halo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αυτό είναι το μεγάλο ψηφιακό που γράφει την ημέρα και το μήνα με μεγάλα γράμματα: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=454742&d=1291323735 Τελικά αυτό που έχεις βάλει είναι το ίδιο με αυτό που είχα κατεβάσει κι εγώ πριν μέρες και δεν δούλευε... Εσένα πως γίνεται και βγαίνει μια χαρά? :wacko: Εμένα όπου θα έπρεπε να έχει ελληνικούς χαρακτήρες βγαίνουν τετράγωνα... :( Τα υπόλοιπα δουλέυουν τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!!:D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλήμερα σ όλους, Έχουμε 2 νέα build τα 23152 + 29007, όταν ξεκινήσω το μαγείρεμα θα διορθώσω το όνομα που λείπει από το Documents tab και θα βγάλω το programs tab (το ζητήσατε οι περισσότεροι) Αν κάποιος εκτός από τον Νίκο το θέλει ας μου στείλει pm. και σε εμένα είναι χρήσιμο το programs tab.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Και εγώ εν τέλει δεν θεωρώ άσχημη την προσθήκη του programs tab αν και με τη χρήση του CHT ίσως είναι περιττό απλά, εντούτοις δεν είναι κακό να υπάρχει για όποιον το χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Και εγώ εν τέλει δεν θεωρώ άσχημη την προσθήκη του programs tab αν και με τη χρήση του CHT ίσως είναι περιττό απλά, εντούτοις δεν είναι κακό να υπάρχει για όποιον το χρειάζεται. Αλλά και να αφαιρείται σε όποιον δεν το χρειάζεται. ;) Δεν ξέρω τι "φταίει", αν οφείλεται στη νέα έκδοση του cht, ή σε κάτι άλλο, πάντως στις τελευταίες οmega, μετά από την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων μου, κτλ, μου μένουν περίπου 55ΜΒ ελεύθερα, ενώ σε προηγούμενες εκδόσεις είχα πολλά περισσότερα (70, 75ΜΒ περίπου, μπορεί και περισσότερα). Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αυτο το καινουργιο προγραμα που ειχε η 22 στην τασκ μπαρ και διαβαζε ολα τα ενγραφα στο κινητο μπωρο να το βαλω και στην 21>?????? οχι απαρετιτα στην τασκ μπαρ μαρεσε πολλυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αυτο το καινουργιο προγραμα που ειχε η 22 στην τασκ μπαρ και διαβαζε ολα τα ενγραφα στο κινητο μπωρο να το βαλω και στην 21>?????? οχι απαρετιτα στην τασκ μπαρ μαρεσε πολλυ http://htcpedia.com/duttys_documents_tab_hd_wwe_8ba9831d31b36ff7b/soft/leo-apps.html?page=1 Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως για το εάν μπαίνει σε αυτή την έκδοση του Sense με CHT2.0. Δεν ξέρω τι "φταίει", αν οφείλεται στη νέα έκδοση του cht, ή σε κάτι άλλο, πάντως στις τελευταίες οmega, μετά από την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων μου, κτλ, μου μένουν περίπου 55ΜΒ ελεύθερα, ενώ σε προηγούμενες εκδόσεις είχα πολλά περισσότερα (70, 75ΜΒ περίπου, μπορεί και περισσότερα). Μιλάς για ROM ή RAM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μιλάς για ROM ή RAM; Για το διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης προγραμμάτων στο τηλέφωνο...:) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το δικό μου μια και έχω την Αμερικάνικη έκδοση με το 1GB ROM αλλά και πάλι δεν υπάρχει λόγος να εγκαθιστάς όλες τις εφαρμογές στην κύρια μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Όχι... Αντιθέτως, όλα στην κάρτα τα βάζω... Στην κύρια βάζω τα "απαραίτητα", όπως taskbar, cht addons, κτλ... Τέλοσπαντων, δεν είναι κάτι σημαντικό..:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 http://htcpedia.com/duttys_documents_tab_hd_wwe_8ba9831d31b36ff7b/soft/leo-apps.html?page=1 Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως για το εάν μπαίνει σε αυτή την έκδοση του Sense με CHT2.0. δουλευει αψογα σε ευχαριστω πολλυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα.Εβαλα δυο φορές την 22 διχως το HTCmessaging και μετα απο την σωστή αποστολή 3-4 sms τα υπόλοιπα εμφανίζονται σε οσους το παραλαμβάνουν μονο ως κατεβατα ερωτηματικά (???????...). Εστειλα και στον ευαυτό μου και κανει το ίδιο. Εχει συμβεί και σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα.Εβαλα δυο φορές την 22 διχως το HTCmessaging και μετα απο την σωστή αποστολή 3-4 sms τα υπόλοιπα εμφανίζονται σε οσους το παραλαμβάνουν μονο ως κατεβατα ερωτηματικά (???????...). Εστειλα και στον ευαυτό μου και κανει το ίδιο. Εχει συμβεί και σε άλλον; Μιχάλη στις επιλογές SMS/MMS επέλεξε το 'χρήση Unicode όταν απαιτείται' και δοκίμασε το. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Τελικά αυτό που έχεις βάλει είναι το ίδιο με αυτό που είχα κατεβάσει κι εγώ πριν μέρες και δεν δούλευε... Εσένα πως γίνεται και βγαίνει μια χαρά? :wacko: Εμένα όπου θα έπρεπε να έχει ελληνικούς χαρακτήρες βγαίνουν τετράγωνα... :( Τα υπόλοιπα δουλέυουν τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!!:D Και μένα στην αρχή με τετραγωνάκια έβγαινε. Μετά από λίγη ώρα ως δια μαγείας δούλεψε σωστά!!:worry: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα φιλοι συναγωνιστες :) χθες έβαλα την omega και μέχρι στιγμης ολα τρέχουν του αψόγου!!!! πολύ καλή δουλεια!!! μπράβο στον Developer και την ομάδα του!!! Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μιχάλη στις επιλογές SMS/MMS επέλεξε το 'χρήση Unicode όταν απαιτείται' και δοκίμασε το. Αυτό ομως Γιάννη σου περιορίζει τους χαρακτήρες σε 70 για ενα sms.. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την 19. Φτάει κατι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Αυτό ομως Γιάννη σου περιορίζει τους χαρακτήρες σε 70 για ενα sms.. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την 19. Φτάει κατι άλλο? Πήγαινε και Ρυθμίσεις > Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο> Εισαγωγή κειμένου και βάλε στις ρυθμίσεις sms το on... ;) Και μένα στην αρχή με τετραγωνάκια έβγαινε. Μετά από λίγη ώρα ως δια μαγείας δούλεψε σωστά!!:worry: Χαχαχαχαχαχα... Σοβαρά? Καλά θα το αφήσω κι εγώ τότε να δώ...:p Εdit: Έλεος!! Δουλεύει και σε μένα ξαφνικά!! :p Edited December 20, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Χαχαχαχαχαχα... Σοβαρά? Καλά θα το αφήσω κι εγώ τότε να δώ...:p Εdit: Έλεος!! Δουλεύει και σε μένα ξαφνικά!! :p Τυχαίο;; δεν νομίζω!!:cry::shock::hypno: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλημέρα σ όλους, Αυτή τη φορά το έκανα Χριστουγεννιάτικο. :):lol::rolleyes:;) edit: έχει χάσει το glasstyle το εικονίδιο του bt στη taskbar. Μπορείς να μου πεις πώς θα το επαναφέρω; Με softreset δεν επανέρχεται. Νικο δοκιμασε να βαλεις το cab DINIK - Anastasia - Taskbar v1.0 και σε εμένα είναι χρήσιμο το programs tab.... Και εγώ εν τέλει δεν θεωρώ άσχημη την προσθήκη του programs tab αν και με τη χρήση του CHT ίσως είναι περιττό απλά, εντούτοις δεν είναι κακό να υπάρχει για όποιον το χρειάζεται. Οκ θα το αφήσω το programs tab, το διόρθωσα έτσι ώστε στην νέα έκδοση θα τρέχετε το Hide Manila Programs Tab.cab και θα αφαιρείται, θα το καταργείτε και θα επανέρχεται. Χωρίς reboot ή επανεκκίνηση sence (άπλα και γρήγορα) Αλλά και να αφαιρείται σε όποιον δεν το χρειάζεται. ;) Δεν ξέρω τι "φταίει", αν οφείλεται στη νέα έκδοση του cht, ή σε κάτι άλλο, πάντως στις τελευταίες οmega, μετά από την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων μου, κτλ, μου μένουν περίπου 55ΜΒ ελεύθερα, ενώ σε προηγούμενες εκδόσεις είχα πολλά περισσότερα (70, 75ΜΒ περίπου, μπορεί και περισσότερα). Είναι γιατί έβαλα το Documents Tab (10 MB) αυτο το καινουργιο προγραμα που ειχε η 22 στην τασκ μπαρ και διαβαζε ολα τα ενγραφα στο κινητο μπωρο να το βαλω και στην 21>?????? οχι απαρετιτα στην τασκ μπαρ μαρεσε πολλυ http://htcpedia.com/duttys_documents_tab_hd_wwe_8ba9831d31b36ff7b/soft/leo-apps.html?page=1 Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως για το εάν μπαίνει σε αυτή την έκδοση του Sense με CHT2.0. Στο 4ο post υπάρχει το Omegas DocumentBrowser 2.5.20174010 του duttys είναι το παλαιότερο. Θα το διορθώσω σύντομα (ελπίζω) για να προσθέσω την Ελληνική μετάφραση. Καλησπέρα φιλοι συναγωνιστες :) χθες έβαλα την omega και μέχρι στιγμης ολα τρέχουν του αψόγου!!!! πολύ καλή δουλεια!!! μπράβο στον Developer και την ομάδα του!!! Σ ευχαριστούμε πάρα πολύ :) Αυτό ομως Γιάννη σου περιορίζει τους χαρακτήρες σε 70 για ενα sms.. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την 19. Φτάει κατι άλλο? Πήγαινε και Ρυθμίσεις > Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο> Εισαγωγή κειμένου και βάλε στις ρυθμίσεις sms το on... ;) Μιχάλη το έκανες αυτό που είπε ο Βασίλης? Είναι οκ τώρα? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Στο 4ο post υπάρχει το Omegas DocumentBrowser 2.5.20174010 του duttys είναι το παλαιότερο. Όντως και το έψαχνα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Στην Ελληνική μετάφραση στον editor του CHT όταν βγαίνεις και έχεις κάνει αλλαγές βγάζει ένα παραθυράκι που σου λέει "Ναι" & "On" .... αντί για "Όχι"... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Στην Ελληνική μετάφραση στον editor του CHT όταν βγαίνεις και έχεις κάνει αλλαγές βγάζει ένα παραθυράκι που σου λέει "Ναι" & "On" .... αντί για "Όχι"... Γιαννη δεν ειναι απο την μεταφραση, τους το εχω αναφερει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9577889#post9577889 αλλα καμια απαντηση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μιχάλη το έκανες αυτό που είπε ο Βασίλης? Είναι οκ τώρα? Ναι είμαι οκ με αυτο τον συνδιασμό. Σας ευχαριστώ και τους δύο! Αν θέλετε και την γνώμμη μου για την 22 σε σχέση με την 19.2 που είχα, ειναι το ίδιο γρήγορη και σταθερή. Προσωπικά με εξυπηρετούν πολύ τα tab με την εμφάνιση των αρχείων και τον προγραμμάτων. Αν δεν μπουν σε επόμενες room θα τα προσθέσω. Αυτό που δεν μπορώ να λύσω ούτε στην ver δίχως το htc messaging, είναι το πρόβλημα της μη εμφάνιση του αριθμού της επαφής. Πολύ σημαντικό. Όταν μια επαφή έχει πάνω από δυο αριθμούς κλήσης, δεν βλέπεις από ποιόν αριθμό έχει έρθει το sms. Μπορώ να βρω κάπου την παλιότερη ver htc messaging για να την εγκαταστήσω; Έχω και το HD ως δεύτερη συσκευή και αν και με παλιότερη έκδοση messaging είναι πολύ καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) @ Napoli Ηρακλή σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate που μου εκανες :):) Edited December 21, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλημέρα σ όλους, Νικο δοκιμασε να βαλεις το cab DINIK - Anastasia - Taskbar v1.0 Το έβαλα, αλλά δεν έκανε τίποτα. :( Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Σημερα πηρα ενα καινουργιο hd2. Εβαλα hspl, radio 2.15.50.14 και την Omega XT v20.21685. Στο τελος, μετα την επανεκκινηση εμεινε στην λευκη οθονη με το htc. Μετα εβαλα hspl3 και παλι τα ιδια. Εκανα και task29, εβαλα παλι την v20 και παλι τιποτα. Τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts