Jump to content

sireag80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sireag80

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sireag80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1.Θέλω το sms να ερχεται κανονικα με ήχο γιατι τωρα που εχω ξετικαρει την ληφθεισα ειδοποιηση ναι μεν δεν φαινεται στην γραμμη κατασταση μηνυματος αλλα ειναι στο αθορυβο.... 2. ΜΜS δεν εχω πειραξει καμια ρυθμιση..
  2. εχω απενεργοποιηση την γραμμη κατάστασης ώστε να μην φαινεται το εισερχόμενο μήνυμα αλλα δεν ακουγεται ο ήχος οταν λαμβάνω sms???. ετσι όπως το εχω τωρα ρυθμισμενο δηλαδη μηνυματα - μενου- ρυθμισεις - ληφθεντα μην.- εχω ξετικαρει το ληφθεισα ειδοποίηση.
  3. Μολις χθες το πηρα στα χερια μου 2 πραγματα θελω να ρωτησω γινεται να μην φαινεται το ονομα του αποστολεα οταν λαμβανεις sms? οπως και πως λαμβανεις αρχεια μεσω bluetooth προσπαθησα να το κανω οπως λεει στο επισημο site αλλα δεν τα καταφερα
  4. αγοραζοντας μια τετοια καρτα βαζεις τον κωδικο της και μετα καλεις οποιον θελεις και φαινεται αλλο νουμερο
  5. Γνωριζει καποιος να μου αν πει αν μπορουν να χρησιμποιηθουν σε ελληνικο δικτυο αυτες οι καρτες?? ( καλεις καποιον φιλο σου και βγαζει αλλο τηλ)
  6. γνωριζει κανεις αν υπαρχει καμια σχολη wing chun στο χαλανδρι η βορεια προαστια?
  7. που πουλανε στην αθηνα TW θελω να δω http://www.roloishop.gr/tw-steel-tw4-p-896.html
  8. το εκανα και αυτο τιποτα για την ωρα thanks
  9. Nαι assisted gps στις ρυθμισεις.. μηπως δεν επρεπε να σβησω την προηγουμενη εκδοση (4.20) και να περναγα την καινουργια πανω της..?
  10. Δεν ειναι η πρωτη φορα και μολις τωρα το αναβαθμισα στην 5,00,10 κανοντας την διαδικασια αποτην αρχη αλλα παλι δεν βρισκει ουτε τους χαρτες ουτε βρισκει σημα
  11. εβαλα σημερα μια διευθυνση αλλα δεν βρισκει δορυφορο ουτε το κοκκινο στις μπαρες δεν βγαζει τι μπορει να φταει? η εκδοση ειναι 4.20
  12. εχω τον Garmin City Navigator Europe NT 2008 το οποιο ειναι ενα αρχειο 1.4g απο αυτο θελω καποιους συγκεκριμενους χαρτες οπως του Βελγιου της Αυστριας π.χ. Πρεπει να περασω ολο το αρχειο? Αν ναι ποιο ειναι το code?
  13. εχω τον Garmin City Navigator Europe NT 2008 το οποιο ειναι ενα αρχειο 1.4g απο αυτο θελω καποιους συγκεκριμενους χαρτες οπως του Βελγιου της Αυστριας π.χ. Πρεπει να περασω ολο το αρχειο?
  14. οκ τοτε θα κανω βαλω την τελευταια εκδοση αφου πρεπει να δημιουργησω παλι τα αρχεια οσο για το A-GPS καλυτερα να ειναι ενεργο νομιζω βρισκει πιο ευκολα τους δορυφορους!
  15. δεν γινεται δηλαδη με ενα copy paste η δουλεια... πρεπει να το ξανακανω... να ρωτησω και κατι αλλο εχω ενεργο το AGPS αυτο σημαινει οτι χρεωνομαι?
×
×
  • Create New...