VaL_Phoenix Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Σαν το Aino μου δηλαδή.......... Που πολυ το γούσταρα αυτό. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 τα εικονίδια στο κεντρικό μενού μπορούν να ταξινομηθούν όπως θέλω εγώ, ή μένουν καρφωμένα όπως τους ήρθε? Επίσης υπάρχεις κάποιος που να μην βαριέται να απαντήσει ή θα πρέπει να διαβάσω 80 σελίδες και να γκουγκλάρω από το πρωί ως το βράδυ???! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 τα εικονίδια στο κεντρικό μενού μπορούν να ταξινομηθούν όπως θέλω εγώ, ή μένουν καρφωμένα όπως τους ήρθε? Επίσης υπάρχεις κάποιος που να μην βαριέται να απαντήσει ή θα πρέπει να διαβάσω 80 σελίδες και να γκουγκλάρω από το πρωί ως το βράδυ???! Όσο είσαι τόσο αφοπλιστικά ευγενικός δεν νομίζω να πάρεις καμία απάντηση ... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Καλησπέρα παιδιά! :) Καλημέρα, στο HTC Touch Pro (windows mobile) χρησιμοποιώ το WiFiRouter με το οποίο μπορώ και συνδέω π.χ. το iPod Touch ή ένα netbook και σερφάρω με 3G. Στο Wildfire υπάρχει τέτοια δυνατότητα και αν ναι ειναι free??? Σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα wildfire ή samsung galaxy 3 i5800 με πιθάνοτητες 70-30. Το 30 λόγω επεξεργαστή του Samsung και μόνο διότι φαντάζομαι ότι αν και με 256ΜΒ RAM το Samsung θα τρέχει ελαφρώς καλύτερα τα apps. Βασικά κάνω σκέψεις και για Desire αλλά είναι και ελαφρώς γόνδολα. Τί λέτε εσεις παιδιά??? Εννοείς φίλε μου να μοιράζεις τη 3g συνδεση του κινητού σου πχ σε υπολογιστή, σωστά; Το tethering (όπως λέγεται) νομίζω ότι υποστηρίζεται κανονικά στη συσκευή μας. Έχει κι εδώ κάποιες πληροφορίες αλλά για ενσύρματη σύνδεση. Για ασύρματη σύνδεση, θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση root στο κινητό σου, και να βάλεις κάποια εφαρμογή. Εδώ έχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Τώρα για το δίλημμά σου, δεν ξέρω ο spica για να σου απαντήσω. Σε εφαρμογές πάντως δε θα έχεις πρόβλημα. Σε παιχνίδια όμως... Θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα του κινητού να μην μπορώ να ειδοποιηθώ με ήχο, για εισερχόμενο sms, χωρίς να εμφανιστεί γραμμή-γραμμή ολόκληρο το μήνυμα στο πάνω μέρος της οθόνης. Αν απενεργοποιήσω τον ήχο ειδοποίησης για τα μηνύματα, όλα καλά. Αν όμως τον ενεργοποιήσω, φάτσα κάρτα όλο το μήνυμα. Δηλαδή αν έχεις αφήσει το κινητό στο γραφείο, ειδοποιούνται οι διπλανοί για μήνυμα και το χαζεύουν χωρίς να το ανοίξουν. Δεν ρυθμίζω κάτι καλά; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ειδοποίηση από την default εφαρμογή γιατί χρησιμοποιώ το handcent sms (το οποίο σου προτεινω, γιατί σίγουρα έχει άπειρες ρυθμίσεις και θα μπορέσεις να το κάνεις να μη φαίνεται). Απλά, νομίζω ότι μόνο λίγες λέξεις φάινονται και το κινητό δεν ξεκλειδώνει, οπότε αν οι άλλοι στο γραφείο το κοιτάν δε νομίζω να φαίνεται κάτι. Εκτός αν το ξεκλειδώνουν κιόλας... :ninja: Βέβαια δε θυμάμαι και καλά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν το έδειχνε όλο... Ειμαι στο τσακ να παρω το wildfire (το desire μου πεφτει ακριβο τωρα) αλλα με χαλαει το οτι δεν εχεις προσβαση σε ολες τις εφαρμογες λογω αναλυσης η οτι καποιες δεν λειτουργουν σωστα... Θελω να κανω 3 ερωτησουλες λοιπον διοτι το thread ειναι τεραστιο και δεν βρηκα ολες τις απαντησεις 1) Σε τι βαθμο αυτο συμβαινει, δηλαδη δεν βλεπεις ενα 20% η ενα 50% π.χ? 2) Ποσες εφαρμογες απο αυτες που βλεπεις αρχικα δεν λειτουργουν τελικα σωστα οταν τις βαζεις? 3) Οι νεες εφαρμογες που γραφονται (η τα updates των παλιων) υποστηριζουν αυτη την αναλυση η κανουν τον κινεζο? Σας ευχαριστω πολυ. Έχει συζητηθεί σε πολλά θέματα αυτό... Λοιπόοον! Αν δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, δε θα'χεις πρόβλημα και μπορείς να εγκαταστήσεις σχεδόν τα πάντα. Μέσω του appbrain.com μπορείς να εγκαταστήσεις τα πάντα (με μια διαδικασία που αναφέρεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος αυτού). Και για να απαντήσω και στα ερωτήματά σου: 1) Δεν ξέρω αν εγώ είμαι ο γκαντέμης, αλλά από αυτά που έψαχνα να βάλω, θα έλεγα ότι είμασατε στο 60:40 (υπάρχουν:δεν υπάρχουν). Δεν αναφέρω βέβαια τις πληρωτέες εφαρμογές... Ανάλογα με το τι ψάχνεις, αυτός ο αριθμός μεταβάλλεται (φαντάζομαι όμως όχι σε μεγάλο εύρος). 2) Δε θυμάμαι καμία εφαρμογή να μην έχει παίξει. Παιχνίδια θυμάμαι ;) 3) Ανάλογα την εφαρμογή. Αν και συνήθως λίγες έχω δει να γίνονται ξαφνικά compatible, αλλά σου ξαναλέω ότι οι περισσότερες παίζουν χωρίς πρόβλημα. Να ρωτήσω κι εγώ κατι?? Αυτα τα φιντς πως γίνεται να τα αλλαξεις?Έχει του ββσ και ενώ βρήκα του ιν πχ δεν μπορώ να τα βαλω φατσα φόρα...μόνο μενού τα εχει... Επίσης στην κάμερα ειναι καλύτερο να βάλω χειροκινητη εστιαση?το αυτόματο τα κάνει χάλια.... Εγώ έχω από το in.gr. Μπαίνω από τον υπολογιστή (ή το κινητό) στο in.gr, διαλέγω τα feeds που θέλω και μπαίνω στο feed και μου το εμφανίζει στον browser (με μερικά "κινέζικα" γράμματα και τέτοια). Αντιγράφω το url, και το κάνω επικόλληση στην εφαρμογή ειδήσεις (εκεί που λέει προσθήκη ροών -> προσθήκη από url). Καλημέρα και καλό Σαβ/κο σε όλους. Έχει κανείς πρόβλημα ανανέωσης του chompSMS και του RockPlayer από το appbrain; Τα κατεβάζει κανονικά αλλά δεν εγκαθίστανται με τίποτα. Γενικά δεν έχω καταφέρει ποτέ να ανανεώσω εφαρμογή. Πρέπει να την κάνεις πρώτα απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση και πάλι... Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά :O Έχετε βρει κάποιον Player για video που να λειτουργεί σωστά στο wildfire ? Με τον rock player ενα hd 480p δεν μπορούσα να το δω... Δεν παίζω βίντεο στο κινητό, οπότε απλά σου μεταφέρω ότι έχω ακούσει, ότι δηλαδή ο rockplayer είναι ο καλύτερος/ταχύτερος για android. Υπάρχει και ο yxplayer. Δοκίμασε ίσως κάποια άλλη κωδικοποίηση... Τί προγράμματα είναι αυτά παίδες? αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις τα μηνυμάτα...βλέπεις τα μηνύματα μιας επαφής το ένα κάτω από το άλλο, μαζί με τις δικές σου απαντησεις... δεν έχει τεράστια διαφορά με τον τρόπο κανονικό προβολής, απλώς δεν είναι το μονότονο άσπρο, και διαχωρίζεται το χρώμα του κουτιού-συνεφάκι που είναι αυτό που σου έστειλε και αυτό που σου απάντησε... +λίγο διαφορετικό design όταν πας να στείλεις μηνυμα... Γενικότερα προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές σε σχέση με την default εφαρμογή των μηνυμάτων και πολύ παραμετροποιήσιμη εμφάνιση. Εγώ χρησιμοποιώ το handcent, κι έχει και δυνατότητα να μη δέχομαι μηνύματα από αριθμούς που ορίζω. + και ότι (το handcent τουλάχιστον) κάνει αυτόματα μετατροπή και στέλνει το κινητό με 160 χαρακτήρες μηνύματα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Έχει συζητηθεί σε πολλά θέματα αυτό... Λοιπόοον! Αν δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, δε θα'χεις πρόβλημα και μπορείς να εγκαταστήσεις σχεδόν τα πάντα. Μέσω του appbrain.com μπορείς να εγκαταστήσεις τα πάντα (με μια διαδικασία που αναφέρεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος αυτού). Και για να απαντήσω και στα ερωτήματά σου: 1) Δεν ξέρω αν εγώ είμαι ο γκαντέμης, αλλά από αυτά που έψαχνα να βάλω, θα έλεγα ότι είμασατε στο 60:40 (υπάρχουν:δεν υπάρχουν). Δεν αναφέρω βέβαια τις πληρωτέες εφαρμογές... Ανάλογα με το τι ψάχνεις, αυτός ο αριθμός μεταβάλλεται (φαντάζομαι όμως όχι σε μεγάλο εύρος). 2) Δε θυμάμαι καμία εφαρμογή να μην έχει παίξει. Παιχνίδια θυμάμαι ;) 3) Ανάλογα την εφαρμογή. Αν και συνήθως λίγες έχω δει να γίνονται ξαφνικά compatible, αλλά σου ξαναλέω ότι οι περισσότερες παίζουν χωρίς πρόβλημα. Οχι για παιχνιδια δεν ενδιαφερομαι καθολου. Αλλα μπερδευτικα λιγο. Απο το appbrain τις βλεπεις ολες και τρεχουν κανονικα η ισχυει το 60-40 που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Οχι για παιχνιδια δεν ενδιαφερομαι καθολου. Αλλα μπερδευτικα λιγο. Απο το appbrain τις βλεπεις ολες και τρεχουν κανονικα η ισχυει το 60-40 που λες? Τις βλέπεις όλες και τις εγκαθιστάς (με τον τρόπο που αναγράφεται στο πρώτο ποστ)! τα εικονίδια στο κεντρικό μενού μπορούν να ταξινομηθούν όπως θέλω εγώ, ή μένουν καρφωμένα όπως τους ήρθε? Επίσης υπάρχεις κάποιος που να μην βαριέται να απαντήσει ή θα πρέπει να διαβάσω 80 σελίδες και να γκουγκλάρω από το πρωί ως το βράδυ???! Μένουν καρφωμένα όπως τους ήρθε. Κι επίσης εδω μέσα απαντάει όποιος ξέρει/θέλει και σίγουρα όποτε αυτός μπορεί... ΕDIT: Απ'ότι βλέπω και από τα threads άλλων android κινητών, πολλοί αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το market. Εμφανίζει πολλές φορές τις ίδιες εφαρμογές και κάποιες στα κινέζικα. Απ'ότι φαίνεται, σύντομα θα εμφανιστούν και οι paid εφαρμογές στο market, καθώς πολλοί συνδέουν την ανακοίνωση της google (ότι θα διατεθεί σε 14 ακόμα χώρες η δυνατότητα λήψης paid εφαρμογών) με τα προβλήματα αυτά του market στη χώρα μας :happy: Edited September 25, 2010 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Τις βλέπεις όλες και τις εγκαθιστάς (με τον τρόπο που αναγράφεται στο πρώτο ποστ)! Μένουν καρφωμένα όπως τους ήρθε. Κι επίσης εδω μέσα απαντάει όποιος ξέρει/θέλει και σίγουρα όποτε αυτός μπορεί... ΕDIT: Απ'ότι βλέπω και από τα threads άλλων android κινητών, πολλοί αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το market. Εμφανίζει πολλές φορές τις ίδιες εφαρμογές και κάποιες στα κινέζικα. Απ'ότι φαίνεται, σύντομα θα εμφανιστούν και οι paid εφαρμογές στο market, καθώς πολλοί συνδέουν την ανακοίνωση της google (ότι θα διατεθεί σε 14 ακόμα χώρες η δυνατότητα λήψης paid εφαρμογών) με τα προβλήματα αυτά του market στη χώρα μας :happy: Βασίλη, τι εννοείς για τα εικονίδια πως μένουν καρφωμένα στο κεντρικό μενού ??? Δεν διαγράφονται, μετακινούνται, ή αλλάζουν με άλλα εικονίδια , όπως έκανα με το Tatoo που είχα ???:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory_paok Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Έχω παραγγείλει το HTC Wildfire και θέλω να μου προτείνετε μερικά προγράμματα γιατί δεν γνωρίζω και πολλά από Android. Επίσης διαβάζω τελευταία σε διάφορα blog και forum για υψηλές χρεώσεις της vodafone και έχω ανησυχήσει. Απ ότι λένε κάνει το κινητο update από μόνο του και σε χρεώνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος-επιλογή στο κινητό ώστε να το απενεργοποιήσω?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Βασίλη, τι εννοείς για τα εικονίδια πως μένουν καρφωμένα στο κεντρικό μενού ??? Δεν διαγράφονται, μετακινούνται, ή αλλάζουν με άλλα εικονίδια , όπως έκανα με το Tatoo που είχα ???:thanks: Στο κεντρικό μενού, εννοώ στον drawer. Δε νομίζω να γίνεται κάτι εκεί. Στις αρχικές οθόνες αλλάζουν, αλλά δε νομίζω στον drawer. Εσύ είσαι παλιότερος στο αντρόιντ, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ;) :happy: Έχω παραγγείλει το HTC Wildfire και θέλω να μου προτείνετε μερικά προγράμματα γιατί δεν γνωρίζω και πολλά από Android. Επίσης διαβάζω τελευταία σε διάφορα blog και forum για υψηλές χρεώσεις της vodafone και έχω ανησυχήσει. Απ ότι λένε κάνει το κινητο update από μόνο του και σε χρεώνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος-επιλογή στο κινητό ώστε να το απενεργοποιήσω?? Ευχαριστώ Φίλε μου προγράμματα εξαρτάται από το τί ψάχνεις εσύ από το κινητό. Μπορείς να δεις για εφαρμογές εδώ, εδώ και γενικότερα εδώ. Για το πως απενεργοποιείς τα δεδομένα, κοίτα στο πρώτο μήνυμα του θέματος αυτού. Θα λυθούν αρκετές απορίες σου :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Πήρα το τηλέφωνο πριν 3 μέρες και είμαι απλά ενθουσιασμένος ;-) νομίζω βγήκε σήμερα η νέα ενημέρωση. Την δοκίμασε κανείς ? εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Καλορίζικο φίλε μου. Δεν έχει βγει καμία αναβάθμιση σήμερα ή τουλάχιστον δε μου ήρθε εμένα (αλλά ούτε διάβασα κάτι σε κάποιο φόρουμ). Που το άκουσες; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ναι βγήκε νέα αναβάθμιση. Μου ήρθε και εμένα ενημέρωση. Κάντε update από τα settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ποια έκδοση είναι; Εχω την 1.25.405.1. Είναι η 2.2, η όχι; δε μου έχει έρθει... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazywaters Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ποια έκδοση είναι; Εχω την 1.25.405.1. Είναι η 2.2, η όχι; δε μου έχει έρθει... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk ουτε εμενα εχει ερθει ενημερωση για 2.2 , μαλλον για την προηγουμενη μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris78 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλημερα σε όλους. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει πάρει το Wildfire απο Vodafone αν υπάρχει επάνω στη συσκευή ή στο software το λογότυπο της εταιρείας; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλημερα σε όλους. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει πάρει το Wildfire απο Vodafone αν υπάρχει επάνω στη συσκευή ή στο software το λογότυπο της εταιρείας; Thanks 'Οχι. Δέν υπάρχει τίποτα απο vodafone στην συσκευή ούτε στο software. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Μίλησα με htc και μου είπαν να δοκιμάσω να να κατεβάσω περισσότερα γραφικά έχοντας μπει στο ιντερνετ μέσω 3g ή gprs και όχι wifi... Έχει κάποιος εδώ πακέτο δεδομένων να δοκιμάσει να δει αν φέρνει τίποτα παραπάνω; Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. Μηπως βρηκατε τιποτα; Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Στο θέμα του GPS πώς σας φαίνεται το Wildfire? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 παίδες λέω να βγάλω την 2 gb και να βάλω μία 8 ή 4 (μάλλον για 8) επειδή δεν έχω χρόνο να κάτσω να διαβάσω προηγούμενα page και τα πέρασα γρήγορα τί να κοιτάξω ? class 4 ? υπάρχει και class 6 ? γιατί δεν βρήκα κάτι απο 2 ονλινε σοπς που κοίταξα... μόνο class 4. hc να είναι ? καταλαβαίνεις διαφορά στην ταχύτητα πλέον ? και επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλοδεχούμενο... τέλος ένα copy paste από την μία στην άλλη πρέπει να κάνει έτσι ? γιατί είδα και κάτι για acronis true image... ! τί προτείνεται ? χειροκίνητα ή μέσω ενος προγράμματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλήν εσπέραν άρχοντες! Μια ερωτησούλα :) Με ποιό τρόπο (ή application) μετακινήστε στις ενεργές εφαρμογές; (Δηλαδή αν έχετε ανοικτό τον browser και θέλετε να μεταβείτε στα Notes που είναι στο background και μετά πάλι πίσω στον browser, πως το κάνετε; ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 παίδες λέω να βγάλω την 2 gb και να βάλω μία 8 ή 4 (μάλλον για 8) επειδή δεν έχω χρόνο να κάτσω να διαβάσω προηγούμενα page και τα πέρασα γρήγορα τί να κοιτάξω ? class 4 ? υπάρχει και class 6 ? γιατί δεν βρήκα κάτι απο 2 ονλινε σοπς που κοίταξα... μόνο class 4. hc να είναι ? καταλαβαίνεις διαφορά στην ταχύτητα πλέον ? και επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλοδεχούμενο... τέλος ένα copy paste από την μία στην άλλη πρέπει να κάνει έτσι ? γιατί είδα και κάτι για acronis true image... ! τί προτείνεται ? χειροκίνητα ή μέσω ενος προγράμματος ? κοιτα για class 6.πηρα μια 8gb απο πλαισιο περιπου 29 ευρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 αν εννοεις αυτο που νομιζω κρατωντας πατημενο το home πληκτρο εμφανιζεται ο τασκ μανατζερ και σου δειχνει σε ενα μικρο πλαισιο τις 6 τελευταιες εφαρμογες που βρισκονται σε αναμονη στο παρασκηνιο και επιλεγεις αυτη που θες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Εμένα παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση με αριθμό : 1.25.405.1 12,11mb τι παίζει? Την εγκαθιστούμε άνετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ρε παιδιά το καπάκι μήπως χαλαρώνει και τρίζει, όταν το πατάς στη μέση, μετά από λίγο καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Στο θέμα του GPS πώς σας φαίνεται το Wildfire? Εγώ είμαι ευχαριστημένος και χρησιμοποιώντας το navigon δεν έχω κανένα πρόβλημα να παω οπουδήποτε Εμένα παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση με αριθμό : 1.25.405.1 12,11mb τι παίζει? Την εγκαθιστούμε άνετα ? Ναι βάλε τη κάτι ψιλοπράγματα αλλάζει μην περιμένεις να δεις καμιά διαφορά... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts