Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και μου φαίνεται περίεργο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν που βάζουν τα λεφτά τους εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά.

Ζεις στην Ελλάδα και το λες αυτό...?

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ζεις στην Ελλάδα και το λες αυτό...?

Απλά το λέω με την έννοια ότι άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια μεγέθη δεν είναι τόσο αφελής. Στην Ελλάδα είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας έχεις δίκιο.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Αν και μου φαίνεται περίεργο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν που βάζουν τα λεφτά τους εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά.

Γιατί σου φαίνεται παράλογο ??? Όσο μπορεί να μαγειρέψει κάποιος το αγαπημένο σου φαγητό καλύτερα από σένα, όσο μπορεί να χτίσει κάποιος το σπίτι των ονείρων σου καλύτερα από σένα, όσο υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου πει μια επιλογή πάνω σε μουσική ή πάνω σε τεχνολογία που να την αγαπήσεις και να μην την περίμενες από σένα πως θα σου αρέσει, άλλο τόσο υπάρχουν άτομα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια επένδυση καλύτερα από αυτό που είχες φανταστεί ... Αυτό να μην σου φαίνεται καθόλου περίεργο, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Οι μέτοχοι μιας εταιρίας δεν είναι πάντα τα πιο λαμπρά μυαλά, ειδάλλως δεν θα υπήρχαν και οι business angels ... Έπειδή κάποιος έχει μια μεγάλη περιουσία, δεν σημαίνει ότι ξέρει και να την διαχειρίζεται .. Στην τελική αν θέλεις να ψαχτείς για το τι έγινε πραγματικά, σε παροτρύνω να εστιάσουμε στο ένα πολύ δυνατό κομμάτι της όλης ιστορίας το οποίο βγάζει μάτια , στην κατρακύλα της μετοχής της Nokia ...

Όταν ο Elop έβγαλε εκείνο το μέμο στην φόρα, η μετοχή της Nokia έκανε τέτοια βουτιά που αν ήταν γκόμενα θα παιρνε μετάλλιο ... Αυτή η βουτιά όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα τέχνασμα ώστε να ξεπουλήσουν οι μεγαλομέτοχοι-μυαλά της υπόθεσης, να ρευστοποιήσουν δηλαδή τις μετοχές τους και να τις ξανααγοράσουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή ... Παράνομη τεχνική, αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι έγινε εσκεμμένα ... Αν καταφέρεις να το αποδείξεις, γιατί σύμφωνα με τον Fama -και παραθέτω- "οι τιμές του χρηματιστηρίου ακολουθούν έναν τυχαίο περίπατο* μία ακολουθία σκαμπανεβασμάτων την οποία κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να σπάσει, χωρίς εσωτερική πληροφόρηση ... Βέβαια εδώ όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για εσωτερική πληροφόρηση, γιατί το trend του "Πούλα μετοχές Nokia" το ξεκίνησε ο Elop με σινιάλο το μέμο και έτσι οι μετοχές βρέθηκαν σε λιγότερα χέρια, άρα και ευκολότερα ελεγχόμενες αποφάσεις ... Όχι ότι δεν του γάβγιζαν πολλοί μικρομέτοχοι στα χρόνια που ήταν CEO, τα ξεχάσαμε αυτά φιλαράκια μου ???? Ότι σας συμφέρει είστε μερικοί, ε ... Το ότι δεν έχουν πάει φυλακή τα άτομα αυτά ακόμα το οφείλω στο γεγονός πως δεν μπορούμε να κάνουμε τηλεπαθητικές ανακρίσεις και μόνο εκεί ... Για μένα που έχω σπουδάσει εκτενώς χρηματιστηριακά, το γεγονός αυτό της πτώσης της μετοχής με αυτές τις συνθήκες κάνει τόσο μπαμ όσο να βρει ντεντέκτιβ σε κάδο, δίπλα από το θύμα, το ματωμένο μαχαίρι ... Ναι, θα υπάρχουν και τα "μυαλά" που θα πουν ότι το μαχαίρι το πέταξαν επειδή δεν κόβει καλά, ή καταλάθος ή λοιπές αηδίες ...

Υ.Γ. Όταν βαράει δυνατά ο εγκέλαδος και βγαίνουν άτομα να κρίνουν τα σπίτια αν είναι κατοικήσιμα ή μη, δε ρωτάνε απόψεις κοσμάκη γενικότερα, ρωτάνε απόψεις ειδικών ... Λέω εγώ τώρα ....

Αν είχες την παραμικρή ιδέα του πως λειτουργεί μια επιχείρηση θα ήξερες πως όχι, οι μέτοχοι δεν διαλέγουν λειτουργικά ή οποιαδήποτε άλλη στρατηγική επιχείρησης ... Αυτό το κάνει η διοίκηση της επιχείρησης ... CEOs, CFOs, COOs, anything familiar ???? Το να λες ότι το ΔΣ διαλέγει λειτουργικά είναι σαν να λέμε πως ο προπονητής της τάδε ομάδας φόρεσε ένα σορτσάκι και βγήκε να παίξει τόπι στον τελικό μαζί με όλη την ομάδα ....

Προσπερνώ το "ότι σας συμφέρει μερικοί" μιας και το ξέρουν και οι δυο πως δεν έχουμε κάποιο συμφέρον.

Όλα όσα λες δεν αναιρούν την δική μου υπόθεση, ότι δηλαδή κάποιοι ΜΠΟΡΕΙ να είχαν συμφωνήσει την πώληση και απλά όρισαν κάποιο άτομο (ελοπ) να την διεκπεραιώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί μονόδρομος ή έστω μοναδικός κακός ο ελοπ (με το αζημίωτο). Πως μπορείς να αποκλεισεις την περίπτωση η ms να χτύπησε την πόρτα της Nokia για εξαγορά και αφού τα "βρήκανε" να όρισαν ένα άτομο της εμπιστοσύνης του αγοραστή να "τελειώσει" την δουλεια. Δεν λέω πως έγινε ετσι αλλα ΙΣΩΣ. Επίσης πως εξηγείς την κατρακύλα που έπαιρνε η εταιρία και την απάθεια με την οποία την παρακολουθούσαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (κάτι που γράφτηκε περί διαμαρτυρίας ή κάτι τέτοιο μόνο ως ανέκδοτο ακούστηκε). Γιατί δεν τον αντικατέστησαν όταν είχαν τα πρώτα δείγματα καταστροφής?

Υποθέσεις κάνω και απορίες μου εκφράζω.

Edited by impreza_sti

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπενθυμίζω ότι πολιτικοί σχολιασμοί οποιασδήποτε μορφής, ακόμα και ως «παραδείγματα», απαγορεύονται. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Προσπερνώ το "ότι σας συμφέρει μερικοί" μιας και το ξέρουν και οι δυο πως δεν έχουμε κάποιο συμφέρον.

Όλα όσα λες δεν αναιρούν την δική μου υπόθεση, ότι δηλαδή κάποιοι ΜΠΟΡΕΙ να είχαν συμφωνήσει την πώληση και απλά όρισαν κάποιο άτομο (ελοπ) να την διεκπεραιώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί μονόδρομος ή έστω μοναδικός κακός ο ελοπ (με το αζημίωτο). Πως μπορείς να αποκλεισεις την περίπτωση η ms να χτύπησε την πόρτα της Nokia για εξαγορά και αφού τα "βρήκανε" να όρισαν ένα άτομο της εμπιστοσύνης του αγοραστή να "τελειώσει" την δουλεια. Δεν λέω πως έγινε ετσι αλλα ΙΣΩΣ. Επίσης πως εξηγείς την κατρακύλα που έπαιρνε η εταιρία και την απάθεια με την οποία την παρακολουθούσαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (κάτι που γράφτηκε περί διαμαρτυρίας ή κάτι τέτοιο μόνο ως ανέκδοτο ακούστηκε). Γιατί δεν τον αντικατέστησαν όταν είχαν τα πρώτα δείγματα καταστροφής?

Υποθέσεις κάνω και απορίες μου εκφράζω.

Όταν γράφω για αυτό το θέμα δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, βρίσκω ευκαιρία να απευθυνθώ σε πολλά άτομα που με έλεγαν CEO του καναπέ, δεν χρειάζεται να τονίσω το πόσο ήρεμος και ειρηνικός είσαι ... Βέβαια παρ'όλα αυτά, κάποιες φορές σε πιάνω αδιάβαστο Φίλιππε (αν θυμάμαι καλά όνομα) : http://www.theregister.co.uk/2013/05/08/nokia_shareholders_revolt_over_elop/

Όταν γράφω για αυτό το θέμα δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, βρίσκω ευκαιρία να απευθυνθώ σε πολλά άτομα που με έλεγαν CEO του καναπέ, δεν χρειάζεται να τονίσω το πόσο ήρεμος και ειρηνικός είσαι ... Βέβαια παρ'όλα αυτά, κάποιες φορές σε πιάνω αδιάβαστο Φίλιππε (αν θυμάμαι καλά όνομα) : http://www.theregister.co.uk/2013/05/08/nokia_shareholders_revolt_over_elop/

Κώστας είπαμε...:)

Δεν λέω πως ειμαι διαβασμένος βρε, απλα πετάω μια υπόθεση...

Υ.Γ. Ξέρω ότι τα λες προς πάσα κατεύθυνση αλλά μου αρέσει να το παίζω αδικημένος.....:)

montoya, αν μένεις Αθήνα μπορούμε να τα πούμε από κοντά όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

just saying.

τον Kalua τον κάνουμε ότι θέλουμε ενώπιος ενωπίω. Μην κοιτάς που εδώ έχει attitude

: p

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

(To παιδι θαυμα απο δω, ετσι και σηκωσει λιγο φωνη ο kaluas, κατεβαζει τα αυτια σαν βρεγμενη γατα)

Η συζητηση ειναι οντως τεραστια και καλυτερα απο κοντα :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ναι παιδιά... η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο κομμάτι της συζήτησής μας κάθε φορά περιστρέφεται γύρω από το Symbian και το Meego. Βασικά αν μας δεις από μακριά είμαστε σαν κλαψιάρες χείρες.

***πρώτη φορά με αποκαλείς "παιδί".. awww....

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι παιδιά... η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο κομμάτι της συζήτησής μας κάθε φορά περιστρέφεται γύρω από το Symbian και το Meego. Βασικά αν μας δεις από μακριά είμαστε σαν κλαψιάρες χείρες.

***πρώτη φορά με αποκαλείς "παιδί".. awww....

Ενίσταμαι ... Ποιο μεγάλο κομμάτι της συζήτησης, τι είναι αυτά που λες Βασίλη παιδί μου, κάθε φορά που βγαίνουμε για καφέ καθόμαστε και συζητάμεγια 10 λεπτά τοπς το πόσο καλή ήταν εκείνη η κηδεία (το MeeGo), το πόσο χάλια ήταν το N9 σε κάποια σημεία, συμφωνούμε πως συμφωνούμε και βάζουμε τέλος εκεί ... Μπορεί να έρθει κανένας νεκρόφιλος με Symbian, θα κοιτάξουμε να δούμε τι λείπει από το Android .. Συνήθως κραζόμαστε (στα πρόθυρα που αντέχει ο καθένας - δεν έχουμε πλακωθεί κιόλας) για χίλια δυο άλλα θέματα, videogames, μουσική, ταινίες, κοπέλες (όσοι έχουν, κάποιοι πέσανε θύματα επειδή δεν προώθησαν εκείνα τα chain mail το 2008) :blink:

Αν ήταν κανένας εκ των υπέρμαχων των WP (από τους γνωστούς) τότε ίσως και να το συζητούσαμε λίγο παραπάνω, αναλόγως και το παιδί ..

montoya, αν μένεις Αθήνα μπορούμε να τα πούμε από κοντά όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

just saying.

τον Kalua τον κάνουμε ότι θέλουμε ενώπιος ενωπίω. Μην κοιτάς που εδώ έχει attitude

: p

Δεν μένω Αθήνα, ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣ........

ΥΓ Η κουβέντα περί Symbian κλπ μου δημιουργεί μεγάλη μελαγχολία. Τι θέλω και επιστρεφω στον τόπο του εγκλήματος???

Morala, περιμένω κατάλληλη απάντηση για τα περι "νεκροφιλων" από κοντά.

XD

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αν είχες την παραμικρή ιδέα του πως λειτουργεί μια επιχείρηση θα ήξερες πως όχι, οι μέτοχοι δεν διαλέγουν λειτουργικά ή οποιαδήποτε άλλη στρατηγική επιχείρησης ... Αυτό το κάνει η διοίκηση της επιχείρησης ... CEOs, CFOs, COOs, anything familiar ???? Το να λες ότι το ΔΣ διαλέγει λειτουργικά είναι σαν να λέμε πως ο προπονητής της τάδε ομάδας φόρεσε ένα σορτσάκι και βγήκε να παίξει τόπι στον τελικό μαζί με όλη την ομάδα ....

Αφού δεν έχω χρηματιστηριακές γνώσεις, δε θα σχολιάσω ξανά σε forum που ασχολείται με την τεχνολογία...

Huawei Nova 5T

Παίδες, για να αλλάξω λίγο το κλίμα, γνωρίζετε καθόλου για το AppList? Το είχα δει πρώτη φορά στο All About Symbian και πρόσφατα το μετέφρασα στα ελληνικά με την βοήθεια του developer. Είναι μια "καθαρότερη" third party έκδοση του νεκρού καταστήματος της Nokia. http://applist.schumi1331.de/ Εδώ, οι εφαρμογές συνεχίζουν να κάνουν update. Επίσης, αν και είναι σε εμβρυική μορφή θα έλεγα, συμπεριλαμβάνει και εφαρμογές νεότερες όπως το cuteradio, που φυσικά δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο νεκρό Nokia store. Ας το στηρίξουμε όσο μπορούμε οι οπαδοί του Symbian. Όπως έγραψα νωρίτερα, τη μετέφρασα στα ελληνικά, οπότε ρίξτε τη μια ματιά οι εναπομείναντες "νεκρόφιλοι". Το Symbian πιστεύω θα εξακολουθεί να ζει όσο υπάρχει η κοινότητα του Symbian. Too perfect OS to die! :cool:

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Παίδες, για να αλλάξω λίγο το κλίμα, γνωρίζετε καθόλου για το AppList? Το είχα δει πρώτη φορά στο All About Symbian και πρόσφατα το μετέφρασα στα ελληνικά με την βοήθεια του developer. Είναι μια "καθαρότερη" third party έκδοση του νεκρού καταστήματος της Nokia. http://applist.schumi1331.de/ Εδώ, οι εφαρμογές συνεχίζουν να κάνουν update. Επίσης, αν και είναι σε εμβρυική μορφή θα έλεγα, συμπεριλαμβάνει και εφαρμογές νεότερες όπως το cuteradio, που φυσικά δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο νεκρό Nokia store. Ας το στηρίξουμε όσο μπορούμε οι οπαδοί του Symbian. Όπως έγραψα νωρίτερα, τη μετέφρασα στα ελληνικά, οπότε ρίξτε τη μια ματιά οι εναπομείναντες "νεκρόφιλοι". Το Symbian πιστεύω θα εξακολουθεί να ζει όσο υπάρχει η κοινότητα του Symbian. Too perfect OS to die! :cool:

Εννοείται ότι το έχω από την πρώτη στιγμή.

Εννοείται ότι το έχω από την πρώτη στιγμή.

Έτσι!!! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

A S60 3rd version is currently not planned

Κρίμα... :cry::cry::cry:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Ναι, μην το παρατήσετε, η πλατφόρμα αξίζει ακόμα. Δεν έχει πεθάνει ακόμα. Συνεχίστε την καλή δουλειά. :)

Ναι, μην το παρατήσετε, η πλατφόρμα αξίζει ακόμα. Δεν έχει πεθάνει ακόμα. Συνεχίστε την καλή δουλειά. :)

Ξέρεις όμως ποιο είναι το θέμα; Όσο βλέπεις εγκατάλειψη, τόσο απογοητεύεσαι και θες να «φύγεις». Λειψές λειτουργίες, λειψά apps, διάφορες αλχημείες για να κάνεις τα βασικά και κυρίως, μηδενικές προοπτικές εξέλιξης. Την ώρα που Android/iOS εξελίσσονται με τρελούς ρυθμούς, το Symbian παρέμεινε σταθερό σε ένα σημείο για χάρη των WP. Λίγο-πολύ, όλοι οι Symbian users με νιώθουν, είναι στην καθημερινότητα τους οι «αδυναμίες» απέναντι στον ανταγωνισμό.

Για μένα τουλάχιστον, από ένα σημείο και μετά η παραμονή στο Symbian έμοιαζε με «εντατική», δηλαδή σα να κρατάω μια τελειωμένη κατάσταση με μηχανήματα. Δέχομαι πως δεν είχα σύγχρονη συσκευή (Nokia E71), αλλά με το συνομήλικο του iPhone 3GS ένιωσα «πολιτισμικό» σοκ... :wacko:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Ξέρεις όμως ποιο είναι το θέμα; Όσο βλέπεις εγκατάλειψη, τόσο απογοητεύεσαι και θες να «φύγεις». Λειψές λειτουργίες, λειψά apps, διάφορες αλχημείες για να κάνεις τα βασικά και κυρίως, μηδενικές προοπτικές εξέλιξης. Την ώρα που Android/iOS εξελίσσονται με τρελούς ρυθμούς, το Symbian παρέμεινε σταθερό σε ένα σημείο για χάρη των WP. Λίγο-πολύ, όλοι οι Symbian users με νιώθουν, είναι στην καθημερινότητα τους οι «αδυναμίες» απέναντι στον ανταγωνισμό.

Για μένα τουλάχιστον, από ένα σημείο και μετά η παραμονή στο Symbian έμοιαζε με «εντατική», δηλαδή σα να κρατάω μια τελειωμένη κατάσταση με μηχανήματα. Δέχομαι πως δεν είχα σύγχρονη συσκευή (Nokia E71), αλλά με το συνομήλικο του iPhone 3GS ένιωσα «πολιτισμικό» σοκ... :wacko:

Ναι, αλλά εάν δεν το εγκαταλείψεις εσύ, και κάτσει να ασχοληθεί και ο άλλος κτλ, θα επηρεαστεί και ο άλλος και το symbian θα ζωντανέψει σιγά σιγά. Πράγματι, έχει αδυναμίες αλλά αν ο developer ασχοληθεί, θα τις καλύψει :)

Επίσης, σκέφτομαι ότι μόνο κακό έφερε για εμάς η εξαγορά του Symbian από τη ΝΟΚΙΑ γιατί νομίζω ότι η SE κυρίως θα μπορούσε να κάνει πολύ ωραία πράγματα;)

Edited by Alex_tz

Ναι, αλλά εάν δεν το εγκαταλείψεις εσύ, και κάτσει να ασχοληθεί και ο άλλος κτλ, θα επηρεαστεί και ο άλλος και το symbian θα ζωντανέψει σιγά σιγά. Πράγματι, έχει αδυναμίες αλλά αν ο developer ασχοληθεί, θα τις καλύψει :)

Επίσης, σκέφτομαι ότι μόνο κακό έφερε για εμάς η εξαγορά του Symbian από τη ΝΟΚΙΑ γιατί νομίζω ότι η SE κυρίως θα μπορούσε να κάνει πολύ ωραία πράγματα;)

Συμφωνούμε Alex. Κι ίσως αν απελευθερωθεί ο κώδικας, να εξελιχθεί από καλούς προγραμματιστές και να γίνει μια πολύ καλή δωρεάν εναλλακτική (όπως τα ελεύθερα linux στα PC). Το έχω ξαναγράψει, αν δεν είχε η Νοκια την αποκλειστικότητα, τότε το Symbian θα είχε την θέση που έχει σήμερα το Android, γιατί θα ήταν δωρεάν και θα χρησιμοποιούνταν από όλους (ακόμα και από ανώνυμες κινέζικες εταιρείες τις οποίες όμως προτιμούν κάποιοι). Αυτό θα ήθελα προσωπικά για το Symbian. Ακόμη κι αν η Νοκια έσβηνε και σε αυτό το σενάριο λόγω Microsoft, θα υπήρχε το symbian ως το κυρίαρχο λειτουργικό σε ανταγωνιστές. Μηλόφωνο και Γουγλόφωνο δεν πρόκειται να πάρω προσωπικά...

Συμφωνούμε Alex. Κι ίσως αν απελευθερωθεί ο κώδικας, να εξελιχθεί από καλούς προγραμματιστές και να γίνει μια πολύ καλή δωρεάν εναλλακτική (όπως τα ελεύθερα linux στα PC). Το έχω ξαναγράψει, αν δεν είχε η Νοκια την αποκλειστικότητα, τότε το Symbian θα είχε την θέση που έχει σήμερα το Android, γιατί θα ήταν δωρεάν και θα χρησιμοποιούνταν από όλους (ακόμα και από ανώνυμες κινέζικες εταιρείες τις οποίες όμως προτιμούν κάποιοι). Αυτό θα ήθελα προσωπικά για το Symbian. Ακόμη κι αν η Νοκια έσβηνε και σε αυτό το σενάριο λόγω Microsoft, θα υπήρχε το symbian ως το κυρίαρχο λειτουργικό σε ανταγωνιστές. Μηλόφωνο και Γουγλόφωνο δεν πρόκειται να πάρω προσωπικά...

Δυστυχώς δε βλέπω να απελευθερώνεται ο κώδικας. Και όλοι οι χρήστες του Symbian θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού στέγη γιατί ο Elop τους πούλησε. Είμαι άραγε ο μόνος που από android θα μετακομίσω στο Symbian; (ή Meego)