Moralas Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 χαχαχα.. οντως.. την αννα την ...... μεχρι τελη ιουνιου (αν δεν κανω λαθος) θα χει ερθει 100% . Μπορει δηλαδη απο αυριο μεχρι τελη ιουνιου.. λιγο πριν την γιορτη μου δηλαδη δωρο :p .. εν το μεταξυ, αφου πλεον συνεργαζονται με την μικρομαλακη , γιατι δεν παιρνουν την "πατεντα" NTFS να την βαλουν στο USB-OTG μας?????????? Θα πρέπει να επιστρέψουν κάτι ψιλά από το 1 δισ. που πήραν... Αλλά θα ήταν από τα ελάχιστα καλά αυτής της συνεργασίας.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Θα πρέπει να επιστρέψουν κάτι ψιλά από το 1 δισ. που πήραν... Αλλά θα ήταν από τα ελάχιστα καλά αυτής της συνεργασίας.. μα με το NTFS θα δωσουν αλλο νοημα στο USB-OTG και θα ναι πραγματικο πλεονεκτημα . Τεσπα... Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 μα με το NTFS θα δωσουν αλλο νοημα στο USB-OTG και θα ναι πραγματικο πλεονεκτημα . Τεσπα... δεν θελω να βγω εκτοσ θεματος αλλα δεν μπορω κιολας. ποιο ntfs ρε φιλε μου?δεν βλεπεις οτι δυστυχως (ενω στη αρχη ουτε εγω ηθελα να το πιστεψω) οτι το symbian φτανει στο τελος του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 δεν θελω να βγω εκτοσ θεματος αλλα δεν μπορω κιολας. ποιο ntfs ρε φιλε μου?δεν βλεπεις οτι δυστυχως (ενω στη αρχη ουτε εγω ηθελα να το πιστεψω) οτι το symbian φτανει στο τελος του? προφανως, και θεωρω πως το εφτασαν εκει με το ζορι, ενω η δουλεια στο ^3 κατ'εμε ηταν πολυ καλη! Το οτι φτανει στο τελος του, δεν σημαινει πως δεν μπορουν να του δωσουν οτι πλεονεκτηματα μπορουν πριν χαθει. Στο κατω κατω, εμενα, εσενα, ολους μας τους κατοχους Ν8 θα μας κανουν ακομα πιο ευχαριστημενους να χουμε ΚΑΙ αυτο το πλεονεκτημα στο κινητο μας. Αλλωστε οκ, το αυτοκτονουν, αλλα τι σου λειπει απο το Ν8 σου? εμενα προσωπικα native browser, φλας πανω απο 10 και NTFS(και αυτο αφου μου εδωσαν την επιλογη να χω USB-OTG, αλλιως ουτε που θα νοιωθα την ελλειψη). Συνεπως, ας το ισχυροποιησουν(τσαμπα, αφου πλεον υπαρχει συνεργασια) και ας το αφησουν μετα σε εμας και στους τρελο developers. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 προφανως, και θεωρω πως το εφτασαν εκει με το ζορι, ενω η δουλεια στο ^3 κατ'εμε ηταν πολυ καλη! Το οτι φτανει στο τελος του, δεν σημαινει πως δεν μπορουν να του δωσουν οτι πλεονεκτηματα μπορουν πριν χαθει. Στο κατω κατω, εμενα, εσενα, ολους μας τους κατοχους Ν8 θα μας κανουν ακομα πιο ευχαριστημενους να χουμε ΚΑΙ αυτο το πλεονεκτημα στο κινητο μας. Αλλωστε οκ, το αυτοκτονουν, αλλα τι σου λειπει απο το Ν8 σου? εμενα προσωπικα native browser, φλας πανω απο 10 και NTFS(και αυτο αφου μου εδωσαν την επιλογη να χω USB-OTG, αλλιως ουτε που θα νοιωθα την ελλειψη). Συνεπως, ας το ισχυροποιησουν(τσαμπα, αφου πλεον υπαρχει συνεργασια) και ας το αφησουν μετα σε εμας και στους τρελο developers. μωρε εγω μαζι σου ειμαι και με τον καθε εναν εδω μεσα.κι εγω 500 εδωσα για να το παρω δευτερος μεσα εδω.. αλλα αν η νοκια σκεφτοταν οπως ο κοσμος ο οποιοσ κραταει τα χερια του στη συσκευη ισως να μην ειχε φτασει και εδω σημερα. οσο για το symbian 3 εγω διαφωνω. νομιζεις πως ξερει ο απλος ο κοσμακης που θα παει να παρει μια συσκευη symbian 3 αν ειναι γραμμενη διαφορετικα απο τα προηγουμενα η δεν ξερω κι εγω τι αλλο? ολη η δουλεια ειναι λαθος εξαρχης.το symbian 3 καλως η κανως επρεπε να κυκλοφορησει με το υποτιθεμενο(αναθεμα αν παρουμε ποτε) ανανεωμενο ui του φθινοπωρου. αυτοι το κυκλοφορησαν και το πλασαραν σαν καινουριο.το νεο ν8 με το ΝΕΟ SYMBIAN 3.ακομα εχω τα φυλλαδια απο τοτε.και ξαναρωταω ξερει ο απλος ο κοσμακης οτι ειναι απλα το λογισμικο διαφορετικα γραμμενο?αυτος το βλεπει ιδιο. ο ανταγωνισμοσς τρεχει.αυτοι δεν εχουν δωσει ακομα ενα portrait keyboard.ανεπιτρεπτο. γενικα η νοκια κοιμηθηκε.τωρα ασ κανει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Φίλε είσαι σε λάθος θέμα. Σε αυτό το θέμα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να μας λένε αν πέθανε ή όχι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 εμενα προσωπικα native browser, φλας πανω απο 10 και NTFS(και αυτο αφου μου εδωσαν την επιλογη να χω USB-OTG, αλλιως ουτε που θα νοιωθα την ελλειψη).. Και γω τα 2 πρωτα τα θελω. Απο την αλλη θα θελατε η Νοκια να μην πει τιποτα και μετα απο ενα 6μηνο να ελεγε οτι παραταει το symbian οπως εκανε η sony ericsson και εκλεγα τα λεφτα που εδωσα για το vivaz. Τωρα δεν τα κλαιω γιατι ακομα υπαρχει υποστηριξη, ε και αλλο ειναι symbian σε νοκια και αλλο σε σονυ. Τουλαχιστον για την νοκια υπαρχει και η κοινοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Θέλω να αναφέρω κάτι που μου είπε μια πηγή που βρέθηκε σε έκθεση της Nokia στην Ισπανία το 2011 πρόσφατα.Μου είπε πώς είδε τα πρώτα κινητα με Nokia Windows 7 software και πώς δεν έχει καμιά σχέση με τα Windows 7 phone και Windows Mobile phones που έχουμε δεί εώς τώρα.Έχει κανονικά πολυ ωραίο γραφικό περιβάλλον καθώς και ότι είχε η πλατφόρμα Symbian ώστε να μην λείπει κάτι από τους λάτρες του Symbian + τα νέα χαρακτηριστικά και τις νέες δυνατότητες των Windows 7 Phone.Επίσης μου είπε πώς οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν επεξεργαστές 1GHz πλέον.Αν ισχύει αυτό παιδιά θα δίξει βέβαια ο καιρός όταν τα δούμε στην αγορά.Ο τύπος που μου το είπε πάντως είναι έμπιστη πηγή.Τώρα μένει να το δούμε και εμείς οι καταναλωτές Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Μείωση του προσωπικού της Nokia κατά 7000 θέσεις από το 2012 και μεταφορά του Symbian στην Accenture Edited April 27, 2011 by Spyr0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 New Symbian^3 homescreen leaked by Nokia Germany http://www.gsmarena.com/new_symbian3_homescreen_leaked_by_nokia_germany-news-2626.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 http://www.gsmarena.com/new_symbian3_homescreen_leaked_by_nokia_germany-news-2626.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) http://www.gsmarena.com/new_symbian3_homescreen_leaked_by_nokia_germany-news-2626.php Το συζητούσαν στο dailymobile... photoshop είναι. Το άλλο με το event ομως... nokia-holding-an-event-in-athens-next-week The Save The Date teaser that we brought your attention to earlier turned out to be promotional material for a Nokia X7, E6 and Symbian Anna unveiling in Athens. Edited May 10, 2011 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ρε παιδια, αυτο τι ειναι...?...: http://dailymobile.se/2011/05/09/nokia-holding-an-event-in-athens-next-week/ Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ρε παιδια, αυτο τι ειναι...?...: http://dailymobile.se/2011/05/09/nokia-holding-an-event-in-athens-next-week/ μαλλον θα δειξουν τα Ε6/Χ7 και ανακοινωση του Αννα (2.0) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Που ρε παίδες, να πάμε? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Που ρε παίδες, να πάμε? Ναι,να παμε για να τους κραξουμε λιγο!!!:mad: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Τα Nokia X7 και Nokia E6 είναι τα πρώτα smartphones της Nokia στα οποία έχει προεγκατασταθεί το λειτουργικό Symbian Anna. “Θα συνεχίσουμε την εξέλιξη του λειτουργικού Symbian και στο μέλλον, ταυτόχρονα με την ανάπτυξη των συσκευών Nokia Windows. Φέτος θα δούμε αρκετές νέες ενημερώσεις της Symbian, καθώς και μια σειρά από καινούργια Symbian smartphones. Όμως και όσοι είναι ήδη πελάτες μας θα μπορούν να κατεβάζουν το Symbian Anna εύκολα και χωρίς χρέωση, ώστε να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες λειτουργίες του: το νέο λειτουργικό θα είναι διαθέσιμο για τις συσκευές Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 και Nokia C6-01”, αναφέρει ο κ. Andri Puorger, Product Marketing Manager Nokia Switzerland, Greece & Cyprus. Πηγή: http://www.nooz.gr/tech/parousiasi-tis-nokia-ellas Το έβαλε ένας φίλος στο thread του N8, και σκέφτηκα να ποστάρω εδώ το συγκεκριμένο κομμάτι που αφορά το Symbian. Βέβαια, μένει να δούμε και στην πράξη τι μέλλει γεννέσθαι, αλλά και εγώ πιστεύω ότι το Symbian δεν θα αφεθεί στη μοίρα του τόσο γρήγορα... Edited May 19, 2011 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Τα Nokia X7 και Nokia E6 είναι τα πρώτα smartphones της Nokia στα οποία έχει προεγκατασταθεί το λειτουργικό Symbian Anna. “Θα συνεχίσουμε την εξέλιξη του λειτουργικού Symbian και στο μέλλον, ταυτόχρονα με την ανάπτυξη των συσκευών Nokia Windows. Φέτος θα δούμε αρκετές νέες ενημερώσεις της Symbian, καθώς και μια σειρά από καινούργια Symbian smartphones. Όμως και όσοι είναι ήδη πελάτες μας θα μπορούν να κατεβάζουν το Symbian Anna εύκολα και χωρίς χρέωση, ώστε να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες λειτουργίες του: το νέο λειτουργικό θα είναι διαθέσιμο για τις συσκευές Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 και Nokia C6-01”, αναφέρει ο κ. Andri Puorger, Product Marketing Manager Nokia Switzerland, Greece & Cyprus. Πηγή: http://www.nooz.gr/tech/parousiasi-tis-nokia-ellas Το έβαλε ένας φίλος στο thread του N8, και σκέφτηκα να ποστάρω εδώ το συγκεκριμένο κομμάτι που αφορά το Symbian. Βέβαια, μένει να δούμε και στην πράξη τι μέλλει γεννέσθαι, αλλά και εγώ πιστεύω ότι το Symbian δεν θα αφεθεί στη μοίρα του τόσο γρήγορα... πραγματικα δεν ξρω ποσο πιο επισημα μπορει να ειπωθει οτι δεν τιθεται θεμα να τελειωσει το symbian. το οτι θελουν να πανε προς windowsmobile ειναι δεδομενο αλλα θα κρατανε και το symbian γιατι πραγματικα δεν ξερουν που μπορουν να πανε με τα windows. τωρα για οσους βιαζονται να αλλαξουν πλατφορμες κακο του κεφαλιου τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Βέβαια, μένει να δούμε και στην πράξη τι μέλλει γεννέσθαι, αλλά και εγώ πιστεύω ότι το Symbian δεν θα αφεθεί στη μοίρα του τόσο γρήγορα... Ο κοσμος εχει μαθει τοσα χρονια και αγαπα το symbian και ειναι απολυτα φυσιολογικο να θελει η νοκια να το υποστηριξη (και εμεις μαζι) γιατι δεν μπορει ο καταναλωτης να παει βουρ αποτομα σε ενα αλλο λειτουργικο αγνωστο ετσι τουλαχιστον ελπιζω να κανει αλλωστε το μελλον και η επιτυχια που θα εχει το windows στην νοκια ουτε αυτη το ξερει αν θα πετυχει αλλα αυτο θα το δειξει ο καταναλωτης!!!:ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Συμφωνω φίλε μου. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, δεν γίνεται να παρατηθεί ένα λειτουργικό σαν το Symbian, προτού πετύχει εμπορικά η συνεργασία με την Microsoft. Δηλαδή, αν οι καταναλωτές εξακολουθούν να προτιμούν το Symbian, παρόλη την κυκλοφορία των WP7, θα είναι αυτοκτονία για τη Nokia να το καταργήσει! Αν ωστόσο πουλήσουν περισσότερο τα WP7, θα είναι λογικό να δοθεί βάση σε αυτά. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να πειστεί ο καταναλωτής. Πλέον ο κόσμος δεν αγοράζει ένα απλό τηλέφωνο, είναι υποψιασμένος και έχει απαιτήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 πραγματικα δεν ξρω ποσο πιο επισημα μπορει να ειπωθει οτι δεν τιθεται θεμα να τελειωσει το symbian. το οτι θελουν να πανε προς windowsmobile ειναι δεδομενο αλλα θα κρατανε και το symbian γιατι πραγματικα δεν ξερουν που μπορουν να πανε με τα windows. τωρα για οσους βιαζονται να αλλαξουν πλατφορμες κακο του κεφαλιου τους. Και ομως,ξερουν πολυ καλα που θα παει. Παρακολουθοντας γενικοτερα εξελιξεις και δηλωσεις,σκοπος ειναι το ρομποτ και τα παραθυρα να μπουν στις πρωτες θεσεις τις αγορας,δηλαδη το μηλο να πεσει απο εδω που ειναι. Γι αυτο και οι "τυχαιες" δηλωσεις περι windows 8 και διπυρηνων επεξεργαστων. Το symbian εχει fans στην Ευρωπη,καλη ωρα εμας,δεν θα εγκαταληφθει,ακομα και σε mid-range συσκευες να χρησιμοποιειται,θα συνεχισουν να πουλαν πολυ. Σκεφτειτε καλυτερα,η Nokia απο εκει που την ξεγραφαμε θα αρχιζει να παιζει στην αγορα με 3 λειτουργικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Άννα θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρουν οι συσκευές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από την πορεία της συσκευής που θα φοράει maemo 6 καθώς θα υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την υποτιθέμενη έκδοση 3 του symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Άννα θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρουν οι συσκευές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από την πορεία της συσκευής που θα φοράει maemo 6 καθώς θα υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την υποτιθέμενη έκδοση 3 του symbian. Η PR 3.0 (Belle); Δεν θα βγει για τα σημερινα S^3 κινητα θεωρεις; υγ: Maemo 6 το Ν9 ε? ειναι "σιγουρο" πλεον; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Σκεφτειτε καλυτερα,η Nokia απο εκει που την ξεγραφαμε θα αρχιζει να παιζει στην αγορα με 3 λειτουργικα... Κατι μου λεει οτι δεν ειναι ακριβως η Νοκια αλλα η ιδια η Microsoft που την εχει εξαγορασει. :p Επειδη ομως δεν εχει ειπωθει επισημα δε το σχολιαζω περισσοτερο Οπως και να χει εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την συσκευη που εχω τωρα σε γενικες γραμμες. Το τι θα κανω σε κανα χρονο και βαλε που θα θεω να την αλλαξω δε με απασχολει προς το παρον. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Άννα θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρουν οι συσκευές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από την πορεία της συσκευής που θα φοράει maemo 6 καθώς θα υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την υποτιθέμενη έκδοση 3 του symbian. πολυ απαισιοδοξο αλλα και μαλλον ακυρο αυτο που λες. δεν μπορει να αφησει τοσα εκατομμυρια συσκευες ετσι. μπορει να δωσει νεο λειτουργικο ναι αλλα να τις παρατησει θεωρω οτι δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts