Keepkouking Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Yπαρχει καποις τροπος να βαλω τα 8αρι σε dual boot ??? http://www.techster.gr/how-to-dual-boot-windows-7-and-windows-8-developer-preview/ Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Απο περιέργεια.. βλεπει κανενας το Evernote στο Market? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Σήμερα είπα να δοκιμάσω τα windows 8 σε netbook acer 751h. Έκανε γύρω στα 40 λεπτά να ολοκληρώσει την εγκατάσταση! Καμία ουσιαστική αλλαγή στην ταχύτητα, τα γραφικά είναι τραγικά και κάποια πράγματα θέλουν πολλά παραπάνω κλικ για να τα κάνεις. Επίσης το ότι ζητάει να βάλεις email για να συνδεθείς το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα. Τα γνώριζα από πριν αυτά, αλλά τώρα τα επιβεβαίωσα. Προσωπικά τέτοιο φτωχό και δύσχρηστο interface δεν θα το ήθελα ούτε σε tablet. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) και αυτο διωρθωνεται μονο αν περασω 64-βιτ; δεν υπαρχει αλλος τροπος; αν θυμαμαι καλα με ενα προγραμμα που λεγοταν memory unlocker ή καπως ετσι να δουλεψει και το αλλο 1gb μνημης... δες και αυτο... http://www.yoddl.com/apps/19349-32bit-rampatch-unlock-upto-64gb-ram-in-32-bit-windows/ με δικη σου ευθυνη παντα... Edited August 3, 2012 by al3x1k0 προσθηκη λινκ Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Σήμερα είπα να δοκιμάσω τα windows 8 σε netbook acer 751h. Έκανε γύρω στα 40 λεπτά να ολοκληρώσει την εγκατάσταση! Καμία ουσιαστική αλλαγή στην ταχύτητα, τα γραφικά είναι τραγικά και κάποια πράγματα θέλουν πολλά παραπάνω κλικ για να τα κάνεις. Επίσης το ότι ζητάει να βάλεις email για να συνδεθείς το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα. Τα γνώριζα από πριν αυτά, αλλά τώρα τα επιβεβαίωσα. Προσωπικά τέτοιο φτωχό και δύσχρηστο interface δεν θα το ήθελα ούτε σε tablet. :down: Δεν μπορεις να κρινεις στο netbook που αναφερεις με τα χαρακτηριστικα που εχει,προσπερνωντας το UI που δεν σου αρεσει γουστα ειναι αυτα βεβαια-εμενα παντως μου αρεσουν και το metro τους και σε tablet θα ειναι πολυ καλυτερα με την αφη-εγω που τα χρησιμοποιω σε desktop/laptop απο τον Μαρτιο ειναι ιδιαιτερα φιλικα και τα εχω συνηθισει και επιπλεον η εγκατασταση στα pc μου ηθελε 15 λεπτα περιπου να ολοκληρωθει η εγκατασταση(βεβαια παιζει ρολο τα χαρακτηριστικα που εχω για αυτο λεω μη κρινεις μονο απο το μηχανημα σου),μπουταρει πιο γρηγορα απο τα 7ρια σχεδον στο μισο χρονο,και δεν εχω κανενα θεμα με drivers/προγραμματα. Καταλαβαινω και στην αρχη λιγο σε ξενιζουν καποια πραγματα αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας........και μετα σου φαινονται παιχνιδακι να δουλευεις μαζι τους. Θελει και λιγο προσπαθεια να τα μαθεις μη τα περιμενουμε ολα στα ταψι σερβιρισμενα,και κατ εμε τα windows ηθελαν ενα ανεμο ανανεωσης τα ιδια και τα ιδια απο τα xp και μετα ειναι πλεον μη αποδεκτο κατ εμε και κατανταει βαρετο το ιδιο και ιδιο μοτιβο συνεχεια. Καλα κανει η MS που εκανε ριζικες αλλαγες κατα την αποψη μου,ετσι πρεπει να ειναι να εξελισονται τα πραγματα στη τεχνολογια και εμεις αναλογα να προσαρμοζομαστε και να μαθαινουμε καινουργια πραγματα. Και σιγουρα οι αλλαγες που κανει δεν ειναι τυχαιες και στο ποδι που λεμε, αλλα μελετημενες και λαμβανοντας των ανταγωνισμο και τις νεες τασεις της τεχνολογιας που εχουν συντελεστει τα τελευταια χρονια-και σιγουρα λαμβανοντας και τις τασεις-προτιμησεις των καταναλωτων οπως ειναι σημερα. Φιλικα παντα:) Edited August 4, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δεν μπορεις να κρινεις στο netbook που αναφερεις με τα χαρακτηριστικα που εχει,προσπερνωντας το UI που δεν σου αρεσει γουστα ειναι αυτα βεβαια-εμενα παντως μου αρεσουν και το metro τους και σε tablet θα ειναι πολυ καλυτερα με την αφη-εγω που τα χρησιμοποιω σε desktop/laptop απο τον Μαρτιο ειναι ιδιαιτερα φιλικα και τα εχω συνηθισει και επιπλεον η εγκατασταση στα pc μου ηθελε 15 λεπτα περιπου να ολοκληρωθει η εγκατασταση(βεβαια παιζει ρολο τα χαρακτηριστικα που εχω για αυτο λεω μη κρινεις μονο απο το μηχανημα σου),μπουταρει πιο γρηγορα απο τα 7ρια σχεδον στο μισο χρονο,και δεν εχω κανενα θεμα με drivers/προγραμματα. Κι όμως στο netbook που ζορίζεται θα καταλάβεις αν είναι καλύτερα ή όχι. Για παράδειγμα όταν έβαζα να δω βίντεο στο youtube έκανε σπασίματα. Για hd βίντεο ούτε συζήτηση. Στα windows 7 παίζουν κανονικότατα. Καταλαβαινω και στην αρχη λιγο σε ξενιζουν καποια πραγματα αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας........και μετα σου φαινονται παιχνιδακι να δουλευεις μαζι τους. Θελει και λιγο προσπαθεια να τα μαθεις μη τα περιμενουμε ολα στα ταψι σερβιρισμενα,και κατ εμε τα windows ηθελαν ενα ανεμο ανανεωσης τα ιδια και τα ιδια απο τα xp και μετα ειναι πλεον μη αποδεκτο κατ εμε και κατανταει βαρετο το ιδιο και ιδιο μοτιβο συνεχεια. Καλα κανει η MS που εκανε ριζικες αλλαγες κατα την αποψη μου,ετσι πρεπει να ειναι να εξελισονται τα πραγματα στη τεχνολογια και εμεις αναλογα να προσαρμοζομαστε και να μαθαινουμε καινουργια πραγματα. Δεν είπα ότι δεν κατάφερα να τα μάθω! Είπα ότι για να κάνεις κάποια πράγματα θέλεις παραπάνω κλικ. Οι αλλαγές που έχει κάνει η ms δεν είναι ριζικές. Η μόνη καινούργια μεγάλη αλλαγή που έκανε είναι το metro ui κι αυτό για να προσαρμόσει το λειτουργικό και στα tablets. Από κει και πέρα στο κανονικό περιβάλλον απλοποίησαν τα γραφικά, αφαίρεσαν το πλήκτρο έναρξη που πρόσφερε τόσες βασικές λειτουργίες, πρόσθεσαν το ενοχλητικό κρυφό μενού στα δεξιά που αν πας καταλάθος το ποντίκι εκεί εμφανίζεται χωρίς να το θέλεις, κλπ... Και σιγουρα οι αλλαγες που κανει δεν ειναι τυχαιες και στο ποδι που λεμε, αλλα μελετημενες και λαμβανοντας των ανταγωνισμο και τις νεες τασεις της τεχνολογιας που εχουν συντελεστει τα τελευταια χρονια-και σιγουρα λαμβανοντας και τις τασεις-προτιμησεις των καταναλωτων οπως ειναι σημερα. Φιλικα παντα:) Εννοείται πως δεν είναι τυχαίες οι αλλαγές.. αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι προς το συμφέρον των χρηστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δεν μπορεις να κρινεις στο netbook που αναφερεις με τα χαρακτηριστικα που εχει,προσπερνωντας το UI που δεν σου αρεσει γουστα ειναι αυτα βεβαια-εμενα παντως μου αρεσουν και το metro τους και σε tablet θα ειναι πολυ καλυτερα με την αφη-εγω που τα χρησιμοποιω σε desktop/laptop απο τον Μαρτιο ειναι ιδιαιτερα φιλικα και τα εχω συνηθισει και επιπλεον η εγκατασταση στα pc μου ηθελε 15 λεπτα περιπου να ολοκληρωθει η εγκατασταση(βεβαια παιζει ρολο τα χαρακτηριστικα που εχω για αυτο λεω μη κρινεις μονο απο το μηχανημα σου),μπουταρει πιο γρηγορα απο τα 7ρια σχεδον στο μισο χρονο,και δεν εχω κανενα θεμα με drivers/προγραμματα. Καταλαβαινω και στην αρχη λιγο σε ξενιζουν καποια πραγματα αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας........και μετα σου φαινονται παιχνιδακι να δουλευεις μαζι τους. Θελει και λιγο προσπαθεια να τα μαθεις μη τα περιμενουμε ολα στα ταψι σερβιρισμενα,και κατ εμε τα windows ηθελαν ενα ανεμο ανανεωσης τα ιδια και τα ιδια απο τα xp και μετα ειναι πλεον μη αποδεκτο κατ εμε και κατανταει βαρετο το ιδιο και ιδιο μοτιβο συνεχεια. Καλα κανει η MS που εκανε ριζικες αλλαγες κατα την αποψη μου,ετσι πρεπει να ειναι να εξελισονται τα πραγματα στη τεχνολογια και εμεις αναλογα να προσαρμοζομαστε και να μαθαινουμε καινουργια πραγματα. Και σιγουρα οι αλλαγες που κανει δεν ειναι τυχαιες και στο ποδι που λεμε, αλλα μελετημενες και λαμβανοντας των ανταγωνισμο και τις νεες τασεις της τεχνολογιας που εχουν συντελεστει τα τελευταια χρονια-και σιγουρα λαμβανοντας και τις τασεις-προτιμησεις των καταναλωτων οπως ειναι σημερα. Φιλικα παντα:) ειδικα για τα δεκαρια νετμπουκ εχω ακουσει οτι υπαρχει προβλημα με τις εφαρμογες του store και την αναλυση της οθονης. σε μηχανημα δυνατο πανε ωραια αλλα το περιβαλλον το σιχαινομαι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στο δικό μου desctop πάει πολύ πιο καλά από τα 7αρια..μιλάμε για p4 2.8ghz me 1gb ram.. Εκκίνηση σε 15 Δευτερα όταν με τα 7ακουμπαω το λεπτό... Στο netbook 11.6 ενώ με τα 7αρια δυσκολεύεται για hd video με τα 8αρια πάει πιο στρωτα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Εδώ και λίγες μέρες έχουν διαρρεύσει σε διάφορες ιστοσελίδες δύο διαφορετικές εκδόσεις των Win 8 RTM, η Enterprise N (δηλαδή χωρίς wmp) και η κανονική. :X Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά από τις δύο να μας πει λεπτομέρειες; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πέρασα την Pro χτες (build 9200) σε laptop 5ετίας με Core2Duo και Ram 2gb. Η εγκατάσταση έκανε καμιά ώρα, αλλά το λειτουργικό πετάει. Παρόλο που είχα ανοιγμένα μόνιμα 4-5 tiles, δεν έπεσε η RAM κάτω από τα 900mb free, ενώ όλα τρέχουν σφαίρα. Στο θέμα χρήσης, θεωρώ ότι αν έχουν την σταθερότητα των 7, τότε θα έχουν σίγουρη επιτυχία, αφού ουσιαστικά ανεβάζουν την εμπειρία χρήσης με μια ομορφότερη αρχική οθόνη, όπου μπορείς να συνδυάσεις live tiles και apps. Για παράδειγμα μου άρεσε πολύ που βρήκα στο store δωρεάν το τρομερό Accuweather (που έχω περασμένο σε τάμπλετ και κινητό) και επίσης άλλο app που διαχειρίζεται άμεσα το Dropbox. Μακάρι να προστεθούνε και άλλες χρήσιμες εφαρμογές σύντομα,ώστε να μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτά που χρειάζεσαι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πως σου φάνηκε από θέμα σταθερότητας; Μπορεί να'ναι η τελική έκδοση, αλλά το γεγονός ότι έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν δωθεί από τη microsoft στους technet και msdn χρήστες είναι λίγο περίεργο. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πως σου φάνηκε από θέμα σταθερότητας; Μπορεί να'ναι η τελική έκδοση, αλλά το γεγονός ότι έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν δωθεί από τη microsoft στους technet και msdn χρήστες είναι λίγο περίεργο. :happy: Επί σταθερότητας θα μπορώ να μιλήσω μετά από 1 μήνα χρήσης. Πάντως όλα τρέχουν πολύ γρήγορα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Επί σταθερότητας θα μπορώ να μιλήσω μετά από 1 μήνα χρήσης. Πάντως όλα τρέχουν πολύ γρήγορα. Εντάξει φίλε μου, απλώς ρώτησα γιατί πολλοί γράφουν πως ορισμένα προγράμμα δεν λειτουργούν καθόλου. :blink: Όταν η microsoft θα προσφέρει την δοκιμαστική έκδοση τους μέσω της ιστοσελίδας της, θα τα "κατεβάσω σίγουρα". :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Έχουν κυκλοφορήσει οι Pro και Enterprise editions σε διάφορα sites. Οι δοκιμαστικές εκδόσεις είναι παλιές πια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Εκανα και εγω εγκατασταση την RTM X64 Edition Pro μου εκανε μιση ωρα για την εγκατασταση απο dvd σε laptop i3 2330 με 4gb ram,βεβαια παρατηρησα οτι αν δεν κανεις activation δεν σε αφηνει στο pc settings-personalize να κανεις οποιαδηποτε αλλαγη. Το μπουταρισμα στα windows μου κανει στα 10'' περιπου :) φανταζομαι αν τα εγκαταστησω στο desktop μου με 8gb ram+vertex 3 ssd θα πρεπει να μπουταρει στα 5'':D Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Όντως! Μια που βάζω το login password και μια που έχει μπει στα windows ετοιμα για χρήση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Όντως! Μια που βάζω το login password και μια που έχει μπει στα windows ετοιμα για χρήση. Πολυ καλη δουλεια απο τη MS με τα windows 8 στο τομεα αυτο.Μερα με τη νυχτα με τα 7ρια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Η Microsoft αποφάσισε να μας δώσει την RTM έκδοση των Windows 8 Enterprise καθώς έβλεπε πως η ταχύτητα στα torrents ήταν πολύ μικρή. :p Πέρα από την πλάκα, κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να "κατεβάσετε" την τελική έκδοση των Windows 8 Enterprise για 90 ημέρες. Τι πρέπει να προσέξετε: α) Η έκδοση αυτή είναι δοκιμαστική για 90 ημέρες, ενώ η ενεργοποίηση της θα πρέπει να γίνει μέσα σε 10 ημέρες. Αν περάσει το διάστημα των 10 ημερών και δεν έχουν ενεργοποιηθεί, το φόντο της επιφανείας εργασίας θα γίνει μαύρο και ο υπολογιστής θα κλείνει κάθε μία ώρα. Επίσης, το ίδιο θα συμβεί μετά το πέρας των 90 ημερών. β) Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση από προηγούμενα λειτουργικά (XP, Vista, 7) στην δοκιμαστική έκδοση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το λειτουργικό και στη συνέχεια να ξαναεγκαταστήσετε όλα σας τα προγράμματα. γ) Καλό θα ήταν η εγκατάσταση της παραπάνω έκδοσης να γίνει είτε σε εικονικό υπολογιστή είτε σε καινούργιο διαμέρισμα (partition) του σκληρού (dual boot) έτσι ώστε να μην έχετε παρατράγουδα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδια εχω ενα προβλημα. Μετα την εγκατασταση των windows 8 ενω μετα το πρωτο boot ολοι οι σκληροι και τα 2 cd roms drive εμφανιζονταν κανονικα μετα απο ενα restart εξαφανιστηκε το cd-RW. Εχει τυχη σε κανενα αλλο αυτο; Ξερετε κανενα τροπο για να το εμφανισω ξανα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδια εχω ενα προβλημα. Μετα την εγκατασταση των windows 8 ενω μετα το πρωτο boot ολοι οι σκληροι και τα 2 cd roms drive εμφανιζονταν κανονικα μετα απο ενα restart εξαφανιστηκε το cd-RW. Εχει τυχη σε κανενα αλλο αυτο; Ξερετε κανενα τροπο για να το εμφανισω ξανα; μηπως εφυγε κανενα καλωδιο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsot4 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλησπέρα, τρέχω την enterprise από εξωτερικό σκληρό (λόγω προβλήματος σε μητρική) σε acer aspire 5220 (βαρέθηκα τα linux :O και είπα να τα δοκιμάσω) :D όλα καλά δε λέω (λογική η καθυστέρηση λόγω του usb δίσκου) αλλά πολύ αξιόλογο σύστημα. :!:Ξαφνικά όμως μετά από restart εξαφανίστηκαν όλα τα metro apps:!: Δηλαδή κάνω log in και εμφανίζονται όλα, με το που κουνάω το ποντίκι ή κλικάρω σε ένα "τετράγωνο" εξαφανίζονται όλα! μπαίνω στο desktop μόνο με ctrl-alt-del και επιλέγω task manager (έτσι τον κλείνω επίσης). Σας έχει τύχει; :confused: To laptop έχει nvidia κάρτα, κάποιοι αντιμετώπισαν πρόβλημα αλλά με πολύ καινούριους υπολογιστές και διορθώθηκε με νέα έκδοση drivers, στο laptop αυτό ta drivers είναι του 08 και δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Έχετε καμία ιδέα για το τι να κάνω; Όχι τιποτα άλλο βαριέμαι να το γυρίσω σε linux ξανά :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπέρα, τρέχω την enterprise από εξωτερικό σκληρό (λόγω προβλήματος σε μητρική) σε acer aspire 5220 (βαρέθηκα τα linux :O και είπα να τα δοκιμάσω) :D όλα καλά δε λέω (λογική η καθυστέρηση λόγω του usb δίσκου) αλλά πολύ αξιόλογο σύστημα. :!:Ξαφνικά όμως μετά από restart εξαφανίστηκαν όλα τα metro apps:!: Δηλαδή κάνω log in και εμφανίζονται όλα, με το που κουνάω το ποντίκι ή κλικάρω σε ένα "τετράγωνο" εξαφανίζονται όλα! μπαίνω στο desktop μόνο με ctrl-alt-del και επιλέγω task manager (έτσι τον κλείνω επίσης). Σας έχει τύχει; :confused: To laptop έχει nvidia κάρτα, κάποιοι αντιμετώπισαν πρόβλημα αλλά με πολύ καινούριους υπολογιστές και διορθώθηκε με νέα έκδοση drivers, στο laptop αυτό ta drivers είναι του 08 και δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Έχετε καμία ιδέα για το τι να κάνω; Όχι τιποτα άλλο βαριέμαι να το γυρίσω σε linux ξανά :cry: Δεν μου εχει κατι τετοιο με τα 8ρια την Pro εκδοση RTM,βεβαια το δικο μου laptop ειναι του 12 μοντελο,ισως παιζει και με τους drivers της nvidia της καρτας γραφικων,εγω εχω της Intel ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Δοκιμασε εκ νεου εγκατασταση και αν στο ξανακανει μαλλον η drivers της nvidia φταινε. Παντως αφου λες προβλημα μητρικης παιζει και αυτο ρολο,βεβαια δεν ξερω με linux απο εξωτερικο τρεχει ομαλα η οχι το laptop? Αλλα μου κανει εντυπωσει ο τροπος οπως τα εγκατεστησες σε εξωτερικο....δεν το εχω δοκιμασει ποτε:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsot4 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Δεν μου εχει κατι τετοιο με τα 8ρια την Pro εκδοση RTM,βεβαια το δικο μου laptop ειναι του 12 μοντελο,ισως παιζει και με τους drivers της nvidia της καρτας γραφικων,εγω εχω της Intel ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Δοκιμασε εκ νεου εγκατασταση και αν στο ξανακανει μαλλον η drivers της nvidia φταινε. Παντως αφου λες προβλημα μητρικης παιζει και αυτο ρολο,βεβαια δεν ξερω με linux απο εξωτερικο τρεχει ομαλα η οχι το laptop? Αλλα μου κανει εντυπωσει ο τροπος οπως τα εγκατεστησες σε εξωτερικο....δεν το εχω δοκιμασει ποτε:p Έβαλα τον δίσκο σε άλλο pc και δούλεψε κανονικά! Οπότε απεγκατέστησα τα drivers. Στον εξωτερικό δίσκο μπαίνουν εφόσον έχεις ήδη pc με εγκατεστημένα 8 (ή vmware). Χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα που διέρρευσε με το προηγούμενο release:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Οταν βγουν κανονικα στην κυκλοφορια τα 8, η pre release εκδοση κλειδωνει η μενει ως εχει; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsot4 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Η τωρινή έκδοση θα λειτουργεί για 90 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts