Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA μαγειρα βρηκα ενα bug(μαλλον) που ξεχασα να στο πω !!!

Οταν πας στην καρτελα Προσωπα και πατησεις επαφες μετα απο κατω μενου και διαχειρηση σιμ μετα η διαχειρηση σιμ δεν κλεινει με το χ ουτε καν με το ark switcher , πρεπει να πατησεις το home η το start και να το κλεισεις με διαχειρηση εργασιων !!!!

Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει αλλα εγω στο λεω καλου κακου !

Πας Εργαλεια-Διαχειρηση Εργασιων και το κλεινεις απο εκει.

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παντως ρε παιδια τωρα που διαβαζω για διαφορα εμενα η V9.0 ELL η μαυρη η απλη η φοβερη, δεν εχει bugs, δηλαδη και δουλευω το τηλεφωνο αρκετα στη δουλεια μου καθε μερα, δεν εχω παρατηρησει τιποτις!

μπραβο ξανα στον ιωαννη

Πας Εργαλεια-Διαχειρηση Εργασιων και το κλεινεις απο εκει.

Αυτο δεν ειπα και εγω απο πανω ????

Δεν ειναι το θεμα πως να την κλεισεις αλλα το οτι υποτιθετε οτι πρεπει να κλεινει απο το Χ και οτι ο ioathe θελει μια ρομ χωρις bug οποτε καλο ειναι να του αναφερουμε οτι βρισκουμε

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτο δεν ειπα και εγω απο πανω ????

Δεν ειναι το θεμα πως να την κλεισεις αλλα το οτι υποτιθετε οτι πρεπει να κλεινει απο το Χ και οτι ο ioathe θελει μια ρομ χωρις bug οποτε καλο ειναι να του αναφερουμε οτι βρισκουμε

Πολύ σωστά, οτι βρίσκετε μου το λέτε!

Το συγκεκριμένο (δεν θυμαμαι στην μαμα ρομ πως ειναι) δεν αλλάζει!

Ειναι ετσι το EXT απο την HTC.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Στην μαμα ρομ που ειχε το κινητο μου μολις παταγες το Χ εκλεινε και ειμαι 100% σιγουρος γιατι πριν 2 μερες την αλλαξα :lol:

Στην μαμα ρομ που ειχε το κινητο μου μολις παταγες το Χ εκλεινε και ειμαι 100% σιγουρος γιατι πριν 2 μερες την αλλαξα :lol:

Ευχαριστω για την ενημέρωση,

ομως εχω κάνει update το πρόγραμμα και δεν θελω να γυρισω σε παλαιότερη εκδοση γιαυτό. Ελπιζω να συμφωνείτε :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Νέα έκδοση:

Omega v12

Changelog

New Build 23135 AKU 5309 Windows CE: 5.2 Build 4166 (August 12, 2010 12:52:18)

Νέο RSSHub_2_1_2_1117_01

Νέο Bottom Taskbar (Αποκλειστικότητα τις Omega :) )

Διορθώθηκε το Twitter tab scrolling

Διορθώθηκε το time zone στις Ελληνικές :D

Pagepool ρυθμίστηκε σε 24 από 18

Πληροφορίες και download στα πρωτα post.

Τις εκδόσεις Dinik-Black-GTX θα τις ανεβάσω αύριο.

Απολαύστε Omega Zero :lol::lol:

πωπω φαντασου και ελεγα να βαλω την 11.2 και λεω αστο μπορει να βγει γρηγορα η 12 !!!

πωπω φαντασου και ελεγα να βαλω την 11.2 και λεω αστο μπορει να βγει γρηγορα η 12 !!!

Σας ενημερώνω ότι είναι και οι 2 σημερινές (φρεσκιες) μόνο το build αλλάζει και το όνομα στην έκδοση.

Δοκιμάστε τες!

• Administrators
Σας ενημερώνω ότι είναι και οι 2 σημερινές (φρεσκιες) μόνο το build αλλάζει και το όνομα στην έκδοση.

Δοκιμάστε τες!

Αν μη τι άλλο... γρήγορος! :rolleyes:

Modpic.gif

χμμμ εχει μεγαλες διαφορες απο την 11 που εχω?? ειναι 2 οι 12καρες? αξιζει να ξαναφλασαρω?? μονο 5 μερες εχω την 11 !! :p μαγειρα δεν σε προλαβενω!!! τι να κανω???

οκ τοτε μαλλον θα περιμενω να βγαλει ο μαγειρας κατι αλλο να ευχαριστηθω κ το κινητο μ που δεν τοχα τοσο καιρο!!!

Edited by manolis_33

• Administrators
Πέρα από το changelog που παρέθεσε ο Γιάννης παραπάνω, δεν θα βρεις καμία άλλη διαφορά. Αν δεν βρίσκεις λόγο να κάνεις αναβάθμιση, μην κάνεις.

Modpic.gif

περάστηκε η v12 πολύ καλό το

πρόγραμμα αυτό με το autoinstall

στήνετε η ρομ σε χρόνο ρεκόρ . για

άλλη μία φορά μπράβο Γιάννη

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

περάστηκε η v12 πολύ καλό το

πρόγραμμα αυτό με το autoinstall

στήνετε η ρομ σε χρόνο ρεκόρ . για

άλλη μία φορά μπράβο Γιάννη

Ευχαριστώ Βασίλη,

Πιστός πάντα στην Omega, το εκτιμώ πολύ!

Εγω κανω τις ρυθμίσεις (μαιλ - ηχοι - κτλ) και μετα παταω ενα autoinstall και σε 20 λεπτα εχω στησει την συσκευή μου :)

Από την νέα εκδοσή v12 και σε καθε εκδοση θα ειναι σωστό το timezone στις Ελληνικές, ένα κλικ λιγότερο για το στήσιμο σας.

Και το δεύτερο ξυπνητήρι θα ειναι ρυθμισμένο για μένα γιατι πολλες φορες δουλευω στην ρομ βραδυ και φοβάμαι μην ξεχάσω απο την κουραση να το ρυθμίσω και δεν ξυπνάω το πρωί! Μετά το φλασσαρισμα να το αλλάζετε!

χμμμ εχει μεγαλες διαφορες απο την 11 που εχω?? ειναι 2 οι 12καρες? αξιζει να ξαναφλασαρω?? μονο 5 μερες εχω την 11 !! :p μαγειρα δεν σε προλαβενω!!! τι να κανω???

οκ τοτε μαλλον θα περιμενω να βγαλει ο μαγειρας κατι αλλο να ευχαριστηθω κ το κινητο μ που δεν τοχα τοσο καιρο!!!

Πέρα από το changelog που παρέθεσε ο Γιάννης παραπάνω, δεν θα βρεις καμία άλλη διαφορά. Αν δεν βρίσκεις λόγο να κάνεις αναβάθμιση, μην κάνεις.

Όποιος έχει v10 ή v11 δεν ειναι απαραίτητο να αλλάξει σε νεότερη έκδοση πάρα μόνο αν θέλει να δοκιμάσει τα νεότερα build.

Δεν βγάζουμε εκδόσεις για να διορθώνουμε bug απλά ακολουθούμε τις εξελίξεις :)

Δείτε το changelog για τις αλλαγές!

Η επιλογή είναι δική σας :):):):)

Αν μη τι άλλο... γρήγορος! :rolleyes:

Με την ευκαιρία που το ανέφερες Γιάννη

να ενημερώσω όλους ότι ή Ελληνικής προέλευσης Omega είναι εδώ και 2 βδομάδες πιο μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ρομ.

Έχουμε εκδόσεις σε όλα τα νέα build 23135+24631+23686 που κανένας ακόμα δεν έχει βγάλει για HD2 (τουλάχιστον το πρωί που κοίταξα)!

Έχουμε λύσει (πιστεύω) εδώ και καιρό όλα τα προβλήματα - (OMEGA ZERO), διαβάστε τις 10 τελευταίες σελίδες στους υπολοίπους μάγειρες - custom rom και θα καταλάβετε.

Είμαστε σε manila 2018 ενώ ακόμα πολλοί είναι σε 2016

και σε Base + Oem 3.04 που λίγοι έχουν και έχουμε όλα τα νέα EXT προγράμματα της HTC.

Συν το ότι η Omega ειναι Android friendly και skinable νομίζω ότι πιάσαμε κορυφή!

Ευχαριστώ Βασίλη,

Έχουμε εκδόσεις σε όλα τα νέα build 23135+24631+23686 που κανένας ακόμα δεν έχει βγάλει για HD2 (τουλάχιστον το πρωί που κοίταξα)!

Έχουμε λύσει (πιστεύω) εδώ και καιρό όλα τα προβλήματα - (OMEGA ZERO), διαβάστε τις 10 τελευταίες σελίδες στους υπολοίπους μάγειρες - custom rom και θα καταλάβετε.

Είμαστε σε manila 2018 ενώ ακόμα πολλοί είναι σε 2016

και σε Base + Oem 3.04 που λίγοι έχουν και έχουμε όλα τα νέα EXT προγράμματα της HTC.

Συν το ότι η Omega ειναι Android friendly και skinable νομίζω ότι πιάσαμε κορυφή!

αν μου επιτρεπεις, εγω λεω οτι την κορυφη την ειχαμε ουτως η αλλως !!!!

απλα τωρα ανεβασαμε τον πηχη ακομα πιο ψηλα !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators

Έχουμε καμιά εικόνα για το ποιο build τα πηγαίνει (σχετικά) καλύτερα; Μακάρι να είχα χρόνο (και όρεξη) να τα τεστάρω όλα.

Modpic.gif

Έχουμε καμιά εικόνα για το ποιο build τα πηγαίνει (σχετικά) καλύτερα; Μακάρι να είχα χρόνο (και όρεξη) να τα τεστάρω όλα.

Από τις δικές μου δοκιμές από σταθερότητα είναι όλα εξίσου καλά.

Από ταχύτητα για μένα ξεχωρίζει το 24631, τα αλλα 23135 - 23686 ειναι περιπου ίδια.

Η microsoft στα τελευταια build εχει κανει πολυ καλη δουλεια.

Αν συνεχίσει έτσι το 246xx και στην επόμενη έκδοση θα το βάλω για βασικό σε όλες τις εκδόσεις και τα άλλα μόνο σε Omega XT CHT.

• Administrators
Από ταχύτητα για μένα ξεχωρίζει το 24631, τα αλλα 23135 - 23686 ειναι περιπου ίδια.

Κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου. :rolleyes:

Modpic.gif

Εγώ είχα βάλει την V11 δε λέω πολύ καλή από τις πρώτες μέρες δοκιμών δεν κόλλησε πουθενά αλλά μου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το εξής πρόβλημα δεν μπορούσε να συγχρονιστεί το κινητό με τον υπολογιστή. έτσι δεν μπόρεσα να περάσω το μαιλ και τις επαφές μέσω outlook ..για να δούμε τι θα γίνει και με την V12....
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Εγώ είχα βάλει την V11 δε λέω πολύ καλή από τις πρώτες μέρες δοκιμών δεν κόλλησε πουθενά αλλά μου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το εξής πρόβλημα δεν μπορούσε να συγχρονιστεί το κινητό με τον υπολογιστή. έτσι δεν μπόρεσα να περάσω το μαιλ και τις επαφές μέσω outlook ..για να δούμε τι θα γίνει και με την V12....

Πηγαινε στης ρυθμισεις στο αλλο και στο usb to pc και δες μηπως ειναι η επιλογη για γρηγορο συνχρονισμο ενεργοποιημενη . Αν ναι ξετικαρε την πατα το πρασινο τικ στην ακρη και θα συνχρονιστει. Αν οχι δεν ξερω !

Εγω κανω τις ρυθμίσεις (μαιλ - ηχοι - κτλ) και μετα παταω ενα autoinstall και σε 20 λεπτα εχω στησει την συσκευή μου :)

Κοίτα να δεις...:blink: Αυτά είναι!!:D Γεια σου ρε μάγειρα!! :yahoo:Και περνάνε στην καρτα μνημης?

Πραγματικά ανυπομονώ να παρω το hd2 πισω για να αρχίσω να περναω Omega!!:p

....νομίζω ότι πιάσαμε κορυφή!

Eδω και πολυ καιρο.... Χαλαρα.... :lol:;)

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Νέα έκδοση:

Omega v12

Changelog

New Build 23135 AKU 5309 Windows CE: 5.2 Build 4166 (August 12, 2010 12:52:18)

Νέο RSSHub_2_1_2_1117_01

Νέο Bottom Taskbar (Αποκλειστικότητα τις Omega :) )

Διορθώθηκε το Twitter tab scrolling

Διορθώθηκε το time zone στις Ελληνικές :D

Pagepool ρυθμίστηκε σε 24 από 18

Πληροφορίες και download στα πρωτα post.

Τις εκδόσεις Dinik-Black-GTX θα τις ανεβάσω αύριο.

Απολαύστε Omega Zero :lol::lol:

Καλησπέρα.

Κάθε Παρασκευή πρέπει να βγάζεις καινούργια έκδοση, μας έχεις καλομάθει.

Αν κάποια Παρασκευή δεν βγει καινούργια θα μας βάλεις σε ανησυχίες!:lol:

Ήθελα να ρωτήσει τι είναι το pagepool που ρυθμίστηκε σε 24;

Επίσης αυτό που λες για αυτόματη ρύθμιση, μπορείς να το αναλύσεις λίγο;

Άντε και με την ν14:rolleyes: (Θα βγει και 13 ή θα την αποφύγουμε για λόγους κακοτυχίας; Αν βγάλεις 13 να μη την ανεβάσεις Παρασκευή γιατί θα είναι Παρασκευή και 13:cry::cry:)

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Γιάννη εχω πρόβλημα ξαφνικά με το Twitter.βάζω κωδικό αλλά με γειωνει,μου ήρθε ένα email που λέει για νέα μέτρα προστασίας αλλά είναι αγγλικό και δεν το εχω πολυκαταλαβει.από το Android μπαίνει κανονικά.είμαι και Καλυμνο διακοπές και δεν εχω νετ.ξέρεις τίποτα;

Σταλεί μεσω Tapatalk από το ΗD2

Φιλικά Γιώργος