Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλησπέρα σας!!!!Με καποια επιλογη... εκανα οταν ερχεται ενα μηνυμα να βγαινει αναδυομενο παραθυρακι με το μηνυμα!!Τωρα δεν μπορω να βρω που ηταν αυτη η επιλογη να την απενεργοποιησω...Μπορει να μου πει καποιος πως το απενεργοποιω???Το ψαχνω εδω και 2μερες αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω!!!Καμια βοηθεια!!! Start / Settings / Sounds & Notifications / Notifications (tab) / Event: Message: New message ...όπου απενεργοποιείς το "Display message on screen". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 athanaso με εσωσες...ειχα φαει τρελλο σκαλωμα σου λεω!!!Ευχαριστω για ολα!!!Και οπως παντα...δεν ειναι ποτε αρκετο!!!Να'σαι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Mπωρο να διμιουργισω φακελους κ να πεταω μεσα εφαρμογες που κανω εγγατασταση??? ευχαριστω πολλυ!!! athanaso77 εφιαξα φακελους μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπορουμε να σβησουμε τον οπερα 9 πουχει η ομεγα και να βαλουμε τον οπερα 10 με φλαση σαπορτ?? Edited August 1, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Mπωρο να διμιουργισω φακελους κ να πεταω μεσα εφαρμογες που κανω εγγατασταση??? Φυσικά. Τη διαχείριση αυτή θα την κάνεις στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 φίλε μου δοκίμασε το call firewall. είναι δωρεάν εφαρμογή και εχω διαβάσει καλά λόγια. είναι εφαρμογή για τις κλήσεις που θέλεις. κατέβασε την από εδώ : http://db.tt/KEeLfg περιμένω τα σχόλια σου :). Σε ευχαριστώ TonyK! Το call firewall τελικά παίζει και με έχει βολέψει πολύ! Δεν είναι ότι πιο καινούργιο (interface κτλ), αλλά δουλεύει. Υπό συνθήκες είναι life saver! Thanks!:) Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εντούτοις, το MagiCall αν και όχι free... το καλύτερο στο είδος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εντούτοις, το MagiCall αν και όχι free... το καλύτερο στο είδος του. Πολυ σωστα Γιαννη. καλα που το ανεφερες.συμφωνω απολυτως. ειναι μακραν το καλυτερο στην κατηγορια του. απλα δεν ειναι δωρεαν και γι'αυτο προτεινα την πιο...προσιτη λυση. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 μπορουμε να σβησουμε τον οπερα 9 πουχει η ομεγα και να βαλουμε τον οπερα 10 με φλαση σαπορτ?? Όχι. Μπορείς όμως να τα έχεις και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Γιάννη, θα βγάλεις καινούργια έκδοση σύντομα? έχω την 4.0 και κάτι δεν έχει πάει καλά, διότι διαπιστώνω μερικά προβληματάκια που δεν φαίνεται να έχουν άλλοι και θα ξαναφλασάρω. Για να μην βασανίζομαι άδικα, στο στήσιμο, αν βγάλεις καινούργια σύντομα, να περιμένω. Ευχαριστώ Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 θα ανακοινωθουν πολυ συντομα φιλε οποτε μην στηνεις. περιμενε καλυτερα. τελειωνει το beta testing και θα εχετε νεα ρομ αυτες τις μερες. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Δεν μπορούν να γίνουν leaked κάποιες πληροφορίες; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημέρα σ' όλους Γιάννη, θα βγάλεις καινούργια έκδοση σύντομα? έχω την 4.0 και κάτι δεν έχει πάει καλά, διότι διαπιστώνω μερικά προβληματάκια που δεν φαίνεται να έχουν άλλοι και θα ξαναφλασάρω. Για να μην βασανίζομαι άδικα, στο στήσιμο, αν βγάλεις καινούργια σύντομα, να περιμένω. Ευχαριστώ Σωτήρη υπολογίζω προς το τέλος τις βδομάδας να είναι έτοιμη η νέα εκδοσή αν ολα πανε καλα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 κατι ακουσα για leaked ε? :lol: εδω διαρρεουν πληροφοριες απο ολοκληρες htc και microsoft, δεν θα βγαλουμε κι'εμεις κατι. :lol: ερχεται πολυ καλη και ανανεωμενη omega v5 με cht 1.8.5, με νεο built. ερχονται επισης και νεα alexander αλλα και νεα πανεμορφη dinik anastasia. Αυτα προς το παρον. περισσοτερες ειδησεις στο επομενο leaked ανακοινωθεν. :lol: :lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 με νεο built. Ποιο; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ποιο; :rolleyes: Παιζεται αυτο.....23568? Για μενα ηταν το πιο γρηγορο! Αλλα μαλλον για 23673 τον βλεπω! Με την βαση να δουμε αντε και να δουμεεεεεε.......θα εχουμε 2.14 η 3.04 η μιξη και τον δυο!!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιζεται αυτο.....23568? Για μενα ηταν το πιο γρηγορο! Αλλα μαλλον για 23673 τον βλεπω! Εγώ πάλι έχω προτείνει το 24623. Το development στο 235XX branch δείχνει να έχει σταματήσει. Με την βαση να δουμε αντε και να δουμεεεεεε.......θα εχουμε 2.14 η 3.04 η μιξη και τον δυο!!!! Εδώ υπάρχει ένα θέμα, το 2.13 ως base δείχνει το πιο κατάλληλο για όσους θέλουν να πειραματίζονται με Android αλλά και φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα όσον αφορά την ένταση των ήχων του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Επειδή θέλω να κάνω αντικατάσταση της Omega v2.7.2 ELL με την Omega_v4.0_ELL_Dinik, για θυμήστε μου εαν τα βήματα είναι τα σωστά. 1) task29 2) radio 3) rom 4) Hard reset Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Επειδή θέλω να κάνω αντικατάσταση της Omega v2.7.2 ELL με την Omega_v4.0_ELL_Dinik, για θυμήστε μου εαν τα βήματα είναι τα σωστά. 1) task29 2) radio 3) rom 4) Hard reset σωστα τα λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Επειδή θέλω να κάνω αντικατάσταση της Omega v2.7.2 ELL με την Omega_v4.0_ELL_Dinik, για θυμήστε μου εαν τα βήματα είναι τα σωστά. 1) task29 2) radio 3) rom 4) Hard reset Δεν χρειάζονται όλα αυτά: μόνο τα 3 & 4 θα κάνεις και είσαι έτοιμος! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Δεν χρειάζονται όλα αυτά: μόνο τα 3 & 4 θα κάνεις και είσαι έτοιμος! ;) σωστά τα λες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 αν βγει η νέα ρομ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αν είναι δυνατό να είναι πριν το μεσημέρι της παρασκευής γιατί φεύγω με άδεια να προλάβω να φλασάρω:) ( να μη πάω σε άδεια με παλιά ρομ :lol:) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Καλημέρα σ όλους Εγώ πάλι έχω προτείνει το 24623. Το development στο 235XX branch δείχνει να έχει σταματήσει. Εδώ υπάρχει ένα θέμα, το 2.13 ως base δείχνει το πιο κατάλληλο για όσους θέλουν να πειραματίζονται με Android αλλά και φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα όσον αφορά την ένταση των ήχων του συστήματος. Προς το παρον δοκιμαζουμε την Omega XT v5.0 με νεα βαση 3.04 (και με nk.exe απο 2.14 για τα 576MB Ram) Θα γινει καλος ελεγχος για να μην εχουμε τα προβληματα που ειπε ο Γιαννης πιο πανω. Νεο built εχουμε δοκιμασει το 23673 και μας αφησε καλες εντυπώσεις στην ταχύτητα. Θα δοκιμασουμε και το 24623 (προς το παρον ομως δεν το εχω βρει πουθενα να το κατεβασω, αν καποιος ξερει που θα το βρω ας το πει!) Edited August 3, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Θα δοκιμασουμε και το 24623 (προς το παρον ομως δεν το εχω βρει πουθενα να το κατεβασω, αν καποιος ξερει που θα το βρω ας το πει!) Θα προσπαθήσω να πείσω κάποιους "φίλους" να μου το δώσουν πριν κυκλοφορήσει ευρέως και σε ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Θα προσπαθήσω να πείσω κάποιους "φίλους" να μου το δώσουν πριν κυκλοφορήσει ευρέως και σε ενημερώνω. Αν ξερεις λιγα Κινεζικα ΧΑΧΑΧΑΧ δεν χρειαζεσαι "φιλους" ΓΙΑΝΝΗ!!!!:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Αν ξερεις λιγα Κινεζικα ΧΑΧΑΧΑΧ δεν χρειαζεσαι "φιλους" ΓΙΑΝΝΗ!!!!:lol: Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts