Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα τα θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για κατι εχω ενα φιλο που αγορασε το 4αρι τον ιουνιο και τωρα το πουλαει 400 ευρω τι λετε συμφερει η τιμη του η να δωσω μερικα ευρω ακομα και να παω για το 4ς?

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω λεω να περιμενω τα errors που θα καταμετρηθουν και μετα να αναβαθμιζω γιατι ψιλοφοβαμαι!

written on Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Στον φίλο που ρώτησε, δεν χρειάζεται να κάνεις restore as new.

Συγνωμη αν καταλαβα λαθος αλλα νομιζω οτι αυτο πηγαινε σε εμενα...

Αν ναι τοτε σιγουρα δεν χρειαζεται? Γιατι ειμαι jb. Μηπως εχω θεματα μετα...

Το πέρασα κ εγω! Πρώτες εντυπώσεις καλές... Ο ασύρματος συγχρονισμός βέβαια μου βγάζει απο 8, 6, 2 ώρες εκτιμώμενο χρόνο οπότε δεν έκανα... Στο iTunes στις επιλογές έχει συγχρονισμο μέσο wifi και το επέλεξα καλα δεν έκανα; Τώρα λοιπόν αν χαλάσει το PC μου δεν θα έχω πρόβλημα γιατι θα τα επανέφερω όλα απο το σύννεφο στο νέο πχ PC; Και κάτι ακόμα έχει ένα γυριστο βελακι αριστερά επάνω στο μενού των επαφών τι είναι αυτο; Ευχαριστω :-)

Συγνωμη αν καταλαβα λαθος αλλα νομιζω οτι αυτο πηγαινε σε εμενα...

Αν ναι τοτε σιγουρα δεν χρειαζεται? Γιατι ειμαι jb. Μηπως εχω θεματα μετα...

Αν εισαι jb δεν ξερω, μαλλον εχεις δικιο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλησπέρα εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα όταν πάω στο Installus και αφού έχω κατεβάσει αυτό που θέλω μετά που πάω να το εγκαταστησω μου βγάζει failed ξέρει κανείς τι γίνεται; Μόνο εμένα το εμφανίζεται ή είναι γενικό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Το πέρασα κ εγω! Πρώτες εντυπώσεις καλές... Ο ασύρματος συγχρονισμός βέβαια μου βγάζει απο 8, 6, 2 ώρες εκτιμώμενο χρόνο οπότε δεν έκανα... Στο iTunes στις επιλογές έχει συγχρονισμο μέσο wifi και το επέλεξα καλα δεν έκανα; Τώρα λοιπόν αν χαλάσει το PC μου δεν θα έχω πρόβλημα γιατι θα τα επανέφερω όλα απο το σύννεφο στο νέο πχ PC; Και κάτι ακόμα έχει ένα γυριστο βελακι αριστερά επάνω στο μενού των επαφών τι είναι αυτο; Ευχαριστω :-)

Στον ασύρματο συγχρονισμό χρησιμοποιεί την ταχύτητα που έχεις στο ίντερνετ (νομίζω) για αυτό αργεί και τόσο. Άλλη η ταχύτητα στο ασύρματο και άλλη με το καλώδιο. Για αυτό αργεί. Καλά έκανες και το επέλεξες αλλιώς δε θα μπορείς να το συγχρονίσεις ασύρματα.

Το γυριστό βελάκι είναι για να περάσει τις επαφές σου στο σύννεφο. Όταν δηλαδή προσθέσεις μια επαφή ή αλλάξεις ή διαγράψεις, πατάς το βελάκι και αυτόματα περνάει η αλλαγή στο iCloud.

Στο iCloud περνάνε τα Email, οι επαφές, ότι έχεις στο ημερολόγιο, φωτογραφίες και έγγραφα, αφού τα έχεις επιλέξει εσύ. αυτά μπορείς να τα διαχειριστείς μέσω internet και αν κατεβάζεις το πρόγραμμα στο PC - Mac σου και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές θα το έχεις και εκει. Καλό είναι να κάνεις και κανα Backup που και που στο iTunes.

Βασικά,αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο σαφάρι έχει πολύ καλύτερο scrolling. Μεγάλη βελτίωση. Πλέον δύσκολα εμφανίζονται τετραγωνάκια στο backround.

Τη λειτουργία ΑΝΑΓΝΩΣΗ δεν τη βγάζει πάντα ε? έχει να κάνει με το σάιτ?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Βασικά,αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο σαφάρι έχει πολύ καλύτερο scrolling. Μεγάλη βελτίωση. Πλέον δύσκολα εμφανίζονται τετραγωνάκια στο backround.

Τη λειτουργία ΑΝΑΓΝΩΣΗ δεν τη βγάζει πάντα ε? έχει να κάνει με το σάιτ?

Ναι, η λειτουργία ΑΝΑΓΝΩΣΗ έχει σχέση με το site που είσαι. Εάν το υποστηρίζει θα σου το εμφανίσει.

ερωτηση..θελω να κανω update στης αδερφης μου το τηλ αλλα μου γραφει στο itunes οτι δεν ειναι περασμενα τα αρχεια στο λαπτοπ κ οτι εχει τα δικα μου αν πατησω να κανει update θα χασει οτι εχει στο τηλ?

Καλημέρα σε όλους. Έχω μία απορία (προς το παρόν) σχετικά με όσα διάβασα και είδα από φωτογραφίες και βίντεο, για το νέο λειτουργικό IOS 5. Έχω το 4, έκανα την αναβάθμιση, αλλά το εικονίδιο (ή την επιλογή) για άμεση ενεργοποίηση της φωτογραφικής μηχανής από την οθόνη κλειδώματος, δεν μου το εμφανίζει. Το κάνει και σε εσάς ή μόνο σε μένα? Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι από τις ρυθμίσεις ? Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω μία απορία (προς το παρόν) σχετικά με όσα διάβασα και είδα από φωτογραφίες και βίντεο, για το νέο λειτουργικό IOS 5. Έχω το 4, έκανα την αναβάθμιση, αλλά το εικονίδιο (ή την επιλογή) για άμεση ενεργοποίηση της φωτογραφικής μηχανής από την οθόνη κλειδώματος, δεν μου το εμφανίζει. Το κάνει και σε εσάς ή μόνο σε μένα? Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι από τις ρυθμίσεις ? Ευχαριστώ.

Το εικονίδιο της κάμερας στο εμφανίζει όταν στην οθόνη κλειδώματος πατήσεις 2 φορές το home button.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το εικονίδιο της κάμερας στο εμφανίζει όταν στην οθόνη κλειδώματος πατήσεις 2 φορές το home button.

Σε ευχαριστώ πολύ, για την άμεση απάντηση.

Δεν βρήκα κάποιο e-mail, αλλά ψάξου λιγάκι εδώ.. ;) https://discussions.apple.com/community/icloud/

Δεν βρήκα κάποιο e-mail, αλλά ψάξου λιγάκι εδώ.. ;) https://discussions.apple.com/community/icloud/

Ψαχτηκα και άνοιξα και θέμα. Άκρη δεν έβγαλα ούτε μου απάντησε κανείς. Για αυτο θέλω να επικοινωνήσω με την apple. Κανένα τηλέφωνο μήπως; :)

Samsung S21 Ultra

καλησπερα ,εχω το εξεις προβλημα ,εχω 2 i phone4 παω να περασω την νεα ios5 και ειτε βαζω να την κατεβασω μονο ειτε να κατεβει και να κανει update οταν τελειωση το κατεβασμα και φτασει στο prossesin file βγαζει error 3210 kai κοβεται οταν εχω και τηλ επανω και παει να κανει και το απντειτ λεει ιτι δεν μπορει να κανει το network is timed out και να τσεκαρω τις ρυθμισεις η να προσπαθησω αργοτερα .αυτο εδω και πολυ καιρο καμμια βοηθειαααααα σημειωτεο εχω κατεβασει το νεο itunes συμβατο με το ios5 Edited by STELIOS063

ερωτηση..θελω να κανω update στης αδερφης μου το τηλ αλλα μου γραφει στο itunes οτι δεν ειναι περασμενα τα αρχεια στο λαπτοπ κ οτι εχει τα δικα μου αν πατησω να κανει update θα χασει οτι εχει στο τηλ?

Κάνε authorize το pc σου μέσω itunes για το account της αδερφής σου.

καλησπερα ,εχω το εξεις προβλημα ,εχω 2 i phone4 παω να περασω την νεα ios5 και ειτε βαζω να την κατεβασω μονο ειτε να κατεβει και να κανει update οταν τελειωση το κατεβασμα και φτασει στο prossesin file βγαζει error 3210 kai κοβεται οταν εχω και τηλ επανω και παει να κανει και το απντειτ λεει ιτι δεν μπορει να κανει το network is timed out και να τσεκαρω τις ρυθμισεις η να προσπαθησω αργοτερα .αυτο εδω και πολυ καιρο καμμια βοηθειαααααα σημειωτεο εχω κατεβασει το νεο itunes συμβατο με το ios5

Πόσο πολύ καιρό; 2 μέρες έχει που βγήκε.

Μήπως έχεις πειράξει το host file των windows όταν έτρεξες πχ το tinyumbrella?

Ή απλά είναι ακόμα υπερφορτωμένοι οι servers της apple....

Καλησπερα παιδια..σιγουρα αυτο που θα ρωτησω εχει ξαναερωτηθει αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειναι καπως δυσκολο να ψαχνω 500+ σελιδες και οτι νηματα ειδα δεν με βοηθησαν πολυ..θελω να βοηθησω ενα φιλο να ξεκλειδωσει το iphone 4 του που εφερε απο Αμερικη..πιθανοτατα η συσκευη εχει το ios 4..επειδη δεν ξερω την διαδικασια θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα πως να το κανω η να ποσταρει καποια λινκ που να λενε οδηγιες??

Ευχαριστω πολυ!

Edited by alkis_7

Παιδιά δεν ξέρω αν το ηδατε αλα οπως είπα εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα όταν πάω στο Installus και αφού έχω κατεβάσει αυτό που θέλω μετά που πάω να το εγκαταστησω μου βγάζει failed ξέρει κανείς τι γίνεται; Μόνο εμένα το εμφανίζεται ή είναι γενικό το πρόβλημα;

Καμία λύση?

Ευχαριστώ.

πως γινεται αυτο??:rolleyes:

Καλημέρα !

Αν θυμάμαι καλα στο menu του iTunes εχει πάνω την επιλογή "store" ,και εκει μέσα εχει την επιλογή "authorize this computer " η κάπως έτσι .

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Καλημέρα !

Αν θυμάμαι καλα στο menu του iTunes εχει πάνω την επιλογή "store" ,και εκει μέσα εχει την επιλογή "authorize this computer " η κάπως έτσι .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σωστά itunes_authorize_computer_menu.jpg

Πόσο πολύ καιρό; 2 μέρες έχει που βγήκε.

Μήπως έχεις πειράξει το host file των windows όταν έτρεξες πχ το tinyumbrella?

Ή απλά είναι ακόμα υπερφορτωμένοι οι servers της apple....

απο τον καιρο που βγηκε η επομενη απο την 4.3.2 που εχει το δικο μου το ενα το ασπρο που εχω ,το πιο παλιο το μαυρο εχει πιο παλια ios .απο τοτε δεν μορω να κανω σε κανενα update μου λεει αυτ που προειπα

• The title was changed to iPhone 4