Amykles Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ναι, μπορείς, χωρίς τη χρήση JB. Αν δε θέλεις να αναβαθμίσεις, δε σε αναγκάζει κανείς να το κάνεις. Ωστόσο, τον κόκκινο κύκλο, στο εικονίδιο των ρυθμίσεων, που σε ενημερώνει για την ύπαρξη ενημέρωσης, δε μπορείς να τον ξεφορτωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Το θεμα ειναι να μην αναβαθμιζεται μονο του. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Το θεμα ειναι να μην αναβαθμιζεται μονο του. Αν δε πατήσεις να αναβαθμιστεί απο μόνο του αποκλείεται Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 καλησπέρα , ανοίγω να δω τον καιρό και έχει κολλήσει στην παρασκευή και δεν ανανεώνει . τι γίνετε ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Και σε εμένα στο 4s το ίδιο κάνει ενώ στο 6s δουλεύει κανονικά. Σε ταμπέλες Samsung επίσης δε δουλεύει. Κάποια ομορφιά θα έχουν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Και σε εμένα στο 4s το ίδιο κάνει ενώ στο 6s δουλεύει κανονικά. Σε ταμπέλες Samsung επίσης δε δουλεύει. Κάποια ομορφιά θα έχουν κανει Από που ενημερώνεται ο καιρός; Νομίζω ήταν από yahoo σε παλιές εκδόσεις Τώρα είναι από the weather channel Και στο 3GS της μάνας μου δεν ενημερώνεται εδώ και μέρες και μ έχει φάει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Απο χθες το βραδυ το κινητο της κοπελας μ δεν μπορει να συνδεθει στο βαιμπερ. το απεγκατεστησε κ προσπαθησε να τ εγκαταστησει παλι, αλλα πλεον της βγαζει οτι χρειαζεται νεοτερη εκδοση λογισμικου. εχει ομως την τελευταια εκδοση περασμενη. τι να κανουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι προγραμματιστές έχουν πάψει να υποστηρίζουν παλαιότερες εκδόσεις του ios. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αρκετές εφαρμογές να μην λειτουργούν πλεον στο iphone 4 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Απο χθες το βραδυ το κινητο της κοπελας μ δεν μπορει να συνδεθει στο βαιμπερ. το απεγκατεστησε κ προσπαθησε να τ εγκαταστησει παλι, αλλα πλεον της βγαζει οτι χρειαζεται νεοτερη εκδοση λογισμικου. εχει ομως την τελευταια εκδοση περασμενη. τι να κανουμε;;; Η τελευταία έκδοση που είναι διαθέσημη στο App Store είναι η 6.9.5, και απαιτεί τουλάχιστον iOS 8. Εσείς ποια έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μπορείς να εγκαταστήσεις παλιότερες εκδόσεις από τις εφαρμογές σου ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό https://www.linkedin.com/pulse/how-download-older-version-app-when-requires-newer-ios-chris-allard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
book1388 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Καλησπέρα έχω μία απορία, από χθες το απόγευμα σταμάτησαν να λειτουργούν αρκετές εφαρμογές στο κινητό μου (iphone 4) ανάμεσα σε αυτές τα μηνύματα, οι σημειώσεις, τα mail και το safari, είναι και άλλες αλλά αυτές είναι οι σημαντικότερες. Έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και πλέον εξαφανίστηκαν και από την οθόνη και αρκετές και από τις ρυθμίσεις. Πήγα στο κατάστημα istorm στη Θεσσαλονίκη και οι υπάλληλοι μου είπαν ότι δε ξαναείδαν κάτι τέτοιο. Έχετε καμία ιδές για πιο λόγο συνέβει και αν μπορούν να επανέλθουν, γιατί και κάποιες εφαρμογές που είχα κατεβάσει (όπως το εορτολόγιο) όταν πήγα να τα ξανακατεβάσω δε με άφησε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Καλησπέρα έχω μία απορία, από χθες το απόγευμα σταμάτησαν να λειτουργούν αρκετές εφαρμογές στο κινητό μου (iphone 4) ανάμεσα σε αυτές τα μηνύματα, οι σημειώσεις, τα mail και το safari, είναι και άλλες αλλά αυτές είναι οι σημαντικότερες. Έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και πλέον εξαφανίστηκαν και από την οθόνη και αρκετές και από τις ρυθμίσεις. Πήγα στο κατάστημα istorm στη Θεσσαλονίκη και οι υπάλληλοι μου είπαν ότι δε ξαναείδαν κάτι τέτοιο. Έχετε καμία ιδές για πιο λόγο συνέβει και αν μπορούν να επανέλθουν, γιατί και κάποιες εφαρμογές που είχα κατεβάσει (όπως το εορτολόγιο) όταν πήγα να τα ξανακατεβάσω δε με άφησε. Ευχαριστώ Αρχικά κάνε ένα reset με ταυτόχρονα πατημένα το home & power button Αν δεν γίνει κάτι μετά πρέπει να κανείς restore Φυσικά να έχεις πάρει από μέσα ότι χρειάζεσαι από φωτογραφίες βίντεο επαφές και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
book1388 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Δυστυχώς τίποτα από αυτά δε λειτούργησε... Ευχαριστώ πάντως... Μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctac97 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλησπερα, χτες το iphone μου παρουσιασε ενα προβλημα. Οντας κλειστο απο μπαταρια και μην μπορωντας να ανοιξει το συνδεω σε φορτιστη μου βγαζει την κλασσικη μπαταρια με 3 γραμμες,το αφηνω 2 ωρες τιποτα. Το βαζω στον υπολογιστη τα ιδια. Λετε να τα επαιξε το charging dock η η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Καλησπέρα κάτοχος iphone 4c εδώ και καιρό η μπαταριά του κρατούσε 2-3 ώρες πλέον όταν το βάζω για φόρτιση δεν ανοίγει καν καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το δοκίμασα και με άλλο φορτιστή και δεν άνοιξε τώρα στο θέμα μπαταριά μου είπαν info quest ότι είναι 100 ευρώ και για δεύτερη συσκευή που το έχω δεν τα δίνω υπαρχει κανένα άλλο κατάστημα αξιόπιστο που μπορώ να την αλλάξω με λιγότερα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλησπέρα κάτοχος iphone 4c εδώ και καιρό η μπαταριά του κρατούσε 2-3 ώρες πλέον όταν το βάζω για φόρτιση δεν ανοίγει καν καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το δοκίμασα και με άλλο φορτιστή και δεν άνοιξε τώρα στο θέμα μπαταριά μου είπαν info quest ότι είναι 100 ευρώ και για δεύτερη συσκευή που το έχω δεν τα δίνω υπαρχει κανένα άλλο κατάστημα αξιόπιστο που μπορώ να την αλλάξω με λιγότερα χρήματα? 4c δεν υπάρχει Ίσως εννοείς 4s Το ότι δεν ανοίγει δεν σημαίνει ότι είναι μόνο από θέμα μπαταρίας. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα ο connector της θύρας φόρτισης ή μητρική Αν είναι σίγουρος για την μπαταρία μπορείς να βρεις άφθονες στο skroutz και στο eBay με 10-15€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 4c δεν υπάρχει Ίσως εννοείς 4s Το ότι δεν ανοίγει δεν σημαίνει ότι είναι μόνο από θέμα μπαταρίας. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα ο connector της θύρας φόρτισης ή μητρική Αν είναι σίγουρος για την μπαταρία μπορείς να βρεις άφθονες στο skroutz και στο eBay με 10-15€ Ναι το 4s εννοώ ξέρεις κανένα μαγαζί να το πάω να δούνε τι φταίει και αν είναι η μπαταριά να την αλλάξουν γιατί δεν ξέρω να ασχοληθώ να την αλλάξω μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ναι το 4s εννοώ ξέρεις κανένα μαγαζί να το πάω να δούνε τι φταίει και αν είναι η μπαταριά να την αλλάξουν γιατί δεν ξέρω να ασχοληθώ να την αλλάξω μόνος μου. Ανέφερε σε ποια περιοχή είσαι μήπως σε βοηθήσει κανείς Εγώ είμαι επαρχία όποτε ανέμενε κάποιον άλλον να βοηθήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Αθηνά είμαι αν ξέρει κάποιος ας στείλει και πμ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα έχω ένα iPhone 4 και θέλω ότι έχει μέσα από ( apps,Φώτο ,επαφές ,κτλ ) και το λογαριασμό να τα μεταφέρω σε καινούργιο iPhone , πως γίνεται αυτό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Θα πάρεις ένα αντίγραφο ασφαλείας, είτε μέσω του iTunes, είτε μέσω του iCloud. Έπειτα, θα το επαναφέρεις στο καινούριο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 και τα μηνύματα θα μεταφερθούν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 και τα μηνύματα θα μεταφερθούν ? μεσω του iCloud μεταφέρονται ολα, μεχρι και οι ηχοι κλήσης. Ουσιαστικαμ θα έχεις ενα τηλεφωνο με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις και πςριεχομενο. Δεν θυμαμαι μονο τι γινεται με τα τραγουδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 και τα μηνύματα θα μεταφερθούν ? Μέσω επαναφοράς αντιγράφου ασφαλείας, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 και η διαδικασία πια είναι ????? καταρχάς βάζω το ίδιο apple id στο νέο κινητό που είχε το παλιό , μετά το συνδέω το καινούργιο κινητό με τον υπολογιστή που έχω πάρει αντίγραφο από το παλιό και μετά ??? τι γίνετε ποια είναι η διαδικασία ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts