miledent Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Πάντως κι εγώ από την αυτονομία του iphone είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Μάλιστα σε κατάσταση αναμονής μπορώ να πω ότι η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδενική σε σχεση με android. Μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή που όταν το πήρα περίμενα να αδειάσει η μπαταρία που ήταν στο 60% και έπρεπε να περάσει μια ολόκληρη μέρα για να πέσει στο 5% με αρκετές κλήσεις, wi fi για σετάρισμα και ψάξιμο στο appstore και ένα παιχνιδάκι. Ωστόσο ο καθένας έχει συγκεκριμένες ανάγκες και είναι δεδομένο ότι όλοι θα θέλαμε ακόμα περισσότερη αυτονομία στις συσκευές μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Παιδια ας ηρεμισουμε πρώτα και θα βρούμε την άκρη. Δεν νομίζω ότι ειναι φθορά της μπαταρίας. Το iPad μου έχει κάνει 400 φορτίσεις και η μπαταρία κρατα όσο και όταν το πρώτο πήρα. Σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συσκευη το οποίο μπορει να προξενειται απ οτιδήποτε. Θα πρότεινα αφου πάρεις ένα backup να κανεις restore like new και μετα να περάσεις μόνο mail, contacts, calendar. Απο εφαρμογές μόνο ότι σου ειναι πολυ απαραίτητο για την δουλεια σου. Αστο να πέσει κάτω απο 10% και βάλτο στον υπολογιστη σου να φορτώνει όλη την νύχτα. Κανε την επόμενη μέρα την χρήση που συνηθίζεις και δες αφου μηδενισεις την χρήση πόσο μιλησες, σημείωσε πόσο χρόνο ήσουν στο Ίντερνετ κλπ. Σας πληροφορώ ότι σε διάφορα τεστ που έχουν γίνει σε γνωστά ειδικά sites, το iPhone ήταν το μόνο που ίσχυαν οι χρόνοι που δίνει για κάθε χρήση. Εγω δεν μιλάω πολυ ώρα αλλα κάνω πράγματα που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Π.Χ. Skype, πολλα mails που περιέχουν φωτογραφιες τις οποίες κάνω upload εγω μ ένα τραγικό σε ταχύτητα Ίντερνετ που σημαίνει πολυ περισσότερος χρόνος αποστολής με την οθόνη ανοικτη. Επίσης βγάζω πολλές φωτο τις οποίες επεξεργαζομαι πριν τις στείλω. Ακουστε πως διαχειριζομαι την μπαταρία. Το φορτωνω κάθε βράδυ απο 11 μέχρι την ώρα που πάω για ύπνο. Το πρωι αν τα έχω όλα ανοικτά θα έχω χάσει 8% αν το αφήσω στην κρεβατοκάμαρα και πολυ λιγότερο αν το αφήσω στο σαλόνι που έχω τέλειο σήμα wifi αλλα και 3G. Πηγαίνοντας στο γραφείο (διαδρομή 25') το συνδεω με την USB του car stereo ακούγοντας μουσικη απ αυτο αλλα και φορτιζοντας ταυτόχρονα. Η φόρτιση ειναι αργή αλλα φθάνει στο100% αν και έχω παράλληλα το ΒΤ ενεργοποιημενο για να απαντω στις κλησεις μεσω του stereo, συν ότι η οθόνη δεν κλείνει όταν ακούω μουσικη. Απλα σκοτεινιάζει. Απο τις 8 εώς τις 12 έχω πέσει στο 85% με την χρήση που προανέφερα αλλα και πολλές ειδοποιησεις απο twitter κλπ. Στις 4 το απόγευμα είμαι στο 60% συνήθως ποτε πιο χαμηλά. Στην επιστροφή κάνω το ίδιο με το car stereo και φθάνοντας σπίτι είμαι στο 83%. Έχω παρατηρησει, ότι η πτώση δεν ειναι γραμμικη. Ενω φθάνει πολυ γρήγορα στο 60%, απο εκει και μετα πέφτει πολυ μα πολυ πιο αργά. Σε crass test που εκανα κανά δυο φορές χωρίς ενδιάμεση φόρτιση στο αυτοκίνητο, και με πολυ χρήση browsing κλπ, δεν έπιασα καθόλου το iPad, έφτασε στο 5% στις 2 την νύχτα. Γι αυτο λέω ότι και να κάνω δεν θα μ αφησει στην διάρκεια της μέρας. Edited June 28, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Δεν τον βγάζει ούτε μέχρι το μεσημέρι .... Ξέρω πολλούς επαγγελματίες που λατρέψαν το iPhone 4 και το δώσανε λόγω μπαταρίας, έπρεπε μεσημέρι να φορτίσουν. Κάνανε μόνο κλήσεις και emailing. Όπως έγραψα και παραπάνω, το έχω επιβεβαιώσει κι εγώ. Με πολλές κλήσεις, έχει πεθάνει 13:00-14:00 το μεσημέρι. Είμαι επαγγελματίας και μάλιστα ένα μεγάλο τμήμα της δουλειάς μου γίνεται από το τηλέφωνο. Παρά τα διάφορα πακέτα της Cosmote που είχα μέχρι τώρα αλλά και της Vodafone που έχω πλέον, να φανταστείς, οι λογαριασμοί μου ξεπερνούσαν πάντα τα 120 Euro και παλαιότερα, προ προγραμμάτων, ήταν πολύ-πολύ μεγαλύτεροι ... Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά αν όχι όλα τα Smart Phones ... Η αυτονομία του iPhone 4 είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!!! Μακράν καλύτερη από κάθε άλλη συσκευή (αντίστοιχης κατανάλωσης φυσικά) που πέρασε από τα χέρια μου και είναι κατά πολύ ανώτερη του iPhone 3GS (που ούτως ή άλλως δεν τα πήγαινε και ιδιαίτερα καλά σ' αυτόν τον τομέα βέβαια). Το τηλέφωνο το βάζω για φόρτιση (μέσω USB στον Mac) στις 2.00' περίπου που πηγαίνω για ύπνο. Το βγάζω το πρωί, στις 8.30'-9.00' και μιλάω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μέχρι τις 16.00' περίπου και σταδιακά λιγότερο στη συνέχεια, μέχρι το βράδυ στις 20.00'-21.00'. Επίσης, έχω ΜΟΝΙΜΑ ενεργοποιημένα Push Notifications, 3G και WiFi. Internet δουλεύω λίγο Safari και κάποια Apps, αλλά λαμβάνω (και απαντώ) σε αρκετά email αρκετές φορές την ημέρα τόσο μέσω Push όσο και χειροκίνητα, από τους 9 (άλλους επαγγελματικούς, άλλους προσωπικούς και 2 από αυτούς ιδιαίτερα active) λογαριασμούς μου ... Ειλικρινά δε φαντάζομαι ποιο σκληρή "επαγγελματική" χρήση από αυτή (όχι, παιχνίδια κλπ δεν παίζω) και ΠΟΤΕ το τηλέφωνο δε με άγχωσε καν ότι δε θα βγάλει τη μέρα μου ... Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο μου φοράει την 4.3.2 και είναι JailBroken με επιλεγμένα μεν, όχι λίγα δε, tweaks από το Cydia ... Από τις συσκευές (όλες ?) που δοκίμασα, σαν ποιο πλήρεις για επαγγελματική χρήση, αν εξαιρέσω βέβαια το iPhone, σίγουρα είναι τα BlackBerry, κυρίως όμως λόγω του BlackBerry Service (μείωση όγκου δεδομένων/αύξηση ταχύτητας κλπ) και όχι για κάποιον άλλο ιδιαίτερο λόγο ... Edited June 28, 2011 by zografos Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) πρώτα προσβάλεις τον συνομιλητή σου και μετά πετάς οτι πετάς... αν έχεις κάποιο επιχείρημα για αυτά που έγραψα έχει καλώς, αλλιώς διάβασες το ποστ μου...:rolleyes: Φίλε μου ο Ζαχαράκης ειναι λίγο απότομος αλλα όσοι τον ξέρουν δεν τα λέει με κακιά η για να προσβάλει. Απλα το θέμα της καλής αυτονομίας του iPhone 4 ειναι γνωστο σε όλους και δεν πρέπει να επιμένει κάποιος γενικευοντας το πρόβλημα του. Ένταξη συμβαίνει σε όλους μας να πιστεύουμε ότι το πρόβλημα μας ειναι γενικευμένο. Πριν λίγες μέρες αντιμετοπισα πρόβλημα υπερθέρμανσης και κατανάλωσης με την beta1 για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Κανεις άλλος δεν ειχε παραπονεθεί αλλα εγω το θωρουσα δεδομένο. Σίγουρα συνέβαινε αλλα δεν ήταν γενικο. Προφανώς κάποιο confing με εφαρμογη μη απόλυτα συμβατή με το ios5, το δημιουργούσε. Στην beta 2 όλα μου δουλεύουν ρολόι. Μπορει όμως κάποιος άλλος να παραπονεθεί. Η αυτονομία του i4 ειναι όπως την περιέγραψε πριν ο Ζωγραφος και συμφωνεί με την εικόνα που εδωσα εγω πιο πριν. Κι όμως Edited June 28, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Σκέφτομαι να το αγοράσω.Εχω μια απορία όμως.Οταν λέμε ότι δεν υποστηρίζει flash στο Ιντερνετ τι εννοούμε?Στην πράξη έχει κάποιο μείον αυτό?Ρωτάω γιατί θα είμαι στο ιντερνετ 2 τουλάχιστον ώρες τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Επίσης, έχω ΜΟΝΙΜΑ ενεργοποιημένα Push Notifications, 3G και WiFi. Internet δουλεύω λίγο Safari και κάποια Apps, αλλά λαμβάνω (και απαντώ) σε αρκετά email αρκετές φορές την ημέρα τόσο μέσω Push όσο και χειροκίνητα, από τους 9 (άλλους επαγγελματικούς, άλλους προσωπικούς και 2 από αυτούς ιδιαίτερα active) λογαριασμούς μου ... Ειλικρινά δε φαντάζομαι ποιο σκληρή "επαγγελματική" χρήση από αυτή Μα είπες τη φράση κλειδί... με όλα αυτά απενεργοποιημένα μπορεί να σου κρατήσει και μια εβδομάδα. Εγώ όμως στην καθημερινή μου επαγγελματική πραγματικότητα δεν με παίρνει να απενεργοποιήσω ούτε το 3G (αφού παίρνω μεγάλα emails) ούτε το push (γιατί τα θέλω όταν έρχονται), πόσο μάλλον να τα παίρνω και με χειροκίνητο έλεγχο. Προφανώς ο καθένας με τις ανάγκες του. Εγώ αυτό που αναφέρω είναι ότι με εντατικές κλησεις (2-3 ώρες τη μέρα), 3G, Bluetooth, Push fetch δεν πιστεύω ότι βγάζει τη μια μέρα. Αυτό δεν ακυρώνει σε τίποτα το τηλέφωνο, το οποίο σαφώς μπορεί να έχει κορυφαία αυτονομία σε σχέση με άλλα smartphones ομοίων δυνατοτήτων κα μεγεθών οθόνης. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Μα είπες τη φράση κλειδί... με όλα αυτά απενεργοποιημένα μπορεί να σου κρατήσει και μια εβδομάδα. Εγώ όμως στην καθημερινή μου επαγγελματική πραγματικότητα δεν με παίρνει να απενεργοποιήσω ούτε το 3G (αφού παίρνω μεγάλα emails) ούτε το push (γιατί τα θέλω όταν έρχονται), πόσο μάλλον να τα παίρνω και με χειροκίνητο έλεγχο. Αν διαβάσεις με λίγη περισσότερη προσοχή το post μου θα δεις ότι λέω ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ και ΟΧΙ απενεργοποιημένα !!! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Μα είπες τη φράση κλειδί... με όλα αυτά απενεργοποιημένα μπορεί να σου κρατήσει και μια εβδομάδα. Εγώ όμως στην καθημερινή μου επαγγελματική πραγματικότητα δεν με παίρνει να απενεργοποιήσω ούτε το 3G (αφού παίρνω μεγάλα emails) ούτε το push (γιατί τα θέλω όταν έρχονται), πόσο μάλλον να τα παίρνω και με χειροκίνητο έλεγχο. Προφανώς ο καθένας με τις ανάγκες του. Εγώ αυτό που αναφέρω είναι ότι με εντατικές κλησεις (2-3 ώρες τη μέρα), 3G, Bluetooth, Push fetch δεν πιστεύω ότι βγάζει τη μια μέρα. Αυτό δεν ακυρώνει σε τίποτα το τηλέφωνο, το οποίο σαφώς μπορεί να έχει κορυφαία αυτονομία σε σχέση με άλλα smartphones ομοίων δυνατοτήτων κα μεγεθών οθόνης. Καπου μπερδευτικες μαλλον. Ενεργοποιημενα τα εχει οχι απενεργοποιημενα. Θα συμφωνισω και εγω με τον zografo και μενα η μπαταρια με σκληρες χρησεις το 24ωρο το εχει για την πλακα του ακομα και το βραδακι ασχολουμε μπολικο με σερφαρισμα. Και την συσκευη την εχω 1 χρονο κοντα αλλα η μπαταρια δεν μασαει τιποτα(με ελαχιστη χρηση την προηγουμενη βδομαδα εβγαλε 5 μερες) Edit : με προλαβε ο zografos Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Αν διαβάσεις με λίγη περισσότερη προσοχή το post μου θα δεις ότι λέω ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ και ΟΧΙ απενεργοποιημένα !!! mea culpa :O Η ώρα είναι περασμένη. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Για όσους έχουν αγοράσει το Tapatalk Forum App, αν μπορείτε να τεσκάρετε αν σας το βγάζει στα "Purchased" Apps, είτε στο PC μέσω του iTunes Store (link στη δεξιά στήλη στα "Quick Links" που γράφει "Purchased [NEW]", είτε μέσα από το iPhone στο App Store (κάτω δεξιά στο "Updates" tab που έχει επιλογή "Purchased"). Έχω αγοράσει μερικές εφαρμογές και μου δείχνει όλες τις άλλες κανονικά, εκτός από το Tapatalk Forum App... Αν πάω και το βρω χειροκίνητα μέσα απ' το search του App Store μου βγάζει "Installed", που σημαίνει ότι το βλέπει ότι υπάρχει μέσα. Απλά δεν το βγάζει στη λίστα με τα "Purchased" Apps... Απαντάω στο μήνυμά μου... Επειδή το θέμα που αναφέρω παραπάνω μου έσπαγε τα νεύρα και ήταν το μοναδικό ψεγάδι στο κατα τ' άλλα τέλειο iPhone μου, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple. Μέσα σε 24 ώρες μου απάντησε ένας ευγενεστατος υπάλληλος, ο οποίος δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα αλλα προώθησε το αίτημά μου σε άλλον αρμόδιο υπάλληλο. Την επόμενη μέρα είχαν όλα διορθωθεί και τώρα όλες μου οι εφαρμογές φαίνονται κανονικά στο "Purchased" tab. Τα λέω όλα αυτά για να τονίσω την υψηλή ποιότητα του customer support της Apple. Ας τα ακούσει αυτά η HTC που μια φορά την χρειάστηκα και μετά από ανταλλαγή 10 emails και απίστευτη προσπάθεια από μέρους μου να εξηγήσω σε έναν άσχετο τι ζητάω, στο τέλος δεν έγινε απολύτως τίποτα και βρήκα μόνος μου τη λύση ξοδεύοντας ώρες να μπαίνω σε αρχεία .CAB και να κάνω τα κατάλληλα mods... Τελικά η λαϊκή ρήση "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" είναι πολύ σοφή... Ένα "ευχαριστώ" και "μπράβο" από μένα στην Apple! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Απαντάω στο μήνυμά μου... Επειδή το θέμα που αναφέρω παραπάνω μου έσπαγε τα νεύρα και ήταν το μοναδικό ψεγάδι στο κατα τ' άλλα τέλειο iPhone μου, επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple. Μέσα σε 24 ώρες μου απάντησε ένας ευγενεστατος υπάλληλος, ο οποίος δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα αλλα προώθησε το αίτημά μου σε άλλον αρμόδιο υπάλληλο. Την επόμενη μέρα είχαν όλα διορθωθεί και τώρα όλες μου οι εφαρμογές φαίνονται κανονικά στο "Purchased" tab. Τα λέω όλα αυτά για να τονίσω την υψηλή ποιότητα του customer support της Apple. Ας τα ακούσει αυτά η HTC που μια φορά την χρειάστηκα και μετά από ανταλλαγή 10 emails και απίστευτη προσπάθεια από μέρους μου να εξηγήσω σε έναν άσχετο τι ζητάω, στο τέλος δεν έγινε απολύτως τίποτα και βρήκα μόνος μου τη λύση ξοδεύοντας ώρες να μπαίνω σε αρχεία .CAB και να κάνω τα κατάλληλα mods... Τελικά η λαϊκή ρήση "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" είναι πολύ σοφή... Ένα "ευχαριστώ" και "μπράβο" από μένα στην Apple! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk. Είναι πολυ καλο να γράφονται τα θετικά γιατί συνήθως μόνο στα αρνητικά δίνεται δημοσιότητα πολλές φορές δε στηριγμένα σε υποκειμενικές κρίσεις ή μη διασταυρωμένες πληροφορίες. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ρε παιδια, γνωριζει κανεις γιατι απο το itunes (μεσα απο το κινητο) ενω μου βρισκει το podcast πχ για το happy tree friends , δεν μου δινει τη δυνατοτητα να τα κατεβασω; Στο ipad δεν εχω τετοιο προβλημα, μονο στο iphone!! Ξερει κανεις τι συμβαινει; Εσεις τα κατεβαζετε;; Ειναι δωρεαν, αλλα δε μου δινει τη δυνατοτητα να τα κατεβασω. Δε με ενδιαφερει τοσο το συγκεκριμενο podcast, ενδεικτικα το αναφερω... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ρε παιδια, γνωριζει κανεις γιατι απο το itunes (μεσα απο το κινητο) ενω μου βρισκει το podcast πχ για το happy tree friends , δεν μου δινει τη δυνατοτητα να τα κατεβασω; Στο ipad δεν εχω τετοιο προβλημα, μονο στο iphone!! Ξερει κανεις τι συμβαινει; Εσεις τα κατεβαζετε;; Ειναι δωρεαν, αλλα δε μου δινει τη δυνατοτητα να τα κατεβασω. Δε με ενδιαφερει τοσο το συγκεκριμενο podcast, ενδεικτικα το αναφερω... Sent from my iPhone using Tapatalk 0.79e :rolleyes: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εμένα μια χαρα τα κατεβάζει. Βλέπω όμως έχουν σήμανση explicit μήπως ενεργοποιησες τους περιορισμούς απο τις ρυθμίσεις; Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) 0.79e :rolleyes: Free μου γράφει, αλλά είναι αχνό και δεν μπορώ να το πατήσω Εμένα μια χαρα τα κατεβάζει. Βλέπω όμως έχουν σήμανση explicit μήπως ενεργοποιησες τους περιορισμούς απο τις ρυθμίσεις; Sent from my iPhone4 using Tapatalk Πού στις ρυθμίσεις?? για πες? ΑΚΥΡΟ, το βρήκα. Thanks!! Edited June 29, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 @ddr2: Πήγα στο Happy Tree Friends μέσα απ' το iPhone και όταν κλικάρω το γκρι κουμπάκι [FREE] γίνεται πράσινο [DOWNLOAD]. Εσένα δεν στο κάνει αυτο; Edit: Άκυρο, το απάντησες ήδη. Μήπως έχεις δηλώσει ηλικία κάτω από 18 και δεν σε αφήνει λόγω explicit; Preview σε αφήνει να κανείς; Sent from my iPhone 4 using Tapatalk. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ρυθμίσεις > γενικά > περιορισμοί. Κανονικά πρέπει να λέει όχι. Αλλιώς έχεις ενεργοποιήσει τη λογοκρισία για απρεπες περιεχόμενο. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ρυθμίσεις > γενικά > περιορισμοί. Κανονικά πρέπει να λέει όχι. Αλλιώς έχεις ενεργοποιήσει τη λογοκρισία για απρεπες περιεχόμενο. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Ναι, αυτό ήταν...και είχα φάει τον κόσμο... Ευχαριστώ πολύ παιδιά..:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 εγω μετα απο 2μιση μηνες σχεδον που εχω το Iphone 4 χωρις jb η μπαταρια κραταει 2 μερες οταν παιζω συνεχεια κ wifi κλπ..βεβαια μου χει τυχει να κρατησει και 6 μερες οταν δεν παιζω κ μιλαω κανα 10 λεπτο την ημερα.. μονο περιεργο που μου χει κανει ειναι οτι προχθες το βραδυ πριν κοιμηθω ειχε 70% και το πρωι 41% χωρις καμια εφαρμογη ανοιχτη..δε μου το χει ξανακανει αυτο κ δε ξερω γιατι το εκανε τα βραδια συνηθως πεφτει 1-2 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 την σκεφτηκα και αυτη την εκδοχη αλλα αμα ειχε αλλαξει το καλλυμα δε θα ειχε βαλει ιδιο με αυτη που ειχε απ το εργοστασιο?λογικα πρεπει να βγαινει σε 2 εκδοσεις απο την apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koteassss Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπερα ειμαι και εγω κατοχος ενος iphone 4.Μια ερωτηση,πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο το παλιο μου κινητο nokia n97 στο iphone4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπερα ειμαι και εγω κατοχος ενος iphone 4.Μια ερωτηση,πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο το παλιο μου κινητο nokia n97 στο iphone4? nokia n97 > outlook > iTunes > iPhone Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) ..έχω ένα μικρό θεματάκι..τα βίντεο π έχω τραβήξει φαίνονται ανάποδα νομίζω καταλαβαίνετε την περίπτωση..υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να τα κάνω rotate όπως π.χ με τις φωτό? - ευχαριστώ ok προς το παρών το έκανα μέσω movie maker Edited June 30, 2011 by MotoFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καλησπερα παιδια!!να ρωτησω υπαρχει τροπος να στειλω απο το λαπτοπ φωτογραφιες στο iphone χωρις να το συνδεσω με καλωδιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καλησπερα παιδια!!να ρωτησω υπαρχει τροπος να στειλω απο το λαπτοπ φωτογραφιες στο iphone χωρις να το συνδεσω με καλωδιο?? My phone desktop για αυτη και αλλες πολλές χρήσεις ;) http://www.myphonedesktop.com/m/ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts