gel7 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Αγορασμένες ? ή απλά έχεις δικό σου key? Όπως και να έχει, μπορεί κάποια από αυτές να έχει πρόβλημα. Μήπως έχεις βάλει κάνα πρόγραμμα για βελτίωση των sms, ή που έχει κάποια σχέση με τα sms? Πάντως και στο nokia care να πήγαινες, το πρώτο που θα κάνανε είναι format και εγκατάσταση του firmware πάλι. Αγορασμένες αλλά η περισσότερες είναι δωρεάν, βεβαίως βάζω και από τα μαγαζάκια αλλά ότι μου αρέσει και λειτουργεί σωστά μετά τιμώ τον κατασκευαστή της εφαρμογής και την αγοράζω, εξάλλου πρέπει να αμείβεσαι για τον κόπο σου. Το bug μου το εμφανίζει όταν δεν ανοίξω το πρώτο sms και έρθει και δεύτερο τότε αρχίζει να αναβοσβήνει σα χαζό! Δεν έχω βάλει καμία εφαρμογή που να σχετίζεται με τα sms, εκτός και αν σχετίζετε κάποια άλλη εφαρμογή μαζί τους και δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου. Και μία χάρη. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να στείλει στο Ν8 του, με firmware 059F047 με την γνήσια Belle, δύο μηνύματα χωρίς να ανοίξει το πρώτο και να μου πει το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον να ξέρω αν είναι bug του λογισμικού η κάποιας εφαρμογής. δεν εχει σημασια... σημασια εχει οτι τα N8, C7, C6 θα παρουν 3 μεγαλες αναβαθμισεις σιγουρα ποιο android εχει παρει πανω απο 2? Το Ν8 θα πάρει την Carla βεβαίως αλλά θα είναι μια πιο light έκδοση της Edited February 23, 2012 by Johny-B Μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την "πολλαπλή παράθεση"! Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Το Ν8 θα πάρει την Carla βεβαίως αλλά θα είναι μια πιο light έκδοση της ε ναι λογικο ειναι οσα μοντελα δεν διαθετουν nfc, και μιας και η καρλα θα φερει αρκετες αναβαθμισεις σε αυτο το τομεα, λογικο ειναι να μην τις λαβουν Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Και μία χάρη. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να στείλει στο Ν8 του, με firmware 059F047 με την γνήσια Belle, δύο μηνύματα χωρίς να ανοίξει το πρώτο και να μου πει το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον να ξέρω αν είναι bug του λογισμικού η κάποιας εφαρμογής. Κανείς;:rolleyes: Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Και μία χάρη. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να στείλει στο Ν8 του, με firmware 059F047 με την γνήσια Belle, δύο μηνύματα χωρίς να ανοίξει το πρώτο και να μου πει το αποτέλεσμα; Έστειλα 3 μηνύματα από το άλλο κινητό μου τα οποία και μετά εμφάνισε κανονικά. Κανείς;:rolleyes: Ε... δεν είμαστε και από πάνω από το forum, παλικάρι... Αν και νομίζω οι πιο πολλοί, έχουν βάλει του lagoskon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Κανείς;:rolleyes: Θα σε παρακαλούσα να μην επαναλαμβάνεις ερωτήματά σου τα οποία είναι μόλις λίγα μηνύματα πιο πάνω. Όταν μπορέσει κάποιος που μπορεί να σου απαντήσει, θα το κάνει. Δεν κάνουμε chat.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αυτό ακριβώς εννοώ! :p Χρειάζεται ρυθμίσεις σαν αυτές που έχεις βάλει για να μην ανανεώνει συχνά και τρώει μπαταρία! ;) Οπότε αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα με την μπαταρία, η κατανάλωση είναι από αλλού... Κατ' αρχάς, σ'΄ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. :) Χμ... Δηλαδή, ξανά ψάξιμο.. :X P.S.: Αν και από την προηγούμενη φόρτιση ( πρέπει να του έχω κάνει 5 - 6 με Belle ) νομίζω ότι διαρκεί περισσότερο... :happy: Σαν να χρειάζεται κάποιος καιρός για να "κάτσει" η Belle στο hardware του N8.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Να'μαστε ξανά! Από εκεί που δεν είχα κανένα πρόβλημα, αρχίσαμε ξανά στραβά! Με το που ήρθαν τα δύο μηνύματα από Vodafone για την ενημέρωση υπολοίπου, το κινητό λάλησε πάλι! Άρχισε να αναβοσβήνει η αρχική οθόνη παράλληλα με την ειδοποίηση για 2 νέα μηνύματα. Τελικά το έσβησα, το ενεργοποίησα και μόλις πήγε να εμφανίσει την ειδοποίηση για τα νέα μηνύματα αρχίσαμε ξανά το πανηγύρι... ευτυχώς πρόλαβα και πάτησα στις εναλλαγές, επάνω στην ειδοποίηση και μπήκα στα μηνύματα και πλέον επανήλθε σταθερότητα αλλά πλέον είναι bug. Γνωρίζει, άκουσε κανείς κάτι για να το συνεφέρουμε; Λοιπόν εγώ έχω την επίσημη belle σε ελληνικό Ν8. Δοκίμασα αυτό με τα μηνύματα που είπες, έστειλα 2 απανωτά στο τηλέφωνο, τα άνοιξα και τα δύο μετά, αλλά στο δικό μου όλα ήταν φυσιολογικά, δεν έκανε τίποτα από αυτά που λες. Πιστεύω, ή ότι κάτι πήγε στραβά με την εγκατάσταση της belle στο τηλέφωνό σου, ή η μνήμη c είναι γεμάτη (εκεί αποθηκεύονται τα μηνύματα), ή κάποια εφαρμογή που έχεις δεν είναι απόλυτα συμβατή με την belle και πιθανόν επηρεάζει και τα μηνύματα. Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Κατ' αρχάς, σ'΄ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. :) Χμ... Δηλαδή, ξανά ψάξιμο.. :X P.S.: Αν και από την προηγούμενη φόρτιση ( πρέπει να του έχω κάνει 5 - 6 με Belle ) νομίζω ότι διαρκεί περισσότερο... :happy: Σαν να χρειάζεται κάποιος καιρός για να "κάτσει" η Belle στο hardware του N8.. Εγώ πάντως από όταν είχα την Anna, είχα παρατηρήσει απότομη πτώση της μπαταρίας όταν έτρεχαν οι χάρτες χωρίς να το ξέρω (φαινόταν μόνο στο app stop!) και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να κλείσει η εφαρμογή! Για τσέκαρε και αυτό... αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα! Α...προς ενημέρωση όλων όσων δεν τους δούλευε το app stop, υπάρχει αναβαθμισμένο με καινούργιο εικονίδιο για Belle! ;) Edited February 23, 2012 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Λοιπόν εγώ έχω την επίσημη belle σε ελληνικό Ν8. Δοκίμασα αυτό με τα μηνύματα που είπες, έστειλα 2 απανωτά στο τηλέφωνο, τα άνοιξα και τα δύο μετά, αλλά στο δικό μου όλα ήταν φυσιολογικά, δεν έκανε τίποτα από αυτά που λες. Πιστεύω, ή ότι κάτι πήγε στραβά με την εγκατάσταση της belle στο τηλέφωνό σου, ή η μνήμη c είναι γεμάτη (εκεί αποθηκεύονται τα μηνύματα), ή κάποια εφαρμογή που έχεις δεν είναι απόλυτα συμβατή με την belle και πιθανόν επηρεάζει και τα μηνύματα. Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, badwolf & mpapad. Λοιπόν αφαίρεσα το πακέτο των Microsoft apps και το πρόβλημα λύθηκε άμεσα. Μάλλον υπάρχει κάποιου είδους glitch που δημιουργούσε το θέμα. @gerstavros2 γλυτώσαμε και το format, του σιάξαμε και το κορμί!:p Edited February 24, 2012 by gel7 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, badwolf. Λοιπόν αφαίρεσα το πακέτο των Microsoft apps και το πρόβλημα λύθηκε άμεσα. Μάλλον υπάρχει κάποιου είδους glitch που δημιουργούσε το θέμα. @gerstavros2 γλυτώσαμε και το format, του σιάξαμε και το κορμί!:p κάνε μύνηση στη microsoft:p:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Εγώ πάντως από όταν είχα την Anna, είχα παρατηρήσει απότομη πτώση της μπαταρίας όταν έτρεχαν οι χάρτες χωρίς να το ξέρω (φαινόταν μόνο στο app stop!) και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να κλείσει η εφαρμογή! Για τσέκαρε και αυτό... αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα! Α...προς ενημέρωση όλων όσων δεν τους δούλευε το app stop, υπάρχει αναβαθμισμένο με καινούργιο εικονίδιο για Belle! ;) Ναί, δυστυχώς αυτό με τους χάρτες που συνεχίζουν να τρέχουν στο παρασκήνιο δε διορθώθηκε με την Belle... :( Έχω και το App Stop και αναβαθμισμένο, αλλά πέρα από τα κλασικά που έδειχνε να τρέχουν και στην Anna, δε φαίνεται κάτι άλλο.. Πάντως, όπως είχα γράψει και σο πρηγούμενο post μου, παρατηρώ μια μικρή βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας.. Ίσως θέλει "στρώσιμο".. :lol: Edit: Άλλη μια παράλειψη της Belle.. Όταν είμαι μέσα στην εφαρμογή του ραδιοφώνου και γυρνάω το κινητό στο πλάι, προς τα αριστερά, δεν υπάρχει landscape mode... Αλλά μόνο στο ραδιόφωνο.. Edited February 24, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Nokia 808 Pureview με 41MP κάμερα!!! http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2012/02/engadget.jpg http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2012/02/nokia-8081-600x336.jpg Nokia 808 Whitepaper Dimensions: Size: 123.9 x 60.2 x 13.9 mm (17.95 mm at camera) Weight (with battery): 169 gVolume: 95.5 cc Memory: 16 GB internal user memory Support for up to 48 GB with an external microSD memory card Use as USB mass memory device for storing photos, documents and more Camera 41 megapixel camera sensor with Nokia Pureview Pro imaging technology and Carl Zeiss optics Fullscreen 16:9 viewfinder with easy on-screen touch controls Xenon flash with operating range up to 3.5 m depending on conditions. Automatic fill-flash LED for video recording Focal length: 8.02 mm (35 mm equivalent focal length -26 mm, 16:9 / 28 mm, 4:3 )Auto focus and touch to focusFocus modes: Hyperfocal, Macro, Infinity and AutoFocus range: 15 cm ~ infinity Macro focus 15-50 cmF number/aperture: F2.4 Supported aspect ratios and resolutions True 16:9 (2 MP, 5 MP [Default], 8 MP, 41 MP) 4:3 (3 MP, 5 MP, 8 MP, 41 MP) Three shooting modes: Auto, Scenes, Creative Face detection software Launch camera from lock with full press of capture key Still images file format: JPEG/EXIFAutomatic location tagging (Geotagging) of images and videosAutomatic time and location marking for images and video in galleryOne touch access from camera to captured imagesImages automatically taken in the correct orientationPinch zoom in Photos image viewer and double tappingIntegrated photo editor Video: Main camera 41 MP sensor with PureView Pro imaging technology and Carl Zeiss optics Video resolutions: Full HD (1920×1080) 30fps [Default], HD (1280×720) 30fps, nHD (640×360) 30fps Slide Zoom: 4x1080p [Default], 6x 720p, 12x360p Frame rates supported: 15, 24, 25, 30fps Stereo High Amplitude Audio Capture (HAAC) Video encoding: H264 High Profile Level 4.0, H263 / audio: 128 kbps, 48 kHzThree shooting modes: Auto, Scenes, CreativeIntegrated video editor for trimming video Display Display and user interface Screen size: 4″ Resolution: 16:9 nHD (640 x 360 pixels) AMOLED16.7 million colours ClearBlack display Corning® Gorilla® Glass2.5 D curved glass Capacitive touch screen Orientation sensor (Accelerometer) Compass (magnetometer) Proximity sensorAmbient light detector Keys and input methods Keys: home, call, end/power, lock, volume, cameraFull touch controlOn-screen alphanumeric and full keyboard Power Management BV-4D 1400 mAh high voltage Li-ion batteryTalk time (maximum): GSM 11 h WCDMA 6.5 h Standby time (maximum): GSM 465 h WCDMA 540 h Data network GPRS/EDGE class B, multislot class 33HSDPA Cat10, maximum speed up to 14.4 Mbps, HSUPA Cat6 5.76 MbpsGSM CS data class 33, GSM EGPRS data class 33, DTM 32WLAN IEEE802.11 b/g/n with UPnP supportTCP/IP supportCapability to serve as data modemSupport for MS Outlook synchronisation of contacts, calendar and notes Operating Frequency GSM/EDGE 850/900/1800/1900WCDMA 850/900/1700/-21001900/2100Automatic switching between WCDMA and GSM bandsFlight mode Connectivity Bluetooth 3.0 HDMI DLNA High-Speed USB 2.0 (micro USB connector) Micro USB connector and charging USB On-the-Go 3.5 mm Nokia standard audio connector with TV-out Secure NFC WLAN A-GPS FM transmitter Software platform and user interface Nokia Belle Feature Pack 1 Java MIDP 2.1 Qt 4.7.3, Web Runtime 8.2 HTML 4.1 Basic HTML 5 Software updates Over the Air (FOTA) and Over the internet (FOTI)Flash Lite 4.0OMA DM 1.2, OMA Client provisioning 1.1 Edited February 27, 2012 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Όταν μου ήρθε το twitter το πρωί, νόμιζα ότι έκαναν λάθος! Μονοπύρηνο 1.3 GHz processor 512 MB RAM Nokia^Belle OS Display is a 4-incher of nHD (640 x 360) resolution 1GB per photo, space requirement! Νομίζω ότι έχει και led flash, δεν είμαι σίγουρος όμως. Edited February 27, 2012 by gel7 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Εντυπωσιακό!!!! Αυτό το πρόσεξε κανείς!? "Nokia Belle Feature Pack 1"....δηλαδή κάτι σαν Service Pack 1!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 "Nokia Belle Feature Pack 1"....δηλαδή κάτι σαν Service Pack 1!? Μάλλον. Και παλαιότερα στα symbian έτσι λέγανε τα updates & τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 μακαρι να βγει κανα σερβις πακ να διορθωσει λιγο τα πραγματα μπας και βαλω και εγω τη μπελε. αν μαθετε παιδια κανα νεο για σερβις πακ πειτε ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Λέτε με τον ερχομό του να ασχοληθούν περισσότερο με την Βelle ; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Λέτε με τον ερχομό του να ασχοληθούν περισσότερο με την Βelle ; Ακόμα και να έρθουν βελτιώσεις στη Belle, αυτό δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα έρθει και σε υπόλοιπα, τουλάχιστον επίσημα. Εύχομαι πάντως να πάρουμε την αναβάθμιση στο μενού της κάμερας. Κι ελπίζω η δυνατότητα touch focus που έχει το 808 να είναι θέμα λογισμικού και να μεταφέρεται και στο Ν8. Γιατί αν έχετε παρατηρήσει, σε ορισμένες περιπτώσεις που το Ν8 έχει δώσει αμφιλεγόμενα αποτελέσματα στο θέμα της εστίασης, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό ότι η αυτόματη εστίαση επικεντρώνεται στο κέντρο του κάδρου. Αν είχαμε και επιλογή για touch focus, αυτό θα απογείωνε ακόμα περισσότερο την ήδη άριστη κάμερα του Ν8. ;) Edited February 27, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 The top 10 Nokia 808 PureView questions - and answers Will Nokia Belle Feature Pack 1 be making its way over to the N8 and other Symbian handsets? Although no official announcement has been made yet, I'd be very surprised if most of these devices didn't get it in some form. In part, compatibility is determined by the size of the internal ROM - those with 512MB only, like the N8, may not make the cut. Watch for news in a few months time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Εντυπωσιακό!!!! Αυτό το πρόσεξε κανείς!? "Nokia Belle Feature Pack 1"....δηλαδή κάτι σαν Service Pack 1!? Μάλλον. Και παλαιότερα στα symbian έτσι λέγανε τα updates & τις αναβαθμίσεις. Στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι αυτό το Nokia Belle Feature Pack 1 είναι μάλλον η Carla! ;) http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2012/02/Feature-pacl-600x337.jpg http://mynokiablog.com/2012/02/28/nokia-belle-fp1-is-nokia-carla-v112-with-nokia-browser-8-2-so-carla-for-603-700-701/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 έχει έρθει σε κανέναν? είναι νωρίς για carla Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Μακάρι να είναι η Carla . Όπως ανακοινώθηκε τα S^3 θα πάρουν την Carla , εκτός του 500, αν δεν κάνω λάθος, ενώ για το feature pack λένε ότι ίσως δεν το πάρουν . θα δούμε , θα δούμε... Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλά και κακά νέα για τους κατόχους συσκευών με Symbian^3 Nokia Belle Feature Pack 1 to boost speed to 1.3Ghz on Nokia 700, 701 and 603 but will not be delivered to 1st generation http://dailymobile.se/2012/03/01/nokia-belle-feature-pack-1-to-boost-speed-to-1-3ghz-on-nokia-700-701-and-603-but-will-not-be-delivered-to-1st-generation/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 ^ εχει να γινει κατι παρομοιο απο το 2009 και το Tube (5800XM) που το ειχαν παει απο τα 332 στα 434mhz με ενα update. πραγμα που βοηθησε την συσκευη στην πραξη. φοβερο νεο. *E, θα μπορουσαν να πανε και τα πρωτα S^3 στο 1ghz ή στα 800mhz. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτέλους η Nokia θα δώσει, έστω και σε 3 συσκευές, αναβάθμιση για Feature Pack. Αυτό το φωνάζαμε από τότε που ήμασταν στα Symbian 3rd edition και μας ανάγκαζε να αγοράσουμε νέα συσκευή για να έχουμε κάποιες έξτρα δυνατότητες. Αυτό βέβαια έπρεπε να το κάνει από τότε αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται είναι τι θα γίνει με τις συσκευές που είναι σε Belle, θα πάρουν ξεχωριστή αναβάθμιση ή έχουν κάποια άλλα σχέδια? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts