geo_1983petra Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Υποτίθεται σύντομα... Όταν βγει σίγουρα θα το πάρουμε είδηση, θα βουήξει το νετ... τι κερδιζουμε με αυτο επειδη πηρα πρωτη φορα iphone δεν το εχω κανει ακομα jb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν μπορώ να περιμένω άλλο το ασπρο μεχρι τα Xmas. Μεσα στη βδομάδα θα παω να τσιμπισω ενα μαυρακι!!! Δεν γινεται αλλο με το 3g. :cry: ...Να ξερεις θα το μετανιωσεις οταν θα ποσταρω φωτο με το φρεσκοαγορασμενο ΛΕΥΚΟ iphone:grin: Eιχαν πει μεχρι το τελος του χρονου θα εχει βγει στην αγορα,πιστευω τελος αυτου με αρχες του επομενου μηνα θα κανει την εμφανιση του... Εκτος αν το κρατησουν για τα Χριστουγεννα,για να το παιρνουν για δωρο οι καταναλωτες:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Λοιπον..μια επισημανση και απο εμενα..κατοχος p1i..σημα ..σκυλι.αλλα το δουλευω μονο με απλο gsm.λεω δεν κανω μια δοκιμη?η κεραια του p1 ειναι στην κορυφη.βαζω λοιπον 3g σε περιοχη με 2 μπαρες 3g και καλω ..κανονικα χτυπαει το τηλ.βαζω τωρα το χερι μου στην κεραια..ο χρηστης ειναι κατελλειμενος..και οχι μονο το p1 αλλα περισσοτερο το omnia και το desire..μηπως τελικα ολα τα smartphone εχουν θεμα?επαναλαμβανω σε προβληματικη περιοχη 3g.σε απλο δικτυο ολα καλα.αυτα κι απο εμενα.πιστευω να βοηθησα καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_81 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Κάνοντας jb στην έκδοση 4.0.1,είδα στο cydia ότι έχει κρατημένα SHSH για την 4.1...Είναι δυνατόν??Δεν έπρεπε να έχει για την 4.0.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 θα ηθελα μερικες πληροφοριες σχετικα με το Cellular Data και τα στοιχεια που πρεπει να βαλω για να εχω ογκοχρεωση οταν δν εχω wi-fi ιντερνετ. Εχω cosmote και το κινητο μου εινια jb απο αμερικη. Τωρα στο cellular data vlepw ta eksis: Cellular Data (και απο κατω) APN Username Password Τι βαζω στο καθενα? MMS APN Username Password MMSC MMS Proxy MMS MAx Message Size MMS UA Prof URL Τι βαζω σε ολα αυτα? προφανως να δεχομαι mms ειανι το δευτερο κομματι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 @sportguy Πέρασε τις ρυθμίσεις που αναγράφονται στο παρακάτω θέμα, MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x. Ναι για mms είναι το 2ο κομμάτι των ρυθμίσεων. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Κάνοντας jb στην έκδοση 4.0.1,είδα στο cydia ότι έχει κρατημένα SHSH για την 4.1...Είναι δυνατόν??Δεν έπρεπε να έχει για την 4.0.1?? Οι παλαιοτερες εκδοσεις εχουν σταματησει να "υπογραφονται" απο την apple πλην της 4.1. Ασχετως που το τηλεφωνο σου ενεργοποιηθηκε στην 4.0.1, μπορεις πλεον να "κρατησεις/γυρισεις" τα blobs μονο στο τωρινο και μελλοντικα f/w. Οποτε προσοχη μεχρι να βγει το j/b γιατι αν χρειαστεις restore αναγκαστικα θα πας στην 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_81 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Οι παλαιοτερες εκδοσεις εχουν σταματησει να "υπογραφονται" απο την apple πλην της 4.1. Ασχετως που το τηλεφωνο σου ενεργοποιηθηκε στην 4.0.1, μπορεις πλεον να "κρατησεις/γυρισεις" τα blobs μονο στο τωρινο και μελλοντικα f/w. Οποτε προσοχη μεχρι να βγει το j/b γιατι αν χρειαστεις restore αναγκαστικα θα πας στην 4.1 Κατάλαβα φίλε μου,σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 @sportguy Πέρασε τις ρυθμίσεις που αναγράφονται στο παρακάτω θέμα, MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x. Ναι για mms είναι το 2ο κομμάτι των ρυθμίσεων. αυτα ακριβως τα στοιχεια που γραφει στο λινκ εχω βαλει στα καταλληλα κουτακια αλλα και παλι δν εχω ιντερνετ με ογκοχρεωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 αυτα ακριβως τα στοιχεια που γραφει στο λινκ εχω βαλει στα καταλληλα κουτακια αλλα και παλι δν εχω ιντερνετ με ογκοχρεωση... Πηγαινε στο Settings > Network > Cellular Data και βαλε στο APN τη λεξη internet. Username και password μη βαλεις τιποτα. Εγω ειμαι με Cosmote και εχω βαλει τα παραπανω. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) το ειχα χρησιμοποιήσει πιο παλια, αν ομως κατεβασω ταινια και θελω να ενσωματωσω τους υποτιτλους ξερεις πως το κανω? Γιατι στο format factory δεν νομιζω οτι εχει τετοια επιλογη κατέβασε το buzz player και δε θα χρειαστεί να τους ενσωματώνεις.τους παίζει ξεχωριστά. Edited October 4, 2010 by skordilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Πηγαινε στο Settings > Network > Cellular Data και βαλε στο APN τη λεξη internet. Username και password μη βαλεις τιποτα. Εγω ειμαι με Cosmote και εχω βαλει τα παραπανω. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. :) σωστα τα λες. αυτο εχω βαλει αλλα και παλι δν λειτουργει. Μηπως φταει οτι ειναι απο Αμερικη ξεκλειδωμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 σωστα τα λες. αυτο εχω βαλει αλλα και παλι δν λειτουργει. Μηπως φταει οτι ειναι απο Αμερικη ξεκλειδωμενο? Κοιτά αν ο διακοπτης data roaming ή περιαγωγη δεδομένων είναι απενεργοποιημενος Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 :cry: ...Να ξερεις θα το μετανιωσεις οταν θα ποσταρω φωτο με το φρεσκοαγορασμενο ΛΕΥΚΟ iphone:grin: Eιχαν πει μεχρι το τελος του χρονου θα εχει βγει στην αγορα,πιστευω τελος αυτου με αρχες του επομενου μηνα θα κανει την εμφανιση του... Εκτος αν το κρατησουν για τα Χριστουγεννα,για να το παιρνουν για δωρο οι καταναλωτες:p Οποτε και να το βγαλουν δεν νομιζω να ερθει αμεσως Ελλαδα. Κλασικα θα παει πρωτα Αμερικη Αγγλια Ιαπωνια Γερμανια κτλ και μετα εμεις τα καημενα... Βεβαια η ζητηση δεν θα ειναι τοσο μεγαλη γιατι ηδη οι μισοι κ παραπανω εχουν παρει το μαυρο... Ενας λογος που θελω να το παρω τωρα ειναι γιατι εχω επιδοτηση απο τον ιουλιο και δεν ξερω ποτε και αν χανεται... Αν μπορεις και περιμενεις παντος μπραβω σε παραδεχομαι..:bow: Αν ειχα και γο το 3gs θα περιμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Για να κάνεις facetime με άτομο στο εξωτερικό τι κάνεις? Παίρνεις τηλέφωνο κανονικά και μετά πας σε facetime? Δλδ χρεώνεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Για να κάνεις facetime με άτομο στο εξωτερικό τι κάνεις? Παίρνεις τηλέφωνο κανονικά και μετά πας σε facetime? Δλδ χρεώνεσαι? Οχι. Βρισκεις απο τις επαφες σου το ατομο που θες, και πατας κατευθειαν την επιλογη facetime που εχει απο κατω. Αρκει να εχεις και εσυ και ο αλλος wifi. Και αν φοβασαι μη σε χρεωσει, βαλε σε plane mode το κινητο και απλα ανοιξε μονο το wifi. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Οχι. Βρισκεις απο τις επαφες σου το ατομο που θες, και πατας κατευθειαν την επιλογη facetime που εχει απο κατω. Αρκει να εχεις και εσυ και ο αλλος wifi. Και αν φοβασαι μη σε χρεωσει, βαλε σε plane mode το κινητο και απλα ανοιξε μονο το wifi. Νομίζω ότι σε plane mode δεν μπορείς να κάνεις κλήση ούτε φωνητική αλλά ούτε και μέσω facetime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Βρήκα για αγορά iphone 4 16GB - Black (US version) Jailbreak update to 4.02 . θα έχω πρόβλημα εδω στην ελλαδα με update ή και οτιδήποτε άλλο? ή θέλει κατι επιπλέον να κάνω οταν το φέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Βρήκα για αγορά iphone 4 16GB - Black (US version) Jailbreak update to 4.02 . θα έχω πρόβλημα εδω στην ελλαδα με update ή και οτιδήποτε άλλο? ή θέλει κατι επιπλέον να κάνω οταν το φέρω? Θα είναι κλειδωμένο στον Αμερικάνικο πάροχο, οπότε για κάθε update της Apple θα πρέπει να περιμένεις πρώτα να βγει το ανάλογο ξεκλείδωμα που δεν είναι πάντα εγγυημένο. Η τωρινή έκδοση δεν ξέρω αν είναι ξεκλείδωτη. Μπελάς αν θες την γνώμη μου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 κατέβασε το buzz player και δε θα χρειαστεί να τους ενσωματώνεις.τους παίζει ξεχωριστά. Οκ θα το κατεβασω, τι ειδα προχθες και ελεγα να το κατεβασω αλλα τα 0.79 λεπτα με εβαλαν σε σκεψεις οτι ισως να ηταν μουφε.. Ευχαριστω παντως Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Θα είναι κλειδωμένο στον Αμερικάνικο πάροχο, οπότε για κάθε update της Apple θα πρέπει να περιμένεις πρώτα να βγει το ανάλογο ξεκλείδωμα που δεν είναι πάντα εγγυημένο. Η τωρινή έκδοση δεν ξέρω αν είναι ξεκλείδωτη. Μπελάς αν θες την γνώμη μου. Αν ειναι αγορασμενο απο μηλοκαταστημα λογικα θα ειναι unlocked για ολα τα δικτυα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Νομίζω ότι σε plane mode δεν μπορείς να κάνεις κλήση ούτε φωνητική αλλά ούτε και μέσω facetime. Αν ανοιξεις το wifi κανει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Κοιτά αν ο διακοπτης data roaming ή περιαγωγη δεδομένων είναι απενεργοποιημενος ειναι ενεργοποιημενος πλεον.. αλλα και παλι δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αν ειναι αγορασμενο απο μηλοκαταστημα λογικα θα ειναι unlocked για ολα τα δικτυα Από Αμερικάνικο Applestore? Είναι κλειδωμένο στην AT&T. http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPHONE-INDEX#faqs Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλησπερα, οποιοι το εχετε παρει απο γερμανο και εχει παρουσιασει προβλημα και εχετε παει για αντικατασταση σας εχουν δωσει καινουργιο σφραγισμενο? Γενικα ποιο καταστημα σε περιπτωση προβληματος σου φερνει καινουργιο και οχι καποιο ανοιχτο??? Ρωταω διοτι σκεφτομαι να το παρω... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts