Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τελικά έφταιγε αυτό που είπα. Έπρεπε να φλασάρω την WWE ROM μιας και έχω το ευρωπαϊκό μοντέλο. Όλα καλά τώρα, τα έχω όλα υπό έλεγχο. :) Εννοείται αυτό... δεν "έπιασα" ότι είχες ευρωπαική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Έβαλα την 23 και δεν μου συνδέεται ιντερνετ με τίποτα, ούτε με wi-fi ούτε μέσω web, τι μπορεί να φταίει. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εβαλα εχθες την 23(dinik με cht 2.0)στο δικο μου και ολα δουλευουν αψογα.σημερα την εβαλα και σε ενος φιλου και παλι ολα οκ. Εχω επισης την εντυπωση οτι εχω και μεγαλυτερη διαρκεια στην μπαταρια μου !!! Μπραβο στον μαγειρα και στους βοηθους του !!!!!!!!!!!:lol::lol::):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 έχεις την εντύπωση ή όντως έχει διαφορά? άμα είναι να την βάλω άσχετο.. ξέρει κανείς κανα ΚΑΛΟ SIP πρόγραμμα? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Με τη χρήση που κάνεις εσύ Θοδωρή τι βελτίωση περιμένεις να δεις; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Έβαλα την 23 και δεν μου συνδέεται ιντερνετ με τίποτα, ούτε με wi-fi ούτε μέσω web, τι μπορεί να φταίει. Δεν καμια αλλαγη η v23 με την v22.5 στο θεμα αυτο, μπορεις να την κατεβασεις παλι και να ξανα δοκιμασεις? Μετα τα φλασσαρισμα προσπάθησε αμέσως να συνδεθείς. Εβαλα εχθες την 23(dinik με cht 2.0)στο δικο μου και ολα δουλευουν αψογα.σημερα την εβαλα και σε ενος φιλου και παλι ολα οκ. Εχω επισης την εντυπωση οτι εχω και μεγαλυτερη διαρκεια στην μπαταρια μου !!! Μπραβο στον μαγειρα και στους βοηθους του !!!!!!!!!!!:lol::lol::):happy: Σ ευχαριστω πολυ, με ενα σπορο 2 dinik :) έχεις την εντύπωση ή όντως έχει διαφορά? άμα είναι να την βάλω άσχετο.. ξέρει κανείς κανα ΚΑΛΟ SIP πρόγραμμα? Ισως ο φιλος να μην ειχε πριν την v22.5 που εχεις, ταχυτητα και σταθεροτητα ειναι η ιδια. Τι ειναι το sip? Ως λάτρης της GTX και γενικότερα των μίνιμαλ themes δοκίμασα να βάλω την Sencity. Links από όλα τα παραπάνω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728408 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786524 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=656744 Όταν βρω χρόνο θα περάσω icons από εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=813986 Ενδεικτικά : [/url] Γιάννη ότι χρειαστείς από cabs θα σου τα στείλω μόλις βρω λίγο χρόνο :) Ioathe...εκανα μια προχειρη προσπαθεια...και τα εχω συμπιεσει σε .rar στειλε μου με pm ενα e-mail να στα στειλω!!!Πιστευω να βγαλεις ακρη...τα εχω φτιαξει ανα κατηγοριες...φακελος και οδηγιες!!!Αν θες τα σημαζευεις...για οτι απορια με ρωτας... Υ.Γ. Θα χαρω πολυ να δω μια OMEGA σου... με sencity και ετοιμη για κατεβασμα χωρις τοοοοοοσες τροποποιησεις,απο μερια μας!!! [Επισυναπτω και μερικες φωτο με αλλαγμενα μερικα εικονιδια που εφτιαξα] @fallen_angel58 + clio1400 Πολύ καλη δουλεια και απο τους 2 με την Omega skinned Sensity. ΜΠΡΑΒΟ!! Αν μπορουσαμε να κανουμε ενα μικρο οδηγο με τα cab που χρησιμοποιησατε για να βοηθησουμε και τους υπολοιπους που θελουν να περασουν το skin θα ηταν πολυ καλο. Τις φωτο και τον οδηγο θα τα βαλω στην πρωτη σελιδα με τις αλλες φωτογραφιες. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Τι ειναι το sip? Ο Θοδωρής μιλάει για εφαρμογές που να χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο τηλεσυνδιάσκεψης (SIP) όπως για παράδειγμα το γνωστό σε όλους μας Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Δηλαδή δεν βλέπεις αυτό όταν πατάς μενού στο tab των mail http://img442.imageshack.us/img442/7305/screen02bx.th.png' alt='screen02bx.th.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ο Θοδωρής μιλάει για εφαρμογές που να χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο τηλεσυνδιάσκεψης (SIP) όπως για παράδειγμα το γνωστό σε όλους μας Skype. Οκ, thanx :) Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο! :blink: Πηγαινε στο Μενου Εναρξη > Email-SMS > E-mail > Μενου > Επιλογες > Επελεξε τον λογαριασμο που θελεις > Επελεξε Ληψη ρυθμισεων μεγεθους και μετα: Ολοκληρο μηνυμα και Ολα τα συνημμενα. Και αν μπορεις ενημερωσε μας. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Πηγαινε στο Μενου Εναρξη > Email-SMS > E-mail > Μενου > Επιλογες > Επελεξε τον λογαριασμο που θελεις > Επελεξε Ληψη ρυθμισεων μεγεθους και μετα: Ολοκληρο μηνυμα και Ολα τα συνημμενα. Και αν μπορεις ενημερωσε μας. πάλι κάτι λείπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 πάλι κάτι λείπει Καλα το πας, Στο screenshot που εβαλες εχει και αλλη μια επιλογη απο κατω, ειναι η επιλογη ολα τα συνημμενα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) έχεις την εντύπωση ή όντως έχει διαφορά? άμα είναι να την βάλω εχθες με την συνηθισμενη χρηση με εβγαλε ολη μερα ενω συνηθως γυρω στις 8:00 το βραδυ μου τελειωνε.. Δεν καμια αλλαγη η v23 με την v22.5 στο θεμα αυτο, Σ ευχαριστω πολυ, με ενα σπορο 2 dinik :) Ισως ο φιλος να μην ειχε πριν την v22.5 που εχεις, ταχυτητα και σταθεροτητα ειναι η ιδια. παρακαλω!!! με ενα σπορο 2 dinik και 2 ΧΤ !!!!!!:):lol::):):) Πριν ειχα την 22 .. Edited January 18, 2011 by ioannisad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Καλα το πας, Στο screenshot που εβαλες εχει και αλλη μια επιλογη απο κατω, ειναι η επιλογη ολα τα συνημμενα :) Συγνώμη αλλά πια επιλογή εννοείς;Έχω επιλογή μηνύματος α)HTML ,β)απλό κείμενο και το screen shot στο παραπάνω πόστ. Edit: Τελικά είναι θέμα παρόχου.Όταν άλλαξα λογαριασμό και πήγα στο Gmail εμφανίστηκε και μια τρίτη επιλογή. Το Gmail ρυθμίζεται μέσω registry με το uc_net; Σας ευχαριστώ όλους Γιατί όμως στο tab της αλληλογραφίας δεν έχω πάλι την επιλογή για λήψη των συνημμένων ; Edited January 18, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Συγνώμη αλλά πια επιλογή εννοείς;Έχω επιλογή μηνύματος α)HTML ,β)απλό κείμενο και το screen shot στο παραπάνω πόστ. Edit: Τελικά είναι θέμα παρόχου.Όταν άλλαξα λογαριασμό και πήγα στο Gmail εμφανίστηκε και μια τρίτη επιλογή. Το Gmail ρυθμίζεται μέσω registry με το uc_net; Σας ευχαριστώ όλους Γιατί όμως στο tab της αλληλογραφίας δεν έχω πάλι την επιλογή για λήψη των συνημμένων ; Πρεπει να το δοκιμασεις το Gmail με το uc_net, εγω δεν το εχω κανει ακομα. Για τα tab της αλληλογραφίας δεν ξερω, εμενα με yahoo μου το βγαζει κανονικα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Με τη χρήση που κάνεις εσύ Θοδωρή τι βελτίωση περιμένεις να δεις; :p νομίζω ότι με έχεις παρεξηγήσει στο θέμα κατανάλωσης. κάνω μόνο τα κλασσικά. - κανα 15-20 λεπτό Playstation για να περάσω καμία πίστα στο Crash. - άντε κανα 30 λεπτό Android (όταν τυχαίνει) - GPS ελάχιστα - 6-7 τηλέφωνα με διάρκεια 5 λεπτάκια μέσο όρο - μερικές δοκιμές σε compile κώδικα - Δοκιμές με SIP για το τηλεφωνικό κέντρο - κανα email - λίγο Remote Desktop - λίγη παρακολούθηση IP κάμερας - ε και καμιά εγκατάσταση απο νέες εφαρμογές ορίστε τα κλασσικά Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) λοιπον καταρχην καλησπερα σε ολους . περασα σημερα και την v23 dinik και παλι δεν μου ανανεωνει τον καιρο στην "θεση μου" τι μπορει να φταιει ρε παιδια? ειναι η τριτη v23 που δοκιμαζω και μου κανει το ιδιο πραμα.... εχω ξενερωσει.. edit: υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο λογο οτι εχω εγκατεστημενα android στο κινητο? Edited January 18, 2011 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με την 21 αλλα μου το κανε μονο με gprs. Mε 3g ανανεωνε. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 λοιπον καταρχην καλησπερα σε ολους . περασα σημερα και την v23 dinik και παλι δεν μου ανανεωνει τον καιρο στην "θεση μου" τι μπορει να φταιει ρε παιδια? ειναι η τριτη v23 που δοκιμαζω και μου κανει το ιδιο πραμα.... εχω ξενερωσει.. edit: υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο λογο οτι εχω εγκατεστημενα android στο κινητο? Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με την 21 αλλα μου το κανε μονο με gprs. Mε 3g ανανεωνε. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk και πια ειναι η λυση?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 και πια ειναι η λυση?.... Έχεις δοκιμάσει από άλλη σύνδεση η άλλη περιοχή; γιατί από ρόμ δεν πιστεύω να είναι. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Έχεις δοκιμάσει από άλλη σύνδεση η άλλη περιοχή; γιατί από ρόμ δεν πιστεύω να είναι. οχι δεν εχω δοκιμασει γιατι με τοσες ρομ που ειχα ποτε δεν ειχα τετιο προβλημα με το που εβαλα τις 23 αρχισε το οργανο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 οχι δεν εχω δοκιμασει γιατι με τοσες ρομ που ειχα ποτε δεν ειχα τετιο προβλημα με το που εβαλα τις 23 αρχισε το οργανο.... Mε την 22 δηλαδή ανανεώνει κανονικά? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Mε την 22 δηλαδή ανανεώνει κανονικά? μεχρι εχθες το απογευμα(πριν βαλω την 23)ναι κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Τι να σου πω... Παράξενο. Γιατί σε όλους εμάς ανανεώνει μια χαρά. :confused: Αν δεν βαριέσαι, πέρασε την 22 πάλι να δεις αν ανανεώνει. Γιατί η rom δεν έχει πρόβλημα, αφού σε εμάς ανανεώνει κανονικά. Κάποια λεπτομέρεια φταίει, που δεν μπορείς να τη βρεις και σου κάνει τώρα όλη τη ζημειά..:( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 λοιπον καταρχην καλησπερα σε ολους . περασα σημερα και την v23 dinik και παλι δεν μου ανανεωνει τον καιρο στην "θεση μου" τι μπορει να φταιει ρε παιδια? ειναι η τριτη v23 που δοκιμαζω και μου κανει το ιδιο πραμα.... εχω ξενερωσει.. edit: υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο λογο οτι εχω εγκατεστημενα android στο κινητο? Αν έχεις wifi μέσο forthnet δεν έχεις εσυ το πρόβλημα αλλα η forthnet. Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα έχει αναφερθεί και παλιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 θα ήθελα να ρωτήσω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να λαμβάνω φωτογραφίες mms σε κανονικό μέγεθος..γιατί έως τώρα μου έρχονταν πάρα πολυ μικρές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts