Tolakos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 εχω το wildfire περιπου 2 εβδ. κ εχω 2 παραπονα.η μπαταρια δεν αντεχει ουτε 30 ωρες κ δεν βρησκει με τπτ σημα gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 εχω το wildfire περιπου 2 εβδ. κ εχω 2 παραπονα.η μπαταρια δεν αντεχει ουτε 30 ωρες κ δεν βρησκει με τπτ σημα gps. Όσον αφορά τη μπαταρία εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τη χρήση που του κάνεις..Εγώ το περισσότερο που έχω καταφέρει να το κρατήσω είναι 52 ώρες εκ των οποίων το βράδυ το είχα σε flight mode και μέσα στη μέρα μιλούσα λίγο τηλ έστελνα 2-3 μηνύματα και έμπαινα και στο internet για κανα 15-20 λεπτο τη μέρα Για να πιάσει σήμα το gps αρχικά πρέπει να είσαι σε εξωτερικό χώρο ( αν μένεις στο κέντρο και είσαι ας πούμε στο ισόγειο με πολύ ψηλά κτίρια γύρω σου δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο) και να έχεις ανοίξει κάποιο πρόγραμμα που να το χρησιμοποιεί... Εγώ χρησιμοποιώ το compass... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο φίλοι μου ? για να λειτουργήσει κάποιο πρόγραμμα gps πηγαίνω στο μάρκετ και κατεβάζω το navigon για παράδειγμα που θέλω και από ότι είδα είναι και δωρεάν? Έτσι απλά ? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο φίλοι μου ? για να λειτουργήσει κάποιο πρόγραμμα gps πηγαίνω στο μάρκετ και κατεβάζω το navigon για παράδειγμα που θέλω και από ότι είδα είναι και δωρεάν? Έτσι απλά ? :happy: Ναι απλά για να δείς καλύτερα πως λειτουργεί κατέβασε ας πούμε τo compass Που είνια πυξίδα και θα σου έχει υψόμετρο κλπ... Βέβαια και με το navigon μια χαρά θα κάνεις τη δουλεία σου Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) το copilot επιασε πολυ γρηγορα σημα.μια χαρα!!! παιδια εχετε βρει κανα φορτιστη αυτοκινητου κ ζελατηνα για το κινητο μας?στο πλαισιο μου ειπαν απο εβδομαδα κ βλεπουμε. Edited September 26, 2010 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Το τσέκαρα το compass τρέχει μια χαρά. Αλλά μήπως το navigon είναι trial για 30 μέρες? Ή είναι η κανονική έκδοση ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 παιδια εχετε βρει κανα φορτιστη αυτοκινητου κ ζελατηνα για το κινητο μας?στο πλαισιο μου ειπαν απο εβδομαδα κ βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 όταν έχω το handcent καμιά φορά δεν κλειδωνει, δηλαδή αν πατήσω το κουμπί πάνω και μετά πατήσω πχ το trackball, ανοιγει το κινητο, δεν με πάει στην οθόνη για ξεκλείδωμα... καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ρε παιδιά το καπάκι μήπως χαλαρώνει και τρίζει, όταν το πατάς στη μέση, μετά από λίγο καιρό; Δέν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα, και το έχω από τον Ιούλιο... παιδια εχετε βρει κανα φορτιστη αυτοκινητου κ ζελατηνα για το κινητο μας?στο πλαισιο μου ειπαν απο εβδομαδα κ βλεπουμε. Κι εδω Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο και στα public μια απ'τα ίδια. Από βδομάδα και άν... :( όταν έχω το handcent καμιά φορά δεν κλειδωνει, δηλαδή αν πατήσω το κουμπί πάνω και μετά πατήσω πχ το trackball, ανοιγει το κινητο, δεν με πάει στην οθόνη για ξεκλείδωμα... καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω? Είσαι σίγουρος ότι φταίει το handcent; Γιατί το έχω κι εγώ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Έψαξα λίγο στα γρήγορα τις ρυθμίσεις του και δεν είδα κάτι "ύποπτο" ή κάτι που να κάνει αυτή τη δουλειά... Μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα σου κάνει τη δουλειά; Έβαλες το widgetlocker μήπως; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 εχω το wildfire περιπου 2 εβδ. κ εχω 2 παραπονα.η μπαταρια δεν αντεχει ουτε 30 ωρες κ δεν βρησκει με τπτ σημα gps. O αδερφός μου το έχει 2 μέρες για τη μπαταρία δε μπορώ να σου πω ακόμη αλλά το gps με το ndrive χωρίς agps και wifi έπιασε σήμα μια μπάρα ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού και έξω έχει full σήμα. Γενικά να ξέρεις πως αν δε κινείσαι κλειδώνει δορυφόρο γρηγορότερα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 παιδια εχετε βρει κανα φορτιστη αυτοκινητου κ ζελατηνα για το κινητο μας?στο πλαισιο μου ειπαν απο εβδομαδα κ βλεπουμε. εγω το φορτιζω με τον nokia microusb που φορτιζω καΙ το Ν86. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c2byalex Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλησπερα. για να ρυθμησω το e-mail μου μπορω να βαλω το κανονικο mail μ δλδ @hotmail.com η πρεπει να κανω gmail ????? στο διακομιστη pop τι βαζουμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Όταν είχα κάνει το hotmail μου να ανοίγει απ'το κινητό, με το που έβαλα το μέιλ, οο ρυθμίσεις περάστηκαν αυτόματα Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 παιδια εχετε βρει κανα φορτιστη αυτοκινητου κ ζελατηνα για το κινητο μας?στο πλαισιο μου ειπαν απο εβδομαδα κ βλεπουμε. Μπες Skroutz.gr (γράψε ,φορτιστής αυτοκινήτου HTC ) έχει πολλές επιλογές.:happy: Για ζελατίνα και θήκη σιλικόνης βρήκα εδώ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20126 (Το αστείο είναι πως με τις απεργίες δεν έχω παραλάβει ακόμα το κινητό , παρά μόνο τα αξεσουάρ του).:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Μπες Skroutz.gr (γράψε ,φορτιστής αυτοκινήτου HTC ) έχει πολλές επιλογές.:happy: Για ζελατίνα και θήκη σιλικόνης βρήκα εδώ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20126 (Το αστείο είναι πως με τις απεργίες δεν έχω παραλάβει ακόμα το κινητό , παρά μόνο τα αξεσουάρ του).:lol: Να αναφέρω επίσης ότι υπάρχει πολύ πράμα και στο eBay σε πολύ χαμηλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Είσαι σίγουρος ότι φταίει το handcent; Γιατί το έχω κι εγώ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Έψαξα λίγο στα γρήγορα τις ρυθμίσεις του και δεν είδα κάτι "ύποπτο" ή κάτι που να κάνει αυτή τη δουλειά... Μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα σου κάνει τη δουλειά; Έβαλες το widgetlocker μήπως; όχι δεν το έβαλα... αλλά δεν πειράζει, δεν μου το έχει ξανακάνει τώρα.. μήπως ξέρεις τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να μην φαινονται τα λόγια των μηνυματων όταν μου έρχεται εισερχομενο; (να φαίνεται μόνο ο αποστολέας ή και τίποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 όχι δεν το έβαλα... αλλά δεν πειράζει, δεν μου το έχει ξανακάνει τώρα.. μήπως ξέρεις τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να μην φαινονται τα λόγια των μηνυματων όταν μου έρχεται εισερχομενο; (να φαίνεται μόνο ο αποστολέας ή και τίποτα) Λοιπόν άνοιξε το handcent sms πάτα menu->Settings->Notification Settings->Notification settings(έχει πάλι το ίδιο όνομα) Και μετά κατέβα προς τα κάτω και τσέκαρε το privacy mode...Λογικά τώρα δεν θα σου δείχνει το μήνυμα πάνω πάνω... Πες μου κιόλας γτ δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 εβαλα μια καινουρια url στο rss feed για να κατεβαζει τα καινουρια δεδομενα οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi.κ ενω εκανα refresh κολησε κ που παρουσιασε μηνυμα οτι το προγραμμα πρεπει να κλεισει για απροσδιοριστο λογο.μετα απο αυτο συνεχισε να το κανει καθε φορα που το ανοιγω με αποτελεσμα να μην δουλευει το προγραμμα... καμμια ιδεα στο τι κανω? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 εβαλα μια καινουρια url στο rss feed για να κατεβαζει τα καινουρια δεδομενα οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi.κ ενω εκανα refresh κολησε κ που παρουσιασε μηνυμα οτι το προγραμμα πρεπει να κλεισει για απροσδιοριστο λογο.μετα απο αυτο συνεχισε να το κανει καθε φορα που το ανοιγω με αποτελεσμα να μην δουλευει το προγραμμα... καμμια ιδεα στο τι κανω? :worry: Μου το κανε και μένα ακριβώς το ίδιο. Εκανα μια επανεκίνηση (soft reset) και έστρωσε. Αν κολήσει τελείως βγάλε και βάλε την μπαταρία. Α δες αν ισχύει σίγουρα η διευθυνση του rss feed μπορεί να κολάει γιαυτό τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Λοιπόν άνοιξε το handcent sms πάτα menu->Settings->Notification Settings->Notification settings(έχει πάλι το ίδιο όνομα) Και μετά κατέβα προς τα κάτω και τσέκαρε το privacy mode...Λογικά τώρα δεν θα σου δείχνει το μήνυμα πάνω πάνω... Πες μου κιόλας γτ δεν το έχω δοκιμάσει... ναι μια χαρά λειτουργεί, έκανα και disable το pop-up και (για μένα) είναι ακόμα καλύτερα! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 2.2 ήρθε σε κανέναν άλλον??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hidd3n Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αν μπορεί κάποιος στα γρήγορα να μου πει γιατί χάθηκα μέσα σε τόσες σελίδες, πώς μπορώ να απαγορεύω να συνδέεται το κινητό και οι εφαρμογές μου στο ίντερνετ όταν δεν είμαι συνδεδεμένος με wi-fi? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αν μπορεί κάποιος στα γρήγορα να μου πει γιατί χάθηκα μέσα σε τόσες σελίδες, πώς μπορώ να απαγορεύω να συνδέεται το κινητό και οι εφαρμογές μου στο ίντερνετ όταν δεν είμαι συνδεδεμένος με wi-fi? Ευχαριστώ! :) ρυθμισεις/ασυρματα δικτυα/δικτυο κινητης τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 2.2 ήρθε σε κανέναν άλλον??? Όχι , μήπως σου ήρθε η αναβάθμισή συστήματος που είχε βγει αρχές Σεπτέμβρη ? Γιατί μου έχει βγάλει το Post δίπλα στην ημερομηνία μια καρδούλα ? Edited September 27, 2010 by nikoskobo ? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 2.2 ήρθε σε κανέναν άλλον??? την εβαλες? αν ναι, τα δεδομένα σου σβήστηκαν? εμένα πάντως τώρα που έκανα έλεγχο δεν μου καμία ενημέρωση... μήπως δεν είναι η 2,2 και είναι το update που κάνει στην αρχή, την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς, ή μήπως δεν την διαθετει αμέσως σε όλους η htc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts