android90 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 αξίζει. εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. γιατί δεν κοιτάς και σε καταστήματα όπως σε Πλαίσιο κλπ? θα κοιτάξω και εκεί...ευχαριστώ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εγω που πηγα για να το παρω απο γερμανο, δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο και μου ειπαν οτι κανουν απογραφη και οτι θα ξαναπαραλαβουν στις 3 Ιανουαριου του νεου ετους και αναγκαστικα περιμενω γιατι ξερω οτι τα "παρα"αξιζει τα λεφτα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android90 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εγω που πηγα για να το παρω απο γερμανο, δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο και μου ειπαν οτι κανουν απογραφη και οτι θα ξαναπαραλαβουν στις 3 Ιανουαριου του νεου ετους και αναγκαστικα περιμενω γιατι ξερω οτι τα "παρα"αξιζει τα λεφτα του... αν είναι έτσι όπως τα λες τότε είμαστε οκ....θα περιμένω και γω...το ψάχνω 2 βδομάδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Γειά σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω κι εγώ το Galaxy 3 από τον Οκτώβριο και λέω ότι πλέον Samsung και Android είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Να αναφέρω όμως και κάτι που είχα σαν πρόβλημα. Ενώ στην αρχή όλα δουλεύαν τέλεια, στις αρχές Νοέμβρη μέσω KIES είδα ότι υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού. Την έκανα και άρχισε το KIES να μην συνδέετε με το κινητό. Το γνωστό πρόβλημα που αναφέρετε συχνά αρκετοί από εσάς. Μετά από αρκετό ψάξιμο και εφαρμογή πολλών προτεινόμενων λύσεων σε διάφορα forums τελικά βρήκα ότι η λύση του προβλήματος ήταν να διαμορφωθεί η κάρτα SD από το τηλέφωνο. Και το ερώτημα είναι: κάθε φορά που θα κάνουμε κάποια αναβάθμιση θα φορμάρουμε και την κάρτα μας; ...Καήκαμε... Αυτά προς το παρόν Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά να έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Για οσους θελουν να κανουν δωρο στον εαυτο τους το Galaxy 3 και δεν το βρισκουν, ας κοιταξουν εδω http://www.skroutz.gr/s/277373/Samsung-I5800-Galaxy-3.html?from=suggest&keyphrase=Samsung+I5800+Galaxy+3 Οι τιμες ξεκινανε απο τα 200€, εγω που το πηρα απο ενα καταστημα της παραπανω λιστας εχει κανονικα περασμενα τα ελληνικα firmwares. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τελικά καταφερα και διάβασα και τις 85 σελιδες του φόρουμ....Θα κανω μία ίσως χαζη ερωτηση. Πως κανουμε φακέλους στο μενου για να μην γινεται ο χαμος από τις εφαρμογές? Επίσης αν μπορούμε να απεγκαταστησουμε τις εργοστασιακες εφαρμογες με κάποιον τρόπο. Εχει κάποιος να συστήσει ένα καλό site για εφαρμογές γιατι ότι βρήκα μέχρι τωρα δεν με ενθουσίασε. Υ.Γ. Το angry birds οντως τα σπαει!!! Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Καλησπερα.Το κινητο μπορω να το χρησιμοποιω οσο φορτιζει?ειτε το βαζω στην πριζα ειτε στο pc μεσω usb μου δειχνει μια εικονα με την ενδειξη συνδεθηκε και μπορω απλα να απαντησω εισερχομενεσ κλησεισ.στην πριζα δε μου το εγραφε αυτο μεχρι χθεσ.απλα το εβαζα και φορτιζε κανονικα και το χρησημοποιουσα κανονικα.ειναι καποια ρυθμιση?ευχαριστω πολυ. Ρε παιδεσ κατι ακομη.ετσι οπωσ χαζευα τωρα λιγο στο ιντερνετ,στιγμιαια στο ξεκαρφωτο μου εβγαλε την οθονη την αρχικη που βαζουμε pin.Εβαλα το pin και συνεχισε αμεσωσ στην σελιδα που ημουν.τι μπορει να ηταν αυτο?2 εβδομαδεσ το εχω ολεσ κι ολεσ. Edited December 31, 2010 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καλησπερα.Το κινητο μπορω να το χρησιμοποιω οσο φορτιζει?ειτε το βαζω στην πριζα ειτε στο pc μεσω usb μου δειχνει μια εικονα με την ενδειξη συνδεθηκε και μπορω απλα να απαντησω εισερχομενεσ κλησεισ.στην πριζα δε μου το εγραφε αυτο μεχρι χθεσ.απλα το εβαζα και φορτιζε κανονικα και το χρησημοποιουσα κανονικα.ειναι καποια ρυθμιση?ευχαριστω πολυ. Ρε παιδεσ κατι ακομη.ετσι οπωσ χαζευα τωρα λιγο στο ιντερνετ,στιγμιαια στο ξεκαρφωτο μου εβγαλε την οθονη την αρχικη που βαζουμε pin.Εβαλα το pin και συνεχισε αμεσωσ στην σελιδα που ημουν.τι μπορει να ηταν αυτο?2 εβδομαδεσ το εχω ολεσ κι ολεσ. μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό όσο φορτίζει... όσο για αυτό με τη sim και εμένα μου το είχε κάνει πιο παλιά μια δυο φορές. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό όσο φορτίζει... όσο για αυτό με τη sim και εμένα μου το είχε κάνει πιο παλιά μια δυο φορές. Πρεπει να ειναι bug του firmware. Αυτο το κινητο το κανει μοναχα οταν χανει το σημα για ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Ειδες εσυ Κυριλλε το ιδιο bug στο Froyo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Κλαησπέρα και παλι.....μια ερώτηση ακόμα. Στη συσκευασία σας είχε κανονικά καλώδιο micro usb σε usb? Γιατι σε εμένα έχει ένα καλώδιο usb σε κάτ που δεν συνδέεται στο κινητό.Δείχνει σαν να χρειάζετε επιπλέον ανταπτορα που δεν βρηκα στη συσκευασία. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Πρεπει να ειναι bug του firmware. Αυτο το κινητο το κανει μοναχα οταν χανει το σημα για ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Ειδες εσυ Κυριλλε το ιδιο bug στο Froyo; όχι δεν το είδα στο froyo. στο ελληνικό που είχε στην αρχή... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Είχα παράπονο που το κινητό μου κραταγε περίπου 2 μέρες μέχρι να κλείσει από μπαταρία. επειδή αυτές τις μέρες ειμαι λιγο άρρωστος, δεν ασχολήθηκα πολύ με το κινητό και τυχαία δεν δέχτηκα πολλες κλήσεις. Είναι η 6η μέρα σήμερα και η μπαταρία είναι στο 5%.Να σημειώσω ότι δεν το κλείνω τα βράδια. Οποτε ανάλογα πως του φέρεσαι, θα σου φέρεται. Καλη χρονια με υγεία σε ολους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Κλαησπέρα και παλι.....μια ερώτηση ακόμα. Στη συσκευασία σας είχε κανονικά καλώδιο micro usb σε usb? Γιατι σε εμένα έχει ένα καλώδιο usb σε κάτ που δεν συνδέεται στο κινητό.Δείχνει σαν να χρειάζετε επιπλέον ανταπτορα που δεν βρηκα στη συσκευασία. Ναι, ειχε κανονικο καλωδιο microUSB σε USB της Samsung. Μηπως δεν το βαζεις σωστα; Αν δεν ειναι ιδια η υποδοχη του φορτιστη με την υποδοχη του καλωδιου τοτε κατι τρεχει. Το κουτι του κινητου ηταν σφραγισμενο οταν το πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Ναι ήταν κανονικά σφραγισμένο και μου το ανοιξε ο υπάλληλος μπροστά μου. Επειδή τυχαίνει να έχω το σωστο καλώδιο απο ένα παλιό κινητό δεν παίζει να κάνω λάθος. Μου φαίνεται πολύ παράξενο και ήθελα να ρωτησω μήπως κανω εγώ κάτι λάθος. Το καλώδιο ήταν ένα και ενιαίο σωστά? Μήπως ήταν σε δύο κομμάτια? Για να καταλάβεις αυτό που έχω εγώ από την μία πλευρά είναι στρόγγυλο "θηλυκο".Δεν είναι το τραπέζιο του microusb...τελοσπάντων ας είναι αυτό το μόνο ελάτωμμά του. Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους με υγεία!!!!!! Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένο το 2011. Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές μέσω του KIES από τον υπολογιστή (πρέπει να ανοίξω λογαριασμό πρώτα μέσω της GOOGLE?). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλησπέρα σας, Χρονια πολλα και Καλη Χρονια. Μια απο αυτες τις μερες προκειται να παραλαβω το κινητο και θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την πρωτη φορτιση. Τι ειναι καλυτερο? Να το αναψω και οταν τελειωσει να το φορτισω ή να το φορτισω προτου το αναψω? Μπορει να μην εχει μεγαλη σημασια και να ειναι το ιδιο αλλα δεν θελω να κανω κατι λαθος με την μπαταρια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλησπέρα σας, Χρονια πολλα και Καλη Χρονια. Μια απο αυτες τις μερες προκειται να παραλαβω το κινητο και θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την πρωτη φορτιση. Τι ειναι καλυτερο? Να το αναψω και οταν τελειωσει να το φορτισω ή να το φορτισω προτου το αναψω? Μπορει να μην εχει μεγαλη σημασια και να ειναι το ιδιο αλλα δεν θελω να κανω κατι λαθος με την μπαταρια. Ευχαριστω. φόρτισε το κάνα 3ωρο κλειστό και μετά άναψε το :) δεν έχει και μεγάλη σημασία αλλά κάντο Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ξερει κανεις αν και πως γινεται back up στις εφαρμογες για να κανουμε update? Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ξερει κανεις αν και πως γινεται back up στις εφαρμογες για να κανουμε update? με την εφαρμογή titanium backup (θέλει ροοτ) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Γειά σας. Χρόνια καλά και πολλά. Έχω εγκαταστήσει τον Advance task killer. Κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο μουτο πρωΐ, δείχνει κάποια προγράμματα που είναι ανοιχτά και την μνήμη ένα χαμηλό νούμερο π.χ 38Μ. Πατάω το κουμπί KILL selected apps και η μνήμη ανεβαίνει στα π.χ. 116Μ. Στην πορεία της ημέρας ανοίγω διάφορα προγράμματα τα οποία ανοίγουν από μόνα τους κάποια άλλα και η διαθέσιμη μνήμη αυξομειώνεται. Έχει φτάσει κάποιες μέρες και 157Μ. Διαπίστωση: Όταν η μνήμη είναι χαμηλά το τηλέφωνο είναι πολύ αργό. Τα ερωτήματα είναι: Από τι εξαρτάται αυτή η μνήμη και αλλάζει συνέχεια; Με ποιό κριτήριο κάθε πρωΐ που ανοίγω το τηλέφωνο τρέχουν καμιά δεκαριά προγράμματα, και πως μπορώ να αποκλείσω κάποια να μην τρέχουν στην εκκίνηση ή κατά την διάρκεια της ημέρας Μπορούμε να αυξήσουμε αυτή την μνήμη με κάποιο τρόπο; Αυτή η μνήμη έχει σχέση με την μνήμη στην οποία εγκαθιστώνται τα προγράμματα που κατεβαίνουν απο το market; Αυτά τα ολίγα. Καλή χρονιά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Γειά σας. Χρόνια καλά και πολλά. Έχω εγκαταστήσει τον Advance task killer. Κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο μουτο πρωΐ, δείχνει κάποια προγράμματα που είναι ανοιχτά και την μνήμη ένα χαμηλό νούμερο π.χ 38Μ. Πατάω το κουμπί KILL selected apps και η μνήμη ανεβαίνει στα π.χ. 116Μ. Στην πορεία της ημέρας ανοίγω διάφορα προγράμματα τα οποία ανοίγουν από μόνα τους κάποια άλλα και η διαθέσιμη μνήμη αυξομειώνεται. Έχει φτάσει κάποιες μέρες και 157Μ. Διαπίστωση: Όταν η μνήμη είναι χαμηλά το τηλέφωνο είναι πολύ αργό. Τα ερωτήματα είναι: Από τι εξαρτάται αυτή η μνήμη και αλλάζει συνέχεια; Με ποιό κριτήριο κάθε πρωΐ που ανοίγω το τηλέφωνο τρέχουν καμιά δεκαριά προγράμματα, και πως μπορώ να αποκλείσω κάποια να μην τρέχουν στην εκκίνηση ή κατά την διάρκεια της ημέρας Μπορούμε να αυξήσουμε αυτή την μνήμη με κάποιο τρόπο; Αυτή η μνήμη έχει σχέση με την μνήμη στην οποία εγκαθιστώνται τα προγράμματα που κατεβαίνουν απο το market; Αυτά τα ολίγα. Καλή χρονιά σε όλους καλησπέρα, δοκίμασε να μην χρησιμοποιείς τον Autokiller Memory Optimizer και όρισε τις τιμές 60 80 100 και θα έχεις διαθέσιμη μνήμη μόλις ξεκινάει το τηλέφωνο ~100mb επειδή τερματίζει αυτόματα τις ανούσιες διεργασίες (τις emty συγκεκριμένα που υπάρχουν μόνο στο android 2.1, στο android 2.2 Που έχω δεν υπάρχουν) αα θέλει να έχεις κάνει ροοτ το τηλέφωνο όμως. Καλή Χρονιά Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα και καλή χρονιά, μιας που αναφέρθηκε το θέμα task killer σας παραθέτω για ενημέρωση ένα αρθράκι από το androidforums.com και στα αγγλικά: http://www.droid-den.com/android-guides/android-guide-should-i-use-a-task-killer καθώς και μεταφρασμένο στα ελληνικά (είναι λίγο αστεία η μετάφραση αλλά από το τίποτα...): http://translate.google.gr/translate?js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=el&u=http://www.droid-den.com/android-guides/android-guide-should-i-use-a-task-killer Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τον "δολοφόνο" διότι τα android διαχειρίζονται από μόνα τους την μνήμη του συστήματος δεν είναι σαν τα windows mobile που κομπλάρανε και δεν έτρεχαν εφαρμογές... Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android90 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 έχουμε κανένα νέο τελικά αν θα ξανακυκλοφωρήσει το galaxy 3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 έχουμε κανένα νέο τελικά αν θα ξανακυκλοφωρήσει το galaxy 3??? μάλλον σήμερα από τον γερμανό... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ege Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY 3 ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ USB ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ...ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΕΠΙΣΗΣ πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα για να βλεπω τα αρχεια που ΘΑ περάσω κάποια στιγμή απο τον υπολογιστή???/:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts