Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει να το δοκιμασεις για να δεις και μονος σου. Κι εμενα στην αρχη μου φανηκε καπως, αλλα πλεον το εχω συνηθισει και δουλευω τα sms χωρις το παραμικρο προβλημα. Να φανταστεις , δοκιμασα πριν καμια εβδομαδα την εκδοση με το htc mesaging client και την εβγαλα σε 1 τεταρτο.

Δοκιμασε το. Αξιζει. ;)

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ οταν βρω χρονο θα το φλασαρω.. και ισως σταματησουν να σπανε τα νευρα μου με τις αναφορες που ερχονται σαν ειδοποιησεις και αν δεν τις ανοιξεις η αν δεν τις σβησεις μενει η ειδοποιηση..

Είχα ερωτήσει παλαιότερα πώς αλλάζει το εμφανιζόμενο μήνυμα της υπενθύμισης ώστε να περιέχει περισσότερες επιλογές αναβολής 1 ώρας, ημέρας κτλ.

Μου είχε απαντήσει ο Γιάννης ioathe, αλλά έχω χάσει τον σύνδεσμο και δεν μπορώ να τον βρω. :lol:

Όποιος ξέρει .... :D

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Είχα ερωτήσει παλαιότερα πώς αλλάζει το εμφανιζόμενο μήνυμα της υπενθύμισης ώστε να περιέχει περισσότερες επιλογές αναβολής 1 ώρας, ημέρας κτλ.

Μου είχε απαντήσει ο Γιάννης ioathe, αλλά έχω χάσει τον σύνδεσμο και δεν μπορώ να τον βρω. :lol:

Όποιος ξέρει .... :D

Νίκο άλλαξε:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Shell\Notification\OEM]

απο

"CustomUIDLL"="NotificationLayout.dll"

σε

"CustomUIDLL4"="NotificationLayout.dll"

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Νίκο άλλαξε:

απο

"CustomUIDLL"="NotificationLayout.dll"

σε

Ευχαριστώ Γιάννη. :):)

Αυτό φαντάζομαι μπορούμε να το βάλω στο UC-NET.

Τελείωσα με το στήσιμο και τώρα θα ασχοληθώ με το backup.

Γεια και πάλι, έχω εδώ και λίγο καιρό την v21. Όταν πατάω το πλήκτρο για να "κοιμηθεί" η συσκευή στο ξύπνημα δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή που δούλευε εκείνη την στιγμή (πχ eGO) αλλά επανέρχεται στην αρχική οθόνη sense!. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?

Ευχαριστώ Γιάννη. :):)

Αυτό φαντάζομαι μπορούμε να το βάλω στο UC-NET.

Τελείωσα με το στήσιμο και τώρα θα ασχοληθώ με το backup.

Ναι μπορείς να το βάλεις.

Πρόσθεσε το regisrty αρχείο αυτό:

"CustomUIDLL"=-

Θα μας ανεβάσεις screenshot από το νέο στήσιμο?? :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Για το Uc NET:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3446665#post3446665

το VC RED που ρωτάς, που βρίσκετε;

Σε ευχαριστώ για την πολύ καλή περιγραφή του UC Net ! Το VC Red βρισκεται χύμα με σα στο my device και δεν φαίνεται να κάνει κάτι. Ξέχασε το. Sorry για το αργό reply αλλά απουσίαζα χωρίς πρόσβαση στο internet.

Φιλικά !

Καλησπέρα...θέλω να περάσω την 22,5 και έχω ήδη το Radio 2.10.50.28_2

υπάρχει κάποιος προφανής λόγος να το αλλάξω? να βάλω κάποιο νεότερο?και γιατι?

τι ρόλο παίζει?

ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Administrators
Δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη για αλλαγή του radio σου. Εντούτοις, οι περισσότεροι χρήστες συνιστούν τα δύο τελευταία... 2.15 και 2.14. Από εκεί και πέρα κάνεις ότι νομίζεις.

Modpic.gif

Καλησπέρα,

είμαι χρήστης του HD2 εδω και 2 μήνες. Ήδη έκανα upgrade την ROM από την HTC official. Και θέλω να περάσω την ROM OMEGA αλλά ακόμα και με τις οδηγίες που ακολουθώ δεν γίνεται τίποτα.

Βασικά το πρόβλημα που βγάζει είναι ότι δεν κάνει το HSPL, αναφέρει ότι είναι λάθος Version. Κάνοντας bootloader βλέπω ότι το SPL είναι 3.03.

Όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε κίνηση ακόμα και με το Task29 μπαίνει σε bootloader, μετά στην σελίδα της HTC με την μπάρα ολοκλήρωσης αλλά παραμένει στο 0% και μετά από λίγο λέει ότι υπάρχει σφάλμα επικοινωνίας, ενώ είναι ήδη συγχρονισμένο.

Μπορείτε παρακαλώ να βοηθήσετε?

Ευχαριστώ

Χμμμ, ναι αλλά τώρα πώς θα το κάνω αυτό?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πραγματικά πλέον έχω χαθεί!!!

Το λέω αυτό γιατί από το ofiicial site δεν μαφήνει να κατεβάσω πια παρολο οτι βάζω το Serial Number μου.

Sorry, this software download is not suitable for your device.

Edited by Nikos_s3

• Administrators

Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post, υπάρχουν τα πάντα.

Επίσης μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει και η "Τροποποίηση".

Modpic.gif

Σήμερα ήταν μια πολύ παραγωγική ημέρα απο HTC άποψη!!!

δούλεψα πρώτη φορά....με :

task29 (τελειο!!!)

UC_NET ..( Δυσκολεύομαι ακόμα λίγο μιας και μου βγάζει πολλά λάθη!!...αλλα που θα πάει...)

και το τελειότερο όλων είναι το PSB backup....αν κάτι βαριόμουνα και δεν άλλαζα Rom είναι το στήσιμο του κινητού....εεεεε...τώρα είναι παιχνιδάκι!!

ευχαριστώ όλα τα παιδιά εδω μέσα που κάνουν τέλεια δουλεια...χωρίς αυτούς θα παίζαμε στο κινητό ακόμα φιδάκι.....

thn

πάντως παιδιά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ στο θέμα μπαταρία, αλλά η γνώμη μου μέχρι τώρα είναι, ότι είναι για τα γέλια. Δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη ότι θα κρατήσει μία μέρα. Αμα πω, ότι θα ασχοληθώ λίγο μαζί του, η φόρτιση είναι σίγουρη.

πρέπει να βρεθεί λύση και μάλιστα άμεσα. τα ρεμάλια ακόμα δεν μου έχουν στείλει την 1600αρα, και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. κοντεύουν 15 μέρες. Επίσης ακόμα περιμένω την θήκη, τον αντάπτορα απο MiniUsb σε MicroUSB, και την 16gb μνήμη μου! Έχω γεμίσει 8gb χωρίς να έχω βάλει μέσα ούτε ένα βίντεο, ούτε ένα τραγούδι.

Θα μας ανεβάσεις screenshot από το νέο στήσιμο?? :)

Για πές μου αν σου αρέσει. :):) Touch of Glass skin.

Δεν μπορώ να αλλάξω την taskbar. Παιρνάω το σχετικό cab και δεν αλλάζει τίποτα.

Και αυτά για την συνέχεια:

πολύ καλή δουλειά Νίκο!!!

αν και μου αρέσουν τα ποιό λιτά και όχι τόσο φορτωμένα προφιλ...

μια ερώτηση έχω....

παρατήρησα....ότι τελικά το uc_net δεν το χρειάστηκα καθόλου....γιατί...αφού το έτρεξα πρώτο....μετά έτρεξα και το Backup απο PSB και εξαφανίστηκαν οι επιλογές του ημερολογίου που είχα στο UC και γενικότερα όλες οι ρυθμίσεις απο mail και wifi και ότι άλλο έχει να κάνει με ηχο κλίσεων και ειδοποιήσεων εγκαταστάθηκαν απο το PSB....αρα...ποιός ο λόγος ύπαρξης του UC?

πολύ καλή δουλειά Νίκο!!!

αν και μου αρέσουν τα ποιό λιτά και όχι τόσο φορτωμένα προφιλ...

μια ερώτηση έχω....

παρατήρησα....ότι τελικά το uc_net δεν το χρειάστηκα καθόλου....γιατί...αφού το έτρεξα πρώτο....μετά έτρεξα και το Backup απο PSB και εξαφανίστηκαν οι επιλογές του ημερολογίου που είχα στο UC και γενικότερα όλες οι ρυθμίσεις απο mail και wifi και ότι άλλο έχει να κάνει με ηχο κλίσεων και ειδοποιήσεων εγκαταστάθηκαν απο το PSB....αρα...ποιός ο λόγος ύπαρξης του UC?

Η αρχική οθόνη, που είναι η δεύτερη φωτογραφία αυτή με τα σύννεφα, δεν είναι φορτωμένη πολύ.

Το UC δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και δεν μπορώ να πω εντυπώσεις. Πάντως θα προσπαθήσω να φτιάξω πλ'ηρες backup.

Παιδιά κάτι άσχετο: μου χάλασε ο σκληρός στο pc του γραφείου μου και δεν έχω πάρει backup. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν τον βλέπει καθόλου το bios. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Edited by NIKOLAOS68

βγάλε τον σκλήρό και βάλτον σε άλλο pc....

δες αν λειτουργεί εκει...και κάνε backup και φορμαρε τον!

αν έχεις χάσει αρχεία...υπάρχουν και τα προγράμματα resque γγια αυτήν την δουλεια

Μου βγαίνει αυτό το μήνυμα που φαίνεται στη φωτογραφία.

βγάλε τον σκλήρό και βάλτον σε άλλο pc....

δες αν λειτουργεί εκει...και κάνε backup και φορμαρε τον!

αν έχεις χάσει αρχεία...υπάρχουν και τα προγράμματα resque γγια αυτήν την δουλεια

Το πρόβλημα είναι ότι το BIOS δεν βλέπει το σκληρό.

• Administrators
Νίκο επειδή σε έχασα... έχει κάποια σχέση το screenshot που στέλνεις με το πρόβλημα του δίσκου σου;

Modpic.gif

Έχω την rom της υπογραφής μου...

Έχω διαπιστώσει ότι από τότε που την πέρασα έχει μειωθεί η απόδοση της μπαταρίας... Κατα πολύ..:confused: Εκεί, δηλαδή, που το βράδυ, μετά από πλήρη φόρτιση, έφτανε στο 50%~40%, τώρα πλέον πέφτει στο 10% και μερικές φορές κλείνει και νωρίτερα...:(

Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος? Ή είναι δικό μου πρόβλημα? Κι αν είναι, υπάρχει περίπτωση να καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια τα widget του cht?? Γιατί δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού το μυαλό μου, αφού όλα τα άλλα τα χρησιμοπούσα και πριν...:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿