mimo Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Τότε πρέπει να ακολουθήσεις την γνωστή διαδικασία... flash original rom, Task 29, flash omega again. με το task29 χάνεται μόνο το radio και η rom όχι το hspl , έτσι ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 με το task29 χάνεται μόνο το radio και η rom όχι το hspl , έτσι ; Πολύ σωστά :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 1. οπώτε μέσω usb περνάμε ή stock ή cooked ; 2. έχεις παρατηρήσει οι roms σου να δουλεύουν καλύτερα με το 2.15 ή το 2.14 ή δεν υπάρχει διαφορά ; τελικά αξίζει ν' αλλάξουμε από 2.14 σε 2.15 ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Υπαρχει και το Task29 provided by doloop.exe που δεν χανεται ουτε το radio! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 1. οπώτε μέσω usb περνάμε ή stock ή cooked ; 2. έχεις παρατηρήσει οι roms σου να δουλεύουν καλύτερα με το 2.15 ή το 2.14 ή δεν υπάρχει διαφορά ; τελικά αξίζει ν' αλλάξουμε από 2.14 σε 2.15 ; 1. Δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις?? 2. Δεν είναι θέμα ρομ αλλά θέμα περιοχής, εγώ εχω το 2.15 και εχω καλό σήμα και καλη κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 1. Δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις?? απλά είμαι με την 16 όπως βλέπεις , και θέλω να κάνω ένα task29 πριν βάλω την 17.3 ας πούμε , αλλά ενδιάμεσα να δοκιμάσω και την νέα official και μετα να πάω στην 17.3 δεν ξέρω εάν έγινα κατανοητός ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 απλά είμαι με την 16 όπως βλέπεις , και θέλω να κάνω ένα task29 πριν βάλω την 17.3 ας πούμε , αλλά ενδιάμεσα να δοκιμάσω και την νέα official και μετα να πάω στην 17.3 δεν ξέρω εάν έγινα κατανοητός ; Τωρα καταλαβα :) βαλε την ΕLL 3.14 και δοκιμασε την. θα σου αλλαξει το spl στο νεοτερο, μετα βαλε την ELL 1.66 να γυρισει στο παλιο spl και μετα κανε παλι HSPL - task29 - Radio - Omega Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Πραγματικα πολυ παραξενο, εμενα δουλευει κανονικα! Σου το κανει σε ολες τις επαφες ή σε μια συγκεκριμένη? Το κάνει τουλάχιστον σε 10 έπαφες που δοκίμασα. Το παράξενο είναι ότι όταν προσθέτο quicklinks για επαφές στο tab του ΗΟΜΕ δεν υπάρχει πρόβλημα και δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν προσπαθώ να προσθέσω (add Favorite) quicklink επαφής στο tab των επαφών (People). Επίσης κάθε φορά που βάζω μία ROM χρησιμοποιώ πρώτα το Task 29 μετά βάζω το Radio (2.14.50.04) και μετά βάζω την ROM. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω με την ίδια ROM και το ίδιο setup και σε μία άλλη συσκευή HD2 για δω αν θα παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 βαλε την ΕLL 3.14 και δοκιμασε την. θα σου αλλαξει το spl στο νεοτερο, Επισήμανση: To flashάρισμα πρέπει να γίνει με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης. Αλλιώς δεν περνάει το stock spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Το κάνει τουλάχιστον σε 10 έπαφες που δοκίμασα. Το παράξενο είναι ότι όταν προσθέτο quicklinks για επαφές στο tab του ΗΟΜΕ δεν υπάρχει πρόβλημα και δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν προσπαθώ να προσθέσω (add Favorite) quicklink επαφής στο tab των επαφών (People). Επίσης κάθε φορά που βάζω μία ROM χρησιμοποιώ πρώτα το Task 29 μετά βάζω το Radio (2.14.50.04) και μετά βάζω την ROM. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω με την ίδια ROM και το ίδιο setup και σε μία άλλη συσκευή HD2 για δω αν θα παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα. Μπορεις να δοκιμασεις μετα απο hard reset να μην επαναφερεις τις επαφες αλλα να κανεις μια νεα και να δεις αν δουλευει. Κατι συμβαίνει μαλλον με τις επαφες σου αλλιως θα ειχαμε ολοι το προβλημα. Αν μπορεις δοκίμασε το και πες μου. Επισήμανση: To flashάρισμα πρέπει να γίνει με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης. Αλλιώς δεν περνάει το stock spl. @tsak8 Χρήστο σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donation που μου έκανες! Edited October 29, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 2 εβδομάδες δοκιμές, και με συγκεκριμένες μετρήσεις ως προς την χρήση, το radio 2.15 έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από όλα τα radio που έχω δοκιμάσει (2.14, 2.10, 2.12) και μάλιστα με σοβαρές διαφορές και στην αναμονή και στην ομιλία. Στο σήμα τα πράγματα είναι επίσης καλύτερα (Θεσσαλονίκη και Αθήνα), στο WIFI και στο bluetooth κανένα πρόβλημα. (4 διαφορετικοί WIFI routers και Bluetooth αυτοκινητου και αυτιού). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Χρησιμοποιώ Omega V14.2 με CHT 1.85. (Μέχρι τo final CHT 2.0 που περιμένω για να ξαναφλασάρω...) Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 2 εβδομάδες δοκιμές, και με συγκεκριμένες μετρήσεις ως προς την χρήση, το radio 2.15 έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από όλα τα radio που έχω δοκιμάσει (2.14, 2.10, 2.12) και μάλιστα με σοβαρές διαφορές και στην αναμονή και στην ομιλία. Στο σήμα τα πράγματα είναι επίσης καλύτερα (Θεσσαλονίκη και Αθήνα), στο WIFI και στο bluetooth κανένα πρόβλημα. (4 διαφορετικοί WIFI routers και Bluetooth αυτοκινητου και αυτιού). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Χρησιμοποιώ Omega V14.2 με CHT 1.85. (Μέχρι τo final CHT 2.0 που περιμένω για να ξαναφλασάρω...) Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες :) Θα σου προτεινα να βαλεις μια νεότερη Omega v17.1 - 17.2 - 17.3 που έχουν το fix του νεου CHT v2.0 Απο οτι φαίνεται θα αργήσει ακόμα η κανονική έκδοση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Έχω παρατηρήσει ότι όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μέσω usb, δεν κατεβάζει δεδομένα μέσω της σύνδεσης usb. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Έχω παρατηρήσει ότι όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μέσω usb, δεν κατεβάζει δεδομένα μέσω της σύνδεσης usb. Εννοείς να κατεβάζει μέσω του internet του υπολογιστή σου; Δουλεύει κανονικά αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Εννοείς να κατεβάζει μέσω του internet του υπολογιστή σου; Δουλεύει κανονικά αυτό. Και μένα μου δούλευε μέχρι προσφάτος. Τι μπορεί να έχω πειράξει και να μην δουλεύει; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Έχει σίγουρα απαντηθεί ξανά γι αυτό και ζητώ συγνώμη… HSPL κάνουμε μόνο μια φορά και αρκεί για τα επόμενα φλασαρίσματα, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Σωστά, μετά φλασάρεις άφοβα Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Έχει σίγουρα απαντηθεί ξανά γι αυτό και ζητώ συγνώμη… HSPL κάνουμε μόνο μια φορά και αρκεί για τα επόμενα φλασαρίσματα, σωστά; Αν μπεις σε bootloader μπορείς να δεις ποιο SPL έχει η συσκευή σου. Εκεί θα αναφέρεται και το HSPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Καλημερα σε ολους. Θελω να ρωτησω ποιο ΗQWallpaper patch πρεπει να περασω για να μπορω να κανω εγκατασταση τα wallpaper cabs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Καλημερα σε ολους. Θελω να ρωτησω ποιο ΗQWallpaper patch πρεπει να περασω για να μπορω να κανω εγκατασταση τα wallpaper cabs? Κανένα, είναι ενσωματομένο στη rom. Μπορείς να κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση όποιο wallpaper cab θέλεις. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Κανένα, είναι ενσωματομένο στη rom. Μπορείς να κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση όποιο wallpaper cab θέλεις. προσπαθησα αλλα μου το εμφανιζει κατω απο ενα μαυρο φοντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Καλησπέρα. Τελικά υπάρχει λύση για σωστή γραφή SMS με ελληνικούς χαρακτήρες (εννοώ χωρίς κενά και περίεργους χαρακτήρες...) σε Omega WWE roms? Δοκίμασα όλα τα πληκτρολόγια που βρήκα αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Στις τελευταίες wwe εκδόσεις υπάρχει το πρόβλημα; Νόμιζα ότι ο ioathe χρησιμοποιεί παλαιότερο messaging client που δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Οι ελληνικές πάντως δουλεύουν άψογα και κατά τη γνώμη μου... αξίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 προσπαθησα αλλα μου το εμφανιζει κατω απο ενα μαυρο φοντο Με τον cht editor πήγαινε Γενικές ρυθμίσεις και στο Wallpapermode επέλεξε HDWALL. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Με τον cht editor πήγαινε Γενικές ρυθμίσεις και στο Wallpapermode επέλεξε HDWALL. Thanks man :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts