Wildfire Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Kαλησπερα σε ολους!!! :) Τελικα οι unrevoked το παλευουν ε? :) Να δουμε ποτε θα την φτιαξουν! Αλλα να ρωτησω! Εγω θελω να βαλω την wildpuzzle που εχει και Live Wallpapers στο sense! Ομως γινεται να φτιαξει(π.χ ο villis που την εχει βαλει! :) ) εναν οδηγο για να δουμε πως θα την βαλουμε οταν ερθει η ωρα και πως θα κανουμε overclock διοτι δεν νομιζω ολοι να ξερουμε πως να τα κανουμε αυτα!! :):) Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Rom manager που κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη. Προσωπικα δεν το εχω χρησιμοποιησει. Εναλλακτικά ψάχνεις στο Google οδηγό. Δεν εχω πρόχειρο κάποιο λινκ στο κινητό. Μόλις παω στο pc θα δω μήπως εχω κάτι. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπέρα και από μένα!!! Στο ράδιό σας έχετε παρατηρήσει το RDS??? Τρέχει κανονικά? Εμένα βγάζει το μήνυμα με το οποίο έχει αποθηκευθεί ο σταθμός και δεν αλλάζει εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Kαλησπερα σε ολους!!! :) Τελικα οι unrevoked το παλευουν ε? :) Να δουμε ποτε θα την φτιαξουν! Αλλα να ρωτησω! Εγω θελω να βαλω την wildpuzzle που εχει και Live Wallpapers στο sense! Ομως γινεται να φτιαξει(π.χ ο villis που την εχει βαλει! :) ) εναν οδηγο για να δουμε πως θα την βαλουμε οταν ερθει η ωρα και πως θα κανουμε overclock διοτι δεν νομιζω ολοι να ξερουμε πως να τα κανουμε αυτα!! :):) Ευχαριστω! :) Ορίστε ελληνικός οδηγός για να εγκαταστήσεις την Wildpuzzle συγκεκριμένα στο κινητό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=460008&garpg=2 Ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι οκ. Ελπίζω να μην έχεις εγκαταστήσει την επίσημη 2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wildfire Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ορίστε ελληνικός οδηγός για να εγκαταστήσεις την Wildpuzzle συγκεκριμένα στο κινητό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=460008&garpg=2 Ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι οκ. Ελπίζω να μην έχεις εγκαταστήσει την επίσημη 2.2. Το κακο ειναι οτι εχω βαλει την επισημη 2.2 και πρεπει να περιμενω λιγο ακομα! Αλλα οκ! Ευχαριστω για τον οδηγο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Τα απίστευτα & όμως αληθινά συνεχίστηκαν για ακόμη μια μέρα με το Android. Ενώ μιλούσα με ένα χριστιανό, το κινητό διέκοψε τη συνομιλία & έκανε μόνο του κλήση σε άλλο αριθμό! :eek: Χρησιμοποιώ κινητό 13 χρόνια, έχω αλλάξει & εγώ δεν ξέρω πόσες συσκευές & πόσες μάρκες κινητών, αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω διαβάσει ούτε σε βιβλίο επιστημονικής φαντασίας. Φίλε μου δε σε θέλει το κινητό... :p Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι. Ξέρω πως κάθε φορά που θα γράψεις, όλο και κάτι απίστευτο θα σου έχει συμβεί-Όπως κι εσύ λες (δεν υπονοώ ότι λες ψέμματα, εννοώ ότι όντως κάτι παίζει με το κινητό σου) ;) . Είσαι με stock rom ή με custom? 2.1 ή 2.2; Πραγματικά είσαι ο μόνος που του έχουν συμβεί όλα αυτά-τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ που παρακολουθώ! :worry: Kαλησπερα σε ολους!!! :) Τελικα οι unrevoked το παλευουν ε? Να δουμε ποτε θα την φτιαξουν! Αλλα να ρωτησω! Εγω θελω να βαλω την wildpuzzle που εχει και Live Wallpapers στο sense! Ομως γινεται να φτιαξει(π.χ ο villis που την εχει βαλει! :) ) εναν οδηγο για να δουμε πως θα την βαλουμε οταν ερθει η ωρα και πως θα κανουμε overclock διοτι δεν νομιζω ολοι να ξερουμε πως να τα κανουμε αυτα!! Ευχαριστω! Ήταν στα σχέδιά μου (και είναι βασικά) ένας οδηγός για custom roms αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο τους τελευταίους μήνες και συνεχώς το αναβάλλω. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να αφιερώσω λίγη ώρα και να κάνω έναν οδηγό για custom roms, για adb και για κάποια άλλα... Μέχρι τότε όμως (αν/όταν υπάρξει αυτό το τότε), μια χαρά είναι κι οδηγός που ανέφερε ο φίλος λίγο παραπάνω. Σύντομα θα ανανεωθεί το πρώτο post, με επιπλέον πληροφορίες και κάποια link για διάφορους οδηγούς! :happy: Καλησπέρα και από μένα!!! Στο ράδιό σας έχετε παρατηρήσει το RDS??? Τρέχει κανονικά? Εμένα βγάζει το μήνυμα με το οποίο έχει αποθηκευθεί ο σταθμός και δεν αλλάζει εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ποιά έκδοση έχεις, 2.1 ή 2.2; Απ'ότι το θυμάμαι με τη 2.1, μου είχε παίξει καλά, αλλά το είχα απενεροποιήσει. Τώρα το κινητό μου είναι λίγο μπάχαλο, γιατί δεν έχω χρόνο κι έχω ξεμείνει με την cm7 και χωρίς το backup των εφαρμογών μου, οπότε ελπίζω από αύριο-μεθαύριο να είμαι back και να ελέγξω... Αν κάποιος δοκιμάσει, καλό θα μας κάνει! Ορίστε ελληνικός οδηγός για να εγκαταστήσεις την Wildpuzzle συγκεκριμένα στο κινητό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=460008&garpg=2 Ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι οκ. Ελπίζω να μην έχεις εγκαταστήσει την επίσημη 2.2.Ωραία πληροφορία φίλε μου! Θα μπει στο πρώτο post όταν αξιωθώ να το ανανεώσω! :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς το Kongregate; Σε εμένα δεν παίζει ούτε σε Wildfire με επίσημη 2.2 ούτε με custom rom 2.2.1. Μου ζητάει συνέχεια τον flash 10.1. Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Φίλε μου δε σε θέλει το κινητό... :p Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι. Ξέρω πως κάθε φορά που θα γράψεις, όλο και κάτι απίστευτο θα σου έχει συμβεί-Όπως κι εσύ λες (δεν υπονοώ ότι λες ψέμματα, εννοώ ότι όντως κάτι παίζει με το κινητό σου) ;) . Είσαι με stock rom ή με custom? 2.1 ή 2.2; Πραγματικά είσαι ο μόνος που του έχουν συμβεί όλα αυτά-τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ που παρακολουθώ! :worry: Ήταν στα σχέδιά μου (και είναι βασικά) ένας οδηγός για custom roms αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο τους τελευταίους μήνες και συνεχώς το αναβάλλω. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω να αφιερώσω λίγη ώρα και να κάνω έναν οδηγό για custom roms, για adb και για κάποια άλλα... Μέχρι τότε όμως (αν/όταν υπάρξει αυτό το τότε), μια χαρά είναι κι οδηγός που ανέφερε ο φίλος λίγο παραπάνω. Σύντομα θα ανανεωθεί το πρώτο post, με επιπλέον πληροφορίες και κάποια link για διάφορους οδηγούς! :happy: Ποιά έκδοση έχεις, 2.1 ή 2.2; Απ'ότι το θυμάμαι με τη 2.1, μου είχε παίξει καλά, αλλά το είχα απενεροποιήσει. Τώρα το κινητό μου είναι λίγο μπάχαλο, γιατί δεν έχω χρόνο κι έχω ξεμείνει με την cm7 και χωρίς το backup των εφαρμογών μου, οπότε ελπίζω από αύριο-μεθαύριο να είμαι back και να ελέγξω... Αν κάποιος δοκιμάσει, καλό θα μας κάνει! Ωραία πληροφορία φίλε μου! Θα μπει στο πρώτο post όταν αξιωθώ να το ανανεώσω! :happy: Έχω κατεβάσει την 2.2. Υπάρχει τρόπος ενεργοποιήσης-απενεργοποίησης του RDS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleveroia_3 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 γεια σας παιδια,βασικα ειμαι σιγουρος οτι μεσα σε αυτο το τοπικ υπαρχει ο τροπος να βαλω το 2.2 αλλα ή μπερδευομαι ή δε το βρισκω:( αν ειναι ευκολο να μου δωσει καποιο μελος το λινκ θα με βοηθουσαι.με συγχωρητε αν δε το το εψαξα πολυ ή δε το προσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Θες να βάλεις το 2.2 επίσημα ή με custom rom; Αν θες επίσημα πας Settings -> About Phone -> System Software Updates και πατάς Check now. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleveroia_3 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 αν σου πω οτι δεν εχω ιδεα το τι ειναι το επισημα και τι με custom rom θα με πεις ασχετο και θα εχεις δικιο:p θα σε παρακαλουσα αν μπορεις να μπεις στον κοπο να μου το εξηγησεις,ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 αν σου πω οτι δεν εχω ιδεα το τι ειναι το επισημα και τι με custom rom θα με πεις ασχετο και θα εχεις δικιο:p θα σε παρακαλουσα αν μπορεις να μπεις στον κοπο να μου το εξηγησεις,ευχαριστω:) Υπάρχουν οι επίσημες rom που βγαίνουν από την εταιρία και υπάρχουν και οι ανεπίσημες που φτιάχνουν κάποιοι χρήστες "πειραγμένες" με σκοπό να τις φέρουν στα μέτρα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleveroia_3 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καταλαβα ευχαριστω! μου φενετε λογικο να χρησιμοποιησω το επισιμο για την μεγαλυτερη ασφαλεια του κινητου αλλα αν νομιζετε οτι δεν εχει σιμασια αλαζει:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καταλαβα ευχαριστω! μου φενετε λογικο να χρησιμοποιησω το επισιμο για την μεγαλυτερη ασφαλεια του κινητου αλλα αν νομιζετε οτι δεν εχει σιμασια αλαζει:happy: Και για να ισχύει και η εγγύηση του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς το Kongregate; Σε εμένα δεν παίζει ούτε σε Wildfire με επίσημη 2.2 ούτε με custom rom 2.2.1. Μου ζητάει συνέχεια τον flash 10.1. Υπάρχει κάποια λύση; Αν θέλει flash, δε νομίζω να του κάνει το flashlite που έχει το κινητάκι μας, οπότε μάλλον δε θα παίξει! Έχω κατεβάσει την 2.2. Υπάρχει τρόπος ενεργοποιήσης-απενεργοποίησης του RDS? Τώρα το δοκίμασα και είδα ότι δεν απενεργοποιείται. Οπότε απλά το θυμάμαι από το προηγούμενο κινητό... Σόρρυ για την παραπληροφόρηση :O καταλαβα ευχαριστω! μου φενετε λογικο να χρησιμοποιησω το επισιμο για την μεγαλυτερη ασφαλεια του κινητου αλλα αν νομιζετε οτι δεν εχει σιμασια αλαζει:happy: Καλύτερα αν δεν είσαι εξοικειωμένος με αυτά, να μείνεις με το επίσημο, μέχρι να αποφασίσεις αν θές ή όχι να ασχοληθείς-διαβάσεις ώστε να είσαι οκ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ξέρει κανείς αν μπορεί να βγεί το κείμενο κάτω απο τις εφαρμογές? Εννοώ το όνομα της εφαρμογής και να μείνει μόνο το σηματάκι απο την κάθε εφαρμογή. Μέχρι στιγμής μονο το Handset sms εχω βρει ότι το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosagg Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδιά έψαξα αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να κάνει αυτόματα root το κινητό μας, ώστε να μη κάτσω να διαβάζω πως και τι και βρήκα αυτό εδώ το site: http://www.unrevoked.com Το γνωρίζετε, το έχει δοκιμάσει κανείς? Από ότι είδα με απλή σύνδεση με το pc κάνει root το κινητό και του παιρνάει στη συνέχεια μια custom rom που εχουν φτιάξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alipkok Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Γεια χαρά σε όλους.Θα ήθελα μια πληροφορία σχετικά με το sychronizing μεσω exchange.Παρόλοο ότι όλα τα στοιχεία είναι σωστά ,ο συγχρονισμός δεν γίνεται...Έχω setαρει σε πολλα κινητά exchange account μεσω activesync ωστόσο στο συγκεκριμένο δεν είναι επιτυχής..Κάποια ιδέα; Ο exchange ειναι 2003 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Φίλε μου δε σε θέλει το κινητό... :p Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι. Ξέρω πως κάθε φορά που θα γράψεις, όλο και κάτι απίστευτο θα σου έχει συμβεί-Όπως κι εσύ λες (δεν υπονοώ ότι λες ψέμματα, εννοώ ότι όντως κάτι παίζει με το κινητό σου) ;) . Είσαι με stock rom ή με custom? 2.1 ή 2.2; Πραγματικά είσαι ο μόνος που του έχουν συμβεί όλα αυτά-τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ που παρακολουθώ! :worry: Το κινητό δεν το έχω πειράξει. Ούτε root, ούτε moot, ούτε τίποτα. Απλά έκανα τις 2 αναβαθμίσεις ota & τώρα φοράω την 2.2.1. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι ένα βήμα από το να πάρω κανένα SE των 80 ευρώ, τουλάχιστον να μιλάω σαν άνθρωπος. Να κάνω hard reset? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 παιδια οποιος εκανε τη λαλακια και εκανε update στο 2.2 τερμα το root? Περιμενουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Φορτισα χθες το βραδυ το κινητο και το πρωι η μπαταρια του ηταν στο 75%.Δεν μπορω να φαντασω οτι θα γινεται συνεχεια αυτο:( Ηταν λογω της εφαρμογης greek names τελικα.Το ελυσα το προβλημα.:D Πως μπορουμε να δουμε το συνολο διαρκειας ολων των κλησεων? Edited January 24, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ξέρει κανείς αν μπορεί να βγεί το κείμενο κάτω απο τις εφαρμογές? Εννοώ το όνομα της εφαρμογής και να μείνει μόνο το σηματάκι απο την κάθε εφαρμογή. Μέχρι στιγμής μονο το Handset sms εχω βρει ότι το κάνει. Δοκίμασε άλλον launcher. Δε θυμάμαι ποιοί το κάνουν, αν και νομίζω ότι ο launcher pro και ο go launcher το κάνουν :) Παιδιά έψαξα αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να κάνει αυτόματα root το κινητό μας, ώστε να μη κάτσω να διαβάζω πως και τι και βρήκα αυτό εδώ το site: http://www.unrevoked.com Το γνωρίζετε, το έχει δοκιμάσει κανείς? Από ότι είδα με απλή σύνδεση με το pc κάνει root το κινητό και του παιρνάει στη συνέχεια μια custom rom που εχουν φτιάξει.... Μόνο το unrevoked λειτουργεί-λειτουργούσε για το κινητό μας. Custom rom δεν περνάει το unrevoked-την περνάς μόνος σου. Custom recovery περνάει το unrevoked. ΑΛΛΑ το unrevoked δε λειτουργεί αν έχεις την επίσημη 2.2.1 rom! (όχι ακόμα τουλάχιστον) Το κινητό δεν το έχω πειράξει. Ούτε root, ούτε moot, ούτε τίποτα. Απλά έκανα τις 2 αναβαθμίσεις ota & τώρα φοράω την 2.2.1. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι ένα βήμα από το να πάρω κανένα SE των 80 ευρώ, τουλάχιστον να μιλάω σαν άνθρωπος. Να κάνω hard reset? Ναι φίλε μου. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου, αν και μάλλον θα έπρεπε απ'την αρχή αν πήγαινες το κινητό για αντικατάσταση, γιατί απ'την αρχή θυμάμαι είχες προβλήματα. :( παιδια οποιος εκανε τη λαλακια και εκανε update στο 2.2 τερμα το root? Περιμενουμε? Αναγκαστικά αναμονή. Η unrevoked team είπε ότι δουλεύει για λύση στο hboot της 2.2.1 στο wildfire! Ηταν λογω της εφαρμογης greek names τελικα.Το ελυσα το προβλημα.:D Πως μπορουμε να δουμε το συνολο διαρκειας ολων των κλησεων? Δε γίνεται χωρίς κάποια εφαρμογή :blink: :X Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή droidstats :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Γνωριζεται εαν υπαρχει καποιο προγραμμα στο Market για να κανεις reboot το κινητο μας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Δοκίμασε άλλον launcher. Δε θυμάμαι ποιοί το κάνουν, αν και νομίζω ότι ο launcher pro και ο go launcher το κάνουν :) Ευχαριστώ φίλε μου. Γνωρίζεις μήπως αν περάσω κάποια απο τις δύο εφαρμογές θα δω διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας? ...προς το αρνητικό? Δηλαδη επειδή θα "τρέχει" η εφαρμογή μονίμως, θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία? Επίσης, μήπως γνωρίζει κάποιος (ή αν έχει βάλει) "μεγαλύτερη" μπαταρία στο κινητό μας και αν έχει δει διαφορά? Edited January 25, 2011 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αν σε αφηνει,προσπαθησε να πας Menu/Ρυθμισεις/Οθονη/ και τελευταια επιλογη "Βαθμονομηση G-sensor". Ισως φτιαξει ;) Ευχαριστώ για την απάντηση και τον φίλο tolios32. το είχα δοκιμάσει και αυτό και τίποτα, ευτυχώς έφτιαξε μονό του την επόμενη μέρα! Kαι μια απορία ακόμη αγόρασα ένα micro SDHC 8gb αυτό εδώ http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=830D8379DC759A49B167D178F6659F0F&pa=671CDCD21523A94287C3265E367E2F59 μπορώ να τα συνδέσω και τα δυο(το micro SDHC και το τηλέφωνο) με USB στο pc και να μεταφέρω τα αρχεία και λιγες εφαρμογες? πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία όταν το βάλω στο κινητό? Επίσης κάποια αρχεια βίντεο και φωτογραφίες που έχει η αδελφή μου στο παλιο της se c905 να τα μεταφέρω με τον ίδιο τροπο(USB) ή με bluetooth? Νέος και χαρουμενος στο android κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts