ardi21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 β) υπάρχει πρόγραμμα video editing? Δεν το εχω ψαξει αλλα προφανως θα υπαρχει. Τωρα κατα ποσο θα μπορεσεις να κανεις editing στο συγκεκριμενο κινητο εχω αμφιβολιες... Εκτος και αν εχεις ποοοοολυ υπομονη:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 καλησπερα. μετα την τελευταια αναβαθμιση, δεν ανοιγει το fast web installer. εγινε και σε κανεναν αλλον το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 καλησπερα. μετα την τελευταια αναβαθμιση, δεν ανοιγει το fast web installer. εγινε και σε κανεναν αλλον το ιδιο? Με την τελευταια αναβαθμιση του market η google απεκλεισε την συγκεκεριμενη εφαρμογη. Αυτο λεει το μνμ που βγαζει. Οποτε σε ολους το ιδιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaleftos Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Όταν το τηλέφωνο φορτίζει αν αγγίξεις απαλά (σαν να το χαϊδεύεις) το μεταλλικό κομμάτι γύρο γύρο από την οθόνη έχει μια αίσθηση σαν να δονείται?? Ελάχιστα όμως... Όταν δεν είναι συνδεμένο στο φορτιστή δεν έχει την ίδια αίσθηση.... Είναι ιδέα μου ή το τηλέφωνο μου γαργαλιέται??? :lol: Παράθεση ROCK 'N' RIDE just a way of life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) το καλο μετα απο ενα πειραμα που εκανα ειναι οτι αυτην την στιγμη εχω live wallpaper να τρεχει στο wildfire.το κακο ειναι οτι λογω επεξεργαστη μαλλον εχω πολυ lag οταν παω απο την μια οθονη στην αλλη.για οποιον θελει να δοκιμασει πρεπει να εχει κανει root στο τηλεφωνο του.μετα κατεβαζεις μια custom rom που να εχει ενσωματωμενα live wallpapers.εγω κατεβασα την wildpuzzle froyo.την αποσυμπιεζεις,πας εκει που λεει system και βρισκεις την εφαρμογη LiveWallpapersPicker.apk.την αντιγραφουμε στο wildfire,την εγκαθιστουμε και μετα εγκαθιστουμε απο το μαρκετ ενα live wallpaper και εναν αλλο launcher γιατι στο sense δεν δουλευει.εγω κατεβασα τον go launcher που ειναι δωρεαν και σχετικα καλος.και μετα κλασικα παμε ρυθμισεις-ταπετσαρια-αρχικη και εχουμε 3 επιλογες πια:ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ HTC-ΓΚΑΛΕΡΙ.επιλεγουμε το ζωντανες ταπετσαριες,οριζουμε μια απο αυτες που εγκαταστησαμε και ετσι εχουμε ενα πολυ αργοκινητο live wallpaper,δυστυχως Edited December 12, 2010 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sireag80 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 εχω απενεργοποιηση την γραμμη κατάστασης ώστε να μην φαινεται το εισερχόμενο μήνυμα αλλα δεν ακουγεται ο ήχος οταν λαμβάνω sms???. ετσι όπως το εχω τωρα ρυθμισμενο δηλαδη μηνυματα - μενου- ρυθμισεις - ληφθεντα μην.- εχω ξετικαρει το ληφθεισα ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 εχθες εκανα την αναβαθμιση 1.37.405.1.ποιες οι διαφορες με το πριν? Παρατεταμένη πίεση σε κάποια από τις αρχικές οθόνες, προσθήκη στοιχείου ελέγχου, λήψη περισσότερων γραφικών στοιχείων... ;-) tapas, mapas, tapatalk Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 εχω απενεργοποιηση την γραμμη κατάστασης ώστε να μην φαινεται το εισερχόμενο μήνυμα αλλα δεν ακουγεται ο ήχος οταν λαμβάνω sms???. ετσι όπως το εχω τωρα ρυθμισμενο δηλαδη μηνυματα - μενου- ρυθμισεις - ληφθεντα μην.- εχω ξετικαρει το ληφθεισα ειδοποίηση. 1. Πώς απενεργοποιούμε τη γραμμή κατάστασης μηνύματος? 2. MMS δουλεύετε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 απ'ότι έχω καταλάβει απ'όσα έχω διαβάσει υπάρχει η δυνατότητα να ανέβει η ταχύτητα του επεξεργαστή..αυτό αναμένεται να το κάνει αυτόματα η επίσημη froyo ή για όσους το επιθυμούν μονόδρομος είναι ο rooted δρόμος με τις αντίστοιχες εφαρμογές για τον kernel? κλπ? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Eπίσημη Froyo ακούμε, διαβάζουμε, αλλά δεν... βλέπουμε. Για να δούμε! Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μεγάλο μειονέκτημα του κινητού και όλων των touch γενικά: δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με γάντια! Ουτε καν για να απαντήσεις σε κλήσεις! Εκτός αν κάνω εγώ κατι λάθος... :S Και εχει και κρύο... Μπρρρ... :P Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sireag80 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 1. Πώς απενεργοποιούμε τη γραμμή κατάστασης μηνύματος? 2. MMS δουλεύετε κανονικά? 1.Θέλω το sms να ερχεται κανονικα με ήχο γιατι τωρα που εχω ξετικαρει την ληφθεισα ειδοποιηση ναι μεν δεν φαινεται στην γραμμη κατασταση μηνυματος αλλα ειναι στο αθορυβο.... 2. ΜΜS δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παίδες καλημέρα,μου έβγαλε μήνυμα για Διάθεση Ενημερωση λογισμικού,να το προχωρήσω? και πρέπει να κάνω back up Ότι εχω στο κινητό μέσα??. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παίδες καλημέρα,μου έβγαλε μήνυμα για Διάθεση Ενημερωση λογισμικού,να το προχωρήσω? και πρέπει να κάνω back up Ότι εχω στο κινητό μέσα??. Αν ειναι απλη ενημερωση, δε χρειαζετε back up. Αν ειναι η ενημερωση για το "pagomeno giaoyrti" τοτε πρεπει να κανεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Αναβαθμιση Συστηματος 1.37.405.1 αυτο σας λεει κατι??. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μια απλη αναβαθμιση ειναι. Δε θελει back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c2byalex Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 αυτη απλη αναβαθμιση ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasM Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Αν ειναι απλη ενημερωση, δε χρειαζετε back up. Αν ειναι η ενημερωση για το "pagomeno giaoyrti" τοτε πρεπει να κανεις.:) back up πως κάνουμε? Θέλει κάποια εφαρμογή ή γίνεται απλά από το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_Kal Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 apaleftos, αυτό είναι στατικό(;) φορτίο που δημιουργείται επειδή η επιφάνεια είναι μεταλλική και προφανώς δεν γειώνεται. Το ίδιο πρόβλημα έχουν οι οθόνες, κάποια πληκτρολόγια της και κάποιοι φορητοί της apple, όπως επίσης και κάποια μοντέλα της sony. Αν και δεν νομίζω πως είναι πρόθεση των σχεδιαστών, εγώ προσωπικά το απολαμβάνω:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το market? Δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου. Παίζει ρόλο που συνδέομαι μέσω wifi? Ο λογαρισμός google Που ρωτάει είναι η διεύθυνση mail? Ειμαι λίγο χαμένος.... heeelp :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaleftos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 apaleftos, αυτό είναι στατικό(;) φορτίο που δημιουργείται επειδή η επιφάνεια είναι μεταλλική και προφανώς δεν γειώνεται. Το ίδιο πρόβλημα έχουν οι οθόνες, κάποια πληκτρολόγια της και κάποιοι φορητοί της apple, όπως επίσης και κάποια μοντέλα της sony. Αν και δεν νομίζω πως είναι πρόθεση των σχεδιαστών, εγώ προσωπικά το απολαμβάνω:lol::p Δηλαδή είναι κάτι φυσιολογικό? Το κάνουν όλα? Σκεφτόμουν να το πάω πίσω και να ζητήσω να μου το αλλάξουν με την πρόφαση ότι γαργαλιέται!!! :lol: Η αντίδραση και μόνο του πωλητή πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον!!! Για να μην παρεξηγηθώ... Έχω δουλέψει κι εγώ πωλητής σε κατάστημα κινητής και έχω ακούσει πολλά τρελά... Παράθεση ROCK 'N' RIDE just a way of life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το market? Δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου. Παίζει ρόλο που συνδέομαι μέσω wifi? Ο λογαρισμός google Που ρωτάει είναι η διεύθυνση mail? Ειμαι λίγο χαμένος.... heeelp :worry: Πρεπει να εχειs ενεργο λογαργιασμο στο Gmail Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλησπερα παιδια. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Γινεται ενημερωση του καιρου εμφανιζεται κανονικα Αθηνα και τα δεδομενα καιρου στην αρχικη οθονη του sense και μολις αποσυνδεθω απο το νετ και πατησω στο καιρο μου λεει δεν εχουν ληφθει μετεωρολογικα δεδομενα για Αθηνα ενω οι αλλες ευρωπαικες πολεις παραμενουν ενημερωμενες κανονικα Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Λοιπόν μιλησα με 1397. Σε εμενα το πρόβλημα λύθηκε. θα πώ τα βήματα αλλα νομιζω δουλευε μεσα στο τηλ μου παράλληλα και ο ανθρωπος που με εξυπηρέτησε. menu->ρυθμίσεις->ασυρματα δικτυα->δικτυα κινητης τηλ->ονοματα σημειου προσβασης->menu->επαναφορα στις προεπιλογές. Στην επιλογη vodafone MMS μπαίνω και σβηνω το user name και το password στην θυρα MMS βαζω 9201 και στο πρωτόκολλο MMS επιλέγω 1,2. Ξαναλέω....καλυτερα να μιλάτε παράλληλα με το 1397. Επιτέλους MMS!!!!!!!!! (βεβαια τα παλια mms που δεν μπορούσα να ανοιξω συνεχίζω να μην μπορω να τα λαβω :() ακολουθησα τις οδηγιες σου αλλα κ παλι δε λεει να στειλει η να λαβει μμσ. βγαζει επανω στην οθονη το G κ δυο βελακια, αλλα τπτ δυστυχως. με εσκασε λεμε. εντιτ λεμε... δουλεψεεεεε. μετα απο 2-3 αποτυχημενες προσπαθειες αποστολης το καταφερε. να σαι καλα Ντινα... χιλια ευχαριστω κοριτσαρα!!!!! Edited December 13, 2010 by drum2004 λαθος Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Πρεπει να εχειs ενεργο λογαργιασμο στο Gmail Εχω! Kαι μάλιστα συνδέομαι κανονικα με το Gmail απο το κινητο. Η πλάκα είναι οτι μου βγάζει μήνυμα "Δεν διαθετετε σύνδεση δικτύου" και στα καπάκια μου σκάνε mail στο κινητο μέσω gmail... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts