Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρέχεις το παιχνίδι,σου βγάζει την μπλε οθόνη,τότε πατάς το power button, ξεκλειδώνεις και μετά το παιχνίδι πάιζε κανονικά.[/quote

οντως το εκανα χθες κατα τυχη και επεξε thanks anyway

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Villis, thx για την απαντηση σχετικα με το προβλημα στις επαφες του Handcend αλλα εννοειτε οτι το πατουσα το tick που λες αλλα μετα δεν εκανε τιποτα. Περασα και το τελευταιο update αλλα τιποτα. Edited by yannis25

και επισης γιατι δεν μπορουμε να αποθηκευσουμε τις εφαρμογες στην sd ? Ετσι τι θα κανουμε οταν πλεον δεν ε χει αλλη χωριτικοτητα η μνημη του τηλεφωνου?

Η οποία μνήμη γεμίζει για πλάκα! Ίσως πιο ενοχλητικό και από την ανάλυση της οθόνης :(

Πλάκα πλάκα και εγώ με 15 mb έμεινα.Αναμένουμε το ρημαδογιαούρτι (Froyo) που λύνει το πρόβλημα της αποθήκευσης.Και αυτή η htc τι το καθυστερεί δεν μπορώ να καταλάβω.Την επόμενη φορά που θα πάρω android κινητό θα ψάξω απευθείας από google χωρίς να μεσολαβεί καμία εταιρία παραγωγής hardware

για ενδειξη μπαταριας τι χρησιμοποιητε? καποια εφαρμογη που να μην τρωει πολυ μπαταρια?

Good Health Li-ion battery

To κινητό το χω από την Παρασκευή και μου κρατάει χωρίς ιδιαίτερη χρήση βαριά 2 μέρες!

Σήμερα δλδ έχω: 15ώρες και 30 λεπτά απο την αποσύνδεση

96% Android

2% Αναμονή κυψέλης

2 Τηλέφωνο σε αδράνεια

και το πρόγραμμα μου λέει ότι είμαι στο 64% με 20 λεπτά περίπου να χω μιλήσει, 5-6 sms ελάχιστο bluetooth και κανα μισάωρο wifi!

Eίμαι νορμάλ?

Επίσης υπάρχει εφαρμογή να βαράει πιο δυνατά το μεγάφωνο όταν με καλούν?

αδελφια μια βοηθεια.

πως ενεργοποιουμε το 3G? δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(Ορισμός επιλογών ...)->Λειτουργεία δικτύου->Βάλε WCDMA

ρυθμίσεις, ασυρματα δικτυα,δίκτυα κινητής τηλεφωνίας λειτουργία δικτύου, gsm/wcdma ή wcdma μόνο...

εμένα δεν μου μπαίνει το angry birds... το κατεβάζει αλλά δεν κάνει εγκατάσταση... (βγάζει μήνυμα η λήψες δεν ήταν επιτυχής).. μετά προσπάθησα να τα βάλω από ένα .apk που βρήκα στο ίντερνετ, αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος, ενώ έχω πάνω από 30MB... καμιά ιδέα για τι μπορώ να κάνω? (μου φαίνεται λίγο απιθανο να θέλει πάνω από 30ΜΒ....)

Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(Ορισμός επιλογών ...)->Λειτουργεία δικτύου->Βάλε WCDMA

το βρηκα, αλλά μολις το βαλα σημα 0.:wacko:

δεν ξεχνώ...

για πόση ώρα είχες 0?αν είναι για λίγα δευτερολεπτα είναι φυσιολογικο... μήπως δεν πιάνει στο σημείο που είσαι?

Στην αλλαγή από EDGE σε 3G λογικό είναι να σε πατάξει αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα έχεις πάλι σήμα.

Με 2.2 πάντως το μικρό πετάει :)

Ξέρει κανείς να μου με βοηθήσει, δεν μου παίζει βιντεάκια.Κολαέι σε ορισμένα και άλλα δεν τα παίζει καθόλου.Είμαι απογοητευμένος σκεφτομε να το πουλήσω γι αυτό το λόγο κυρίως.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο μάρκρτ?

εμένα δεν μου μπαίνει το angry birds... το κατεβάζει αλλά δεν κάνει εγκατάσταση... (βγάζει μήνυμα η λήψες δεν ήταν επιτυχής).. μετά προσπάθησα να τα βάλω από ένα .apk που βρήκα στο ίντερνετ, αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος, ενώ έχω πάνω από 30MB... καμιά ιδέα για τι μπορώ να κάνω? (μου φαίνεται λίγο απιθανο να θέλει πάνω από 30ΜΒ....)

Δεν έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση 1.4.2.

Το μήνυμα με τη μνήμη το βγάζει η προηγούμενη 1.3.5 που δεν υποσηρίζει την ανάλυση του wildfire.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Η οποία μνήμη γεμίζει για πλάκα! Ίσως πιο ενοχλητικό και από την ανάλυση της οθόνης :(

Καλά περί ορέξεως.. Αν σου φαίνεται τόσο χάλια η ανάλυση, γιατί δεν έπαιρνες κάτι άλλο; Δεν είχες δει το κινητό πρίν;

Επίσης για το άλλο συμφωνώ. Έχει γεμίσει κι εμένα και όλα βάζω-βγάζω...

Τι ενοεις εχει προβλημα η εκδοση μου? Εχω το switch pro ,υπαρχει καποια αλλη εκδοση καλυτερη?

επισης κατι αλλο ,εβαλα εναλλακτικα το power wignet αλλα εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια φευγει αερα, δεν ξερω αν φταιει αυτο η κατι αλλο, αν ειναι κατι αλλο τι μπορει να ειναι απο την στιγμη που δεν εχω βαλει καποια αλλη εφαρμογη?

Βρε κι εγώ το switch pro έχω (την έκδοση 1.9.2) και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Ποια εκδοση έχεις εσύ; ΤΟ γράφει αν ανοίξεις το switch pro από τα προγράμματα και πας κάτωω κάτω (στο about)!

Villis, thx για την απαντηση σχετικα με το προβλημα στις επαφες του Handcend αλλα εννοειτε οτι το πατουσα το tick που λες αλλα μετα δεν εκανε τιποτα. Περασα και το τελευταιο update αλλα τιποτα.

Aπλά εννοώ ότι στην αρχή πατούσα στο όνομα και όχι στο κουτάκι με το τικ και δε μου έκανε.. Συνήθως βέβαια γράφω τα πρώτα γράμματα του ονόματος, και διαλέγω έτσι επαφή, αλλά δοκίμασε να βγάλεις τελείως το πρόγραμμα (θα χάσεις βέβαια τις ρυθμίσεις σου) και να το ξαναβάλεις ;)

και επισης γιατι δεν μπορουμε να αποθηκευσουμε τις εφαρμογες στην sd ? Ετσι τι θα κανουμε οταν πλεον δεν ε χει αλλη χωριτικοτητα η μνημη του τηλεφωνου?

Το android 2.1 δεν επιτρέπει την αποθήκευση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης... αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις την επομενη έκδοση του android, ή να κάνεις root το κινητό και να περάσεις το apps2sd!

Πλάκα πλάκα και εγώ με 15 mb έμεινα.Αναμένουμε το ρημαδογιαούρτι (Froyo) που λύνει το πρόβλημα της αποθήκευσης.Και αυτή η htc τι το καθυστερεί δεν μπορώ να καταλάβω.Την επόμενη φορά που θα πάρω android κινητό θα ψάξω απευθείας από google χωρίς να μεσολαβεί καμία εταιρία παραγωγής hardware
1 τέτοιο υπάρχει και κακά τα ψέματα, όταν πήρες το wildfire, ήξερες ότι υπάρχει... Αν έβγαζε η google ένα πιο οικονομικό τηλ, νομίζω θα πήγαινε πολύ καλά... Μπορείς να βάλεις το apps2sd κάνοντας root ;)

για ενδειξη μπαταριας τι χρησιμοποιητε? καποια εφαρμογη που να μην τρωει πολυ μπαταρια?

Eγώ χρησιμοποιώ το battery indicator...

H αλήθεια είναι ότι δεν τρώει τόσο χώρο, αλλά θέλει παραπάνω, ώστε να εγκατασταθεί... Δηλαδή μετά την εγκατάσταση δεν πιάνει 40 mb πχ, αλλα γύρω στα 13 αν θυμάμαι καλά ;) Απλά για να το βάλεις, θέλει να έχεις περισσότερα...

Δεν έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση 1.4.2.

Το μήνυμα με τη μνήμη το βγάζει η προηγούμενη 1.3.5 που δεν υποσηρίζει την ανάλυση του wildfire.

Δυστυχώς και η καινούρια το λέει... Εν τω μεταξύ, δε βλέπω το λόγο να ανοιγοκλεινουμε οθόνες κλπ. Τι εννοει ότι υποστηρίζει την οθόνη, αν πρέπει να κάνουμε τέτοιες πατέντες :confused:

Edited by Villis
Τhe end of an era...

Βρε παιδια λιγο help ... κανω συγχρονισμος και με το νεο που κατεβασα htc sync v.3. αλλα τα ραντεβου που εχω στο κινητο μου δεν τα περναει στο outlook.

τι μπορει να φταει ?

τι βιντεάκια βάζεις? (τι format)

Μερέφερα τα βιντεάκια που είχα τραβήξει με ένα παλαιό νοκια 3120, και μερικά σε μορφή avi από mail που παίρνω, αλλά τίποα δεν τα παίζει.Τα μεν πρωτα κολλάνε ανά διαστήματα ενώ τα avi δεν τα παίζει καθόλου.

Στην αλλαγή από EDGE σε 3G λογικό είναι να σε πατάξει αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα έχεις πάλι σήμα.

Με 2.2 πάντως το μικρό πετάει :)

Βγήκε η 2.2 officially ή την έβαλες με "πατέντα";

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Υπάρχουν custom roms 2.2, καθώς και κινεζική επίσημη...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Τhe end of an era...

καλησπερα παιδια

εχω 2-3 αποριούλες για το πολυ όμορφο τηλέφωνο

ειμαι κάτοχος του touch3g και μπορώ να πω πολυ ικανοποιημενος

θέλω να ρωτήσω αν:

α ειναι ευκολο το android (λόγω windows)

β αν μπορει να χρησιμοποιηθεί ευκολα ενα προγραμμα πλοήγησης και αν "κλειδώνει" ευκολα

γ διαβαζω οτι δεν ειναι καλη η οθονη (επειδη δεν καταφερα να το δω απο κοντα) ειναι χειρότερη απο το δικό μου;

δ η μπαταρία μου κρατα περιπου 2 ημερες (χρηση με φειδώ) του widfire ειναι καλυτερη;

αυτα προς το παρόν

ελπίζω να τα λεμε και σαν κατοχος

vageliskr

Ξέρει κανείς να μου με βοηθήσει, δεν μου παίζει βιντεάκια.Κολαέι σε ορισμένα και άλλα δεν τα παίζει καθόλου.Είμαι απογοητευμένος σκεφτομε να το πουλήσω γι αυτό το λόγο κυρίως.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο μάρκρτ?

Καλησπέρα.. Κατέβασε,(όχι απο market ) το Any Dvd Converter Pro ή το Xilisoft video converter Ultimate, έχουν και τα δύο επιλογή μετατροπής βίντεο για android κινητά.:happy:

Edited by BOBMARIN