνώμη για το μπέρδεμα, ξέχασα να αναφέρω ότι μέσα από την εγκατάσταση (με boot από usb) επέλεξα την διαγραφή όλων των partition κτλ έκανε αναζήτηση στον σκληρό και μου έβγαλε επιλογή upgrade και κάτω κάτω "drive option" ή κάτι παρόμοιο που πειράζεις τα partition Edited October 31, 2012 by sotsot4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Αν έκανες διαγραφή partitions αποκλείεται να σου δίνεται επιλογή για upgrade παρά ίσως πριν τη διαγραφή και πάλι αμφίβολο διότι η έκδοση που κατεβασαμε αγοράζοντας τα 8ρια είναι upgradeble και γίνεται μέσα από τα υπαρχοντα Windows. Βέβαια υπάρχει έμμεσος τροπος δηλ. Φορματ- clean install τα 7ρια πχ και στο καπάκι αναβάθμιση σε 8 και επιλέγουμε να γίνει μόνο αναβάθμιση η τρίτη επιλογή χωρίς διατηρηση αρχείων-προγραμμάτων και αυτό ήταν. Σαν να κάναμε καθαρή εγκατάσταση χωρίς να μπουταρουμε από φλασακι η dvd Εγώ έτσι εκανα από usb και στο τεταρτο έγινε η αναβάθμιση. Edited October 31, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδες πως σας φαινεται η αναβαθμιση? Πριν λιγο την εκανα. Εφυγα επιτελους απο τα αθλια (s)vista που μου ειχαν βγαλει το λαδι. Πανε σφαιρα τα 8αρια και δεν κολλανε πουθενα. Μου φαινεται ομως περιεργο που δεν εχει το κουμπι start. Θα το συνηθισω? για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 - Τα αγόρασα προχθές 29,99€ από το site της Microsoft. Μέσα από το εργαλείο αναβάθμισης ζήτησα να τα κάνει usb bootable. Στη συνέχεια έτρεξα το σεταπ από το usb αλλά το μετάνιωσα να τα περάσω πάνω από τα release preview ,έτσι έκανα μια αναζήτηση στο γοουγλ και βρήκα αναφορά στη βάση ερωτήσεων της Microsoft ,όπου αναφέρεται πως μπορεί να γίνει και καθαρή εγκατάσταση με φορμάρισμα του δίσκου. Έτσι κι έγινε. Έκανα φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση. :D - Περιττό να πω πως δέρνει το τάμπλετ!!!! Λες και πήρα καινούριο υπολογιστή!! Το iconia w500 τα πάει αέρα!! Πέρασα και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα στα winXP( vlc player, ccleaner,youtube downloader, mp3tag ) και κάποια στιγμή θα αποφασίσω να βάλω και το photoshop :rolleyes: Κατέβασα και 3-4 εφαρμογές από το μάρκετ ..... μιλάμε άπεχτο το iconia!!! Τώρα θα περιμένω να βγουν και τα δυνατά ταμπλετοειδή notebooks ,για να αντικαταστήσω το παλιό hp pavilion που χρησιμοποιώ σαν βάση. - Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την απόδοση του!! Το μόνο που δεν κάνει λόγω ανάλυσης ( 1280x800 ) είναι να έχω δύο εφαρμογές ταυτόχρονα σε μία οθόνη :O ... αλλά ας είναι. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Edit:Οσοι εγκαταστησατε 8ρια Pro με την αναβαθμισει ακολουθηστε τον παρακατω απλως εισαγοντας το email σας και σε 2 ημερες θα λαβεται δωρεαν με email κωδικο για ενεργοποιησει και εγκατασταση του Windows Media Center. Θα σας εμφανισει στο email που θα λαβεται οδηγιες. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/feature-packs Η προσφορα ισχυει ως 31 Ιανουαριου του 13 Μόλις είδα το μήνυμά σου (σήμερα το μεσημέρι) έκανα την "αίτηση" και πριν καμιά ώρα είδα το mail με τον κωδικό! (θα με συμπαθεί μάλλον η Microsoft..:lol: ) Το εγκατέστησα, όλα καλά.:) Πανε σφαιρα τα 8αρια και δεν κολλανε πουθενα. Μου φαινεται ομως περιεργο που δεν εχει το κουμπι start. Θα το συνηθισω? για να δουμε... Mόλις τα "στρώσεις" λίγο και τα συνηθίσεις θα το δεις, τίποτα δεν θα σου λείψει :) Edited November 1, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Βλεπω σιγα-σιγα εμφανιζονται οθονες lcd-ips με αφη που κανουν πληρη εκμεταλευση των χαρακτηριστικων των Windows 8 http://www.engadget.com/2012/10/31/lg-touch-10-et83-monitor-windows-8/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 εγώ έχω μεγάλα θέματα στα windows 8 κολλάνε ξαφνικά και δεν κάνει τπτ και πρέπει να κάνω restart το λάπτοπ , και σήμερα ενώ είχα αφήσει το λαπτοπ ανοιχτό να κατεβάζει το πρωί το βρήκα κλειστό τι λέτε να συμβαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) εγώ έχω μεγάλα θέματα στα windows 8 κολλάνε ξαφνικά και δεν κάνει τπτ και πρέπει να κάνω restart το λάπτοπ , και σήμερα ενώ είχα αφήσει το λαπτοπ ανοιχτό να κατεβάζει το πρωί το βρήκα κλειστό τι λέτε να συμβαίνει ? Δεν αποκλειεται να εχεις θεματα στο hardware. Απο εκει και περα ειχας τα ιδια με τα προηγουμενα windows? Εαν οχι τοτε κατι πηγε στραβα με την αναβαθμιση και για καλυτερα αποτελεσματα και περιορισμο στο ελαχιστο διαφορων θεματων να τα ξαναπερασεις απο την αρχη. Μηπως σου εβγαλε με το windows upgrade assistant στην αρχη που κανει ελεγχο του λαπτοπ σου καποια ασυμβατοτητα με καποιο προγραμμα η' πιθανοτητα καποιο driver. Δοκιμασε να κανεις πρωτα μια επαναφορα ρυθμισεων,αλλιως αναγκαστικα αν ειναι θεμα driver περιμενεις update η απο την αρχη τα windows και αν παλι τα ιδια δεν αποκλειεται και θεματα στο hardware. Για επαναφορα ρυθμισεων θα πας settings-change pc settings-general-πατας get started και κανεις reset. Edited November 1, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πλήρωσα τα 29,99, κατέβηκαν τα 8 και μόλις πατώ εγκατάσταση τώρα, βγαίνει αυτό το μήνυμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι κάνουμε; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πλήρωσα τα 29,99, κατέβηκαν τα 8 και μόλις πατώ εγκατάσταση τώρα, βγαίνει αυτό το μήνυμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι κάνουμε; :O Δοκίμασες να κλείσεις το πρόγραμμα εγκατάστασης και να το ανοίξεις ξανά; Για αρχή αυτό θα έκανα, ίσως κι ένα reboot στον υπολογιστή πριν ξεκινήσω πάλι την εγκατάσταση.. με ποια windows κάνεις την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Δοκίμασες να κλείσεις το πρόγραμμα εγκατάστασης και να το ανοίξεις ξανά; Για αρχή αυτό θα έκανα, ίσως κι ένα reboot στον υπολογιστή πριν ξεκινήσω πάλι την εγκατάσταση.. με ποια windows κάνεις την αναβάθμιση; Ναι, τα έκανα αυτά. Έχω τα Win 7 Home Premium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ναι, τα έκανα αυτά. Έχω τα Win 7 Home Premium. Περίεργο.. εμένα όλα κύλησαν ομαλά με το ίδιο λειτουργικό.. και δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, δεν σε βοηθάω με το να σου κάνω ερωτήσεις τύπου "κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή μεταφορά αρχείων και ρυθμίσεων απ'τα 7", "παρατήρησες στα πρώτα βήματα του οδηγού κάποιες ασυμβατότητες εφαρμογών ή συσκευών.." κλπ.. ίσως βέβαια να βοηθηθεί κάποιος που ξέρει περισσότερα και να σε κατατοπίσει πιο καλά. Δεν ξέρω αν βοηθάει αν πω ότι πάει το μυαλό μου σε κάποιο antivirus ίσως.. εγώ είχα το AVIRA πριν ξεκινήσω με το download των 8 κι αφού ο οδηγός μου το έβγαλε "προς παρακολούθηση" λόγω ασυμβατότητας προφανώς, πριν προχωρήσω στο κατέβασμα φρόντισα και απεγκατέστησα το AVIRA πρώτα. Δεν ξέρω και πολλά τεχνικά αλλά..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δοκιμάζω τώρα να δοκιμάσω μέσω καψίματος του iso σε DVD. Για να δούμε. edit: Πάλι τα ίδια και με το iso... Έχω κλείσει το antivirus και δεν κάνω καθαρή εγκατάσταση αλλά αφού δεν δουλεύουν έτσι, μάλλον πάω για καθαρή ε; Edited November 1, 2012 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εγώ στο laptop που είχα τα vista σε δεύτερο partition, έκανα πρώτα format και μετά πέρασα τα 8 από την αρχή χωρίς πρόβλημα. Σε 20 λεπτά είχα τελειώσει. Δεν συμφέρει να κρατάς δεδομένα και μετά από πάνω. Πολλά μπορούν να μην κάτσουν καλά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts