Jump to content

Nick_gr3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nick_gr3

  1. Και εγώ νέος κάτοχος του εν λόγω tablet εδώ και μια εβδομάδα. Όλα καλά όπως αναφέρονται από τους περισσότερους πέρα από την μπαταρία. Πήρε lollipop την ίδια μέρα και δεν ξέρω πως ήταν με την KK. Σήμερα από 100% το πρωί κλειδωμένο και με κλειστό WiFi είχε πάει το μεσημέρι που το ξεκλείδωσα στο 75%. Απαράδεκτο. Ούτε το G4 με το 4g και με κλήσεις δεν φτάνει τόσο!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Πηγα να κάνω τον οδηγο αλλα επειδη δεν ηξερα πολλα σχετικα με root και αλλαγη rom το μονο που καταφερα ειναι να μην ανοιγει πλέον το neo v μου!κανει πλεον επανακινησεις. και μαλλον σβηστηκε η rom. θα ήθελα οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει στο (masternick_gr@hotmail.com) ειμαι αθηνα. Nikos Τα καταφερα τελικα με το SEUS! ηρεμησα!
  3. καλησπέρα και χρόνια πολλά! θα ήθελα να μου στειλεις και μένα το λινκ για το iGo για android. εχω το sygic ειμαι ευχαριστημενος αλλα αργει πολυυυ να πιασει σημα! και οπως διαβασα εχεις δοκιμασει καποια gps και κατεληξες σε igo.
  4. Οκ οταν βρω χρονο θα το φλασαρω.. και ισως σταματησουν να σπανε τα νευρα μου με τις αναφορες που ερχονται σαν ειδοποιησεις και αν δεν τις ανοιξεις η αν δεν τις σβησεις μενει η ειδοποιηση..
  5. ναι ακριβως.. αλλα χωρις το ctc messaging πως θα ειναι στα sms? δεν ξερω αν θα βολευει κιολας..
  6. Μου κολλαει για παραδειγμα στο μενου των μυνηματων αρκετες φορες.. η οταν καποιο προγραμμα δεν ανταποκρινεται και καταφερνω να ανοιξω την διαχειρηση εργασιων για να το τερματισω εκει σκαλωνει τελειως.. στις περιπτωσεις που δεν εχω τελειως παγωμα ωστε να χρειαστει να βγαλω μπαταρια και απλα καταφερνω και το τερματιζω μεσω του "touch off" παραουσιαζει το εξης: "μπερδευεται" το μενου, δλδ μπρορει να εχει κολλησει στα μνμ και να παταω το home για να βγει απο κει και το μονο που αλλαζει ειναι να εφφανιζεται μονο η μπαρα εναρξης πανω και κατω χωρις να αλλαζει η υπολοιπη οθονη (ακομα δειχνει πχ τα μνμ και οχι την αρχικη).. και εφοσον βγει η μπαρα παταω την εναρξη, μπαινω στο touch off και ετσι το κλεινω.. αν βγω απο κει δειχνει παλι το μπερδεμενο μενου.. δλδ κανενα κουμπι δεν ανταποκρινεται σωστα εκτος απο αυτο της εναρξης.. καποιες φορες απλα παταω πατημενο το κουμπι που κλεινει και το κλεινω με τον κλασικο τροπο..
  7. καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...!!! εγω που εχω την ω22 αξιζει να βαλω την 22,5 η δεν εχει καποια σημαντικη διαφορα? εχω και λιγο χρονο με τον στρατο... επισις πολλες φορες ενω κανω κανονικη χρηση τρωει κατι γερα κολληματα οπου πολλες φορες η απενεργοποιη δεν ειναι αρκετη και χρειαζεται να ωγαλω την μπαταρια... τι να συμβαινει με το κιν?
  8. Καλα η Rom τα σπααααει! τελεια δουλεια!!Μπραβο!!!!
  9. το βρηκα. εβαλα .rar ολα βρεθηκαν! thx!
  10. η rom ειναι σε μορφη "αρχειο" δλδ χωρις καταληξη. και το to romupdateutilitie που χρειαζεται για τις ελληνικες roms δεν το εχω μιας και δεν υπηρχε λινκ. εχω μονο το CustomRUU που οπως αναφερεται ειναι για τις ξενες. αρα χρειαζομαι το romupdateutilitie και τι ονομα με τι καταληξη να δωσω στην omega
  11. Παιδια Help ειμαι μιση ωρα σε bootable mode
  12. Help! ειμαι στο σημειο που εχω κανει την διαδικασια με το task9 οπου στον φακελο του αντικατεστησα το RUU_signed.nbh που ηταν Radio 2.08.50.05 με το RUU_signed.nbh Radio 2.15.50.14 kai einai se bootable mode. τωρα πρεπει να τρεξω απο οτι καταλαβα το rom updateutilitie me tin v22. αυτη κατεβηκε ως αρχειο με ονομα omega. πως πρεπει να την μετονομασω και με ποια αρχεια πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο για να αρχισει η εγκατασταση? (οταν τρεχω το rom updateutilitie (ως διαχειριστης) μονο του χωρις αλλα αρχεια στον ιδιο φακελο δεν τρεχει!
  13. Τωρα παω να βαλω την omega v22 και ωλεπω οτι γραφει εκει που παω να την κατεβασω Omega WWE + ELL + GER WM6.5.x WM 6.5.x builds 23151 (v22) + 21686 (v21) + 23699 (v19.2) + 28244 (v19.1) Base ROM 3.14 Oem Drivers + Packages from 3.14 Manila 2.5.2019 Ram 576 MB εμενα το HD2 exeimanila 2.5.20181527.0 θα εχω προβλημα??
  14. Οκ θα προσεξω αρκετα πριν κανω κατι..! Thx!
  15. Θα εννοεις να περασω απλα HSPL πρωτα και μετα τη Rom.. Αν ειναι αυτο μονο οκ...
  16. αυτο ακριβως εννοουσα! ευχαριστω πολυ!!!! για να δουμε τι και πως.. ελπιζς να ειναι ειναι ευκολο..
  17. Ok θα ασχοληθω να την περασω... αν εχεις κανα ετοιμο link με οδηγιες θα ηταν οτι πρεπει για να μην βαλω οτι να ναι και απο όπου να ναι..
  18. Τι τοσο χαλια?? καταλαβα... Η Omega εχει ελληνικη γλωσσα? ειδικα στα μυνηματα επαφες κλπ...
  19. Εγω εχω μαμα rom την 3.14.482.2 με manila 2.5....
  20. Άρα κατι μου λεει οτι πρεπει να ωαλω το 1,85.... κρίμα.. ελπιζω να μην εχει καμια τρελη διαφορα...
  21. Ναι φυσικα μεσα απο τις ρυθμισεις του προγραμματος και οχι απο του κινητου! και παταω την πρωτη επιλογη "regular".
  22. καλησπερα! εχω ενα προβλημα. εχω το HD2 και σημερα εβαλα το coockies home tab v2, το αντιστοιχο editor και το language pack. ολα κλ αλλα οταν παω να βαλω μια ταπετσαρια (480χ800) μου βγαζει ασπρη ταπετσαρια! καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...