eirhnh_k Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εγώ δεν έκανα τίποτα. Μα αν θες λόγο να με ευχαριστείς, σου στέλνω mp3 αρχείο με το "μη με ξυπνάς απ' τις 6", των Στρουμφ. Άλλο τώρα, για να μην είμαστε και εντελώς offtopic. Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλω το παλιό animation για τον ήλιο στον καιρό, στην omega 30; Αυτό με τον φλεγόμενο ήλιο με αγριεύει... :O Νασο δεν το πιστευω! Στο ανεφερα ποτε το ασμα στο ξυπνητηρι μου; Γιατι και στο iPhone, και στο Leo, τα Στρουμφακια εχω ξυπνητηρι! Και μαλιστα αυτο το τραγουδι! :wacko: Τελικα μαλλον καταλοιπα της NRG ηταν, γιατι λειτουργει απροβληματιστα απο χτες το τηλεφωνακι μου! :happy: Τελεια η elegancia που επιτελους τη βλεπω ολοκληρωμενη! :D Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 βρε παιδια πως αφαιρω ενα quick link απο την elegancia για να βαλω ενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 βρε παιδια πως αφαιρω ενα quick link απο την elegancia για να βαλω ενα αλλο?μενου>προσθηκη-αφαιρεση αγαπημενων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Μετά από αρκετές μέρες με την elegancia v30 έχω βρει τα εξής προβληματάκια: 1. Στο facebook tab δεν λειτουργει σωστά η επιλογή των ρυθμίσεων. Πιο συγκεκριμένα αντί να υπάρχουν οι τίτλοι των επιλογών υπάρχουν κεφαλίδες πχ της μορφής IDS_SETTINGS_VALUE.... Επίσης εμφανιζεται με λάθος τίτλο η καρτέλα των ρυθμίσεων (rss settings αν fb settings) 2. Τις περισσότερες φορές είναι αδύνατη η επανεκίννηση του sense πχ μέσα από κάποιο Utility όπως είναι το cleanram ή ακόμα και μετά από ανακατάταξη των tabs. 3. Τα TTS στο IGO, αν και νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και στην μαμα ρομ και είναι γενικό στα HD2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 2. Τις περισσότερες φορές είναι αδύνατη η επανεκίννηση του sense πχ μέσα από κάποιο Utility όπως είναι το cleanram ή ακόμα και μετά από ανακατάταξη των tabs. Και τι κάνει δηλαδή; Κολλάει; Γιατί δεν είπε κάποιος πως προβλέπεται το cleanram να επανεκκινεί το Sense. 3. Τα TTS στο IGO, αν και νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και στην μαμα ρομ και είναι γενικό στα HD2... Αν διαβάσεις πιο πίσω, έχει συζητηθεί εκτενώς αυτό το θέμα. Ο Γιάννης στις τελευταίες rom χρησιμοποιούσε μία εφαρμογή που την τρέχεις πριν το iGO η οποία έκλεινε το Sense για εξασφάλιση περισσότερης μνήμης ram. Δεν υπάρχει αυτό στην τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Ο Γιάννης στις τελευταίες rom χρησιμοποιούσε μία εφαρμογή που την τρέχεις πριν το iGO η οποία έκλεινε το Sense για εξασφάλιση περισσότερης μνήμης ram. Δεν υπάρχει αυτό στην τελευταία; Υπάρχει... Το Omega GPS launcer.;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Υπάρχει... Το Omega GPS launcer.;) Α γεια σου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Όταν πας να επανεκινήσεις το sense είτε μόνος σου είτε μεσω κάποιας εφαρμογής που επανεκινεί το sense όπως το gps launcher ή το clean ram το οποίο για να ελευθερώσει μνήμη στα advance configuration εχει την επιλογή της επανεκινησης του sense, ή ακόμα και μετά από επαναδιάταξη των καρτελών του sense που χρειάζεται μετά επενεκίνηση, απλά το sense δεν φορτώνει και αναβοσβήνει το μήνυμα εκίνηση του sense. To κινητό δεν κολλά απλά δεν φορτώνει το sense. Επίσης το θέμα του TTS δεν έχει να κάνει με έλλειψη μνήμης αφου τρέχει μια χαρά πχ στο diamond2 με πολή λιγότερη μνήμη. Και έχω χρησιμοποιήσει και το gps launcher χωρίς αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Φιλοι γεια σας, Στην εκδοση 30 δεν μου αρεσει που το taskbar με τα tabs του sense ειναι διαφανο. Γινεται να γυρισει οπως ηταν στην 28 που ειχα μεχρι προτινος ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Φιλοι γεια σας, Στην εκδοση 30 δεν μου αρεσει που το taskbar με τα tabs του sense ειναι διαφανο. Γινεται να γυρισει οπως ηταν στην 28 που ειχα μεχρι προτινος ? Ευχαριστω !εγω εχω την 29 ομεγα που ειναι και σ αυτη διαφανη η μπαρα,και δανειστηκα μια απο αυτες που εχει ο στερνας στην artemis. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Λογω του προβληματος της υγειας μου, ειχα μερες να χρησιμοποιησω το Leo. Εσβησε απο μπαταρια προφανως, κ τωρα δεν αναβει. Μαλλον γιατι εμεινε μερες χωρις μπαταρια. Εχει συμβει σε αλλον; Και τωρα πραγματικα μου ειναι δυσκολα τα τρεξιματα στα service. :( Την elegancia φορα.. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δοκίμασες να βγάλεις/βάλεις μπαταρία; Αν το αφήσεις για ώρα στον φορτιστή τι κάνει δείχνει να φορτίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δοκίμασες να βγάλεις/βάλεις μπαταρία; Αν το αφήσεις για ώρα στον φορτιστή τι κάνει δείχνει να φορτίζει; Το εκανα Γιαννη. Για την ακριβεια το εκαναν αλλοι για μενα. Αν μεινει ωρα στη φορτιση δεν αντιδρα. Το led απο καιρο δε λειτουργει, οποτε δεν ξερω αν παιρνει ρευμα. Αυριο θα προσπαθησω να σηκωθω εγω να του βαλω χερι και θα δω. Προς στιγμην ζητησα να το βγαλουν απο τη φορτιση και να αφαιρεσουν και την μπαταρια. Θα το αφησω ετσι μεχρι οποτε καταφερω να το διαχειριστω μονη μου. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Μιας και πούλησα το HD2 μου (με την omega πάνω εννοείται:p), θα ήθελα να σας χαιρετίσω από αυτή την ενότητα. Σίγουρα θα τα ξανα πούμε κάπου αλλού στο φόρουμ. Σας ευχαριστώ για την παρέα και τη βοήθεια όλο αυτό τον καιρό.:) Ευχαριστώ Γιάννη για ακόμη μία φορά για τις υπέροχες rom!;) Σας περιμένω στην ενότητα του EVO!!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ολα οκ. Μετα απο 1.5 μερα χωρις μπαταρια, σημερα καταφερα να σηκωθω και το πασπατεψα. Αναψε και φορτιζει κανονικα το Leo απλα ειχε χασει την ημερομηνια. Απλα πληροφοριακα θεωρησα σωστο να το αναφερω Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 λοιπόν σκέφτομαι να φλασαρω και γω ωμέγα και θέλω να ρωτήσω. α) εχω hspl 2.08 και ραδιο 2.15.50.14 και είμαι με στοκ 1.66 ειμαι οκ για φλασαρισμα απλά ή χρειάζομαι και κάτι αλλό? β) η ρόμ έχει rss kai facebook tabs? γ)επειδή δεν θέλω ούτε ένα εικονίδιο αλλαγμένο, έχει χοντρές αλλαγές στα στοκ icons? δ)η έκδοση του browser υποστηρίζει flash? (οσο μπορει να υποστηρίξει βέβαια το hd2 χαχχαχα) ε) η έκδοση με cht 2 από την close to stock εχει μόνο αυτήν την διαφορα ? ευχαριστώ εκ των προτερων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλημερα σε ολους μηπως ξερεις κανεις πως μπορω να βγαλω την ημερ/νια και την ωρα απο την today πανω δεξια: [ATTACH]21631[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλημερα σε ολους μηπως ξερεις κανεις πως μπορω να βγαλω την ημερ/νια και την ωρα απο την today πανω δεξια: [ATTACH]21631[/ATTACH] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3713793#post3713793 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3713793#post3713793 thanks jkalimer λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 λοιπόν σκέφτομαι να φλασαρω και γω ωμέγα και θέλω να ρωτήσω. α) εχω hspl 2.08 και ραδιο 2.15.50.14 και είμαι με στοκ 1.66 ειμαι οκ για φλασαρισμα απλά ή χρειάζομαι και κάτι αλλό? β) η ρόμ έχει rss kai facebook tabs? γ)επειδή δεν θέλω ούτε ένα εικονίδιο αλλαγμένο, έχει χοντρές αλλαγές στα στοκ icons? δ)η έκδοση του browser υποστηρίζει flash? (οσο μπορει να υποστηρίξει βέβαια το hd2 χαχχαχα) ε) η έκδοση με cht 2 από την close to stock εχει μόνο αυτήν την διαφορα ? ευχαριστώ εκ των προτερων !!! α) έτοιμος για φλασάρισμα β)Ναι γ)Οι XT, DINIC, Elegancia έχουν όλα τα εικονίδια αλλαγμένα. δ)Browser έχει τον Opera και νομίζω δεν υποστηρίζει flash (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος). ε) ΝΑΙ, αν και θα σου πρότεινα να βάλεις κάποια άλλη έκδοση γιατί θα βρεις πιο πολλά πράγματα και εφαρμογές. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπερα! Εχω περασει το cab για το flap/flip ή οπως το λενε τελος παντων, αλλα απο χτες ειναι σαν να μην υπαρχει. Οταν το ξεκλειδωνω τα λεπτα γυριζουν με γρηγορο ρυθμο που ενιοτε κολλανε και μεταξυ 2 αριθμων, στην ωρα που ενεργοποιω την οθονη και παλι. (γιατι ενδεχεται να ειχαν μεινει 10' πισω τοτε που το χρησιμοποιησα παλι) Γιατι; Εκανα soft reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπερα! Εχω περασει το cab για το flap/flip ή οπως το λενε τελος παντων, αλλα απο χτες ειναι σαν να μην υπαρχει. Οταν το ξεκλειδωνω τα λεπτα γυριζουν με γρηγορο ρυθμο που ενιοτε κολλανε και μεταξυ 2 αριθμων, στην ωρα που ενεργοποιω την οθονη και παλι. (γιατι ενδεχεται να ειχαν μεινει 10' πισω τοτε που το χρησιμοποιησα παλι) Γιατι; Εκανα soft reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Δεν χρειαζόταν να περάσεις το cab που έβαλες. Με το CHTEditor πας ρυθμίσεις widget -> Ρολόγια και απενεργοποιείς τα flip & τα flap - flup που θέλεις :D:D. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Δεν χρειαζόταν να περάσεις το cab που έβαλες. Με το CHTEditor πας ρυθμίσεις widget -> Ρολόγια και απενεργοποιείς τα flip & τα flap - flup που θέλεις :D:D. Δεν τα παω καλα μ αυτο το πραγμα, γι αυτο και δεν ξερω τις ρυθμισεις του. Θα βγαλω το cab και θα το πειραξω ετσι, ελπιζοντας να αποφυγω το hard reset (γιατι 3/5 φορες που πειραξα το cht, οδηγηθηκα εκει). Ευχαριστω Νικολα! Αμεσος και κατατοπιστικοτατος ως συνηθως! :) Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 δ)Browser έχει τον Opera και νομίζω δεν υποστηρίζει flash (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος). Δυστυχώς πια στα Windows mobile δεν πρόκειται κάποιος να έχει κανονικά flash στον browser του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 καλα για flash εννοείται οτι ΔΕΝ..... αλλά ρώτησα αν ο opera είναι ο τελευταιος με τις ψευτο flash ευκολιες που έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts