Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να διαγράψψεις αυτές τις φωτό (από το albums) αλλά χωρίς συγχρόνισμό μέσω iTunes; Έχει φάει μια φρίκη ο συγχρονισμός με το iTunes και θέλει να μου διαγράψει όλες τις περασμένες εφαρμογές μου, και θέλω να διαγράψω κάτι φωτό από album χύμα χωρις iTunes. Τα directory του sytem του ipod touch μπορώ να τα δώ από pc Μέσω ενός προγράμματος που δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά δεν ξέρω τι να διαγράψω για να φύγουν αυτές οι φωτό (χωρίς να brickαριστεί το ipod...)

Όταν κάνεις συγχρονισμό, εσύ επιλέγεις τι ακριβώς θα συγχρονίσεις.

Το ότι νομίζεις ότι το iTunes θέλει να σου διαγράψει τις εφαρμογές, είναι επειδή έχεις τικαρισμένη την επιλογή με τα Applications.

Εσύ ορίζεις τι θα συγχρονιστεί και τι όχι τικάροντας και ξετικάροντας αντίστοιχα.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να διαγράψψεις αυτές τις φωτό (από το albums) αλλά χωρίς συγχρόνισμό μέσω iTunes; Έχει φάει μια φρίκη ο συγχρονισμός με το iTunes και θέλει να μου διαγράψει όλες τις περασμένες εφαρμογές μου, και θέλω να διαγράψω κάτι φωτό από album χύμα χωρις iTunes. Τα directory του sytem του ipod touch μπορώ να τα δώ από pc Μέσω ενός προγράμματος που δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά δεν ξέρω τι να διαγράψω για να φύγουν αυτές οι φωτό (χωρίς να brickαριστεί το ipod...)

Μήπως έκανες πρόσφατα format; Αν ναι κάνε authorise το pc απο το iTunes και κάνε transfer purchases.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδια εχει απενεργοποιηση η cosmote το tethering στο iphone στην 4.2.1 ? Δν μου διχνει αλλο διαθεσημη την επιλογη για tethering. Cosmote whats up

Παιδια εχει απενεργοποιηση η cosmote το tethering στο iphone στην 4.2.1 ? Δν μου διχνει αλλο διαθεσημη την επιλογη για tethering. Cosmote whats up

Όχι, εμένα την έχει στην θέση του την επιλογή...

Έχω σύνδεση και όχι με κάρτα...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

καλησπερα παιδια.

να κανω μια ερωτηση;εχω ενα iPhone 3GS με 4.0.1 και σκεφτομαι να το παω στην 4.2.1,την τελευταια εκδοση δηλαδη.Αξιζει ή οχι;Εχετε διαπιστωσει μειωση της ταχυτητας της συσκευης στην 4.2.1;

Ευχαριστω πολυ!

Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό κόλλημα/καθυστέρηση με τη 4.2.1 στο 3GS μου. Το αντίθετο θα έλεγα.

Θα σε παρότρυνα να τη κάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Delete post. Edited by Nos 55

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Καλημέρα!!!Ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή γιά ηχογράφηση συνομιλίας?

:) http://itunes.apple.com/gr/app/callrec-me/id343580672?mt=8

http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/042/Purple/dd/5c/49/mzl.wtlnknwd.320x480-75.jpg

:) http://itunes.apple.com/gr/app/callrec-me/id343580672?mt=8

http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/042/Purple/dd/5c/49/mzl.wtlnknwd.320x480-75.jpg

Σε ευχαριστώ! Αλλα την έχω δεί αυτη την εφαρμογή και δεν φαίνεται να λειτουργεί,τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα.Εκτός των άλλων όταν πας να κάνεις κλήση ξαφνικά σού εμφανίζει ένα αριθμο από USA.Δυστυχώς δεν έχω βρεί κάτι άλλο.

Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό κόλλημα/καθυστέρηση με τη 4.2.1 στο 3GS μου. Το αντίθετο θα έλεγα.

Θα σε παρότρυνα να τη κάνεις.

δεν εχετε παρατηρησει οτι η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα η μηπως ειναι ιδεα μου?::happy:

Everything Is Possible....

Τελειώνει απίστευτα γρηγορότερα! Το έχω παρατηρήσει και είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, μία μέρα μετά βίας βγάζει, με τα πάντα κλειστά.

Τελειώνει απίστευτα γρηγορότερα! Το έχω παρατηρήσει και είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, μία μέρα μετά βίας βγάζει, με τα πάντα κλειστά.

αυτο λογικα θα διορθωδει με την 4,3?εχει βγει η beta?μηπως την εχει δοκιμασει κανεις?

Χρήστες του iphone, Εχω καιρο να ασχοληθω με τις αναβαθμισεις σχετικα.

Εχω την 4 εκδοση, την πρωτη-πρωτη που βγηκε. Και ειναι και λιγο προβληματικη,ειδικα στο iphone 3g.

Θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια χωρις να χαθουν αυτα που εχω στο τηλ.Ποια βηματα ακολουθω πρωτα?

Να σημειωσω πως ειμαι σε διαφορετικο υπολογιστη,και δεν εχει ξανασυνδεθει σε αυτο το itunes το iphone και φοβαμαι οτι δεν θα τ αναγνωρισει,και πως κανω update με τα αρχεια μου!

Εχω την 4 εκδοση, την πρωτη-πρωτη που βγηκε. Και ειναι και λιγο προβληματικη,ειδικα στο iphone 3g.

Θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια χωρις να χαθουν αυτα που εχω στο τηλ.Ποια βηματα ακολουθω πρωτα?

Να σημειωσω πως ειμαι σε διαφορετικο υπολογιστη,και δεν εχει ξανασυνδεθει σε αυτο το itunes το iphone και φοβαμαι οτι δεν θα τ αναγνωρισει,και πως κανω update με τα αρχεια μου!

Είσαι jailbroken?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

εχω την εντυπωση πως αφου εισαι σε διαφορετικο υπολογιστη την στιγμη που θα update θα την χασεις τισ εφαρμογες γιατι θα μπει νεα os κ μετα θα κανεις back up για να ξαναπερασει μεσα ολα τα αρχεια κ τισ εφαρμογες που ειχες αλλα απο την στιγμη που θα εισαι σε αλλο Η/Υ δεν θα εχεις back up οποτε καλυτερα να το κανεις στο δικο σου κ οχι σε ξενο pc :)

Θα κάνεις authorise τον υπολογιστή από το iTunes->Store->authorise this computer. Μετά θα κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του iPhone στο iTunes και θα κάνεις transfer purchases έτσι θα μεταφερθούν όλες οι εφαρμογές και τα τραγούδια που έχεις αγοράσει από το κινητό. Τα τραγούδια που πέρασες από τον άλλο υπολογιστή δεν θα περάσουν και θα σβηστούν μόλις κάνεις συγχρονισμό.

Στη συνέχεια κάνεις συγχρονισμό και μετά αναβάθμιση. Έτσι δεν χάνεις τίποτα πέρα από τραγούδια που πέρασες από άλλο pc.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μια ερωτηση το εχεις κανει JB για να σου πω την γνωμη μου? Εγω στην θεση σου δεν θα του εβαζα καθολου την 4 θα την γυριζα στην 3.1.3 , ο λογος ειναι οτι δουλεψα 3g με 4 και 4.2.1 το μονο που ειδα ειναι οτι σερνεται :wacko: .Αν θελεις να την δοκιμασεις δικια σου ειναι η επιλογη..

αυτο λογικα θα διορθωδει με την 4,3?εχει βγει η beta?μηπως την εχει δοκιμασει κανεις?

Δεν εχει δωθει τετοια πληροφορια για την 4.3 οτι βελτιωνει την αποδοση μπαταριας.... ενα χαρακτηριστικο στην 4,3 που γνωριζω ειναι οτι θα μπορουμε να διαγραφουμε εφαρμογες ακομα και στο κατεβασμα τους ... και οχι να περιμενουμε πρωτα να κατεβει για να την διαγραψουμε εφοσον εχουμε μετανιωσει..καλο αυτο για καποιες εφαρμογες που ειναι μεγαλες

Καλημερα Σε Όλους.

Επιτελους ολα οκ.

iPhone 4 με 4.2.1 (tethered Jailbroken me Redsnow) περασα απο πανω το Greenpois0n και ολα οκ.Δεν Χρειαστικε να κανω Restore.

Το κινητο δουλευει κανονικα χωρις κανενα κολλημα. Απο μπαταρια δεν ξερω τι παιζει γιατι μολις το εκανα (ελπιζω να μην εχουμε μεγαλη καταναλωση).

Αν και μου εβγαλε την ψυχη (5 φορες προσπαθησα και τελικα επρεπε το Home Button να ειναι πατημενο συνεχεια).

Καλη Συνεχεια Σε Ολους. Και υπομονη για τους χρηστες PC σημερα βραδυ η αυριο θα εχει βγει και για Windows.

Καλο ΣΚ σε όλους.

αντε ωραια αυτα ειναι ευχαριστα..καλη χρυση και αγια η 4.1 αλλα βαρεθηκα να στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες και να χρεωνονται διπλα και τριπλα επειδη ξεπερναω τους 70 χαρακτηρες:)

αντε ωραια αυτα ειναι ευχαριστα..καλη χρυση και αγια η 4.1 αλλα βαρεθηκα να στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες και να χρεωνονται διπλα και τριπλα επειδη ξεπερναω τους 70 χαρακτηρες:)

Με ποια εταιρια εισαι και εχεις 70 χαρακτηρες;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

με την πρασινη..:rolleyes:

Πως ειχα την εντυπωση οτι ειχε λυθει το προβλημα αυτο με καποια εφαρμογη στην πρασινη;;;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Πως ειχα την εντυπωση οτι ειχε λυθει το προβλημα αυτο με καποια εφαρμογη στην πρασινη;;;

δε ξερω φιλε δεν εχω ακουσει κατι..ηξερα οτι μονο η voda το ειχε λυσει αυτο το θεμα και οτι η cosmote το διορθωσε απο 4.2 και πανω

• The title was changed to iOS 4