Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι ρε παιδια εγω το ρυθμιζω κανονικα απο το Sense και δεν εχω κανενα προβλημα !!!

Και εγώ δεν έχω πρόβλημα .....

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1) Δε λαμβάνω μηνύματα που με ειδοποιούν για τις κλήσεις που μου κάνουν όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, ενώ θυμάμαι παλιότερα αυτά τα μηνύματα τα λάμβανα όταν ανοιγα το κινητό.

Μπορεί και να θυμάμαι λάθος όμως :wacko:...Μιλάμε πάντα για το HD2 και όχι για άλλο κινητό που σίγουρα λάμβανα τέτοια μηνύματα.

Μήπως έχει να κάνει το ότι από Cosmote, το γύρισα στη Vodafone και μου τις έκοψε τις ενημερώσεις η Cosmote (το έχω γυρίσει πολλά χρόνια τώρα όμως :confused:)??

Η παραπανω διαδικασια που περιγραφεις ειναι υπηρεσια που παρεχει η εκαστοτε εταιρια που χρησιμοποιεις. Στην WIND που ειμαι εγω ενεργοποιειται με γραπτο sms στο 1265 στελνοντας την λεξη ΝΑΙ. Ρωτα στο κεντρο εξυπηρετησης της VODAFONE για την περιπτωση σου. Δεν εχει να κανει με rom ή την συσκευη που χρησιμοποιεις.

2) άλλο ένα σχετικό με το παραπάνω...όταν λαμβάνω κλήση από κάποιον που έχω στις επαφές μου, ενώ είμαι ήδη κατειλλημένος, μου έρχεται ειδοποιητήριο μήνυμα με τον

αριθμό του "λαμβάνω κλήση" και όχι με το όνομα της επαφής που τον έχω περασμένο, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω κλήση για να δω ποιος είναι. Και πάλι θυμάμαι ότι το μήνυμα που ερχόταν δεν έδειχνε αριθμό αλλά όνομα από τις επαφές μου (εάν φυσικά ήταν περασμένος σε αυτές :p :p)

Το συγκεκριμενο παλι δεν ειναι ρυθμιση της συσκευης και θα επρεπε αυτοματα να βλεπεις το ονομα της επαφης και οχι το νουμερο απο την στιγμη που το εχεις αποθηκευμενο. Δεν μου εχει συμβει.

3) Όταν ορίζουμε το δίκτυο χειροκίνητα (γιατί εδώ μας μπαίνουν πολύ οι Τούρκοι) γιατί δεν διατηρείται η ρύθμιση και όταν ξανα μπαίνω άσχετη στιγμή αργότερα να το δω, έχει πάει στο αυτόματο?

Οσο για αυτο ανακαλυψες bug καθως μολις τωρα το δοκιμασα στην δικη μου συσκευη και μου κανει το ιδιο :( . Απλα δεν ειναι ρυθμιση που κανει καποιος συχνα και μας ειχε διαφυγει .

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

1) Η παραπανω διαδικασια που περιγραφεις ειναι υπηρεσια που παρεχει η εκαστοτε εταιρια που χρησιμοποιεις.

2) Το συγκεκριμενο παλι δεν ειναι ρυθμιση της συσκευης και θα επρεπε αυτοματα να βλεπεις το ονομα της επαφης και οχι το νουμερο απο την στιγμη που το εχεις αποθηκευμενο. Δεν μου εχει συμβει.

3) Οσο για αυτο ανακαλυψες bug καθως μολις τωρα το δοκιμασα στην δικη μου συσκευη και μου κανει το ιδιο :( . Απλα δεν ειναι ρυθμιση που κανει καποιος συχνα και μας ειχε διαφυγει .

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά....

Για το 1): το έλυσα με την εξυπηρέτηση της vodafone, έχεις δίκιο :).

Για το 2): δε μπορούν να κάνουν κάτι λένε στη vodafone...περίεργο ε? :wacko: ... Και έχω την εντύπωση ότι παλιότερα δεν έβλεπα αριθμό αλλά όνομα επαφής...

Επίσης τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα δυό παραπάνω θεματάκια εμφανίστηκαν ταυτόχρονα. Tώρα που λύθηκε το πρώτο λες να έχει λυθεί και το δεύτερο? Ίδωμεν...:dizzy: :dizzy:

Για το 3): μόνο εμείς που είμαστε δίπλα στα Τουρκικά παράλια έχουμε λόγο να το πειράζουμε αυτό... ξέρεις πόσες φορές έχω μιλήσει μέσω Turkcell?? :fool: :fool:

Υ.Γ. Κάνα περιληπτικό manual για το cht v2.0 υπάρχει?? :lol:

Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο και ο χρόνος είναι χρήμα!!!

Ποιες rom χρησιμοποιείτε;

Ομεγα 15 CHT 2.0 radio 2.15.50.14

Βασικα τωρα που το σκεφτομαι με 15 δεν εχει τυχει να βαλω ξυπνητήρι.

Αρα με την 14 και την 14.2 δεν ειχα προβλημα.

Τι προβλημα εχει στον ηχο δεν ακουγετε οταν χτυπαει το ξυπνητήρι

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

demakhs!! Που είσαι ρε φίλε?!!!

Όσον αφορά το 2ο.

Κάποτε είχα πρόβλημα με την αναμονή κλήσεων. Πήρα στην Vodafone και λύθηκε. Πλέον έχω αναμονή και αν δεν απαντήσω σε αυτή έρχεται μήνυμα με τον αριθμό και την επαφή που με κάλεσε. Μου είπαν να καλέσω έναν αριθμό και την επιλογή που έπρεπε να πατήσω. Ίσως να πράξεις έτσι .

Για το ότι συνδέεσε μέσω TurkCell να χαίρεσαι.. έχει χαμηλότερο ΦΠΑ εκεί . Αλλά δυστυχώς την χρεώνεσαι την κλήση ως εξωτερικού ε? :p

Καλησπ'ερα.

Προσπαθώ να κάνω επεξεργασία στις επαφές μου. Συγκεκριμένα προσπαθώ να κάνω αποκοπή ενός αριθμού που έχω αποθηκευμένο σε μία επαφή και να τον προσθέσω σε άλλη. Όμως δεν μπορώ να βρω πώς να κάνω αποκοπή. :cool:

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators
Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο νούμερο δεν σου εμφανίζεται το pop up παράθυρο για να επιλέξεις copy;

Modpic.gif

Με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο νούμερο δεν σου εμφανίζεται το pop up παράθυρο για να επιλέξεις copy;

Όχι και εγώ αυτό είχα υπόψη. Με παρατεταμένο πάτημα δεν κάνει τίποτα.

demakhs!! Που είσαι ρε φίλε?!!!

Όσον αφορά το 2ο.

Για το ότι συνδέεσε μέσω TurkCell να χαίρεσαι.. έχει χαμηλότερο ΦΠΑ εκεί . Αλλά δυστυχώς την χρεώνεσαι την κλήση ως εξωτερικού ε?

Παρόν!!!..εδώ είμαι, απλά παρακολουθώ διακριτικά...;)

Πλέον θα γράφω στο φόρουμ μόνο όταν έχω πρόβλημα ή όταν μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλον που έχει πρόβλημα.

Συνέχεια χέρι μου βάζουν :w00t:μόλις πάω να κάνω κάνα σχόλιο για να σας φτιάξω τη διάθεση....:X ... και επειδή δε τη μπορώ τη καταπίεση, το κοψα το πολύ μπλα μπλα...:cry:

Σου είχα στείλει ένα p.m. σχετικά με το android στην οmega (το omega γράφω για να μην είμαι off topic και με ξαναχουφτώσουν :lol: :lol:). Στείλε μου καμία οδηγία γιατί δεν έχω ιδέα.

Είχε δώσει ο καλός μας φίλος athanaso77 ένα url αλλά ζαλίστηκα :dizzy:και δεν έκανα τίποτα.

Και από τον οργασμό των καινούριων radio τι έχουμε? έκανες κανα test drive για να μας συστήσεις το καλύτερο?

Υ.Γ. Δε μας είπες, το κινητό σου που ήταν έγκυος γέννησε? Θέλω να μου κρατήσεις ένα με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αλλά σε μικρότερο μέγεθος :yahoo:.

@NIKOLAOS68: Aν το λυσεις αυτό θα σου κάνω άγαλμα... τραγικό δεν είναι σε κινητό 700 ευρώ, να μην μπορείς να κάνεις copy αριθμό τηλεφώνου για να τον κανεις paste κάπου αλλού? Το χα προσπαθήσει και εγώ και χτυπιόμουν από την αγανάχτηση!!!!!

Edited by demakhs

Στην 15 ver που έχω κανονικά κάνει copy-paste τον αριθμό και ότι άλλο θέλω. Πατήστε μια φορά να γίνει μαύρο και ξανά παρατεταμένα μήπως κάνει...τι να πω..

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Πιστεύω ότι πηγαίνεται από το tab των αγαπημένων επαφών (Επαφές μετά και επεξαργασία) να κάνετε επεξαργασία επαφών κλικάροντας επάνω σε μια επαφή ... για να κάνετε copy paste . ΜΗΝ πηγαίνετε από το εικονίδιο των επαφών (που έχει τρία πρόσωπα)

Demakhs --> Δεν ήμουν Ελλάδα. Όσον αφορά για Android η γνώμη μου είναι να το αφήσεις για λίγο. Εξάλλου σε όλες υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει και επίσης με τη μικρή σου μπαταρία που πας ;. Το μέγεθος μετράει!! :lol: :lol: :lol: Αν λειτουργείς το Android συνέχεια χρειάζεσαι και ένα φορτιστή μαζί σου. Ο λόγος είναι ότι το τρέχεις από κάρτα μνήμης . Πάντως είναι φοβερό λειτουργικό.

Θα βγει σε λίγο ROM να φλασάρεις κανονικά Αndroid. Είχα δοκιμάσει πολλές εκδόσεις Android αλλά εντάξει το παράτησα το επάγγελμα. Περιμένω το HTC Desire HD για αυτό τον λόγο. Τώρα αν θέλεις να πειραματιστείς μπορώ να σε βοηθήσω σε pm.

Edited by apitsakis

Στην 15 ver που έχω κανονικά κάνει copy-paste τον αριθμό και ότι άλλο θέλω. Πατήστε μια φορά να γίνει μαύρο και ξανά παρατεταμένα μήπως κάνει...τι να πω..

Demakhs --> Δεν ήμουν Ελλάδα. Όσον αφορά για Android η γνώμη μου είναι να το αφήσεις για λίγο. Εξάλλου σε όλες υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει και επίσης με τη μικρή σου μπαταρία που πας ;. Το μέγεθος μετράει!! :lol: :lol: :lol: .

Έχεις δίκιο Αντώνη με το copy-paste....

@NIKOLAOS68 ακούς?

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν.... V.15 is the answer!!

Πριν μπω να διαβάσω το μήνυμα σου έκανα έρευνα αγοράς για τη μεγάλη μπαταρία!! Διαβάζω πως "δεν είναι τόσο τεράστια όσο φαίνεται στις φώτο",

και πως "Σου δίνει μια σιγουριά στην αίσθηση ότι το HD2 έγινε πιο σταθερό και πιο στιβαρό!!!" ισχύει?

Θήκη για τη ζώνη υπάρχει στα μέτρα της ή πρέπει να πάρουμε καρότσι για να κουβαλάμε το κινητό????

Εξωτερικό ε? Είχες πάει να γνωρίσεις τα "πεθερικά"? :lol: :lol: :lol: :lol:

Να ρωτήσω και κάτι για την έκδοση V.15: Γιατί όταν πάω να ενημερώσω τον καιρό μέσω wifi, πάει και ανοίγει το vodafone web? Κουλό δεν είναι αυτό?

Edited by demakhs

To answer δεν είναι η version BRE (Σέρβικα). Το answer είναι ότι πας από το tab των αγαπημένων επαφών, μετά επαφές και εκεί κάνεις επεξαργασία.

Όχι Dubhai ήμουν. Για την μπαταρία ΜΟΝΟ καλά έχω να πω!!! Πλέον δεν γλιστράει από το χέρι, το πιάνω καλύτερα...μεγαλώνει το κινητό από πίσω αλλά εντάξει δεν χάθηκε ο κόσμος. Εξάλλου όταν θα το φορτίζεις μετά από 4-5 ημέρες έλα και πες μου τι αίσθηση έχεις ειδικά όταν η φωτεινότητά της οθόνης είναι στο 100% με μπαταρία...

Αν και επειδή είσαι καλό παιδί ...θα σε βοηθήσω και με κάτι άλλο...επειδή την έχω αυτή τη θήκη δλδ...

http://extreme-mobile.gr/p.HTC-HD2-Mpataria-high-capacity-dermatini-thiki-2-se-1.213047.html

Για το χειμώνα μέσα σε μπουφάν και σε σακάκια μια χαρά είναι!!

Edited by apitsakis

ευχαριστώ, αλλά δεν γίνεται. 'Εχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους.

Πατάω και γίνεται μαύρο, μετά πατάω παρατεταμένα και ασπρίζει χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.

edit: το βρήκα παιδιά εντάξει. Ευχαριστώ.

Edited by NIKOLAOS68

Ποιες rom χρησιμοποιείτε;

Ομεγα 13.3 ELL CHT 1.85 radio 2.10.50.28.2

..............

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Γιατι ρε παιδια εγω το ρυθμιζω κανονικα απο το Sense και δεν εχω κανενα προβλημα !!!

Και εγώ δεν έχω πρόβλημα .....

Καλησπέρα παιδιά

Δεν έχουμε πρόβλημα με το ξυπνητήρι γιατί ο Γιάννης το έχει ενεργοποιημένο στις ρόμ του.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Ομεγα 13.3 ELL CHT 1.85

Η 13.3 περιέχει το παλαιότερο manila. Το 2018 χρησιμοποιήθηκε από την 14 και μετά.

Δεν έχουμε πρόβλημα με το ξυπνητήρι γιατί ο Γιάννης το έχει ενεργοποιημένο στις ρόμ του.

Τι εννοείς; Πως σχετίζεται αυτό; Αφού το απενεργοποιούμε όταν περνάμε τη rom.

Modpic.gif

Φιλε ioathe ποια rom παλια πρεπει να βαλω για να μην εχω το προβλημα με το κλειδωμα στο s2u2 και με την ενταση που σου ειχα πη οτι δεν κλειδωνει; προσπαθησα να απεγκαταστησω το s2u2 αλλα ειδα οτι κλασσικο κλειδωμα τον windows δεν επανερχεται ενω το ενεργοποιο απο τα windows ερχεται την πρωτη φορα αλλα μετα δεν ενεργοποιειται με το κουμπι τι πρεπει να κανω;

ευχαριστώ, αλλά δεν γίνεται. 'Εχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους.

Πατάω και γίνεται μαύρο, μετά πατάω παρατεταμένα και ασπρίζει χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.

edit: το βρήκα παιδιά εντάξει. Ευχαριστώ.

Μπορείς να μου περιγράψεις πως το έκανες;

Το πρόβλημα αυτο το είχα με την μαμα ρομ και τωρα με την v14.4 το ίδιο.

Συγκεκριμένα αν θελω να κανω copy paste ενα τηλ. μιας επαφής, για να το στειλω sms πχ (αφου αναγκαστικα παω πρωτα στην επεξεργασια επαφής) θα προσέξετε οτι μαυρίζει ΜΟΝΟ τον πρώτο αριθμο τηλεφωνου. Αν κάποια επαφή έχει πανω απο μια , παπαλα...στις υπόλοιπες , μαυρίζει μεν μετα ομως ασπρίζει ξανα. Δοκιμάστε το οσοι έχετε πανω απο ενα αριθμο κλήσης μιας επαφής και θα δείτε.

Μήπως με την v15 έχει λυθεί αυτο το πρόβλημα; Τωρα που πήρα φόρα με το φλασάρισμα , να το συνεχίσω:)

Συγκεκριμένα αν θελω να κανω copy paste ενα τηλ. μιας επαφής, για να το στειλω sms πχ (αφου αναγκαστικα παω πρωτα στην επεξεργασια επαφής) θα προσέξετε οτι μαυρίζει ΜΟΝΟ τον πρώτο αριθμο τηλεφωνου. Αν κάποια επαφή έχει πανω απο μια , παπαλα...στις υπόλοιπες , μαυρίζει μεν μετα ομως ασπρίζει ξανα. Δοκιμάστε το οσοι έχετε πανω απο ενα αριθμο κλήσης μιας επαφής και θα δείτε.

Μήπως με την v15 έχει λυθεί αυτο το πρόβλημα; Τωρα που πήρα φόρα με το φλασάρισμα , να το συνεχίσω:)

Καλημέρα σε όλους.

Φίλε Μιχάλη έχεις απόλυτο δίκιο. Πολεμούσα με χίλιους τρόπους να επεξεργαστώ δύο επαφές μου που είχαν 2 αριθμούς η μία και 3 η άλλη. Αφού βαρέθηκα το έκανα με το outlook του υπολογιστή.

Μετά την βοήθεια που έλαβα εχθές είπα να ξαναδοκιμάσω στην τύχη σε κάποια επαφή. Κατά κακή τύχη η επαφή που έκανα δοκιμή ήταν με ένα μόνο τηλέφωνο και έβγαινε το μενού copy paste κτλ κανονικά.

Το ξαναδοκίμασα τώρα και έχεις απόλυτο δίκιο. Σε επαφές με δύο νούμερα και πάνω δεν δουλεύει. :(:(

Καλημέρα σε όλους,

Μιχάλη, αφού πας στην επεξεργασία επαφής πάτα μενού/αποστολή επαφής με μήνυμα/σμς/και απο εκει έχεις επιλογή να τικάρεις ποιους αριθμούς θέλεις να στείλεις.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους,

Μιχάλη, αφού πας στην επεξεργασία επαφής πάτα μενού/αποστολή επαφής με μήνυμα/σμς/και απο εκει έχεις επιλογή να τικάρεις ποιους αριθμούς θέλεις να στείλεις.

Καλημέρα.

Αποστόλη(αν δεν κανω λάθος:) ) Το έχω δοκιμάσει αυτο. Στην πραγματικότητα ομως δεν στέλνει sms. Στελνει ενα μύνημα στον αποστολέα με τα στοιχεία που έχεις επιλέξει αλλα με την ΜΟΝΗ δυνατότητα του παραλήπτη να κανει αποθήκευση στις επαφές του η να το ματαιώσει. Πρεπει δηλαδή οπωδήποτε να αποθηκευσει την επαφή, δεν μπορεί να το δει ως το sms.

Το messaging κομμάτι σε αυτήν την απίστευτη συσκευή είναι επιεικώς χάλια.

Ασε που αν έχεις επαφή με πάνω από δυο κινητά πρέπει να δεις τις «περισσότερες πληροφορίες» για να δεις από ποιο σου ήρθε. Αν έχεις επιλέξει ως αποστολέα και παραλήπτη των sms, της επαφής, διαφορετικό τηλ από αυτό που σου στέλνει την πάτησες, θα μπερδευτείς. Μου έχει τύχη να απαντώ σε διαφορετικό νουμερο από αυτό που μου στείλαν , να μην το έχει μαζι του και να εκτεθώ επαγγελματικά ανεπανόρθωτα…

Ψάχνω για άλλη εφαρμογή messaging εκτός της default με Ελληνικά μενού αλλα δεν βρήκα κατι . Σε μια επόμενη ομεγα ρομ επαφίεμαι στον πατριωτισμό του ioathe :)

Edited by mixalhs^

• Administrators
Ψάχνω για άλλη εφαρμογή messaging εκτός της default με Ελληνικά μενού αλλα δεν βρήκα κατι . Σε μια επόμενη ομεγα ρομ επαφίεμαι στον πατριωτισμό του ioathe :)

Δεν εξαρτάται από τον Γιάννη αυτό ή τον εκάστοτε μάγειρα μιας και υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. ROM με ή χωρίς το HTC Messaging, τίποτε άλλο.

Modpic.gif