ioathe Δημ. December 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Το προβλημα εδω και λιγη ωρα εχει λυθει. Με το που ανεβασα την ρομ μπηκαν πολλοι να κατεβασουν και φράκαρε. Ο τεχνικος ανεβασε το bandwith και τωρα ειναι οκ. Ευτυχως εκανε υπερωριες και τον πετυχα :lol: Απο δευτερα θα το βελτιωσει περισσοτερο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 3. Νέα έκδοση Omega v22 - την δούλευα 10 μέρες και αμέτρητες ώρες - η καλύτερη Omega μέχρι τώρα για μένα.[/b] Γιάννη το είχα καταλάβει ότι κάτι καλό μαγείρευες. Το προβλημα εδω και λιγη ωρα εχει λυθει. Με το που ανεβασα την ρομ μπηκαν πολλοι να κατεβασουν και φράκαρε. Ο τεχνικος ανεβασε το bandwith και τωρα ειναι οκ. Ευτυχως εκανε υπερωριες και τον πετυχα :lol: Απο δευτερα θα το βελτιωσει περισσοτερο. Κατεβάζω με ταχύτητα 52,6KB/sec, θέλει όμως 50 λεπτά να κατέβει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Πολύ ωραία!! Κατεβάσω την έκδοση χωρις htc messenging... :D Το build αυτό δεν έχει πρόβλημα με τη σύνδεση στο ίντερνετ ε? :confused: Εδώ έχει πολύ ωραία θέματα για το cht 2.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=775894 και εδω ένα android lockscreen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=775894 ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Εδώ έχει πολύ ωραία θέματα για το cht 2.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=775894 και εδω ένα android lockscreen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=775894 ;) Γιατί αυτή η μανία με το Android style; Έχουμε Windows mobile και το καμαρώνουμε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Γιατί αυτή η μανία με το Android style; Έχουμε Windows mobile και το καμαρώνουμε! ;) Χαχαχαχα... Πάντα.. :p Απλά για αλλαγή...:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Νέα εποχή Omega Σε καθε νεα εκδοση περναμε σε νεα εποχη αποφάσισε επιτελους :lol::lol::lol: Παιδια ολες οι εκδοσεις ειναι πολυ καλες οπως παντα και φυσικα με εγγυηση ioathe :D Σαν την φετα με ονομασια προελευσης ενα πραγμα :lol::lol: Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με την v22 CHT2.0 without HTC Messaging... Kατά τη μετάβαση στο documents tab... βλέπετε όνομα κάτω από το εικονίδιο; Προσωπικά το θεωρώ περιττό, ειδικά για τα 10ΜΒ που καταλαμβάνει! Η RAM μετά από (απλή) χρήση καταλαμβάνει τα ~43%. Πολλά κατά τη γνώμη μου. Edited December 17, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 οταν βαζω στη v22 CHT2.0 without HTC Messaging αλλα εικονιδεια taskbar δε μου δειχνει το send button στα μυνηματα οταν τα βγαζω ειναι οκ.αυτο δεν μου το εκανε σε παλιοτερες εκδοσεις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Καλημερα σ ολους, Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με την v22 CHT2.0 without HTC Messaging... Kατά τη μετάβαση στο documents tab... βλέπετε όνομα κάτω από το εικονίδιο; Προσωπικά το θεωρώ περιττό, ειδικά για τα 10ΜΒ που καταλαμβάνει! Η RAM μετά από (απλή) χρήση καταλαμβάνει τα ~43%. Πολλά κατά τη γνώμη μου. Γιάννη έχεις δίκαιο, ξέχασα να το μεταφράσω, θα διορθώσω το όνομα του documents tab στην επόμενη έκδοση. πολλοί το χρησιμοποιούν γιαυτό το έβαλα. Μπορείς να με ενημερώσεις αν έχει διορθωθεί στο νέο build 23151 το πρόβλημα με το GPRS Internet? οταν βαζω στη v22 CHT2.0 without HTC Messaging αλλα εικονιδεια taskbar δε μου δειχνει το send button στα μυνηματα οταν τα βγαζω ειναι οκ.αυτο δεν μου το εκανε σε παλιοτερες εκδοσεις ρομ. Αυτό ρωτάς:? 41. Enable Graphical Send Icon Button in HTC Messaging To send a text message you need to hit the left softkey button. The following registry tweak adds a graphic send button above the paperclip button. It also changes the 'send' left soft key to a 'back' soft key. HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila\LSK_Send_Msg Change from 1 to 0. Αν δεν σου αρέσει έτσι άλλαξε την πιο πάνω registry απο 0 σε 1 Edited December 18, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μπορείς να με ενημερώσεις αν έχει διορθωθεί στο νέο build 23151 το πρόβλημα με το GPRS Internet? Γιάννη είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το εν λόγω πρόβλημα δεν υφίσταται πια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 περάστηκε η v22 dinik το κινητό ήταν πριν ferrari στην ταχύτητα τώρα έγινε mac laren :lol:.πολύ ποιο γρήγορο Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 περάστηκε η v22 dinik το κινητό ήταν πριν ferrari στην ταχύτητα τώρα έγινε mac laren :lol:.πολύ ποιο γρήγορο δεν τα λες καλα μαλλον....ηταν ferrari και εγινε....bugatti !!!! :lol::lol::lol::lol: Μπραβο στον μαγειραγια μια ακομα φορα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_gr3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Τωρα παω να βαλω την omega v22 και ωλεπω οτι γραφει εκει που παω να την κατεβασω Omega WWE + ELL + GER WM6.5.x WM 6.5.x builds 23151 (v22) + 21686 (v21) + 23699 (v19.2) + 28244 (v19.1) Base ROM 3.14 Oem Drivers + Packages from 3.14 Manila 2.5.2019 Ram 576 MB εμενα το HD2 exeimanila 2.5.20181527.0 θα εχω προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 εμενα το HD2 exeimanila 2.5.20181527.0 θα εχω προβλημα?? Αν θα περάσεις άλλη rom, θα σου περάσει φυσικά και το δικό του manila, δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_gr3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Help! ειμαι στο σημειο που εχω κανει την διαδικασια με το task9 οπου στον φακελο του αντικατεστησα το RUU_signed.nbh που ηταν Radio 2.08.50.05 με το RUU_signed.nbh Radio 2.15.50.14 kai einai se bootable mode. τωρα πρεπει να τρεξω απο οτι καταλαβα το rom updateutilitie me tin v22. αυτη κατεβηκε ως αρχειο με ονομα omega. πως πρεπει να την μετονομασω και με ποια αρχεια πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο για να αρχισει η εγκατασταση? (οταν τρεχω το rom updateutilitie (ως διαχειριστης) μονο του χωρις αλλα αρχεια στον ιδιο φακελο δεν τρεχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Υπαρχει τροπος να κανουμε μπακαπ του οπερα καθε φορα που αλαζουμε ρομ ωστε να μην χανονται οι συντομευσεις και οι κωδικοι??περασα και εγω την 22 πολλυ γρηγορη μπραβο μαγειρα τελεια δουλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_gr3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παιδια Help ειμαι μιση ωρα σε bootable mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παιδια Help ειμαι μιση ωρα σε bootable mode αφού έχεις κάνει unzip την έκδοση της omega που θέλεις να περάσεις και είσαι στο bootable mode (εννοείς αφού εκκινήσει το κινητό και έχεις πατημένο το κουμπί vol down και πας στην πολυχρωμη οθόνη) απλά τρέχεις το romupdateutility. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Υπαρχει τροπος να κανουμε μπακαπ του οπερα καθε φορα που αλαζουμε ρομ ωστε να μην χανονται οι συντομευσεις και οι κωδικοι??περασα και εγω την 22 πολλυ γρηγορη μπραβο μαγειρα τελεια δουλια! +1 σε αυτο... Επαναφέρω συντομεύσεις και κωδικούς τώρα κι είναι λιγάκι κουραστικό... :( Φανταστική δουλειά!! Συγχαρητήρια!! :D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_gr3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 αφού έχεις κάνει unzip την έκδοση της omega που θέλεις να περάσεις και είσαι στο bootable mode (εννοείς αφού εκκινήσει το κινητό και έχεις πατημένο το κουμπί vol down και πας στην πολυχρωμη οθόνη) απλά τρέχεις το romupdateutility. η rom ειναι σε μορφη "αρχειο" δλδ χωρις καταληξη. και το to romupdateutilitie που χρειαζεται για τις ελληνικες roms δεν το εχω μιας και δεν υπηρχε λινκ. εχω μονο το CustomRUU που οπως αναφερεται ειναι για τις ξενες. αρα χρειαζομαι το romupdateutilitie και τι ονομα με τι καταληξη να δωσω στην omega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_gr3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 το βρηκα. εβαλα .rar ολα βρεθηκαν! thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) η rom ειναι σε μορφη "αρχειο" δλδ χωρις καταληξη. και το to romupdateutilitie που χρειαζεται για τις ελληνικες roms δεν το εχω μιας και δεν υπηρχε λινκ. εχω μονο το CustomRUU που οπως αναφερεται ειναι για τις ξενες. αρα χρειαζομαι το romupdateutilitie και τι ονομα με τι καταληξη να δωσω στην omega μήπως στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου έχεις επιλέξει να μην φαίνονται οι καταλήξεις των αρχειων?? Το αρχείο που κατεβάζεις είναι *.zip. To κάνεις unzip και μέσα στο φάκελο που δημιουργείται υπάρχει, εκτός των άλλων, και το romupdateutility.exe. Το τρέχεις και "καθάρισες". EDIT: *.RAR μάλλον....αφού το βρήκες, τέλεια.... καλό omegaρισμα!! Edited December 18, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Γιάννη είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το εν λόγω πρόβλημα δεν υφίσταται πια! ;) Όντως, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα από χθές!!! :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_gr3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Καλα η Rom τα σπααααει! τελεια δουλεια!!Μπραβο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ioathe, στην έκδοση dinik, στο tab φωτογραφιών, τα μικρά εικονίδια που είναι πάνω δεξία για την ενεργοποίηση της φωτογραφικής και της κάμερας, δεν έχουν το glass style.:!::cry: Κατά τα άλλα η rom φαίνεται πολύ καλή και το gprs ενεργοποιήται μόνο και για όσο χρειάζεται. :rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts