zaharakis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 καλησπέρα σε όλους......να κάνω και εγώ δυο ερωτήσεις γιατί έχω απορίες... αυτα βρε παιδιά που πουλάνε κλειστά στο κουτί τους και λενε οτι εχουν απόδειξη αξίζει να το πάρουμε; και παλικάρι zaharakis γιατι δεν μπορω να βρω τα βίντεο σου που εχεις ανεβάσει ; στο λινκ της υπογραφης μου μηπως?? :lol::lol: Εχω ηδη ενα ελληνικης αγορας, αλλα θα ηθελα κι ενα δευτερο. Το συγκεκριμενο οντως ειναι καμποσο πιο φτηνο, ομως διερωτομαι ακομα αν κρυβει καποια παγιδα η αγορα. Βεβαια εαν συνυπολογισουμε τα χρηματα που ζητα γνωστο μαγαζι για ξεκλειδωμα τα οποια ειναι 180 ευρω, τοτε τα λεφτα ερχονται ιδια με την αγορα ενος ελληνικου. Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk εσυ τα ακουσες κατ ιδιαν,μην στα πω κ εδω ;):p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Έχω Wind... κανονικά όταν έκανε τις Ρυθμίσεις δικτύου (Φορέας Wind GR 10.1) θα έπρεπε να πάρει και για το internet; Όταν όμως δεν είμαι wifi και ενεργοποιώ το 3G και τα δεδομένα, δεν μπαίνει στο internet! Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ και πάλι. Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα sim και να την ξαναβαλεις Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Λοιπόν δοκίμασα ξανά και όταν δεν είμαι wifi και ενεργοποιώ το 3G και τα δεδομένα, πλέον μπαίνω στο internet! Απλά με Wind, όταν πάω Settings > General > Network > Cellular Data Network, δεν έχει τo πεδίο για να δω ή να τροποποιήσω τα Cellular Data. Έτσι πρέπει; Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Όταν είχα wind αλλά και τώρα που έχω cosmote μου δίνει κανονικά την επιλογή να περάσω μόνος τις ρυθμίσεις για mms και data ανεξαρτήτως ποια έκδοση iOS είχα στο iPhone μου (3G, 3GS και 4) Αυτή την στιγμή μου γράφει carrier cosmote 10.0 me με περασμένη την 4.3.3. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Όταν είχα wind αλλά και τώρα που έχω cosmote μου δίνει κανονικά την επιλογή να περάσω μόνος τις ρυθμίσεις για mms και data ανεξαρτήτως ποια έκδοση iOS είχα στο iPhone μου (3G, 3GS και 4) Αυτή την στιγμή μου γράφει carrier cosmote 10.0 me με περασμένη την 4.3.3. Eμένα πιο παλιά με Carrier 7.0, Carrier 10 και τώρα Wind GR 10.1 δεν τα εμφάνιζε ποτέ! Άρα πρέπει να κάνω κάτι και τι, για να μου εμφανίσει το πεδίο data; Απλά μπορώ μόνο να ενεργοποιώ το διακόπτη δίπλα που έχει on/off χωρίς να βγαίνει κάποια επιλογή. Ευχαριστώ και πάλι. Edited May 19, 2011 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 στο λινκ της υπογραφης μου μηπως?? :lol::lol: Είχα προσπαθήσει και εγώ να δω το video.. Αλλά έχει βάλει λάθος διεύθυνση :p Μου εμφανίζει τα video που έχω ανεβάσει εγώ...!! Δοκίμασε να τροποποιήσεις τον σύνδεσμο στην υπογραφή σου και να βάλεις www.youtube.com/TO_USERNAME_SOU Π.χ. το δικό μου channel είναι www.youtube.com/antonispap40 Άλλαξε το άμεσα γιατί και εγώ θέλω να δω το video....!! :p Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Eμένα πιο παλιά με Carrier 7.0, Carrier 10 και τώρα Wind GR 10.1 δεν τα εμφάνιζε ποτέ! Άρα πρέπει να κάνω κάτι και τι, για να μου εμφανίσει το πεδίο data; Απλά μπορώ μόνο να ενεργοποιώ το διακόπτη δίπλα που έχει on/off χωρίς να βγαίνει κάποια επιλογή. Ευχαριστώ και πάλι. Από το πρώτο 3G που πήρα μέχρι και το 4 δεν έκανα απολύτως τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν η τοποθέτηση της sim (wind ή cosmote) στην συσκευή και την ενεργοποίηση της. Από την αρχή μου έβγαζε την επιλογή να επεξεργαστώ τα πεδία για mms και data. Δεν ξέρω, γιατί διαφέρει στο δικό σου. Αν θες δοκίμασε αυτό που σου πρότεινε ο @doganos, να κάνεις reset network settings. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Σας ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια! Μαλλον προς στιγμην θα μεινω με αυτο που ηδη εχω! :cry: Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Είχα προσπαθήσει και εγώ να δω το video.. Αλλά έχει βάλει λάθος διεύθυνση :p Μου εμφανίζει τα video που έχω ανεβάσει εγώ...!! Δοκίμασε να τροποποιήσεις τον σύνδεσμο στην υπογραφή σου και να βάλεις http://www.youtube.com/TO_USERNAME_SOU Π.χ. το δικό μου channel είναι www.youtube.com/antonispap40 Άλλαξε το άμεσα γιατί και εγώ θέλω να δω το video....!! :p το αλλαξα.;) αλλα μπορεις να κανεις μια απλη αναζητηση με το ονομα μου για το καναλι μου;) zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Όταν πηγαίνω μέσα από το μενού του iPhone 4 στην διαδρομή: Settings > General > Network > Cellular Data Network, λείπει η επιλογή ''Κινητό δίκτυο δεδομένων'' δηλαδή δεν έχει το πεδίο για να συμπληρώσω τα Cellular Data. Επίσης ανακάλυψα και κάτι ακόμη, μου λείπει η επιλογή ''Γνωστοποιήσεις'' και ''Ηοtspot''! Έχω Wind F2G με καθαρό iOS 4.3.3... τι κάνω για να εμφανιστούν αυτές οι τρεις επιλογές: Κινητό δίκτυο δεδομένων, Γνωστοποιήσεις και Ηοtspot; Eυχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Όταν πηγαίνω μέσα από το μενού του iPhone 4 στην διαδρομή: Settings > General > Network > Cellular Data Network, λείπει η επιλογή ''Κινητό δίκτυο δεδομένων'' δηλαδή δεν έχει το πεδίο για να συμπληρώσω τα Cellular Data. Επίσης ανακάλυψα και κάτι ακόμη, μου λείπει η επιλογή ''Γνωστοποιήσεις'' και ''Ηοtspot''! Έχω Wind F2G με καθαρό iOS 4.3.3... τι κάνω για να εμφανιστούν αυτές οι τρεις επιλογές: Κινητό δίκτυο δεδομένων, Γνωστοποιήσεις και Ηοtspot; Eυχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω εαν με πλάγιο τρόπο μπορείς να τα ενεργοποιήσεις αλλά είναι επιλογή παρόχου να μην εμφανίζονται. Εαν μπορείς, δοκίμασε μια σύνδεση Cosmote να δεις πως θα εμφανιστουν οι επιλογες Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Παιδιά πως γίνεται να κατεβασω αρχεία απο rapidshare,filesonic στο ιφονε; Θέλει κάποιο συγκεκριμένο browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Παιδιά πως γίνεται να κατεβασω αρχεία απο rapidshare,filesonic στο ιφονε; Θέλει κάποιο συγκεκριμένο browser; Δεν μπορείς εαν δεν είσαι JB Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δεν ξέρω εαν με πλάγιο τρόπο μπορείς να τα ενεργοποιήσεις αλλά είναι επιλογή παρόχου να μην εμφανίζονται. Εαν μπορείς, δοκίμασε μια σύνδεση Cosmote να δεις πως θα εμφανιστουν οι επιλογες Ρωτώ διότι ένας φίλος με Wind σύνδεση σε iPhone 3GS έχει τις επιλογές ''Γνωστοποιήσεις'' και ''Κινητό δεδομένα δικτύου''. Τι να πω... εάν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ρωτώ διότι ένας φίλος με Wind σύνδεση σε iPhone 3GS έχει τις επιλογές ''Γνωστοποιήσεις'' και ''Κινητό δεδομένα δικτύου''. Τι να πω... εάν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ ξανά. Αλλο σύνδεση και άλλο καρτοκινητό. Λογικά η Wind θα επιτρέπει στην σύνδεση το tethering αλλά οχι στα καρτοκινητά :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Αλλο σύνδεση και άλλο καρτοκινητό. Λογικά η Wind θα επιτρέπει στην σύνδεση το tethering αλλά οχι στα καρτοκινητά :wacko: Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνεται... αλλά και η επιλογή ''Γνωστοποιήσεις'' γιατί δεν εμφανίζεται άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Παιδιά πως γίνεται να κατεβασω αρχεία απο rapidshare,filesonic στο ιφονε; Θέλει κάποιο συγκεκριμένο browser; Δοκίμασε με τις εφαρμογές τύπου Pefect Downloader, ReaddleDocs κ.τ.λ. Όταν πηγαίνω μέσα από το μενού του iPhone 4 στην διαδρομή: Settings > General > Network > Cellular Data Network, λείπει η επιλογή ''Κινητό δίκτυο δεδομένων'' δηλαδή δεν έχει το πεδίο για να συμπληρώσω τα Cellular Data. Επίσης ανακάλυψα και κάτι ακόμη, μου λείπει η επιλογή ''Γνωστοποιήσεις'' και ''Ηοtspot''! Έχω Wind F2G με καθαρό iOS 4.3.3... τι κάνω για να εμφανιστούν αυτές οι τρεις επιλογές: Κινητό δίκτυο δεδομένων, Γνωστοποιήσεις και Ηοtspot; Eυχαριστώ πολύ. Οι Γνωστοποιήσεις θα εμφανιστούν όταν θα χρησιμοποιήσεις εφαρμογή η οποία θα χρειάζεται να σου στείλει ειδοποιήσεις σχετικά με διάφορες πληροφορίες. Για παράδειγμα αν περάσεις την εφαρμογή Echofon, μόλις μπεις στην εφαρμογή θα σου σε ρωτήσει αν θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις, με το που θα πατήσεις ναι τότε αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί η επιλογή γνωστοποιήσεις στο μενού και θα σου επιτρέπει να επιλέξεις αν θα σ΄ενημερώνει για διάφορα συμβάντα μέσω ήχων, υπενθυμίσεων ή ταμπελών. Το ίδιο συμβαίνει με το facebook, google, F1.com, foursquare, instagram, κ.τ.λ. Το hotspot προφανώς δεν στο εμφανίζει, γιατί δεν υποστηρίζει η wind τέτοια λειτουργία στο F2G. Όπως σου είπε και ο @doganos. Edited May 20, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δοκίμασε με τις εφαρμογές τύπου Pefect Downloader, ReaddleDocs κ.τ.λ. Οι Γνωστοποιήσεις θα εμφανιστούν όταν θα χρησιμοποιήσεις εφαρμογή η οποία θα χρειάζεται να σου στείλει ειδοποιήσεις σχετικά με διάφορες πληροφορίες. Για παράδειγμα αν περάσεις την εφαρμογή Echofon, μόλις μπεις στην εφαρμογή θα σου σε ρωτήσει αν θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις, με το που θα πατήσεις ναι τότε αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί η επιλογή γνωστοποιήσεις στο μενού και θα σου επιτρέπει να επιλέξεις αν θα σ΄ενημερώνει για διάφορα συμβάντα μέσω ήχων, υπενθυμίσεων ή ταμπελών. Το ίδιο συμβαίνει με το facebook, google, F1.com, foursquare, instagram, κ.τ.λ. Το hotspot προφανώς δεν στο εμφανίζει, γιατί δεν υποστηρίζει η wind τέτοια λειτουργία στο F2G. Όπως σου είπε και ο @doganos. Σε ένα φίλο με iPhone 3GS σε καθαρό iOS 4.3.2, Φορέας Carrier 10 και με F2G έχει την λειτουργία ''Κινητό δίκτυο δεδομένων'', ενώ εμένα στο iPhone 4 με καθαρό iOS 4.3.3, Φορέας Wind GR 10.1 δεν το έχει! Δεν είναι περίεργο; Eυχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Σε ένα φίλο με iPhone 3GS σε καθαρό iOS 4.3.2, Φορέας Carrier 10 και με F2G έχει την λειτουργία ''Κινητό δίκτυο δεδομένων'', ενώ εμένα στο iPhone 4 με καθαρό iOS 4.3.3, Φορέας Wind GR 10.1 δεν το έχει! Δεν είναι περίεργο; Eυχαριστώ πολύ. για πες στο φιλο σου να κανει αναβαθμιση σε 4.3.3 να δουμε θα εχει την επιλογη η οχι; :lol: :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 για πες στο φιλο σου να κανει αναβαθμιση σε 4.3.3 να δουμε θα εχει την επιλογη η οχι; :lol: :p Καλό ε; Eγώ πάντως και πιο πριν με το iOS 4.3.2 και Φορέα Carrier 10, δεν είχα και πάλι την επιλογή! Τι να πω... δεν βγάζω άκρη. Όχι ότι έχω πρόβλημα λειτουργίας ή υπηρεσιών αλλά μου έκανε εντύπωση. Όπως και να'χει, ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Εχετε να προτεινετε κανενα προστατευτικο οθονης για μπροστα και πισω γιατι ενα που πηρα δεν ταιριαζει απολυτα και κανει και φουσκαλες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δοκίμασε με τις εφαρμογές τύπου Pefect Downloader, ReaddleDocs κ.τ.λ. . Το δοκίμασα το πρώτο για rapidshare αλλα τπτ. Κανείς σας δεν κατεβάζει απο τέτοιος server στο Κιν του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Το δοκίμασα το πρώτο για rapidshare αλλα τπτ. Κανείς σας δεν κατεβάζει απο τέτοιος server στο Κιν του; Εγώ κατεβάζω συνέχεια αλλα είμαι jailbroken. Οπότε οτιδήποτε σου πω δεν πρόκειται να σε βοηθήσει Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Το δοκίμασα το πρώτο για rapidshare αλλα τπτ. Κανείς σας δεν κατεβάζει απο τέτοιος server στο Κιν του; Ποιος ο λόγος να κατεβάζει κάποιος από rapidshare στο κινητό του; :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 να κανω μια ερωτηση;; Δεν εχω κανει jailbroken ακομα το κινητο μου αλλα θελω να περάσω το skype που ειναι δωρεαν.παω να το περασω κ μου ζηταει εγγραφη στην Itunes.εγω θελω καποια στιγμη να το κανω JB αλλα φοβαμαι μηπως η εγγραφη μου δημιουργησει προβληματα. Πως μπορω να το εγκαταστησω χωρις εγγραφη στην Apple?? Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts