Jump to content

panosagg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosagg

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

panosagg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχεις δίκιο, δεν είχα πάρει καν είδηση πως υπάρχουν 2 διαφορετικά xperia mini:X
  2. Από το skroutz εύκολα βρίσκεις πως διατίθεται εδώ. Παραδόξως δε βλέπω να διατίθεται σε πολλά μαγαζιά..
  3. 1) Μάλιστα, ευχαριστώ! 2) "Branded" εννοείς να μην είναι επεξεργασμένο το android από τις εταιρίες που μας το προμηθεύουν (vodafone, cosmote, wind, etc), σωστά? Ε αυτό δε γίνεται και τόσο συχνά..
  4. Καλησπέρα.

    Πόσταρα το ακόλουθο μήνυμά μου και σε τοπικ αλλά δεν πήρα απάντηση..Αν μπορείς διαφώτισε με σε παρακαλώ!

     

    Η ερώτησή μου είναι σε δύο σκέλη η εξής:

     

    1) Υπάρχει κάποιο κινητό πέρα από αυτά που έχει συνδημιουργήσει η Google (Nexus one, Nexus S) που να έχει ως original romκαθαρό-android by google? Ξέρω πχ πως η HTC πάντα προσθέτει το Sense UI, η Samsung, η LG, η Sony Erricsson?

     

    2) Τα Nexus one και Nexus S ή ακόμα και κάποιο ακόμα κινητό που θα μου πείτε αν υπάρχει με καθαρό android δέχονται αναβαθμίσεις άμεσα με την προτυποποίησή τους από την Google ή μήπως υπάρχει ακόμα και σε αυτά κάποια ανάγκη επεξεργασίας και άρα καθυστέρησης των αναβαθμίσεων?

  5. Καλησπέρα. Η ερώτησή μου είναι σε δύο σκέλη η εξής: 1) Υπάρχει κάποιο κινητό πέρα από αυτά που έχει συνδημιουργήσει η Google (Nexus one, Nexus S) που να έχει ως original romκαθαρό-android by google? Ξέρω πχ πως η HTC πάντα προσθέτει το Sense UI, η Samsung, η LG, η Sony Erricsson? 2) Τα Nexus one και Nexus S ή ακόμα και κάποιο ακόμα κινητό που θα μου πείτε αν υπάρχει με καθαρό android δέχονται αναβαθμίσεις άμεσα με την προτυποποίησή τους από την Google ή μήπως υπάρχει ακόμα και σε αυτά κάποια ανάγκη επεξεργασίας και άρα καθυστέρησης των αναβαθμίσεων? Και ρωτάω φυσικά γιατί στην πρώτη εμπειρία μου στο android, η αραιή ή και η απουσία αναβάθμισης του επίσημου λειτουργικού συστήματος ήταν το βασικό ελάττωμα που παρατήρησα.
  6. Απαντώ μόνος μου στον εαυτό μου, ευτυχώς γλίτωσα το hard-reset! Η απάντηση δόθηκε απο τον παλίκαρο εδώ και λέει εν' ολίγοις το εξής: "You have to go to Settings->Application->Managed Application->"All" tab->Contacts Storage And then click Clear Data. After that you can sync your contacts again from your backup."
  7. Δυστυχώς καμία ανταπόκριση..Η επαφή αυτή προυπάρχει απο το android? Επομένως, μόνο με επανεγκατάσταση της έκδοσης που φοράω λέτε να λυθεί?
  8. Παιδιά εδώ και κάποιες μέρες έχω πρόβλημα με την "κάρτα επαφής μου", που περιγράφει τον εαυτό μου (τηλ, avatar κτλ) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την επεξεργαστώ. Όποτε πατάω πάνω της το κινητό κολλάει γράφοντας "φόρτωση".. Από που δημιουργείται/διαγράφεται "η κάρτα επαφής μου", ξέρει κανείς?
  9. Παιδιά έψαξα αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να κάνει αυτόματα root το κινητό μας, ώστε να μη κάτσω να διαβάζω πως και τι και βρήκα αυτό εδώ το site: http://www.unrevoked.com Το γνωρίζετε, το έχει δοκιμάσει κανείς? Από ότι είδα με απλή σύνδεση με το pc κάνει root το κινητό και του παιρνάει στη συνέχεια μια custom rom που εχουν φτιάξει....
  10. Καλησπέρα! Υπάρχει καμοια εφαρμογή στο μαρκετ για να κατεβάζουμε τορρεντς ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ όπως πχ το utorrent??
  11. Hello! 2 ερωτησουλες και απο εμένα: 1) Σε τι κωδικοποιηση μεταφερετε τα video σας στο κινητο? Ψάχνω για την καλύτερη κωδικοποίηση (καλη αναλυση-μικρο μεγεθος-να παιζει) και ειμαι σε αδιεξοδο. Οτιδηποτε συμπιεσμενο (.avi, .rmvb, ... ) δε τα παιζει καν. Δοκίμασα 3gp, mp4, mpg1, mpg2 και απο ολα αυτα εχω προτιμησει το .mpg1. Ωστοσο και πάλι δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος διοτι δε με αφηνει να παω μπρος-πισω στο video ουτε να κανω pause, παρα μονο να το δω μονομιας. Χρησιμοποιώ τον "rockplayer" και τον "arcMedia". Έχετε καμια συμβουλη για αλλη κωδικοποιηση/player? 2) Θέλω να μεταφέρω τις επαφές του τηλεφώνου μου ΣΤΗ google, οχι το αντιστροφο. Ξέρεις κανεις κανέναν τρόπο?
  12. Τι θα γίνει ρε παιδιά με το Froyo για το κινητό μας? Έχει κανεις σας καμια πληροφόρηση επι του θεματος για το ποτε να το περιμενουμε?
  13. Μη βρίσκοντας κάποια πιο γρήγορη λύση, έσβησα ολες τις επαφες απο την κάρτα sim και εφυγεη αηδία.
  14. Να ρωτήσω κάτι σχετικό..Πέρασα τις επαφές μου στη μνήμη του τηλεφώνου και επέλεξα απο /Τηλέφωνο->menu->Πρόσωπα->menu->Προβολή να μου δείχνει ΜΟΝΟ τις επαφές του τηλεφώνου μου. Στο /Τηλέφωνο->menu->Πρόσωπα οκ μου δείχνει μόνο του τηλεφώνου. Στο /Τηλέφωνο όμως εξακολουθεί να μου δείχνει και τις επαφές απο τη μνήμη της καρτας sim:angry::angry: Υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να μου δειξει και σε αυτό το directory μονο τις επαφες της μνήμης τηλεφώνου? Ειναι ενοχλητικό να κάνω search και να μου βγαζει τις "πετσοκομμένες" επαφές της sim (εξαιτιας της μικροτερης χωρητικότητας ανα επαφη, που εχει η καρτα sim).
  15. i've got it in white..beautiful!!! Good question, what is going on with FROYO??
×
×
  • Create New...