Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από χθες έχω πάρει το sony xperia sole, και το wf θα πάει στην αδερφή μου!

σας χαιρετώ από εδώ, αν και που και που θα το επισκέπτομαι το thread, άλλωστε 2 χρόνια και κάτι μήνες το είχα το κινητάκι...

φιλική συμβουλή σε όλους, root και CM 7.2 !!

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν λες για 7.2 εννοεις αυτην

[ROM] CyanogenMod 7 for the HTC Wildfire :: V7.2.0 (16 Jun 2012),για να μην γινονται λαθη και τρεχουμε μετα η καποια αλλη?ευχαριστω

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

ναι

αυτο φαντάζομαι είναι από το xda που δίνεις,

για download

http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=buzz

και είναι η πρώτη (κατεβάζεις το cm-7.2.0-buzz.zip)

σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.ελπιζω να μην εχω προβληματα με αυτη την ρομ και να τρεχει καλα,γιατι απο οτι διαβαζω καποιες αλλες εχουν στο (gps,radio,camera) Edited by dantspet
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

όχι, αυτή δεν έχει κανένα!

τουλάχιστον από τη στιγμή που βγήκε μέχρι πριν από λίγες μέρες που είχα το κινητό δεν παρατήρησα κάτι..

ίσως μόνο χρειαστεί να φλασάρεις το radio πάλι για να μην έχεις θέμα με το gps, αλλά εγώ δεν το χρησιμοποιούσα, οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα...

οταν λες φλασαρισμα του radio τι εννοεις?

Καλημέρα. Έχει ένας φίλος το κινητό αυτό και είχε πρόβλημα με την παράταιρα. Του φορτιζε δηλαδή μέχρι 35%. Σταδιακά έπεφτε το ποσοστό που μπορεί να πιάσει. Άλλαξε μπαταρία και πάλι το ίδιο. Όταν μιλήσει στο τηλ πέφτει πολύ γρήγορα αλλά χαμηλά κρατάει περισσότερο από το κανονικό. Τι μπορεί να παίζει;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Και η καινούρια μέχρι το 35% φορτίζει; Το κινητό είναι rooted ή όχι; Αν ναι, μπορεί να δοκιμάσει να σβήσει τα battery stats από τη recovery και να ξαναδοκιμάσει
Τhe end of an era...

αν το αφησει να φορτισει φυσιολογική ώρα (1-2 ώρες) και δείχνει 35% τότε αν το κλείσει και το ανοίξει θα δείχνει το κανονικό ποσοστό

γενικά απότι βλέπω πολλοί απέκτησαν πρόβλημα με την μπαταρία :P

Και η καινούρια μέχρι το 35% φορτίζει; Το κινητό είναι rooted ή όχι; Αν ναι, μπορεί να δοκιμάσει να σβήσει τα battery stats από τη recovery και να ξαναδοκιμάσει

Ναι. Εκεί περίπου μου είπε. 35 με 40. Όχι δεν είναι root και δεν ασχολείται καθόλου με αυτά. Μπορεί να μπει σε recovery κανονικά; και αν ναι πως το κάνει; μέσα από το λειτουργικό του πάντως δεν είδα τίποτα για βαθμονομηση μπαταρίας;

αν το αφησει να φορτισει φυσιολογική ώρα (1-2 ώρες) και δείχνει 35% τότε αν το κλείσει και το ανοίξει θα δείχνει το κανονικό ποσοστό

γενικά απότι βλέπω πολλοί απέκτησαν πρόβλημα με την μπαταρία :P

Θα του πω να δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι αφού άλλαξε μπαταρία και έκλεισε το κινητό δεν θα έπρεπε να φτιάξει;

Edited by Spyros86

όχι, αν δεν είναι ροοτ, δεν μπορεί να το κάνει.

μπορεί να μην είναι πρόβλημα της μπαταρίας(μόνο) αλλά και των υποδοχέων του κινητού..

έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση,λύση δεν βρήκα. με αυθεντική μπαταρία ενός φίλου είναι λίγο καλύτερα πάντως..

Αν φταίνε οι επαφές μπορεί να φορτίζει μέχρι μικρότερο ποσοστό; επίσης μου είπε ότι φορτίζει πολύ αργά. Πλακέτα δεν παίζει να είναι;

Αν φταίνε οι επαφές μπορεί να φορτίζει μέχρι μικρότερο ποσοστό; επίσης μου είπε ότι φορτίζει πολύ αργά. Πλακέτα δεν παίζει να είναι;

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κάποιον αισθητήρα θα θεωρούσα υπεύθυνο για κάτι τέτοιο, οπότε θα σκεφτόμουν κατευθείαν για hardware πρόβλημα. Ωστόσο αν είναι rooted ας κοιτάξει να σβήσει και τα battery stats όπως είπαμε, αν και προσωπικά δε θα ήμουν και τόσο αισιόδοξος :(

Πως κάνω format την Μemory Card??

:O

settings -> storage -> unmount και μετά format :)

Edit: Μιας και το ίδιο ερώτημα το έθεσες και σε άλλο θέμα, απλά να σ'ενημερώσω ότι αφού πήρες κι εκεί απάντηση, το κλείδωσα ;)

Τhe end of an era...

καλησπερα σε ολους,μολις περασα την cm.7.2.0 και ειμαι στο σημειο που τρεχει το σημα της cyanogen mod με το ανθρωπακι,το οποιο ομως ειναι ετσι πολυ ωρα και δεν ανοιγει περαιτερω.μπορει να μου πει καποιος τι να κανω τωρα?ευχαριστω εκ των προταιρων

όταν λες πολλή ώρα?

το πρώτο boot μπορεί να διαρκέσει λίγο παραπάνω από το κανονικό.. περίμενε και αν δεν ανοίξει, ξαναμπες στην recovery, κάνε wipe τα πάντα(data, cahe, dalvik) και ξαναπέρασε τη rom..

αν έχεις δεδομένα που θες να κρατήσεις, σε περίπτωση που δεν έκανες clean install, πάρε πρώτα backup από το οποίο μπορείς να το επαναφέρεις τα data μόνο μετά ;)

αυτη την στιγμη εχω μιση ωρα

Εdit: Φιλε μου σ`ευχριστω πολυ για την βοηθεια σου ολα πηγαν καλα,να εισαι καλα καλο βραδυ

Edited by Villis
Συνένωση συνεχόμενων posts

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κάποιον αισθητήρα θα θεωρούσα υπεύθυνο για κάτι τέτοιο, οπότε θα σκεφτόμουν κατευθείαν για hardware πρόβλημα. Ωστόσο αν είναι rooted ας κοιτάξει να σβήσει και τα battery stats όπως είπαμε, αν και προσωπικά δε θα ήμουν και τόσο αισιόδοξος :(

Δεν είναι root και το κόβω πολύ χλωμό να κάνει μιας και δεν ξέρει. Κι εγώ δεν το ξέρω το κινητό για να του κάνω root. Και στο hox μου για να κάνω root τα έμπλεξα στην αρχή. Οπότε φαντάζομαι θα το κρατήσει ως έχει μιας και μάλλον θα είναι hqrdware και δεν νομίζω να αξίζει να πάει αντιπροσωπία.

λογικά είναι hardware, επίσης λογικά δεν θα έχει εγγύηση πλέον....

το root πάντως γίνεται πανεύκολα! δείτε το πρώτο ποστ αν θέλετε..

λογικά είναι hardware, επίσης λογικά δεν θα έχει εγγύηση πλέον....

το root πάντως γίνεται πανεύκολα! δείτε το πρώτο ποστ αν θέλετε..

Οκ, ίσως κάνω καμιά δοκιμή.

Καλησπερα στην παρεα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,ειμαι κατοχος του desire και η κοπελα μου του wildfire s.στο desire εχω κανει παρα πολλα οποτε εχω την εμπειρια για root και roms,θα ηθελα να μου δωσει καποιος εναν αναλυτικο οδηγο για root wildfire s tmobile.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

Παιδια καλησπερα...

Εχω το wildfire απο Γαλλια κλειδωμενο...

Υπαρχει καποιος οδηγος για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω? Εχω βρει και καποια site που πρεπει να πληρωσεις για να σου δωσουν unlock code. Ομως δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα κ επισης θα προτιμουσα να μην πληρωσω...

Οποιος ξερει κατι θα βοηθουσε παρα πολυ!

χωρίς να έχω ιδέα από κλειδωμένα τηλέφωνα από εξωτερικό, υποθέτω ότι αν κάνεις unlock τον bootloader και περάσεις άλλη ρομ(δες πρώτο ποστ), δεν θα είναι κλειδωμένο.. με κάθε επιφύλαξη όμως...