tasos79 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εχω μια ερώτηση επειδή πήρα ενα λενοβο 14'' και εχει τα 8αρια, εγω έρχομαι απο 7αρια και δυσκολεύομαι να τα συνηθίσω,θέλω να του αλλάξω την μνήμη και γιατι εχει 1 slot πρεπει να πάρω (1) 4αρα μνημη εκει θα εχω κάποιο θέμα ??οπως στην αλλαγή δίσκου που χρειαζετε κωδικος. Εγω δεν εχω κωδικο ετσι ηρθαν με τα 8αρια απο την μανα τους προφανώς ηταν προεγκατεστημενα απο την λενοβο.Ας μου απαντήσει οποιος εχει "ανεβασει" την μνημη ενω ειχε τα 8αρια εγκατεστημένα.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εχω μια ερώτηση επειδή πήρα ενα λενοβο 14'' και εχει τα 8αρια, εγω έρχομαι απο 7αρια και δυσκολεύομαι να τα συνηθίσω,θέλω να του αλλάξω την μνήμη και γιατι εχει 1 slot πρεπει να πάρω (1) 4αρα μνημη εκει θα εχω κάποιο θέμα ??οπως στην αλλαγή δίσκου που χρειαζετε κωδικος. Εγω δεν εχω κωδικο ετσι ηρθαν με τα 8αρια απο την μανα τους προφανώς ηταν προεγκατεστημενα απο την λενοβο.Ας μου απαντήσει οποιος εχει "ανεβασει" την μνημη ενω ειχε τα 8αρια εγκατεστημένα.Ευχαριστώ. Οχι δεν επηρεαζει τα windows η αλλαγη μνημης, μπορεις να βαλεις οτι μνημη θες αρκει να υποστηριζεται απο τη μητρικη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 πρόβλημα με εκτυπωτή δεν μου εκτυπώνει ενώ τον έχει πάρει κανονικά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή για να εκτυπώσει γιατί? γίνεται αυτό. έχω windows 8.1 στον υπολογιστή. ο εκτυπωτής που έχω είναι Samsung xpress M2672f. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 πρόβλημα με εκτυπωτή δεν μου εκτυπώνει ενώ τον έχει πάρει κανονικά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή για να εκτυπώσει γιατί? γίνεται αυτό. έχω windows 8.1 στον υπολογιστή. ο εκτυπωτής που έχω είναι Samsung xpress M2672f. Στα devices & printers τον βλεπεις online πριν την εκτυπωση; Driver δοκιμασες να ξαναπερασεις; Μηπως κολλαει το service του print spooler; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Στα devices & printers τον βλεπεις online πριν την εκτυπωση; Driver δοκιμασες να ξαναπερασεις; Μηπως κολλαει το service του print spooler; ναι το βλέπω κανονικά και προεπιλεγμένο το service print spooler ? τι είναι? μου έχει τύχει να μου τυπώνει ένα χαρτί με ένα error. SPL ERROR- INCOMPLETE SESSION BY TIME OUT POSITION : 0x258b ( 9611) SYSTEM : h6wsim/os_hook LINE : 1507 VERSION : SPL 5.65 12-23-2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 ναι το βλέπω κανονικά και προεπιλεγμένο το service print spooler ? τι είναι? μου έχει τύχει να μου τυπώνει ένα χαρτί με ένα error. SPL ERROR- INCOMPLETE SESSION BY TIME OUT POSITION : 0x258b ( 9611) SYSTEM : h6wsim/os_hook LINE : 1507 VERSION : SPL 5.65 12-23-2012 Service των windows ειναι. Αν σου ξανακολλησει ο εκτυπωτης δοκιμασε να το κανεις ενα restart. Control Panel--> Administrative Tools--> Services Βρες το Print Spooler (ουρα εκτυπωσης) και με δεξι κλικ καντου ενα restart. Δες αν θα ξεκολλησει. Αλλα στη θεση σου θα δοκιμαζα να τον ξαναεγκαταστησω πριν ψαξω αν το προβλημα ειναι πιο βαθυ στα windows. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Service των windows ειναι. Αν σου ξανακολλησει ο εκτυπωτης δοκιμασε να το κανεις ενα restart. Control Panel--> Administrative Tools--> Services Βρες το Print Spooler (ουρα εκτυπωσης) και με δεξι κλικ καντου ενα restart. Δες αν θα ξεκολλησει. Αλλα στη θεση σου θα δοκιμαζα να τον ξαναεγκαταστησω πριν ψαξω αν το προβλημα ειναι πιο βαθυ στα windows. καλησπερα τελικα την λυση την εδωσε τηλεφωνικα ο εκπροσωπος που μιλησα με την samsung στο 210 6897691 οπου και μου ειπε οτι ειναι θεμα driver και να κατεβασω απο εδω http://www.samsung.com/gr/support/model/SL-M2675F/SEE και να εγκαταστησω το αρχειο Universal Print Driver 3 και ετσι εκανα και δουλεψε αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 καλησπερα περναω τις ενημερωσεις και μου βγαζει αποτυχια , τι μπορω να κανω; για να εχω εναρξη θα πρεπει πρωτα να βαλω τα windows 8,1 για να εχω κουμπι εναρξης; επισης θελω να βαλω τα windows 10 αλλα τι να κανω που μου βγαζει αποτυχια; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 καλησπερα πως μπορω να βρω την αναμονη sleep mode στα windows 8 και να ορισω τον χρονο και να ενεργοποιειται ο υπολογιστης με ενα κλικ του ποντικιου; το ειχα παλια στα windows 7 αλλα τωρα δεν υπαρχει στις επιλογες παροχες ενεργειας παρα μονο την αδρανοποιηση και απενεργοποιηση οθονης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 καλησπερα πως μπορω να βρω την αναμονη sleep mode στα windows 8 και να ορισω τον χρονο και να ενεργοποιειται ο υπολογιστης με ενα κλικ του ποντικιου; το ειχα παλια στα windows 7 αλλα τωρα δεν υπαρχει στις επιλογες παροχες ενεργειας παρα μονο την αδρανοποιηση και απενεργοποιηση οθονης . Είναι στις επιλογές ενέργειας. sent from my nice curved LG G Flex2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Είναι στις επιλογές ενέργειας. sent from my nice curved LG G Flex2 δεν μου το βγαζει καθολου θα σου ανεβασω και φωτογραφια να το δεις http://i66.tinypic.com/2yvthrb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πατα επιλογές για προχωρημένους, μάλλον εκεί πρέπει να το βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Για ποιο λόγο να μην χρησιμοποιείς τα 8.1 ;; :blink: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Για ποιο λόγο να μην χρησιμοποιείς τα 8.1 ;; :blink: Δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να προχωρήσω να τα περάσω θέλω να περάσω και δεν μπορώ αποτυχία εγκατάστασης ενημερώσεων κάνει κάνα μισάωρο για να επανέλθει ο υπολογιστής από την αποτυχία ενημέρωσης και δεν ξέρω τι να κάνω . Edited June 2, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να προχωρήσω να τα περάσω θέλω να περάσω και δεν μπορώ αποτυχία εγκατάστασης ενημερώσεων κάνει κάνα μισάωρο για να επανέλθει ο υπολογιστής από την αποτυχία ενημέρωσης και δεν ξέρω τι να κάνω . Η μόνη σίγουρη λύση είναι στην αρχή να εγκαθιστάς μικρό αριθμό ενημερώσεων και όχι όλες όσες σου βγάζει για εγκατάσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα και μετά από clear install των win8.1 μου έβγαλε στη διαχείριση συκευών μία συσκευή με την ονομασία:Αισθητήρας γεωγραφικού εντοπισμού των windows.Μέχρι να το αναφέρω αυτό στο forum, η ένδειξη χάθηκε.Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα εχω λάπτοπ νε το κλειδί των win 8 στο bios (τα ριχα κανει αναβάθμιση σε 8.1 και μετα σε δεκα)αλλαξα σκληρό γτ χάλασε και κατεβασα το εργαλείο απο αλλο υπολογιστή που σου κανει boot usb .ομως δεν ειχε επιλογη για 8 αλλα μονο 8.;1 και δεν μ περνει το κλειδί τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Γιατί δε δοκιμάζεις κατευθείαν τα Windows 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Αν τυχόν δεν έχεις λύσει ήδη το πρόβλημα, να επιβεβαιώσω ότι κάνοντας απευθείας εγκατάσταση windows 10 δεν θα έχεις κανένα θέμα με την ενεργοποίηση των Windows. Τα 8 δεν τα διαθέτουν ούτε για κατέβασμα εδώ και καιρό, οπότε δεν είναι ότι έκανες κάτι λάθος 8.1 ή 10 είναι οι επιλογές σου αλλά θεωρώ ότι τα 10 είναι μονόδρομος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cathel Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλησπέρα κι από εμένα! Η θεία μου έχει ένα λαπτοπ με windows 8. Πριν καμία βδομάδα της δημιούργησα λογαριασμό microsoft για να μπορέσει να μπει στο store που ήθελε κάτι να κατεβάσει. Την επόμενη ημέρα λοιπόν, πήγε να τον ανοίξει και της ζητούσε τον κωδικό του λογαριασμού Microsoft. Το θέμα είναι πως ενώ τον έβαζε της έβγαζε μήνυμα πως είναι εσφαλμένος. Δε μπορούσε με τίποτα να μπει, δε μπορούσαμε ούτε σε safe mode να μπούμε και μετά από πααααρα πολλές προσπάθειες, μόλις έβαλε ένα cd, κατάφερε και μπήκε. Ενω μπήκε λοιπόν, το περιβάλλον ήταν διαφορετικό (προφανώς μπήκε ως άλλος user κι όχι administrator??). Προσπάθησε να κάνει αποσύνδεση και επανασύνδεση και της έβγαλε πάλι να βάλει κωδικό χωρίς να τον δέχεται. Τα κατάφερε και παλι να μπει αλλά εγώ ήθελα να ρωτήσω: Τι παίζει και δε μπορεί να συνδεθεί στα windows? Το χειρότερο της όλης υπόθεσης είναι πως είναι μακριά και δε μπορώ να την βοηθήσω εγώ.. Να το πάει σε τεχνικό ή είναι κάποια ρύθμιση που μπορεί να φτιάξει; Πως μπορεί να βγάλει και να μη της ζητάει τον κωδικό; Υ.Γ. Α! Κάποια στιγμή μου είπε πως της έβγαλε ένα μήνυμα για uuid. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts